2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

(#1301) mycso válasza leslien (#1300) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem fontos és akkor a pipa sem kell a reparthoz.

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#1302) leslien válasza mycso (#1301) üzenetére

leslien
(fanatikus tag)

köszi :R

Nexus 4

(#1303) csabicska válasza edgelaszlo (#1299) üzenetére

csabicska
(fanatikus tag)

És kivel próbáljam ki?
Vagy csak hogy felmegy e?

Samsung Galaxy S 3 The Best !!!

(#1304) csabicska

csabicska
(fanatikus tag)

Viber nem megy .
Kipróbáltam.
:(

Samsung Galaxy S 3 The Best !!!

(#1305) kalapaacs

kalapaacs
(tag)

nem tudok az androidmarketről semmilyen alkalmazást leszedni ezt írja:
alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (-101)
Google találat nem volt sok.. és válasz sem rá..
Mi lehet a baja?

Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.

(#1306) Rotate válasza kalapaacs (#1305) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nincs elállítódva a dátumod? akkor is lehet ilyesmi...

(#1307) kalapaacs válasza Rotate (#1306) üzenetére

kalapaacs
(tag)

Nem. Abszolút pontos.

Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.

(#1308) obga válasza kalapaacs (#1305) üzenetére

obga
(senior tag)
LOGOUT blog

Wipe dalvik cache segíthet.

Android: számítógép telefon funkciókkal * iOS: telefon számítógép funkciókkal

(#1309) edgelaszlo válasza csabicska (#1304) üzenetére

edgelaszlo
(senior tag)

köszi Uram, nálam ez akkor kizáró ok...természetesen a Viber-t készítő arcoknak kellene összekapniuk magukat...
thx :R

SGS2 JB ///ESP Eclipse I CTM-Diesel Herbert-Mesa Oversize4x12-Boss GT Pro

(#1310) charlie1975

charlie1975
(kvázi-tag)

ez a képernyő állitgatós program nálam nem indul el(ics)mi lehet az oka?

Galaxy S4

(#1311) Skynet258 válasza charlie1975 (#1310) üzenetére

Skynet258
(PH! kedvence)

Az. ICS. :D

Android tesztek, játékok, programok, hírek: http://andro-id.info ** Fóliák, kábelek, tokok, sok minden más: http://shop.andro-id.info **

(#1312) charlie1975 válasza Skynet258 (#1311) üzenetére

charlie1975
(kvázi-tag)

:-(

Galaxy S4

(#1313) kalapaacs válasza obga (#1308) üzenetére

kalapaacs
(tag)

Sajnos ez sem segített rajta. Ugyanaz a hibaüzenet.

(#1314) ERPY válasza charlie1975 (#1310) üzenetére

ERPY
(őstag)

ICS-n nem fut még.

Samsung Galaxy Note2

(#1315) trobi28

trobi28
(őstag)

Làtom elèg sok mindenkinek fájó pont ez a Viber-ICS kérdés.Írhatna valaki a fejlesztőnek akinek jobb az Angolja mind nekem hogy kapja össze magàt.Van 2 hete elvileg amig jön a hivatalos ICS :K

Tokok eladók:S2, S3 Gyári szilikon tok,Sony Xperia S,S2 OTG. Érdeklődni privátban

(#1316) ERPY

ERPY
(őstag)

Kipróbátam a legújabb kiadású ICS-t, és hát mit ne mondjak, tökéletes. Ellenben van egy olyan érzésem, és ha így van nagyon pipa leszek, hogy a böngészőben az újjal való scrollozás kritikán aluli, és az már a kezdetek óta olyan szal sztem az már nem fog változni. Lehet csak engem zavar, de nagyon. Maga a rendszerrel minden rendben. Direkt egy gyari deodexelt stock-al néztem, felrakás előtt a számomra szemét dolgok repültek belőle. Semmi laggolás, smooth, 192dpi-n mint az állat. Kezdek félni az egyébként minden más tekintetben tökéletes böngészőtöl.

Samsung Galaxy Note2

(#1317) edgelaszlo

edgelaszlo
(senior tag)

azt olvastam egy pofától a Marketen hogy a következő Viber frissítés már ICS support lesz

(#1318) HardRic válasza ERPY (#1316) üzenetére

HardRic
(őstag)

Opera Mobile. Problem solved.

¯\_(ツ)_/¯

(#1319) amuba

amuba
(őstag)

Android 5??

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪɪ

(#1320) ERPY válasza HardRic (#1318) üzenetére

ERPY
(őstag)

Csak az opera sajnos a környékben sincs az ICS böngészőhöz képest.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note2

(#1321) HardRic válasza ERPY (#1320) üzenetére

HardRic
(őstag)

Mi hiányzik?

