ez nálam bevált!
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000
ez nálam bevált!
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

Lehet a gazdit,ahogy fogja
(a telót)
XWLSD 4.1.2/I9000 XWJW5
Kipróbálom, köszi!

Sziasztok!
Használ vki Stock LA4-et CF root kernellel és Jkay-el?
Mik a tapasztalatok? Mined szépen megy gondolom..?
Kezdem "unni" az illusion 1.8-at 
Ellennék most pár hétig stock rommal a változatosság kedvéért 
[ Szerkesztve ]
I9305
Tesztelek egy ICS MIUI - t. Gyorsabb, és simább mint a sima ICS
[link]
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

Sziasztok!
Valaki használja a telefonján valamilyen Cisco Unified Personal Client-et? Én a cisco jabber-t próbáltam, de nem akar csatlakozni. A munkatársam iphone3-ján meg ugyanezzel a cisco jabber-rel megy....
(#1257) edgelaszlo válasza R2D20208 (#1255) üzenetére

ollé.....
írnál majd róla pár (reméljük jó) szót?
SGS2 JB ///ESP Eclipse I CTM-Diesel Herbert-Mesa Oversize4x12-Boss GT Pro

nem tapasztaltam mert eddig mindig volt wifi-m ,
már az elején kikapcsoltam a 3g-t
fogyasztás miatt ,de 3g watchdog bekacsolna ha felpattana a 3g-re
[ Szerkesztve ]
Nexus 4

Szuper,akkor valószínűleg nem kapcsol be magától.
Nincs 3G előfizum,úgyhogy ez nekem alapvető fontosságú.
Itthon meg a munkahelyemen van wifi,így nem is kell 3G.
Mindig azzal kezdem a rom beállítást,hogy adatkapcsolat kikapcs.
Köszi az infót,felrakom,kipróbálom.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
(#1260) knyitogato válasza rauley (#1259) üzenetére

De akkor minek az okos(mobil)telefon, ha csak otthon meg melóhelyen használod ki?
[ Szerkesztve ]
Knavery's plain face is never seen till used.

ok ,jó főzést hozzá
,
Omega v 2.0 ,új Quadrant: total:4211
Nexus 4

És milyen?
Samsung Galaxy S3
A Téma gagyi, de nagyon jó lesz majd a MIUI. Ezen volt (mert csak teszteltem) Bavaria, XLOUD ( a jobb hangzásért) K. va gördülékeny böngésző, amiket teszteltem azok szuperek voltak...

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Asszony S2-es mobilját akarnám frissíteni XWLA4-re.
A problémám az, hogy az XDA-ról nem tudom letölteni a régi bootloader-rel ellátott verziót mert a link halott (multiupload...
).
Esetleg valaki tudna linkelni egy megbízható forrást, vagy fel tudná tölteni valahová?
Előre is köszönöm a segítségetek! 
Ui: a samfirmware-es változat is jó lenne, mert a régi bootloader-t még le lehet tölteni xda-ról. (valamiért nem tudok samfirmware-re belogolni, mert a username + pass beírása után a "Loging in.Please wait..." feliratnál megáll és nem lép tovább
)
[ Szerkesztve ]
N7100 DMC3 , I9505 AMDC

Próbáld meg a sammobile.com-ot. Mostanában ott vannak a friss ROM-ok.
Egy programozó a mondat végére pontosvesszőt tesz; Vagy !nem?
CF helyett Siyah, de szerintem tökmindegy. Hasít, hibátlan.
Mimimimimimi… - iPhone 5, sose vót még ilyen jó!

Hy! Az XXLPH már befigyel napi használatra??
JB 4.1.1 I9300XXDLJ5 ;)
Érdekesek ezek a Quadrant / Antutu méréseredmények. Lemértem ezt a MIUI ICS - t. Na most legyek okos. Toltam először egy Antutut : 6540 .... Hmmmm gondolom. Most akkora Quadrant jön mint állat . Igen ! 3411 !!!
Na most akkor mi van? Ezeknek semmi értelme mérni, itt is bebizonyosodott...

Én pont így használom, nagyon jól elvagyok vele, JKay miatt felesleges is costumozni.
¯\_(ツ)_/¯
(#1270) mycso válasza propetya85 (#1267) üzenetére
Persze hogy jó, bár nekem a KPB is tökéletesen megfelelt.
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection
Én eddig egy telefonomon sem futtattam ezeket, szerintem tök fölösleges, no meg csalóka is...
(#1272) csabicska válasza propetya85 (#1267) üzenetére

Nekem tökéletes.
Stabil,gyors ,még nem fagyott.
Igaz néhány programot nem tudtam telepiteni,de amugy is sok felesleges dolog volt
nem biztos ,hogy olyan nagy veszteség.
Kivéve Fifa 12 játék.
Csak ajánlani tudom.
Samsung Galaxy S 3 The Best !!!

És ezmiez hogy a GB nem kezeli a 2 magot???!! vagy csak nincs optimalizálva??
vagy ez csak nekem új infó? -> akkor sorry 
JB 4.1.1 I9300XXDLJ5 ;)

Az XXLPH-n a GPS is megy? mert az előző két verzióban nekem nem ment..
[ Szerkesztve ]
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.

