2013. június 20., csütörtök

(#2201) Bj Brooklyn válasza VinoRosso (#2196) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Nem rejtett és nem is titkosítottak a mappák és a mentések sem. Hibára, meg ezt írja ki:
"FATAL ERROR

[error]Expression : hFile>0
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 106
[error]Description : e:\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\

stack trace: "

[ Szerkesztve ]

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#2202) nemcso válasza PROti (#2197) üzenetére

nemcso
(senior tag)

A lövészt nem fogod megtalálni, mert az nem más, mint... ;]
Az X16 laboros küldetés után a csaposhoz elvíve a cuccot, fogadd el a Agropromos rablótanya elpusztítását a "jó" befejezés elérése végett. ;)

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#2203) PROti válasza nemcso (#2202) üzenetére

PROti
(tag)

Úh drágaságom köccöntem! ;] Télleg thx :)

(#2204) PROti válasza VinoRosso (#2200) üzenetére

PROti
(tag)

Semmien pachet nem raktam fel.Minden tök alapon van!De szeriintem strelok a lövész! :)

(#2205) VinoRosso válasza Bj Brooklyn (#2201) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ughh, hát ez igy kemény, valahogy hirtelen elfogy neki a fájl ha jól látom, amit olvasna vagy betöltene. Raktál fel valamilyen modot? Bele kéne lesni abba a cpp-be, hogy lássam, csak az a baj, hogy most volt reinstall, és elveszett egy csomó adatom, és most nincs fennt más csak a driverek meg az a xp, szal nem tom meglesni, meg nem is fogom tudni, mert azon feszülök, hogy hogyan szedjem vissza az adataimat.

(#2206) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali, nem tudja valaki miért nem indul a gém a köv. gépen?
Giga P35-DS3
E6600
Radeon 3850 256mb

Eredeti a játék, ha indítanám egyszerûen nem indul :-(

Játékok olcsón -> http://goo.gl/DQK3t

(#2207) Pocee

Pocee
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Már párszor végigvittem de ezekre soha nem jöttem rá hogy mire is jók ezért kérdezek.
HAND RADIO,olyan mint egy napszemüveg
GITÁR,semmit nem tudok vele kezdeni se eladni se használni

Azon a pályarészen ahol van a bár és az aréna bent a kötelességieknél jobbra van Petrenko ezredes aki akkor látható amikor beérünk az első csarnokba a kutyák után és jobbra odamegyünk az ablakhoz,ott van a srác,de nem engednek be hozzá mondván hogy tacskóknak nincs bemenet :)) ,ha betörök lelőnek.Beugrani be tudok és tudok is vásárolni tőle de kiút nincs mert akkor megint lőnek.Egy küldetést is fel lehet tőle venni asszem:"Őlj meg egy szabadságit"
Szóval hogy lehet őhozzá gond nélkül bejutni?Bocs ha körülményes voltam.

Mr.Brightside

(#2208) Idegrohamosztag

Idegrohamosztag
(újonc)

Sziasztok!

Valaki próbált már magyarítás mellett repair modot telepíteni? Vagy egyszerre csak egy mod lehet fennt?

(#2209) VinoRosso válasza Pocee (#2207) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gitárral rádióval szerintem nem sok mindent lehet kezdeni egy fps játékban. Talán a fejlesztők úgy gondolták, hogy jó poén lesz ha beteszik, vagy építenek rá egy két küldetést nem tom miért került bele. Egyes modokbnan fel lehet venni horókat, kannát, dinamitot, amit megfelelő helyen elhelyezve és szétlőve pl ajtókat lehet robbantgatni, embereket lehet ölni. Petrenkohoz akkor tudsz bemenni legálisan, ha befejezted az első agypörzsölő lekapcsolását, és a csapos megbíz egy feladattal, amit Voronin generálisnak kell teljeítened. Ekkor beengednek a főhadiszállásra, és nem lőnek le.

