várom a linket 
http://www.betateam.hu | HTC 8X WP8 |Surface RT 32GB|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
várom a linket 
http://www.betateam.hu | HTC 8X WP8 |Surface RT 32GB|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

nem. 2.3.6
(#548) R2D20208
link nekem is jöhet 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2
Kérek én is linket.
Ki fogom próbálni a ROM-odat. 
Internal SD-t ahová a Zip-es ROM-ot kell tenni, és telepíteni hogy a bánatba érem el root explorer-ből? Mert gépen látom az internal sd mappát, benne is van a ROM, de telóról nem látom. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478
(#554) horseface77 válasza zack (#553) üzenetére

Szintén zenész.Köszi.
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
alapból az internal SD-t látod, a sima sjaát fájlok fájlkezelővel is 
az az alapértelmezett

Hali!
Galaxy SII re tud valaki ajánlani egy jó visszaszámláló programot?ami olyan, hogy beírok neki egy dátumot és akkor onnan számol vissza, hogy hány nap,óra,perc stb van addig.esetleg több dátumot is be lehessen állítani + elnevezni, hogy melyik mire számol vissza.
köszönöm! 
Power of dreams
De miért nem látom a ROM-ot?
Használtam a a Root Explorer-ben a keresőt is, de az sem találja. Gépen meg f@szán látom hogy ott van. 
External SD-n van. Ezt nem látom, csak elírtam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

Days Left Widget szerintem tökéletes. 
sᴧᴍsᴜɴɢ GALAXY SII

sdcard/external_sd nálam
már ha egyre gondolunk 
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ GALAXY SII
sdcard/external_sd mappa...sima saját fájlok fájlkezelővel sem látod?? ott még az ikonja is más (én romomban legalábbis) az external_sd-nek

Valaki erre tud mondnai valamit?
Samsung Galaxy S2 Telenor (XWLP7 + CF Root)

Valaki erre 529 tud mondnai valamit?
Samsung Galaxy S2 Telenor (XWLP7 + CF Root)
a pc-n pontosan hol látod a keresett fájlt...mármint a telefon melyik mappájában, vagy a gyökérben?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

köszi 
Power of dreams
Megtaláltam a telón is, de nem tudom telepíteni. Ugye zip fájl, és nem tudom mivel kell telepíteni. 

Sziasztok, vki, aki használta tudna mondani pár szót, h hogyan kell használni ezt a triangle away progit? Köszi előre is 
NOKIA n82->NOKIA n8->Samsung Galaxy S II-> SONY Xperia Acro S
clockworkmod-ba kell bebootolni (CWM-ből) és install zip from SDcard ott 

Nem is értettem mit szeretnél vele fájlkezelőben..
Telefon kikapcs és úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő gombot le(vagy fel
) + nyomod a home gombot + bekapcs gomb és előjön a recovery menü ahol lehet csinálni a neked kellő dolgokat.
(ha van CWM alkalmazásod akkor nyomogatni se kell csak az alkalmazásban rányomsz a clockworkmod-ra)
Többek közt lehet mentést csinálni/visszaállítani, ha pedig romot szeretnél felrakni akkor install zip from sd card - choose zip from sd... kiválasztod install és ha kész reboot. Azért mielőtt installálod ajánlott wipe data/cache és advencedben egy wipe dalvik cache-t nyomni, hogy ne kavarjon be semmi. 
Megelőztek.. 
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ GALAXY SII

Trémobil, vagy Telenor?
Nekem XXKI4 van, Tmobil, nincs újabb. Pedig szerintem ez korántsem a legfrissebb.
OTA nem talált újabbat, mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
SGS2 (CM9)

