Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
DFI LanPARTY UT nF3 250Gb + Athlon 2800+ 1Gb ram /socket 754/
34. Apple MacBook Air 11 C2D 1.4Ghz/2GB/64GB/320M - Late 2010 - 1 HÓ GARANCIA!
31. Apple MacBook Pro 13 C2D 2,26Ghz/6GB/500GB/9400M - Mid 2009 - 1 HÓ GARANCIA!
3. Apple MacBook Air 13 i5 1.7Ghz/4GB/128GB/HD3000 - Mid 2011 - 1 HÓNAP GARANCIA!
2. Apple MacBook Pro 13 C2D 2.26Ghz/4GB/160GB/9400M - Mid 2009 - 1 HÓNAP GARANCIA!
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:59:15

IT café
muxi-muxi
(fanatikus tag)
Vörös kártya, Exoskeleton. Melyik merre, hol található? Lehetőleg pontos definíciókat várok.
Előre is köszönöm. A játékot kétszer kivittem már, nagyon-nagyon tetszett. Igazi molyolós FPS, gyűjtögető szellemű embereknek.
Pozitívumok: Más FPS-ekhez képest sokkal kissebb linearitás
-hatalmas terep,
-a lepattant 80-as évekbeli szocializmus diszkrét bája,
-szekérderék fegyver, és tuningopció,
-gyűjtögetnivaló artifaktok,
-a grafikus motort könnyű a gépedhez skálázni,
Hátrányok:
-a bejárható terep kissé szegényes
-a grafika 2010-re már nem elég (ne feledjük, csak cirill betűs verziónk van még)
-kevés az új ellenfél (és még az is mutáns - de ez szubjektív),
-Pripyat a másik két pályához képest is csúnya.
IMÁDOM, két éve ennek a sorozatnak élek. Ha a Zóna WoW-hoz hasonló univerzum lenne, akkor megérteném a WoW-osokat
Így csak irigylem őket (bár a kazánlemezből készül kardjaikat, meg a ciklámenszinűre pingált biliacél pajzsaikat azt nem...)
Ez a téma MMORPG-ra termett,na.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

ssolitude
(őstag)
Na ezzel sikerült angollá tenni. Az én egyik verziómban sem volt localization.ltx, így ezzel kiegészítettem a javított bear-fordítást, így most egész elviselhető angol. Nem csoda, ha nem sikerült. Köszi a linket mégegyszer. 
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

stamy
(lelkes újonc)
Rég jártam errefele , valaki tudna segíteni hogy a legelső bear féle fordítás óta kijött valami értelmesebb fordítás ami angol?
Mivel megjött a kedvem újra végigvinni a játékot.

ssolitude
(őstag)
Stalker javított angol
Viszonylag jó angol.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

kranazoli
(senior tag)
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a német 1.6.0.1-es verziót össze lehet vhogyan gyúrni az 1.6.0.0-s warez verzió orosz szinkron hangjaival?!?!?!
A német verzióban csak a natív DX11-es mód és a grafikai bug-ok javítása érdekel(ne).
Az 1.6.0.0-s verziót játszottam végig és jelenleg is azzal játszom még. Így a verzió meglenne, csak azt nem tudom, hogy mely állományokban, mappákban lehet az orosz szinkron.
Ha 1általán lehet ilyet.
PS:
Egész 1xerűen rühellem a német nyelvet. Abból sem értek egy kukkot sem és az oroszból sem, de ez utóbbi legalább autentikusabb.

ASUS P8P67 Rev 3 | Intel Core i5 2500K | G.Skill Sniper 16GB XMP DDR3 1600Mhz | ASUS GTX 570 DirectCUII | Kingston 96GB V+ SSD | Enermax MODU82+ 625W | Samsung 2333sw FullHD 23"| Windows 7 Prof SP1 x86&x64 | ChronixRadio.Com

emre
(PH! addikt)
olvasd el az alapelveket mielött kib@sznak mint a korpába szart macskát
vagy szerkezd a hsz-ed
mod: késő
[ Szerkesztve ]
Magyar égre magyar UFO-t!

kranazoli
(senior tag)
Jogos!
Már lekéstem róla. 
Tekintsünk el attól az 1db nem kívánatos szótól:
Megvalósítható?! Ha igen és vki tudja is, meg is osztaná a tudását.
ASUS P8P67 Rev 3 | Intel Core i5 2500K | G.Skill Sniper 16GB XMP DDR3 1600Mhz | ASUS GTX 570 DirectCUII | Kingston 96GB V+ SSD | Enermax MODU82+ 625W | Samsung 2333sw FullHD 23"| Windows 7 Prof SP1 x86&x64 | ChronixRadio.Com

emre
(PH! addikt)
Sajnos a kérdés érdemi részében nem tudok segíteni. 

kranazoli
(senior tag)
Sebaj, azért köszi!
Majd bújom még a GSC Community oldalait is...
Annyit már megtudtam, hogy a német verzió is olyan, mint a magyar CS volt. Az NPC egymás között orosz maradt, csak a közvetlen monológok lettek ellátva német nyelvvel.