(#2210) VinoRosso válasza ForRedGlory (#2206) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyen hibaüzivel száll el? Van abszolút nem is inicializálja a játékot? Winfos mikori telepítés? Vista/XP?

(#2211) ForRedGlory válasza VinoRosso (#2210) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

WinXP van rajta.
Amikor indítanám egyszerűen semmit nem csinál, nem pörgeti a dvd-t sem.... A feladatkezelőbe se kerül bele, ott is sasoltam már. Az XP nem mai gyerek, lehet akkor az baja?
Legalább valami hibaüzit kiírna, de még azt sem. Érdekes hogy amikor kiveszem a dvd-t és úgy próbálom indítani akkor kiírja, hogy tegyem már be a dvdt. Ha meg bent van és indítanám egy nagy semmi. Még a dvd se pörög fel. Nem nagyon értem, már azt hittem fejbe lövöm magam. Eredeti játék és bacik elindulni :(

[ Szerkesztve ]

(#2212) VinoRosso válasza ForRedGlory (#2211) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rakd újra az xp-t vagy próbálkozz meg egy takarítással ( pl CClearer ). Szerintem ez meg fogja oldani a problémát.

(#2213) Pocee

Pocee
(fanatikus tag)

thx Vinorosso!Akkor nem cipelem őket :)

Mr.Brightside

(#2214) ForRedGlory válasza VinoRosso (#2212) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Közben felraktam minden létezô peccset és végre elindult ;)

(#2215) Bj Brooklyn válasza VinoRosso (#2205) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Köszönöm a segítséget, tényleg egy mod volt a ludas. Ahogy eltávolítottam, sem akart batőlteni, de a játék újratelepítés megoldotta. Mégegyszer köszönöm :R !

[ Szerkesztve ]

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#2216) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindenkinek szívesen :)

(#2217) AthlonXP

AthlonXP
(őstag)

Heló mindenkinek!

Lenne egy kérdésem ezzel a Priboi moddal kapcsolatban. Észrevettem, hogy némelyik járműbe be lehet szálni, az érdekelne, hogy hogyan lehet ezeket elindítani? Vagy csak beűlni lehet, de vezetni nem? Bár annak nem lenne sok értelme :)
Amúgy nagyon tetszik a cucc, tényleg teljesen más lett töle a játék :D

(#2218) True válasza AthlonXP (#2217) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem ugy rémlik hogy alapból nem volt bekonfigolva mivel is indúl...
Option-ban állitsd be neked tetszőlegesen...

Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#2219) AthlonXP válasza True (#2218) üzenetére

AthlonXP
(őstag)

Köszi, ez megoldódott.
Már csak a kéziféket kéne vhogy kikapcsolni, arra viszont nem találtam semilyen gombot vagy beálítási lehetőséget az opcióknál. :O

(#2220) AthlonXP

AthlonXP
(őstag)

Ok. Ez is megoldódot, úgy látszik sikerűlt először pont egy olyan ladába beszálnom ami nem ment sehova. :)
Most kipróbáltam mást és az már megy szépen. Egyszer beszáltam egy btr-be mentem vele egy kicsit, majd mikor kiszáltam, az hírtelen felrepűlt a levegőbe és természetesen rám esett LOL :DDD Így persze azonnal game over lett, de már a látványért megérte :) . Amúgy nagyon jó!

(#2221) PROti válasza AthlonXP (#2220) üzenetére

PROti
(tag)

Ehez a modhoz kellenek a pachek?Ha kipörgetem megint a gamet lehet kipróbálnám! :)

(#2222) AthlonXP válasza PROti (#2221) üzenetére

AthlonXP
(őstag)