Kik tudna segíteni Székesfehérváron abban, hogy a Galaxy S telóm Bluetooth 3.0 sebességét leteszteljem? Másik telefon vagy laptop kellene.
Köszi!
(vettem egy BH 3.0 adaptert, de lassú sebességen megy. Nem tudom, hogy a telefonomnak vagy az adapternek van baja.)
ha romot akarsz feltenni (már pedig én így értem), akkor cwm-be kell tenned a telefont.
kikapcsolt állapotban hangerő fel+home majd power gomb egyszerre megnyomása míg a galaxy s felirat meg nem jelenik.
ekkor előjön egy linux kezelő felület, amelyben először wipe-okat kell csinálnod, majd install zip menüt választva kell a romot telepítened.
ezután reboot system now.
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

tök jó, hogy az alsó bumszlit takarj, ahol az antennák vannak.
macska
Az lényegtelen.
Valamit valamiért. De túl bumszlli lesz tőle a teló 
Galaxy Note II 4.1.2
(#575) C.Brigante válasza plejik (#574) üzenetére

nem hiszel nekem, h élőben okádni fogsz az ilyen szaroktól! 
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /

Biztos nem kéne.
<---Train With Max--->
Látom mindenkinek tetszik.
Szóval nem veszek. 
Galaxy Note II 4.1.2

Valaki erre gyorsan? 
SGS2 (CM9)
Nem is tudtam, hogy a fényerőt a status bar vízszintes húzogatásával lehet állítani...
Boot loop-nál mi a teendő? már csak ennyi választ el a teljes sikertől... 

Mit tettél??? hangerő fel-home gomb...kikapcs gomb...arra bejön CWM?
ha igen wipe data/actory reset és felrakod a romot...mi dobott bootloopot?? 
Volt CVM, volt reset is és ROM install....Majd folyamatos boot. Nem lép tovább.
melyik rommal csinálja ezt? 
wipe data/factory reset
utána wipe cache partition, majd advanced menüből wipe dalvik cache és utána install zip from...
[ Szerkesztve ]
illusion 1.8
megpróbálom még1x...hátha. Pedig így csináltam mindent. 
[ Szerkesztve ]

nem lehet, hogy csak türelmetlenkedsz?
sokáig tarthat az első bootolás.
sᴧᴍsᴜɴɢ GALAXY SII
5-10 perc is lehet első boot bizonyos leírások szerint 
ha mindent wipe-olsz utána mennie kell 

nekem a XILA2 gyárinál volt boot loop.
de az tényleg az volt, mert vagy 10 percig az ment 
Ezt nem mondtátok.
Azt hittem 1 perc alatt ha nem bootol akkor az gáz. 
[ Szerkesztve ]
elsőre nem új ROMoknál utána viszont süvít...bár igaz hogy havonta ha egyszer újraindítom sokat mondok 

Kicsit lemaradtam. Ics-el hogy àllunk? Van jól hasznàlható? Ha van linket adna valaki? Napokban bepótolom a hozzàszólàsok àtolvasàsàt.
PaFec
Sikeeeerüüült!
Összehoztuk! 
Mindenkinek köszönöm az önzetlen segítséget!

Üdv!
Most léptem be a SGSII-t használók táborába.
Navigációra használja valaki ezt? Milyen programmal érdemes?
Gyári legfrissebb ROM van fent. Megéri változtatni?
[ Szerkesztve ]
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.
LPB óta nincs új, viszont valszeg elsején jön a hivatalos 
xcbiker:
Sygic, iGo (de ez hivatalosan nincs), Google Navi (ehhez mobilnet kell, útközben tölti le a térképeket) hirtelen ezek jutnak eszembe 
Ha megfelel akkor felesleges változtatni, minimális plusszal jár, nem veszítesz semmit ha vársz hivatalos frissítésre
de ha hajt a kíváncsiság, akkor sem bonyolult megoldani a frissítést 
[ Szerkesztve ]

KK5 vagy a XILA2 a jobb? és melyik miben?

nektek nem szokott ujraindulgatni a telefon? legujabb német rommal
(#596) horseface77 válasza Bagoly81 (#595) üzenetére

Nein.
(#597) Bagoly81 válasza horseface77 (#596) üzenetére

nekedindult már ujra? ok nélkül? szerinted mit elehet tenni az ilyen ellen?
(#598) horseface77 válasza Bagoly81 (#597) üzenetére

Szerintem használd valamelyik bevált klasszikus romot.Pl:checkrom,illusion,r2d2.
(#599) Bagoly81 válasza horseface77 (#598) üzenetére

linkelnél egyet?
nekem