2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

(#751) frigoo

frigoo
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!

Tudtok ajánlani nekem valami jóféle lockscreen alternatívát gyári telenoros romra?
Eddig nekem az ICS Lockscreen HD tetszett nagyon, de ha kétszer hom gombot nyomtam akkor feloldott a telefon, és ez így nem az igazi. Próbáltam letiltani a HOME gombot a progiban, de akkor oltári hülyeségeket kezdett el csinálni a teló. Igazából eddig minden lockscreen progival így jártam.
A hivatalos ICS-en is ez a TouchWiz-es lock lesz vajon?

Samsung Galaxy S2 Telenor (XWLP7 + CF Root)

(#752) Rotate válasza Pszihonaranc (#749) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem emlékszem pontosan hogy volt, de rosszul lett az értelmezve, nem az volt a lényege, hogy mindenhol kötelezően elérhető legyen a standard google kinézet... más volt az egész szabályozás lényege...

(#753) C.Brigante válasza C.Brigante (#658) üzenetére

C.Brigante
(PH! kedvence)

problem solved!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#754) Rotate válasza C.Brigante (#753) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi lett a megoldás? csak mert nekem is GO SMS van fenn most, aztán ha én is belefutnék, tudjam mit csináljak :)

[ Szerkesztve ]

(#755) Soound válasza zack (#688) üzenetére

Soound
(tag)

Az azért túlzás hogy Apple fél Androidtól. De mondok neked egy reálisabb dolgot a pereskedéssel kapcsolatban. Sokkal fontosabb Apple számára, hogy egy adott terméket kizárjon egy JÓ piacról. Lásd pl. németeknél Galaxy tab-ot. Amúgyis vezeti Apple tablet piacot, az az üzlet hogyha egy jó eladásokkal bíró országban kilövik a konkurenciát. És ezeknek a pereskedéseknek van hosszú távú tényezője is. Pár napja olvastam azt, hogy Sony komolyan elgondolkodott azon, hogy lepasszolja androidot, és Vita OS-ét felhasználva készít majd az új telefonokat. Kockázatosnak látják az android platformot, mert nem tudhatod hogy a pereskedés következtében, milyen indokkal tiltják majd ki a telefonjaidat az adott ország piacáról.
De amúgy elárulom a nagy titkot, hogy teljesen felesleges az Apple vs. Samsung témán agyalni. Engem azota nem foglalkoztat, amióta valaki felhívta a figyelmem, hogy iPhone 1 óta Samsung gyártja a CPU/SOC-okat Apple telefonjaiba. :F
Szivatják egymást a média előtt, közbe zsíros millió dollárok cserélnek gazdát a két cég között. Ezért vicces az a show amit most csinálnak, főleg amit Samsung nyom a reklámjaival :D

(#756) zack válasza Soound (#755) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Reméljük hogy így van. ;)

SPB Shell 3D-t használ valaki? Használható?

Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

(#757) migabi24 válasza zack (#756) üzenetére

migabi24
(senior tag)

Én használom, mielőtt megvettem naponta cserélgettem a launchereket, azóta nem tudom lecserélni, mert hibátlan, nyugodtan vedd meg nem fogod megbánni, megéri az árát ;)

(#758) derrik válasza Rotate (#752) üzenetére

derrik
(senior tag)

.....a lényeg az volt amit mondtál. Vagyis én is úgy értelmeztem.
Mondjuk senki nem látta még a végleges verziót, és csak osztjuk a semmit. De szerintem gáz lenne megint azon sakkozni ha végre van már ICS, hogy valahogyan legyen standard kinézet.
Persze az is lehet mint ahogyan betűtípusnak a menüben lesz egy opció az átkapcsolásnak.
Vagy az összeesküvés elmélet: az egész egy nagy duma, ezt a felületet a google betartja magának.

(#759) Def26

Def26
(PH! nagyúr)

Sziasztok

Telefonom T-mobile -os. Régebben rootoltam, de romot sose cseréltem, csak a kernelt (sárga felkiáltójel indításkor). Most szeretném eladni a telefont és visszarakni az eredeti kernelt. Itt találtam 2db XWKI4 eredeti kernelt is, de valami hiba miatt nem tudom leszedni. Tudnátok linkelni egy ilyen kernel ami nem multiuploados link? Illetve ha már kérdezek, akkor egyáltalán jól gondolom, hogy csak ennyi a dolgom és máris gyári lesz a telefonom (romot ugye sose cseréltem).
Android:2.3.4
PDA:I9100XWKI4
PHONE:I9100XXKI1
CSC:I9100TMHKI1

[ Szerkesztve ]

Microsoft!!! really??? watch tv on my own tv!!! brilliant!

