Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:59:15

IT café
(#301) hülyegyerek válasza - = Zk = - (#300) üzenetére

hülyegyerek
(őstag)
Ne verd a fejed a falba,nem lámaságból kérdeztem.Többször kijátszottam mindkét Stalkert,de az éjszakai tájból ott érdekes módon ki lehetett venni legalább a körvonalakat.Itt meg ha éjszaka 1,5m-re áll tőlem egy NPC,az ő körvonalait sem látom,nemhogy a tájét.
Don't kombájn.
(#302) - = Zk = - válasza hülyegyerek (#301) üzenetére
látod, ezért kérdeztem 2 féle képpen
nos..
grafikai beállításoknál nem lehet, hogy valami nemvan jól beállítva?
Eladó Cooler Master V8...!

emre
(PH! addikt)
Qrvanagy gondjaim vannak: nem tudom mod-olni
A filefronton is csak két file van fenn.
Pedig a jól megszokott gyűjtögetéshez kellene kis plusz súly
Ja, és nyugadtan nevezzetek liliomtiprónak 
Magyar égre magyar UFO-t!
A játék konkrétan 2 napos... 
Hallgatni Petőfi!

romero28
(senior tag)
gyerekek aki pripyat-ban kimerészkedik éjszaka a városba , annak fizetek egy láda sört
még nappal is elég para...
- = Zk = - úgy tudom annak a mérésnek amit nem tudsz megcsinálni , feltétele hogy az első pályán beszerezz valamit . én sem tudtam egyébként emiatt megcsinálni azt a küldetést .
egyébként pripyat-ból sem lehet visszamenni az első pályára - ugyanúgy kivág pár mp múlva

[ Szerkesztve ]
#290-re valak, aki már azon túlvani?
.....
köszi, romero
305: és hol isszuk a sört? keress Pripyatban egy "hangulatos" kis kocsmát....de ne valami eldugott ótvar helyen 
qrva életbe, tehát kidob
....hátakkor kénytelen leszek ismét kipörgetni, csak más életcélokkal
fujj... 
[ Szerkesztve ]

romero28
(senior tag)
290-re 305-ös szerkesztve 
úgyse mersz kimenni éjszaka , úgyhogy nuku sör

nah majd ha áttévedek oda (pripyat), jelentkezem ezügyben 
de várom már nagyon...pár emberkét már szedtem is magam mellé
lasan indulunk, csak vanmég pár küldi
...

skeleton91
(tag)
Köszönöm azoknak a segítséget akik segítettek beüzemelni a játékot.

[ Szerkesztve ]
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
(#310) hülyegyerek válasza - = Zk = - (#302) üzenetére

hülyegyerek
(őstag)
Azt hiszem,egy időre jegelem a játékot,inkább megvárom a profibb magyar feliratot.Úgyis azzal a legélvezhetőbb.Addig egy kis kormánytekergetés,meg Operation Flashpoint 2....
Don't kombájn.
(#311) - = Zk = - válasza hülyegyerek (#310) üzenetére
tégy belátásod szerint

romero28
(senior tag)
pripyat-ban ingyé javít a szerelő
a chimera meg fényes nappal rontott rám , kishíján infarktust kaptam

Scholes9
(PH! addikt)
Az elején van még, egy tagnak 3 szerszámot kell megtalálni azok merre vannak? Térkép nem jelzi, thx előre is 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710
Olyan nincs hogy valamit nem jelez a térkép.
Ha valamit nem találsz akor az nincs is. Vagy rosszul értelmezted és az neked jár, nempedig neked kell megkeresni.
Family Guy Online - Closed Beta - Sikeresen kifejlesztetted a "kúszókendert"

romero28
(senior tag)
pedig sok minden nincs rajta a térképen . fejlesztésekhez szükséges tools-ok is ilyenek .

emre
(PH! addikt)
a mutánsok mozgását látjátok a téképen?
(nem a láthatatlan vérszívóra gondolok)
ha jól emlékszek ez csak a CS-ben volt.
a béta magyarítást hol lehet elérni?
de lehet nekiállunk a zasszonnyal átírni az macis verziót, ha nagyon unatkozik mert az én angol tudásommal elmehetek a p....
[ Szerkesztve ]

romero28
(senior tag)
nem jelöli a térkép . csak ha a látómeződben vannak .
nagyon béta magyarosítás - oroszról angolra , majd magyarra fordították gondolom egy fordítóprogi segítségével 
[ Szerkesztve ]
Olyan dolgokra gondoltam itt amik a missziók megoldásához szükségesek.