Igen, kell a patch.
Én az 1.4-eset tettem fel, azzal megy rendesen. Más nem kell hozzá sztem.
Amúgy nem árt ha esetleg kóddal nyomod vagy vigyázol hogy ne halj meg, mert ilyenkor előfordúlhat, hogy hibaüzenettel kivág a windowsba a játék :D .
Más problémát egyenlőre még nem vettem észre ( ill. igen de az még nem vészes ), bár még eléggé az elején vagyok.
Nagyon tetszik amúgy ez a mod, bár azt vettem észre hogy jobban is terheli a gépet, szal egy kissé nőtt a gépigénye. Eddig 1024-be nyomtam high beállításokkal dx9 fényekkel, de most ezzel a moddal nem megy olyan simán mint eddig. :(
De ez a mod tán még nem is végleges, asszem a magyarítás is még majd ezután jön, szal remélem javítanak majd a teljesítményén, meg az 1-2 hibáján ami van. Mindenesetre azért sztem nagyon jó lett így elsőre. :D Egy próbát mindenképp megér!

(#2223) PROti válasza AthlonXP (#2222) üzenetére

PROti
(tag)

MI a mod teljes neve?rá akarok keresni youtube

(#2224) AthlonXP válasza PROti (#2223) üzenetére

AthlonXP
(őstag)

Én innen szedtem le : [link]
Priboi Story mod

[ Szerkesztve ]

(#2225) PROti válasza AthlonXP (#2224) üzenetére

PROti
(tag)

Nekem addig nem kell ameddig nincs magyarítás. :D De ha lesz tuti ki próbálom

(#2226) AthlonXP válasza PROti (#2225) üzenetére

AthlonXP
(őstag)

Jaja, én is hasonlóképp vagyok ezzel. Annyira nekem sem megy az angol, hogy mindent megértsek így elsőre a sok szövegből, pedig érdekelne, hogy mik vannak leírva. Mert bizonyára az új sztori és a kűldetések miatt ez fontos lenne, de csak jön majd a magyarítás. :)

(#2227) Djopci

Djopci
(kvázi-tag)

Feltelepítettem az új 1,5 patch ot és nemidul a játék!!!!
Mi lehet vele a baj?

(#2228) VinoRosso válasza Djopci (#2227) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

crack?

(#2229) Djopci válasza VinoRosso (#2228) üzenetére

Djopci
(kvázi-tag)

visszamásoltam a crack -et ami előzőleg volt de igy is hibát ír ki!
vagy a más crack kellene a patch után???

(#2230) Silenzio válasza Djopci (#2229) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja natürlich. Mivel a patchek általában a fő .exe-t (is) módosítják, tuti nem fog indulni. De az 1.005-höz (vagy mi) már jó ideje van crack. De mivel nem warezolunk, nem mondom meg hol :DD Esetleg privátban, ha kell.

T-s (T-Home, T-Mobile) ügyekben keressetek bátran!

(#2231) lsc válasza Djopci (#2229) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kellene .

Az élet kegyetlen .

(#2232) True válasza Djopci (#2229) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én még kezdetek kezdetén egy 10-esért vettem, mostanra meg már annyira olcsó lett, hogy aki még mindig crackól beszél itt, az meg is érdemli!!! :(((

(#2233) Djopci válasza True (#2232) üzenetére

Djopci
(kvázi-tag)

én maradok a crack -nél :))

...és azt a pénzt amit a játékra költenék inkább költöm a kisfiamra :C

(#2234) lsc válasza Djopci (#2233) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a Te bajod , viszont a helyedben én ezt nem igazán hangoztatnám , talán az alapelveket el kellene olvasni .

Az élet kegyetlen .

(#2235) konas

konas
(senior tag)

Hello.
Mi az a STALKER Priboi exe file.
csak ennyi bol all, valami mod lehet?
Nem akarom feltenni csak ha vegignyomtam a game t.
Thx

(#2236) lsc válasza konas (#2235) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak vissza kell olvasni [link] .

Az élet kegyetlen .

(#2237) konas

konas
(senior tag)

Fenn van a Priboi...Erdekes,az osszes kuldetesem amik eddig voltak megcsinalatlanul,
heverneké.
Ezt a priboi storyt nem lehet magyarositani?
Koszonom a valaszt elore is..

(#2238) nemcso válasza konas (#2237) üzenetére

nemcso
(senior tag)

Modot nem magyarosítottak.