¯\_(ツ)_/¯

(#1322) C.Brigante válasza ERPY (#1316) üzenetére

C.Brigante
(PH! kedvence)

a dpi-t külön progival állítod ugye?

ezt a februári I9100XWKK2 próbálta valaki?

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#1323) ERPY válasza C.Brigante (#1322) üzenetére

ERPY
(őstag)

Nem. Átírom a build.prop fileban. De vannak rá appok is.

HardRic: nekem semmi sem hiányzik, azért nem kell opera. Most sem, ics alatt sem. Csak moddolják ha a maradna amiről írtam, remélem.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note2

(#1324) F-ECT$ válasza ERPY (#1323) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

És miért jó neked a 192 dpi?

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#1325) csabám

csabám
(PH! addikt)

Regéljen nekem valaki legyen oly szíves az odexes LPH - ról! :R

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#1326) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

árulj már el nekem valaki mi az az odex? :))

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#1327) csabám válasza kungzi (#1326) üzenetére

csabám
(PH! addikt)

Odex, deodex - Kromosome tollából (PFC)

"Úgy látom, van egy kis zavar e két fogalom terén, mivel elég sokan kérdezték már, hogy mik is ezek, úgyhogy akkor egy kis előadás:

Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).

Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.

Itt jön képbe az deodex - ez tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani.

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#1328) kungzi válasza csabám (#1327) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

köszönöm, most már értem nagyjából :R

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#1329) mycso

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha valakinek kell, gyári KPH-hoz %-os akku: [link], természetesen az ikonok tetszés szerint módosíthatóak. (csak simán felül kell írni az eredeti fájlt)

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#1330) zack

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1 hét használat után 2 dolog van amit negatívum az i4-hez képest:

Zenelejátszó
akksi (eddig a legtöbb akksi időt ma mértem. 1 nap 4 óra)

Nem nyomkodtam agyon, tehát ha aktívan használom, simán lesz 15h környéke. Ez addig nem is gond, amig lehetőségem van mindig úgy elvinni hogy töltve volt előtte. De azért vannak olyan helyzetek amikor ez nem megvalósítható.
Egyik negatívum se eget rengető, mindkettőhöz fogok tudni alkalmazkodni, és ettől még zseniális telefonnak tartom. i4 használatba vételekor sokkal több kompromisszumot kellett kötnöm az iOS zártsága miatt. Persze utána ehhez is alkalmazkodtam, de itt jóval kevésbé érzem, az alkalmazkodást. Több mindent megtehetek OS szinten, az agyam jobban rááll a végrehajtások mikéntjére.

Szóval a szedvics megérkezésével valószínű még elégedettebb leszek, bár úgy érzem így is jó a rendszer ahol jelenleg tart (Gb).

Nexus 4 [XYLON v2.7.7+Matr1x v8.5] @ Nexus 7 [XYLON v2.7.7+Trinity TS1700-GPUOC] @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

(#1331) Rotate válasza zack (#1330) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vedd meg a 2000mah aksit :) +20% megéri azt a kb 8000 forintot szerintem :)

(#1332) zack válasza Rotate (#1331) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megéri, de vastagabb lesz tőle. :U A tok meg amit vettem ugye belecsúsztatós, és félő hogy szűk lenne, mert így pont jó a mérete.

Nexus 4 [XYLON v2.7.7+Matr1x v8.5] @ Nexus 7 [XYLON v2.7.7+Trinity TS1700-GPUOC] @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

(#1333) Szelley válasza zack (#1330) üzenetére

Szelley
(senior tag)

ICS-vel rengeteget fog javulni szerintem az akku kihasználtság! Legalábbis mikor kijött XXLPB én feldobtam, magától visszatelepített 60 alkalmazást, stb. és masszív (~4óra megállás nélküli nyomkodás) merítés mellett is, 3óra50perc kijelzőhasználat mellett merül 41%-ot, gyári 1650mAH-s akksival! :))

I9100+P3110

(#1334) Rotate válasza zack (#1332) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát figyelj, csak az alsó bütyök vastagságáig hozza ki... és azt sem olyan hülye módon, hanem szép lassacskán, egyenletesen vastagodik fentről lefelé :)

persze lehet nem lenne jó a tokkal, esetleg kérdezz körbe itt, lehet valaki ugyanolyan tokkal használja itt a nagyobb aksival :) azt hiszem 1,2mm-vel lesz vastagabb, tehát még jó is lehet... :)

(#1335) zack válasza Rotate (#1334) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mivel a helyzet messze van a katasztrófálistól, megvárom a végleges ICS-t, hátha tényleg javulni fog akksi nélkül is.
Utána még mindig van lehetőségem nagy akksit venni. :K