romero28
(senior tag)
olyan is van . egyik küldinél az a feladat , hogy egy fejlettebb detektorral végezz méréseket , de azt nem mutatja , hogy hol lehet olyat beszerezni .
Én még a második missziónál szenvedek de már 2 féle detektorom van. 
Blow-out-ok elől csak ajtóval rendelkező helyre lehet elbujni?
egy sima nagy épületben nyitot ajtokkal, ott mindig megmurdel. 

romero28
(senior tag)
ahogy kitörés van sárga nyíllal mutatja a radar , hogy hol van a legközelebbi biztonságos menedék . épületen belül is csak adott helység a jó .
[ Szerkesztve ]

emre
(PH! addikt)
Az első lendületből túléltem egyet többé kevésbé nyitott helyen,
Valami anomáliáktól telített híd után balra van egy épület, ott nyüzsgött mindenféle ellen, a blowout alatt elintéztem őket, és nem lett semmi bajom.
mod: mondjuk nekem azt a helyet jelölte meg 
[ Szerkesztve ]
Azóta sikerült azt részt megcsinálni, erről volt szó konkrétan, és tényleg csak a sárga nyil helyén a jó. Az pedig ott az épület mögötti aknában van.

romero28
(senior tag)
aki pripyatban van már nem tudná elmesélni nekem , hogy a gauss puskáról honnan tudok infót gyűjteni?

stamy
(lelkes újonc)
vissza kell menned creek-be és ott a hajón lévő fegyverfejlesztőnek meg kell mutatnod a gauss puskát (végigjátszottam már 2x a játékot szal ha kell még vmi írj(atok) [ most éppen toolkit-eket keresek fegyver fejlesztéshez]
[ Szerkesztve ]

romero28
(senior tag)
köszi
csak az a gáz , ha visszamegyek creek - be pár másodperc után megáll a játék hibaüzenettel - de nem csak nekem , sok emberkénél ez van 

stamy
(lelkes újonc)
romero28 ment a PM
nem értem egyeseknek miért fagy ki a játék , nekem win7 alatt tökéletesen megy

Scholes9
(PH! addikt)
313-ra plz 

stamy
(lelkes újonc)
a "szerszám" alatt mit értesz? toolkit vagy micsoda? egyáltalán melyik küldetés
(mert ha a "tag" az egy fegyverszerelő és ha a "szerszám" a toolkit akkor még én is keresem őket , 2db-ot találtam pripyat-ban egyet a department store-ban a másikat az old BWC-ben lehet megtalálni , a 3.-at még keresem)
[ Szerkesztve ]

Scholes9
(PH! addikt)
Amikor az 1-es helikopterből elhozom a fekete dobozt és megfejti, h mi van benne vagy vmi ilyesmi, 3 ezerért árulja el, de annyim nem volt és küldiket kell csinálni, vmi cement gyárból hoztam cuccokat azt oda is adtam neki, de ad még küldit, h 3 toolt kell elhozni. ÖÖ lehet egyre gondolunk, de akkor nemtom hogy fogom megszerezni tőle a feketedoboz tartalmát amit megfejtett, nagyon az elején lehet még amiről írok. A helikopter körül taposóaknák voltak elszórva és utána vittem el neki a feketedobozt, lehet így jobban emléxel rá 
[ Szerkesztve ]

stamy
(lelkes újonc)
a cementgyárban van 3 alkatrész lehet hogy azokra gondol (ez a jobb eset
) ha pedig toolkitekre gondol nah az a gázosabb eset , haverral keresgéljük a toolkiteket de egyenlőre nincs meg az összes csak kettő

Scholes9
(PH! addikt)
Hoztam már onnan el vmit amit át is adtam neki, de majd visszanézek, hátha ottmaradt vmi 

stamy
(lelkes újonc)
ha nem sikerült megszerezni a cuccokat akkor tölts vissza egy régebbi mentést és irány artifact-eket gyűjteni , az a legjobb pénzszerzési módzser , egyes artifact-ekért 14-15 ezer rubelt fizet a kereskedő , egy gyűjtés után én minimum 50k-t kapok értük
cementgyárból összeguberáltam egy rakat cuccot a szerelőnek..
mégsem fejleszti a katrabócáimat
...
könyörögnék neki, de olyan lehetőség nem ajánlkozik fel a játékban
....
#334 stamy: nekem mindíg a felét fizeti ki csak
....9900RU-nál többet még nem kaptam artifact-ért
....engem átb..sznak akkor?