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#2239) Grigorisz válasza nemcso (#2238) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)

"magyar fejlesztésű priboi mod" csak magyarosítani nem lehet? LOL

[ Szerkesztve ]

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#2240) VinoRosso válasza Grigorisz (#2239) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah ezen már én is ki voltam akadva:) Amugy nem lehet valahonnét máshonnét letölteni csak gigasize-ról? Rohadt lassan jön onnét.

(#2241) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltettem ezt az óverhalu modot, kicsit felemás szuájízzel írok most róla. Az eslő benyomás katasztrófa volt: visszatoltöttem egy mentést, esett az eső, sötét volt az orromig se láttam még lámpával se( az esőben nem látszott a lámpa fényudvara egy kicsit sem ) tele volt vertex hibákkal, amennyire eddig még sose, aztán elállt az eső, és sokkal világosabb lett az éjszaka, sötétnek sötét volt, de lehetett látni mindent szinte, pedig csak az esőállt el. Aztán nappal lett, és megint eleredt az eső, megint vertexhibák, de aztán egyszer csak kisütött a nap, és tátva maradt a szám:) Ma is nézegettem a gamét, és most esett az eső, de nem voltak vertexhibák( remélhetőleg már nem is lesznek, nem tom mitől van, de ha valami friss telepítés van a játékban akkor mindig előjön ), és csodaszép képeket csináltam!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Nagyon állat ez a mod, kár hogy nyáron amikor sok időm volt játszani még nem volt kinnt ez meg az 1.4es pöccs. Vannak azért fura dolgok is, pl megjelenik néha az épületek oldalán egy ilyen csikozás, meg mintha a növényzet egy kicsit zöldebb lenne, meg nekem pl ez a felhő kicsit túlságosan kékre sikerült, mint valami mézes mázas rajzfilmben, de mindent összevetve elég valósághű, szal jó munkát végzett aki csinálta, bár gondolom ezt a GSC-nél is meg tudták volna igy csinálni, ha ezt akarták volna kihozni a játékból.

(#2242) VinoRosso válasza lsc (#2234) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mé az alapelvekben nincs benne az hogy nem lehet crackről beszélni. Az hogy beszél róla még nem warez, ha jól tom itt meg csak warez bann van.

(#2243) PROti válasza VinoRosso (#2242) üzenetére

PROti
(tag)

Fúj de undorító konfigod van hányadék! :((( (most az irígység beszél belőlem :) )
Hogy megy a gépeden a Crysis?Csinálnál képeket,de csak olyan beállításokról ahol még játszható a game!THX

(#2244) VinoRosso válasza PROti (#2243) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:) Csinálnék ha meglenne a crysis. Már kölcsön adtam 2 dvd-t kb egy hónapja mert egyik spannak megvan, de nem irta ki még mindég :W pedig már én is kiváncsi vagyok hogy fut 4 magvon. Milyen beállításokra gondoltál?

(#2245) PROti válasza VinoRosso (#2244) üzenetére

PROti
(tag)

high vagy ultra high.Olyan 1280x1024,8x-os élsim :KBoccs very high :D

[ Szerkesztve ]

(#2246) Grigorisz válasza PROti (#2245) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)

az én konfigomon 1024*768 fullfullban szaggatásmentes a 1280-at már nem annyira csípi fullon de nem tudom, hogy a cpu vagy a vga fogy el....és a vidkarink egyezik (off mert nem Stalker)

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#2247) VinoRosso válasza PROti (#2245) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

okay ha meglesz a game megrántom a gépet, és meglesem mit tud vele. Sőt ha megmondja valaki hogy lehet videot csinálni még azt is csinálok.

(#2248) True válasza VinoRosso (#2247) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fraps... Regisztrálatlanúl is rögzit 30 sec-et...

(#2249) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Sziasztok,
van köztetek olyan, aki nyomja multiban?

(#2250) PROti válasza horvathkrisz (#2249) üzenetére

PROti
(tag)

Én nem,de állítólag nagyon szar!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.