(#1336) agabe válasza Csepy (#1125) üzenetére

agabe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van most is hibátlan kijelző, csak úgy tűnik rikta, és a régebbiek között több volt a jó (vagy nagyrészt jó volt)
Nekem 2011 06.11 -i a készülék, és az eredeti kiejlző hibátaln volt...csak elkezdett beégni.
Ekkor cseréltettem,...és döbbentem meg (én csináltam azt a fotót amin látszik az állapot). Az új kijelzők nagy része ilyen. Samsung (mint már írtam is) ide küldi azt amit máshova nem mer.
Ki kell fogni, hogy jó legyen. Szerencsére a második kijelző amit beraktak már jó, de szerintem tiszta véletlen, mert a központból küldik a gyárból kapott zsír új kijelzőket, szóval vagy az van, hogy ezeket a kijelzőket a samsung máshol gyártatja, vagy vannak rosszabbul sikerült példányok és ideszórja...vagy mindkettő vegyesen.

Gondom csak akkor lesz, ha ez is elkezd beégni, mert akkor megint kérdéses lesz mit kapok...vagy lehet, hogy addigra jön egy jó széria :)) ki tudja ?

(#1337) zack válasza agabe (#1336) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem véletlen ül a trónon az IPS panel. :U
Ilyet mint foltosodás, meg beégés hírből sem ismer. Csak hab a törtán, hogy jóval kevesebbet is fogyaszt.
És bár szép a SAMOLED+ azért az IPS köröket ver rá színhűségben.
Egyedül csak a feketéje jobb a SAMOLED-nek...Minden másban nagyságrendekkel alul marad. Nem értem, miért nem használ a Samu is IPS-t mint az Apple. Még csak drágább se lenne, mert ez a SAMOLED dolog közel sem olcsó mulatság, főleg a minőségéhez képest.
Valószínű a kihozatali aránya bitang szar, és ez még jobban felveri az árát. Lehet, hogy 10 panelből csak 4 tökéletes, a többi foltos. A Maradék 6-ot beépítik, amiből max. 2 jön vissza gariba a másik 4db-nál vagy észre sem veszik a vásárlók, vagy nem viszik vissza, mert jó nekik így. Az is lehet, hogy a gyári garisok megkapják a hibátlan 4 kijelzőt, a maradék 6db hibás meg megy a szolgáltatós telókba.
Másik variáció, hogy bizonyos szériákból mindegyik foltos, és nem akarják leírni veszteségnek. Kiszórják, és max. 50-60% cserélik a maradék 40-50% használja foltosan vagy észre sem veszi, és még így is jobban járnak mintha az adott hibás szériát kukába söprik.
Valami ilyesmit tudok elképzelni. :U

[ Szerkesztve ]

(#1338) zack

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Srácok.

Voltage Control-hoz kellene egy kis segítség aki tudja is hogy mit hova állít, és van benne gyakorlata. Tisztában vagyok vele, hogy minden GPU és CPU más tuningot bír, de azért érdekelne hogy ezeknek a prociknak az 1400Mhz/1325mV árt e.
Pl. lehetséges, hogy a gyári 1275mV (1200Mhz) bírja az 1400Mhz-et tartósan? :U Feszt semmiképpen se emelnék a gyorsabb proci érdekében, tehát ha nem viszi stabilan az 1400Mhz fesz emelés nélkül, akkor inkább hagyom 1200Mhz-en, és megpróbálok feszt csökkenteni, hiszen így nyerni fogok akksi időt. Aki próbálkozott vele, mennyi az a mV kb. 1200Mhz-en amivel még stabil?
Persze majd kipróbálom egyénileg, de lövésem sincs mekkora léptékben haladjak, és hogy csak a max. CPU órajelnél állítsam a feszt, vagy az összes többi értéknél is.

Ha azt tanácsoljátok, hogy ne piszkáljam, akkor letörlöm, és nem foglalkozom vele. :R

(#1339) djapor96 válasza zack (#1338) üzenetére

djapor96
(senior tag)

azt tudom, hogy neophyte az illusionba a gyári érték -50mV-ot használ..... nekem ez nem jött be, mert mélyalvásból rendszeresen nem ébredt fel csak, akksi kivétel után.... a probléma ismert volt ezért neo készített hozzá -25mV-s patch-et is...
Egyébként az illusion nekem 1,6 GHz-en is szépen futott....

[ Szerkesztve ]

Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> SonyEricsson Live with Walkman --> Samsung Galaxy Note / Alcatel OT-995

(#1340) derrik

derrik
(senior tag)

XXLPH-ról!!!/gyári/ szinte tökéletes/
negatívum
-a zenelejátszóban a térhangzás teljesen hasba akasztja a lejátszást, filmek alatt viszont jó
-a Social Hub widgeten képek nem jelennek meg viszont a képernyő görgetést is bedarabosítja....
Ezek nálatok is így vannak?
Kérdés :
-Az itt is linkelt 4.3 rootot ami nem teszi ki a háromszöget próbáltátok-e már? Működik?
-A StockPlus kelner mit csinál, ha felteszem???
-Valamint Chrome böngészőt kipróbálnám de nem találom!

