no comment Hogy-hogy ICS-vel ad ki telót az LG?!
Ráérnének ősszel kiadni... 
I9100+P3110

no comment Hogy-hogy ICS-vel ad ki telót az LG?!
Ráérnének ősszel kiadni... 
I9100+P3110

internet megosztása wifi használatánál, nemtudom űtirni a gyűriértékeket, mindig vissza ugrik a régire ha átírom, olyan mintha írás védett lenne, nemjegyzi meg ha átrom.... nemtudoktok rá valami megoldást?

Nekem nemsok bizodalmam van az lg felé sajnos.
Samsung Galaxy Note2
ez nekem is gond, még egyszer sem sikerült használni a funkciót...

tedd nyilt wifire ha nem, akkor ami alapba benne van azt a kodot ird be a gépedbe, ráböksz a jelszó megjelitésére és lemásolod,

hát eddig bírtam a török rommal. mostanában 2 naponta cserélek romot, kicsit odavagyok..
DE, feltettem kriskelo ics-jét és leesett az állam. 10 perc használat után merevedésem lett. Már ez a jófajta béta is látványosan gyorsabban teszi a dolgát bármelyik legjobb gb hez képest. Ha ez így marad soha többet gb!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /

Ez az OTG funkció
Egér+Bill-t rákötve végre a régi nyeregben érezhetem magam! 
I9100+P3110
Hali ! Próbáltad már a Navigont fagyaszani Titanium Backuppal? Helyedbe megpróbálnám, vagy törölni az appot, és úgy mérni egy akksiidőt.
(#2606) C.Brigante SiR ! Ezért ajánlottam Criscelo ICS - ét . Nincs már XDA- n , de azért ért még a fiú hozzá. Tudom én mi a jó

[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
(#2609) ERPY válasza C.Brigante (#2606) üzenetére

feltettem kriskelo ics-jét és leesett az állam. 10 perc használat után merevedésem lett.

Samsung Galaxy Note2
Tegnap előtt óta van fent a Navigon. Szóval a probléma gyökere biztos nem ez, bár ez is hozzájárulhat.
Nexus 4 [XYLON v2.7.7+Matr1x v8.5] @ Nexus 7 [SmoothROM 5.1+franco 3.1.10] @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478
hát... van akinek ennyi is elég 
Bagoly81:
ha nyíltra rakom is kéri a jelszót, ha megadom az általa kínált jelszót, akkor meg csatlakozik, csak éppen net nincs 
Szokásos, helyet foglaló és háttérben futó szinkronappokat likvidáltad már ? ( szeftwerfrissités és társaira gondolok, és SNC szarok pl )
Brigante egyre gyanúsabb vagy te nekem. Múltkor a KLA4 Romomra is állt a cerkád ha jól emlékszem. Jól néz ki a feleséged ? Küldheted hozzám

[ Szerkesztve ]

Nekem ha ingyen adnák se kéne soha többé Lg, bármit is pakoljanak bele!Jajj azok a régi szép emlékek az O2x-vel.. 
Nem. Ezekhez nem nyúltam. Van ezekről valami lista miket kell leszednem? 
Nexus 4 [XYLON v2.7.7+Matr1x v8.5] @ Nexus 7 [SmoothROM 5.1+franco 3.1.10] @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478
(#2615) ERPY válasza C.Brigante (#2606) üzenetére

Sorry, de hol található Kriskelo ICS-je? Csak mert neki még GB-je van csak, legalábbis én csak azt találtam.
Tárgytalan, kaptam linket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note2

„They fuckin' poke each other on Facebook.”
Nincs semmi samus cuccos most a gépemen, de ha szépen megkérsz lekapok majd egy FullRomot, és írok neked egy (álltalam ajánlott ) gyomlálási listát 
ui : Cabám már linkelte. ( tudtam hogy van ez valahol )
Erpy: Tessék (neked lehet ez sem elég böngészőben )
[ Szerkesztve ]