Türelem sztalkert terem. 
Hallgatni Petőfi!

(Darkwood)
(PH! addikt)
botika345, KBarnus2: Na el lehet húzni innen mind a két regeddel együtt! 
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

nelz
(újonc)
Hello!
Olyan problémám van, hogy ha elindítom a játékot akkor ezt írja: "Your video card doesn't meet game requiements. Try to lower game settings."
Elvileg a minimum gépigény meg van:
-MSI K8N Neo4-f
-AMD Athlon 64 3500+
-Galaxy 7600 GT 256mb
-1GB Kingmax DDR 400Mhz
(Windows 7 alatt)
Ha tudtok, segíteni, vagy van valamilyen ötletetek azt nagyon meg köszönném.
Üdv.:Gergő 
[ Szerkesztve ]
A számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_

emre
(PH! addikt)
Vedd alacsonyabbra a grafikai beállításokat, vagy cserélj vga-t
mod: Elvileg tényleg mennie kellene 3850-el.
[ Szerkesztve ]

nelz
(újonc)
A grafikai beállításokat hol lehet lentebb venni? Mert gondolom a játékon belül tuti, hogy megoldható de oda nem férek be sehogy.
A számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_

romero28
(senior tag)
akkor keresd meg az user.ltx fájlt .
vistán itt van :
C:\Users\Public\Documents\stalke~1.- a mentések is ebben vannak .
és alulról a 2. vagy 3 sor környékén találod meg a felbontást : vid_mode
azt írd át kisebbre .

skeleton91
(tag)
Ez velem is volt, dx frissítés és egy másik crck megoldotta aproblémám.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom

Dimitryj
(senior tag)
Tudja valaki hogy lehet bejutni Iron Forestbe? A hídon találtam egy kulcsot az mire való?
http://sites.google.com/site/nigrach/

gery dee
(fanatikus tag)
A hídon talált kulcshoz tartozik egy másik is amelyek majdan nyitni fognak egy ládád a hídon levő teheratón
. Vas erdőbe majd később lehet lemenni egy küldetés miatt 
Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

Dimitryj
(senior tag)
Az iron forestre rájöttem. Csak a másik kulcsot hol találom?

gery dee
(fanatikus tag)
[ Szerkesztve ]
Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

Dimitryj
(senior tag)
thy. Amúgy hol van a láda amit a 2 kucs niyt mert egyet az egyik dzsipben kinyitottam.
Kicsit rövid a game, de lehet még pár 10x végigtolom. De tetszik hogy a végén megkérdezi akarsz e még maradni 
[ Szerkesztve ]

gery dee
(fanatikus tag)
Az is a hídon van azt hiszem az egyetlen teherautón van rajta . 

Dimitryj
(senior tag)
ööö...
és az az izé mire jó?
Lehet valahol tuningolni a buldogot (gránátvető) vagy a gaus puskát?
[ Szerkesztve ]

gery dee
(fanatikus tag)

Dimitryj
(senior tag)
Kösz h segítenél de a lépfeltöltés egy f0s és így nem igazán nyitja meg ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akarom mondani egyáltalán nem megy az oldal.
[ Szerkesztve ]

Dimitryj
(senior tag)
Fél nap után betöltötte, de hogyan is kellene oda tennem mert sehogy nem meg 

gery dee
(fanatikus tag)
Bocs sajnos nagy méretben tettem fől 3mb
. Ahoz tartozik egy küldetés is csak már nem tudom hogy melyik. megnézem 
szerk.: Megnéztem ez a küldetés címe : Den of Blood Suckers vagy csak simán BloodSuckers már nem tudom. meg azt sem hogy kinél kell föl venni YouTube link itt néztem meg ezt is 
[ Szerkesztve ]

Dimitryj
(senior tag)
Akkor majd legközelebb, azt márt ezer éve megcsináltam.D

gery dee
(fanatikus tag)
hogy hogy? nem csak akkor van kész teljesen ha kiírtottad a polip pofákat? 

Dimitryj
(senior tag)
Márt nem tudom hogy csináltam meg, de jó sokat ki kellett csinálni hozzá.
Nekem a fószer nem lopakodott végig a termen hanem megállt. Szóval közéjük b@szam pár gránátot és a tuningol atutosotival meg kínáltam a fejüket. 

szóval ki lettek írtva rendesen 

emre
(PH! addikt)
Így sem rossz, de nem ez a módja, hanem a zil-en talált gáztartájt kell a szellőzőrendszerre kötni. Amikor át kell menni köztük, akkor annak pont az a lényege hogy ne ébreszd fel őket.