Kösz a válaszokat! 
+(#1269) HardRic 
Rotate: Mikor lesz elérhető az az új launcher?
Ez most mi? Market Unlocker Pro
[ Szerkesztve ]
I9305

Megtenném, de mint írtam nem enged be.Megpróbáltam új accot regisztrálni, ami sikeres is volt, megkaptama visszaigazoló e-mailt, de ugyan az történik a végtelenségig tölt.
Megpróbáltam a fórumra belépni ott meg azt írja wrong pass... erre kértem egy jelszó resetet, elküldték az e-mailemre és az ő általuk megküldött átmeneti jelszóra is azt írja ki hogy hibás... úgy érzem szar került a ventillátorba 
N7100 DMC3 , I9505 AMDC
február 29-re írják a videó alatt
meglátjuk mi lesz belőle 
más téma:
akinek nem tetszenek a gyári színkezelés beállítások, lehet játszadozni: [link]

Gmail, naptár, task manager? Az eddigiekkel sincs bajom, az újak mivel tudnak többet? Nem vagyok ics ellenes, de egyelőre nem látom, hogy nekem sokat tud nyújtani. Aztán ne legyen igazam.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Most őszintén határtalan boldogságot kívánok neked ezért. Napok óta hasonlítgatom az LCD-hez, hogy mennyire zöld a képem. Fantasztikus app, nagyon köszönöm, hogy belinkelted.
¯\_(ツ)_/¯
szívesen
most dobták ki az xda-sok twitterre, aztán gondoltam valakinek jól jöhet 
(#1282) rauley válasza knyitogato (#1260) üzenetére

Hogyhogy minek?
Szerintem elég jól kihasználom,általában 100+ program van fent. Amiért vettem,hogy pótol nekem egy GPS-t,egy mp3 lejátszót,egy kamerát,egy fényképezőgépet,egy kis videólejátszót,egyzettömböt,meg még ki tudja mit nem. Szóval azért eléggé ki van használva a tudása.
A munkahelyemen is sokat (ki)használom,hangcuccokkal foglalkozunk,és gyakran a teló lejátszójával küldöm meg az erősítőket,van telepítve signal generator progi,meg hasonlók is,,na meg elektronikai progik is vannak rajta,például ellenállás színkódok,képletek,ilyesmik,csupa olyan dolog,aminek hasznát veszem.
A lakás és a melóhely között kb 6-8 perces út van,azt kibírom net nélkül,amúgy is az életem java részét vagy otthon,vagy a munkahelyen töltöm,ahol van wifi.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

hm, azt a twitter profilt belinkelnéd ahol láttad? követném én is. 
¯\_(ツ)_/¯
(#1285) knyitogato válasza rauley (#1282) üzenetére

Értem, csak kíváncsi voltam 
Knavery's plain face is never seen till used.

Igen tökéletes a Gps minden fix nélkül .
(#1287) edgelaszlo válasza csabicska (#1286) üzenetére

és a viber müxik rajt?

jaa, hogy van ilyen teljes xda-s twitter, zsír. Hú, ez az app nagyon jó. Mint a chainfire 3D-s nightmode, csak itt megmaradnak rendesen az animációk.
¯\_(ツ)_/¯

A telepítéshez használandó a .pit fájl? mert ugye mostanában nem igen volt a csomagban. Meg ebben van egy negyedik fájl is (I9100_APBOOT_I9100XXLPH_CL118559_REV02_user_low_ship.tar.md5). Az mihez kell? Egyáltalán kell?
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.

Lehet butaság de nem BOOTLOADER? 
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
Egy picit visszaolvasni. Neharagudjatokde tényleg 15 hsz- el ezelőtt volt erről szó. És annyi minden megvan naponta 5 ször kérdezve 

Igazad van. Betölteni tudom hova kell, csak hogy kell-e azt nem tudtam. de így már megvan. Köszi.
(#1293) csabicska válasza edgelaszlo (#1287) üzenetére

Nem használom.
Így nem tudom sajnos.

Feltettem az LPH-t. Csak nekem tunik ugy h akadozik? Tobb ICS verzional is tapasztaltam. En nem erzem a fene nagy gyorsulast. Mi lehet a gond?
Egy programozó a mondat végére pontosvesszőt tesz; Vagy !nem?

én is felraktam, és nekem akad egy kicsit, nem olyan gördülékeny, mint a GB romok 
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

Én ezt a kombót nyomom, de Siyah-al..... tökéletes..... illu 1,8-at dobtam le, mert eldobálta bt fülest, meg fagyott...
[ Szerkesztve ]
Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> SonyEricsson Live with Walkman --> Samsung Galaxy Note / Alcatel OT-995

Három fájl kell :code ,modem ,cs .
Reparthoz nem kell pipa.

A szürkék még mindig picit zöldesek, de minden más sokkal szebb. Úgy látszik ilyen az amoled.
¯\_(ツ)_/¯
(#1299) edgelaszlo válasza csabicska (#1293) üzenetére

thx Senor
nincs kedved feltenni h müxik e?

[ Szerkesztve ]