Attól félek én is, ezért is hagyom.
Samsung Galaxy Note2
CriskeloServanTEAM -V4MD5LPH ez az új Update - je amúgy. Sztem, és ez picit félő, amit te vársz böngésző ( ez csak az én véleményem ) nem fog jönni ICS - be. 
[ Szerkesztve ]

kapcsold ki a wifit a pc-n, és kapcsold vissza és várjál, ha tudod törölt a régi beálitását, nekem megy, most is ezen keresztül vagyok, de asszem rakom vissza a németh 2.3.6 ot azzal bemvolt gond. csak ez ami van az open auropa, nemtudom mi a különbség a 2között....
BT egér+bill?
Thx. 
(#2619) R2D20208:
Ettől fügetlenül megköszönném, mert nem tudom ezek közül mi az ami jelentősen beleszólhat az üzemidőbe. 
[ Szerkesztve ]

Használd egészséggel.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”

Wifi sharing, latitude.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
Egyik sincs benne. 

Érdemes felrakni? 
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU
(#2627) C.Brigante válasza Rotate (#2611) üzenetére

te csak hallgass! még a stock KK5-öt sem tudom milyen a telefonodon... 
R2D20208: sgs1-en még anno az Ő romját használtam, nagyon ügyes fiatalember! 
10-én vigyem az asszonyt is akkor?? 
(#2626) Piwi: én tettem fel, nem Ő. csak idézett az erekció miatt!! 
[ Szerkesztve ]

Mint írják nagyon jó, én nem próbáltam.
Megvárom a hivatalos ICS-t, mivel már sokat próbáltam, kibírom addig.
Samsung Galaxy Note2

okok
akkor valamit elolvastam 
C.Brigante: odinnal felrakott LPH alapra kell felrakni a criskelot?
[ Szerkesztve ]
(#2630) C.Brigante válasza Piwi (#2629) üzenetére

nem! mehet bármire, ahogy eddig. én a törökre tettem. persze kódos reset stb. menjen neki!
(#2631) Piwi válasza C.Brigante (#2630) üzenetére

köszi
vajon melóhelyen álljak neki vagy sem? 
Persze ! Legalább telik az időd !
![;]](/dl/s/v1.gif)

Wifi sharing lehet, hogy nincs a listában, de TBP-ből megtalálható. (Az is lehet, hogy a romodból alapból ki van véve.) A Latitude pedig a google maps része, külön nem fagyasztható, elindítani nem szabad 
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

JIG-em lett csak a dolgát nem teszi!
Old Bootloader felrakása hogyan történik???
ugyanúgy ahogy a ROM, be kell tallózni a megfelelő helyre Odinban 

usb on the go funkcíó 
I9100+P3110

....szinte gondoltam
Mit kell letöltenem és hová kell betallózni az Odin-ban???

Wifivel nem megy, csak adatkapcsolattal 
Samsung Galaxy S2 Telenor (XWLP7 + CF Root)

Béta ICS alatt vissza lehet állítani a régi titaniumos mentéseket?Mert nekem nem jelenik meg egyik program se!?

Jajj, igen, ezt elfelejtettem odaírni... Nekem egyértelműnek tűnt 

Milyen progival fotóztad, mert jófajták?

Ilyen átlátszó notibar jól jönne a beégős SAMOLED-nek. Jobban is néz ki szvsz.
SGS2 (CM9)
(#2633) F-ECT$
Latitude sincs. 8h aksi használattal 28% van a töltöttség. 
személyeskedő rész törölve.
[ Módosította: philoxenia ]

Üdv mindenkinek!
Most tuti sokan néztek majd nagy szemekkel és gondoljátok, hogy ki ez a vasutas de mi az az ICS?
Kb.2hete van okosnak nevezett telefonom úgyhogy nem sok közöm van a dolgokhoz.
Laca
Ez. Röviden: a legfrissebb Android verzió.

Az új, gyári 4.x Rom rövidítése.
Samsung Galaxy S II & TAB 10.1 2

Akkor ha nekem az a 2.3.4 van rajta, akkor az már réginek számít?
Laca
(#2650) conanabarbár válasza vasbojler (#2646) üzenetére

a Tieden GingerBread fut a rövidítése GB a 4 es verzió az IceCreamSandwich ICS (ami reméljük mihamarabb megjelenik hivatalossan is) 
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...