(#760) killerjohn válasza derrik (#758) üzenetére

killerjohn
(PH! addikt)

az ICS release 0. napján kb 5 ROM jön majd ki original ICS launcherrel és másik 5 touchwizzel. szerintem túlreagáljátok :-)

SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP

(#761) ha3fis

ha3fis
(kvázi-tag)

Jeeeeeeeeee, megvan a dráááágaszááááágom :C :C :C
Tegnap megjártam a "nagyfalut". Hazafelé teszteltem: zene, film, navi... Nem csalódtam, azt kaptam, amit olvastam róla. Tetszik, gyors meg minden. 4.0.3 van rajta és semmi hibát nem találtam az eddigi használat során, talán még a BT-ot nem próbáltam, de majd ma arra is sor kerül. Eddigi androidos telóim (Pulse, U8500) után ez az ISTEN. Nem tudom elképzelni, hogy még mi többet tudnak rajta fejleszteni, amit ki tudnék használni...

Hammergirl like: http://href.hu/x/jnbd

(#762) agabe válasza zack (#756) üzenetére

agabe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

En kiprobaltam, es jol nez ki.... de nekem nem jott be igazan, pedig nincs vele baj, de par nap utan visszatertem az alapabb launcherekhez.

(#763) lefkosia válasza Def26 (#759) üzenetére

lefkosia
(őstag)

I9100XWKI4 kernel

Galaxy Note 2

(#764) Def26 válasza lefkosia (#763) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Köszi, amúgy az elgondolásom jó? :B

[ Szerkesztve ]

(#765) CyberSoma válasza frigoo (#751) üzenetére

CyberSoma
(tag)

Én a widgetlocker -t használom. Jól testreszabható, widget -et lehet rá rakni, stabilan működik...

(#766) CyberSoma válasza Def26 (#759) üzenetére

CyberSoma
(tag)

Attol hogy a kernelt visszarakod nem kerül gyári állapotba a telód. Pl. a programlistában ott marad a CWM... igaz, root jogod nem lesz. És a KIES sem fogja frissíteni. Vissza kell rakjál egy olyan ROM -ot, ami eredeti T-s, majd a kies el frissíteni a legújabbra

(#767) kali válasza CyberSoma (#766) üzenetére

kali
(Szakértő)

vagy fota (szükség esetén két lépcsőben), wifi/mobilinternet útján - már, aki irtózik a kies használatától... :)

(#768) sic válasza migabi24 (#757) üzenetére

sic
(újonc)

SPB Shell 3D megy magyarul is?

(#769) znagy69 válasza sic (#768) üzenetére

znagy69
(senior tag)

Igen

Samsung Galaxy S3

(#770) derrik válasza killerjohn (#760) üzenetére

derrik
(senior tag)

az lehet. De mivel ízlések és pofonok mint tudjuk különbözőek :) Aztán én gyári romban gondolkodom, nem hinném hogy 10 fog megjelenni az első napon.

(#771) Def26 válasza CyberSoma (#766) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Találtam egy régi hsz. -od. Akkor ez alapján induljak el? [link]

Miért nem jó az ha egyből ezt (I9100XWKE2_I9100XXKDJ_I9100TMHKD1_HOME.TAR) teszem fel?

(#772) frigoo válasza CyberSoma (#766) üzenetére

frigoo
(kvázi-tag)

Tényleg rootolt telót nem frissít a KIES? Mondjuk nekem a rootolt kernel feltétele után visszatettem a stock kernelt és a root jogom megmaradt! Node ez a KIES-es dolog tuti?

(#773) Rotate válasza derrik (#758) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nem találgatás, SamMobile is megmondta, betákban is láthattuk, TW lesz és semmi más... 2 választásod van, meghagyod, vag, lecseréled másik romra, valami főzöttre, ennyi :)

(#774) ha3fis

ha3fis
(kvázi-tag)

Mi az az EFS mentés?
Új S2 tulajként kellene mást is mentenem, vagy csak ezt kellene megcsinálnom nekem is?

(#775) CyberSoma válasza Def26 (#771) üzenetére

CyberSoma
(tag)

Én is azt próbáltam először, de a samsung logónál folyamatosan újraindúlt. Fórumtársunk mondta, hogy az újabb bootloader miatt. Ezért kellett először az XWKF1 -et visszarakjam.. úgy bebootolt rendesen

(#776) CyberSoma válasza frigoo (#772) üzenetére

CyberSoma
(tag)

tuti. Nekem is csak a kernel volt root -olva, többi minden maradt. Kies nem frissített. Töröltem a root jogot, de nem frissített a kies. Visszaraktam a gyári kernelt és még mindíg azt írta rá, hogy nem támogatja a frissítést....

