Beállítások --> Biztonság --> Képernyőzár
Erre kattintva kidobja a lehetőségeket.
ui.: sorry a dupláért, elfelejtettem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16 GB
(#2001) Psytech válasza edgelaszlo (#1999) üzenetére
Beállítások --> Biztonság --> Képernyőzár
Erre kattintva kidobja a lehetőségeket.
ui.: sorry a dupláért, elfelejtettem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16 GB

az a mai világban - sajnos - semmit sem jelent! ezt nem bántóan írom, csak ugye a szó elszáll, a papíros jótállási jegyet meg mindenhol kérik!
fuximaxi; közben rá is kérdeztem, két csavar is van a dologban... 
[ Szerkesztve ]

A T nem közvetlen a samsungtól vásárol? :S Ez most egy kicsi meglepett.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.

Az említett Kft. forgalmazza a Samsung telefonokat Magyarországon. A Samsung Magyarország nem árúl telefonokat 
Na mennem kell, majd ha valakit érdekel mégis, írjon!
Mégegyszer bocs az OFF-ért.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok?
Szeretném kérdezni hogyan kell a telefonra a Skype-t rárakni?
Köszönöm

Az említett cég és mellette van még egy (disztribútor megnevezéssel illetendő) a Samsung Magyarországtól vásárolja a telefonokat. Emellett a 3 szolgáltató közül az egyik szintén. Ezek szerint a T nem.
rita.andor: felmész Marketre, beírod a keresőbe, hogy skype és telepíted.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
(#2007) edgelaszlo válasza Psytech (#2001) üzenetére

Te jó ég, ez mekkora kampala program....
remélem ezt csak susogva propagálták a google-ék, mert sztem gázos...parasztvakítás max..

SGS2 JB ///ESP Eclipse I CTM-Diesel Herbert-Mesa Oversize4x12-Boss GT Pro
(#2008) agabe válasza rita.andor (#2005) üzenetére
marketről letölthető, és települ is.
(#2009) edgelaszlo válasza rita.andor (#2005) üzenetére

market, letöltöd, installálod, beírod amit be kell(jelszó stbstb) és már készen is van 
(#2010) rita.andor válasza edgelaszlo (#2009) üzenetére

Köszi
(#2011) rita.andor válasza rita.andor (#2010) üzenetére

Köszi
Magyarosítani lehet ?
(#2012) rita.andor válasza edgelaszlo (#2009) üzenetére

Köszi
Magyarosítani lehet ? a Skype-t ?
Köszönjük
(#2013) Slovak válasza rita.andor (#2011) üzenetére

Rita, a XIII. ker-ben lakom, ha atjossz, megmutatok mindent!

Samsung Galaxy S II - STOCK XXLSJ 4.1.2 + PhilZ v3.73
(#2014) rita.andor válasza Slovak (#2013) üzenetére

Vihetem a 4 gyerekemet is ?
A kérdésre van válaszod ?

Na, akkor megnyugodtam!
Akkor akar az ics is visszamehet.
Olvasgattam, hogy masok is kivancsiak, milyen ics-t erdemes felrakni.
A linkrol az Omega nekem is reteklassan jon, de szedwm, nem halok bele.
Backupban fent van mar nekem az xxlpb, ez stabilabb? szebb? Mik a tapasztalatok?
(#2016) Psytech válasza edgelaszlo (#2007) üzenetére
Ja, hát eléggé marketing szaga van a dolognak
De hát kell valami vakítás is, nem elég ha csak azt mondják, tessék 4.0, kezeli a több magos procikat
Így nem lehet eladni valamit. Bezzeg a nézzétek, van face unlock is szöveggel, biztos a siker....

iPhone 4S 16 GB
(#2017) edgelaszlo válasza rita.andor (#2012) üzenetére

hát én úgy tudom, ill úgy emlékszem hogy lehet...mindjár rálesek az enyémre, de sztem angolul használom....
(#2018) Slovak válasza rita.andor (#2014) üzenetére

Ha picik meg, bizd nagyira addig.
Sztem csak angol van. viszont egyszeru es kezenfekvo a hasznalata.
(#2019) edgelaszlo válasza Psytech (#2016) üzenetére

a böngészés az eléggé fel is gyorsult, de egyenlőre nem érzem azt az eszeveszett "smooth" működést...de együtt tudok élni vele. a képernyő forgatásnál erősen gondolkozik fél mp-t példul...
(#2020) Psytech válasza edgelaszlo (#2019) üzenetére
Hasonlóak az én tapasztalataim is, gyors lett a böngésző, csak tényleg lehetne "smooth"-abb.. Néha scrollozásnál (nem csak a böngészőben) olyan az érzésem, hogy elkezdi eszeveszettül görgetni és közben mintha valamihez surlódna (persze képletesen értem, és csak az érzés milyenségét akartam demonstrálni
) és lelassul, majd megáll. Ez GB-n sokkal folyamatosabb volt, ott ha scrolloztam egy nagyobbat, akkor a lap végén állt meg legközelebb. Egyelőre még az akkuidőről sincsenek jó tapasztalataim, de ezzel még várok a végleges kijelentéssel, hátha csak be kell állnia...
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16 GB
(#2021) edgelaszlo válasza rita.andor (#2014) üzenetére

nem, tévedtem, ez angolul "ugat" nekem is...
tényleg 4 gyermeked van, vagy csak leoltottad a kollégát? 
(#2022) Slovak válasza edgelaszlo (#2021) üzenetére