[ Szerkesztve ]

(#1341) zack válasza djapor96 (#1339) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1,6Ghz a gyári feszen? :Y

Ezt a patch-et honnan tudom letölteni? Vagy ez benne van az illusion xT 1.8-ban?
Tehát ha lejjebb akarom venni a feszt akkor minden értéket (boot-ot is?) vegyek vissza -25mW-tal?

(#1342) djapor96 válasza zack (#1341) üzenetére

djapor96
(senior tag)

persze nem gyárin, mert ugye olyan nincs... amit Neo beállított, de nem ástam bele magam soha mélyen.... csak azt tudom a saját problémám miatt meg kellett keresnem.

Itt vannak a patch-ek ne ijedj meg az 1.7-es hez meg az 1,8-hoz is jó.... A +25 és a +50mV az Ő általa beállítottakra vonatkozik. A +50mV a gyári feszültségekkel azonos (1200MHz-ig)....

Neked most a legalacsonyabb feszültség van beálítva. a patchekkel emelsz rajta.... ill. van ot még egy pár lehetőség, azokkal nem foglalkoztam...

[ Szerkesztve ]

Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> SonyEricsson Live with Walkman --> Samsung Galaxy Note / Alcatel OT-995

(#1343) ERPY válasza F-ECT$ (#1324) üzenetére

ERPY
(őstag)

Mert nekem így tetszik. Többet látok, jobban kihasznált a kijelzőm.

Samsung Galaxy Note2

(#1344) djapor96 válasza zack (#1341) üzenetére

djapor96
(senior tag)

ez is érdekes lehet

(#1345) tomi6600 válasza derrik (#1340) üzenetére

tomi6600
(kvázi-tag)

Szia!
Én úgy caináltam,hogy felraktam az alap romot,felraktam a stockplus karnelt(igaz odarakja a 3szöget)és flasheltem az su installert.
Utánna felraktam a triangle away 1.10-et és lenulláztam a custom binaryt így eltűnt a 3szög is és a custom binary is NO lett

Akit érdekel a ICS romom írjon P.Ü-t

(#1346) freddirty válasza zack (#1337) üzenetére

freddirty
(tag)

Nos ugye kinek melyik kijelzőtípus jön be. Én pl. sokat olvasok, főleg este. Ezért én eldöntötem, hogy innentől csak amoled kijelzős eszközöket vásárolok. Annyival jobb olvasásra mint az ips vagy a tft hogy el nem lehet mondani.Elismerem vannak hibái (beégés vagy foltosodás), de ezek a hozzáadott értékhez képest apró hibák, ezért ha valakit zavar akkor ott a gari.
Színhűség nem tudom miért lehetne értékes handheld eszközökön. Mivel gyerekkorom óta hobbim a fotózás ezért a monitorom ips és kalibrált. De ez az igényem valahogy nincs meg tabletre-mobilra. Ha nem volna kalibrált monitorom akkor sem...
(és ha felmerülne hogy miért nem eink - nos azt az utat már megjártam, ott nincs háttérvilágítás ergo este használhatatlan, csak vacak külső lámpás megoldások vannak)

Off:
Az fbreader most már tudja kezelni az opds szervereket, ezért akár az otthoni calibre könyvtáram is láthatom bármelyik mobileszközömről. Nincs többé a mizéria, hogy felraktam-e, már megint elfelejtettem felrakni azt a könyvet stb...

fred

(#1347) derrik válasza tomi6600 (#1345) üzenetére

derrik
(senior tag)

az SU-s trükköt megcsinálom én is, csak a StockPlus kelnert nem tudom mire jó????

(#1348) edgelaszlo válasza djapor96 (#1344) üzenetére

edgelaszlo
(senior tag)

átállítgattam ezekre az értékeke...elvileg az akkuidőm jobb lehet?

(#1349) fecs

fecs
(fanatikus tag)

XWLA4 alapon megjelent a Checkrom v6.

No wipe, de akkor sem értem, hogy 2 héttel az ICS előtt minek jönnek ki egy új verzióval.

Samsung Galaxy S II & TAB 10.1 2

(#1350) tomi6600 válasza derrik (#1347) üzenetére

tomi6600
(kvázi-tag)

1.felteszed a stock plus karnelt hogy legyen cmw-d
2.felteszed a su installert ilyenkor lesz rootod.
3.triangle away 1.10-el lenullázod

Akit érdekel a ICS romom írjon P.Ü-t

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.