(#777) csabám válasza HUTCHDB (#738) üzenetére

csabám
(PH! addikt)

Azt sajnos nem próbáltam, mivel ahogy néztem a v4 még elég alfa állapotban van/volt.
De a CM9 - et kipróbáltam és rohadás jó. . .

Mikor már e sorokat írom, visszaraktam a régi gyári romot :B

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#778) Def26 válasza CyberSoma (#775) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

OK próbálom.

(#779) CyberSoma válasza Def26 (#771) üzenetére

CyberSoma
(tag)

az xwkf1 hez itt a link: http://www.fileserve.com/file/8TNgnAt/f.rar
ez 3+1 file -os

(#780) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

ez elég jó ICS főzet

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#781) Def26 válasza CyberSoma (#779) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Az megvan, a tmobile -oshoz nem találok...

Közben megtaláltam. [link]

Egyébként benne lehetne egy teljes visszaállítás az első hsz. -ban :B

[ Szerkesztve ]

(#782) CyberSoma válasza Def26 (#781) üzenetére

CyberSoma
(tag)

szólj, ha sikerült és hogy OTA -n megkaptad e a XWLA4 -et

(#783) F-ECT$ válasza killerjohn (#760) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

SGS2-re sincs sok "tiszta" GB rom, nem hiszem, hogy ICS-csel ez változna. Persze lesznek launcherek, amik hasonlítanak majd rá, de az nem ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#784) ha3fis válasza ha3fis (#774) üzenetére

ha3fis
(kvázi-tag)

Megtaláltam.

(#785) ERPY

ERPY
(őstag)

Milyen faxa kis appot találtam, a statusbarba lehet kiíratni vele különböző dolgokat. Wifi jelerősségtől kezdve a hálózati forgalmon át nagyon sok mindent. Tud magyarul, 300k az egész, rendkívüli mód beállítható minden porcikája, és ingyenes. A neve, ha valakit érdekel Cool Tool. Marketen elérhető.
Sorry az egész képért, de nincs lehetőségem most darabolni.

Samsung Galaxy Note2

(#786) Def26 válasza CyberSoma (#782) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

re-partition legyen bepipálva?

(#787) csabám válasza Def26 (#786) üzenetére

csabám
(PH! addikt)

Ha berakod pit filet akkor auto bepipálja.
Ha nem rakod be, akkor nem szabad bepipálni manuálisan.

[ Szerkesztve ]

(#788) migabi24 válasza sic (#768) üzenetére

migabi24
(senior tag)

persze

(#789) frigoo válasza CyberSoma (#776) üzenetére

frigoo
(kvázi-tag)

Aha!

Tehát ha ezt a Telenoros romot visszateszem, JIG-elem, akkor minden ok lesz? Csak azért kérdem, mert lehet igénybe kell vennem a garanciafutárt, mert csíkos a kijelzőm................. :W

(#790) CyberSoma válasza Def26 (#786) üzenetére

CyberSoma
(tag)

Csabám -nak igaza van, tedd be a pit -et is

(#791) Def26 válasza CyberSoma (#790) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

OK. már csinálom.

(#792) CyberSoma válasza frigoo (#789) üzenetére

CyberSoma
(tag)

Ez T-mobil -os

(#793) Flashhh válasza ERPY (#785) üzenetére

Flashhh
(tag)

ööööööööööööööööö
Ez a te screened? Mert ha igen akkor bszott brutal krva jol nez ki es enis szeretnek ilyet kerlek aruld el a titkot pmben :D

Samsung Galaxy S2 I9100

(#794) frigoo válasza CyberSoma (#792) üzenetére

frigoo
(kvázi-tag)

Akkor melyik a Telenoros? Innen a Telenorost választottam, az a 3 file-os....... :Y A T-mobileos 1 file-os, nem? HELP PLEASE'''''''''' :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

(#795) Def26 válasza CyberSoma (#792) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Minden lement ahogy kell, rákötöttem a kiesre, de azt írja ki, hogy " az eszköz nem támogatja a kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést."

[ Szerkesztve ]

(#796) CyberSoma válasza Def26 (#795) üzenetére

CyberSoma
(tag)

az XWKF1 után a I9100XWKE2_I9100XXKDJ_I9100TMHKD1_HOME.TAR visszarakva már nálam frissített a KIES

(#797) Def26 válasza CyberSoma (#796) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Mindjárt nézem, mert az előbb csak az XWKF1 -et raktam fel. :DDD most rakom csak, a tmobile -ost.

[ Szerkesztve ]

(#798) csabám válasza Flashhh (#793) üzenetére

csabám
(PH! addikt)

Első hsz. - WP7 Style

[ Szerkesztve ]

(#799) F-ECT$ válasza Flashhh (#793) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Szerintem jöhet ide is, hátha másnak is megtetszett.

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#800) Def26

Def26
(PH! nagyúr)

Nincs siker. :(

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.