Tenyleg angolul "ugat" vagy csak leoltottad a kolleginat? 
(#2023) edgelaszlo válasza Psytech (#2020) üzenetére

hát néha a gyári GB is röccent...de az utóbbi idők főzőtt ROM-jai GB-ben nagyon frankók voltak...sztem jön a hivatalos ICS és egy két kalóz pikkpakk olyat kotyvaszt otthon h besz@runk

jó ez az arcfelismerő cucc 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2
(#2025) edgelaszlo válasza Slovak (#2022) üzenetére

hát azért valld be, fonákból Rád dobta a "4 bubám van" száraz tényt, és "ült" a poén 
tényleg kíváncsi vaok, vajon négy lurkó boldogítja e, manapság ritka az ilyen "Big Family"

Nem tudtok veletlenul olyan tarcsazot, ahol be van epulve pl. ribbonba egy jegyzetfuzet? Szamtalanszor felirnek valamit, de kilepni elinditani macerasabb. szerintem nagyon hasznos lenne. rotate: ha unatkozol csinalhatnal egy ilyen ficsort vmelyik jobbabb appba!!
(#2027) edgelaszlo válasza Slovak (#2026) üzenetére

hívás közben nyomod a bal alsó "gombot" és a'sszem feldobja a jegyzet funkciót...
(#2028) Slovak válasza edgelaszlo (#2025) üzenetére

Tilos az off.
Nekem van ket kutyam.
Be tudom allitani, hogy a home gomb duplan jegyzetfuzetet inditson?

az omega xxlph ics alapú alapú romja jobb, mint a stock rom, vagy nem sok változás van benne?
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2
(#2030) edgelaszlo válasza Slovak (#2028) üzenetére

na azt nem tudom......
Kungzi: meg ezt sem
egy napja van fent, előtte amiket feltettem(azok mind LPB alapuak voltak) fél óra múlva ment a picsbe, mert azonnal volt egy csomó funkció ami nem ment(wifi, data stbstb)...egy Miui ROM volt egyedül ami rohadtul tetszett, de az meg spanyol volt és nem találtam meg hol tudok nyelvet állítani benne, már ha lehetett egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
(#2031) Slovak válasza edgelaszlo (#2027) üzenetére

Nem indul el. ott figyel, de inaktiv, nem lehet, nem tudom elinditani. ribbonba koll!!
(#2032) edgelaszlo válasza Slovak (#2031) üzenetére

akkor majd csak jön valaki a "spílerek" közül, aki vágja a sztorit....

Az, hogy jobb-e az hogyan allapithato meg amikor a hivatalos meg nincs kint?
Ha azt kerdezned, amit en is feltettem, hogy az xxlph jobbabb-e mint az xxlpg, az mar wgy jo kerdes lenne.
[ Szerkesztve ]

Akinek illusion 1.8-as van fenn az nem találkozott olyan hibával hogy nem működik a gps.Még a status bar-on sm jelenik meg az ikon.

Úgy, hogy a kolléga arra kiváncsi, a kiszivárgott béta romnál jobb-e az arra alapuló főzött rom. 
Android tesztek, játékok, programok, hírek: http://andro-id.info ** Fóliák, kábelek, tokok, sok minden más: http://shop.andro-id.info **

Ertem man. es melyik rom lapul a betan?

Akkor az omega stock ics v3.0.xxlph az a kiszivargott stockra epul?
Az xxlpg a beta?
[ Szerkesztve ]

Egy baj van LPG nincs. Első kérdésre igen a válasz, de az LPH "stock" is béta. Ami KIES-en jön ki az nem béta és az a stock.
Samsung Galaxy S3
(#2039) edgelaszlo válasza znagy69 (#2038) üzenetére

nem éééérteeeeeeeem 

Tudtad-e hogy?
Az alábbiak minden rom esetében igazak (kivéve ha jelezve van):
- A Menü gomb hosszú megnyomásával feljön a Google kereső
- A Samsung qwerty billentyűzeten ha hosszan nyomunk egy magánhangzót előjönnek az ékezetes betűk
- A Bekapcsoló gomb 8-10 mp-ig nyomva tartásával újraindul a készülék (amig a logo meg nem jelenik, nyomd!)
- A középső gombbal lehet hívást fogadni: Beállítások --> Hívásbeállítások --> Összes hívás --> Hívásfogadás --> Válaszmód pipa be --> Hívásfogadás gombbal, pipa be.
- A notifi bar lehúzásánál a "Törlés" nem a szolgáltatót, hanem a listát törli.
- A Galaxy S2 sdcardnak nem a microsd-t, hanem a belső tárhelyét látja
- Nem csak a bekapcsológombbal, hanem a Home gombbal is feléleszthető a telefon alvó állapotból
- Ha a névjegyzékben a néven jobbra húzod az ujjad hívást indíthatsz, ha balra akkor SMS-t küldhetsz.
- A home gomb nyomvatartásával az éppen futó vagy utoljára használt 6 alkalmazást meg lehet tekinteni.
- Hívás közben a hangerő gomb megnyomására a csörgés elnémul
- A csuklópánthoz le kell szedni a hátlapot, ott lehet bekötni
- Ha regisztrálod a készüléket a Samsung honlapján +2 hónap garit kapsz.
- Kikapcsolt állapotban nem tud ébreszteni
- A home képernyőn van alul az a négy ikon, azok közül 3 tetszőlegesen módosítható másra
- A menübe belépve ugyancsak lehet az ikonok sorrendjén változatni, mi, hova kerüljön és melyik oldalra milyen sorrendben.
- A kameránál a hangerő + és- gombra digitális zoom 1-4-ig (vagy a multitouch is működik)
- Ha az alap videólejátszóban benyomjuk a bekapcsoló gombot, képernyőzár aktiválódik kis lakattal az ablakon és ugyanez a zár működik a kameránál is
- Manuális fényerő szabályzás esetén a notifi bar-on jobbra balra húzzátok az ujjatokat, akkor lehet állítani a fényerőt
- Aki zenelejátszásra a MortPlayerMusic-ot használja (marketből)és közben videófelvételt készít, az éppen hallgatott zene lesz a videó aláfestése
- Bekapcsoló gomb és home gomb egyszerre megnyomása esetén képernyőképet készíthetünk
- Két ujjal össze lehet húzni az Alkalmazásokat is
-Ha nem csúsztatod csak nyomva tartod az állapotsort azon a helyen (bal széle a 0% jobb a 100%) ami az adott százaléknak megfelel (középen nyomod 2mp-ig 50%) akkor arra áll be a fényerő. Manuálisra kell állítani hozzá!
Az életet kapod, a forgatókönyvet írod, a sors pedig rendez
(#2041) znagy69 válasza edgelaszlo (#2039) üzenetére

Vannak a sammobile oldalról tölthető "stock" rom-ok. Ezek nem hivatalosak, mert csak a KIES-en keresztül felrakható rom-ok a hivatalosak, ezért is ugrik a gari ha nem KIES-sel frissítesz.
A sammobile oldalon megjelenő rom-okat szokták a "rommerek" gyúrni (app-t tesznek bele, vesznek ki, optimalizálnak ezt-azt, cserélnek kernelt, modemet stb..).
Előfordul, hogy jobb lesz egy ilyen előfordul hogy rosszabb. Mivel a legtisztább telepítés, ha az alap "stock" rom-ra rakod az adott főzetet, így hagyhatod 1-2 napig és utána rakod a főzetet. Lesz összehasonlítási alapod is.
Remélem érted így.
Samsung Galaxy S3

Üdv!
Tudnátok abban segíteni, hogy miért nem sikerül összehozni az internetmegosztást?
Jelenleg CriskeloRom Gingerbread v38-as rom van fent és se a gyári menüponton belül se barnacle segítségével nem sikerül összehozni hogy hotspotként működjön a telefon :/ :/ :/

Van LPG, csak azt a kocsiba kell tankolni.
Slovak: A gyári stock romokban működik a jegyzet funkció. A szakácsnál reklamálj, ha nálad disabled.

Lpb- akartam irni.

Köszönöm. 
★sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴧʟᴧxʏ ɴᴇxᴜs★ ►|4.2.2|AOSPA 3+ JB 3.50|XXLJ1|◄ , "jélly been erös hardverbe" by SuperVerda87

Koszi fuxi.

....a kolléga tudja osztani a semmit
)
(#2048) edgelaszlo válasza znagy69 (#2041) üzenetére

abszolut Senor, világos így már 

Nálam is ilyen érdekességek jöttek elő. Bevittem a helyi samu szervizpontra, ahol a srác (nagy bánatomra) nem tudta megcsinálni, így ment fel a központba. Mellesleg kiderült, hogy a függetlenként 2 év samu garival vett 1 hónapos teló valójában vodás (az imei szám alapján) és a "2ikszelles gsm" egy kicsit huncutkodva adta el nekem. Remélem ez nem fogja befolyásolni a garit! Ha igen, akkor tuti megbüntiztetem őket.
Köszönöm minden segítőkész tagtársnak a támogatást a bajban!
(#2050) rita.andor válasza edgelaszlo (#2021) üzenetére

Köszi a választ.
Hát csak egy gyermekem van.