...
[ Szerkesztve ]

romero28
(senior tag)
szedegesd az artifactokat , abból lehet pénzt csinálni leginkább , és ezek idővel újratermelődnek .
zk : ezeket a kereskedőket legszívesebben fejbelőném , ha lehetne nálam fegyó - annyira skótok 
[ Szerkesztve ]

stamy
(lelkes újonc)
nem minden artifact-ért fizet 14-15 ezret csak a jobbakért
az átlag az 10k/darab de van amiért 3k-t ad...

romero28
(senior tag)
egyik kereskedő 3xxx ru-ért vett meg tőlem egy mesterlövész puskát , amit utána 33k-ért adott volna vissza

Scholes9
(PH! addikt)
Thx mindenkinek 
nemtok cuccot fejleszteni, mikell hozzá?
.....
cementgyári szarokat összeguberáltam
éncsináljam meg helyette?
....

stamy
(lelkes újonc)
a fejlesztéshez toolkit-eket kell vinni a fegyverszerelőnek , egyet találsz Sawmill-ben (rough work) egyet pripyat-ban (az kell a legjobb fejlesztéshez ) és egyenlőre a közepes fejelsztéshez keressük a fine work toolt csak nincs meg egyenlőre 
[ Szerkesztve ]
Vannak olyan alkatrészek pl távcső amit te is tudsz magadnak fel-le szerelni, miután megcsináltattad.
(#341) stamy válasza - = Zk = - (#340) üzenetére:
Hogy néznek ki ezek a toolkit-ek? Mert ha tudnál róluk képet dobni akkor már gyüjteném is, még ugyis nagyon az elején vagyok.
[ Szerkesztve ]

stamy
(lelkes újonc)
menj el Sawmill-be (creek-en belül van észak-nyugaton de vigyázz mert tele van zombival) és ot lesz egy ház aminek fel tudsz menni a padlására egy létrán és ott egy satupadon lesz rajta az első toolkit , egy könyvszerű cucc , irattömb vagy nemtudom h nevezzem 

romero28
(senior tag)
2. pályán van egy nagy bányászgép . abban is találtam valamit , lehet toolkit volt . mögötte a domboldalról rányúlik egy kiszáradt fa , arról rá lehet ugrani , és be lehet jutni a fülkéjébe , próbáljátok meg hátha azt keresitek .
[ Szerkesztve ]

romero28
(senior tag)
meg van egy másik trükkös hely . 2.pálya bázistól délre egy hídnál áll egy vasúti szerelvény amiben futkos egy kék anomália . a hídról rá kell ugrani a vonat tetejére és elmenni a végére . ott be lehet mászni . aztán a kocsiban ki lehet kerülni azt a kék nyavaját ha oldalra húzódtok az ülésekhez ott nem sebez . végig kell menni egész az elejéig és ott is lesz valami "kincs" .

Kelvin
(őstag)
Sziasztok, látom már pörög az élet a zónában 
Engem az érdekelne, h milyen hosszú a játék? Mert elég kevéske terjedelemre.
Mondjuk a clear sky-hoz képest. És az valós hír, h a 2010-es dx11-es verzió további helyszíneket hoz?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

stamy
(lelkes újonc)
ez a végleges játék nem lesz tartalombeli különbség az általad eómlített 2010-es verzió és a mostani között csak le lesz fordítva angolra , és a mostani is már támogatja a dx11-et csak orosz , és csak google translate-es fordítás van hozzá , de ugyan az lesz a jövőre megejelnő játék csak más szinkronizálásokkal
romero28: eztek megtaláltuk , ami a vonatban van az egy toolkit csak azért nem írtam le mert több helyen megtalálható és csak az alapszintü

emre
(PH! addikt)
No, game elött bekapcsoltam a másik monitoromat, és kitettem rá a feladatkezelőt. Ez az IZÉ még mindig csak egy magot használ, ha összejön csinálok róla screent is. Nem kicsit vagyok meglepődve.
Ja, találtam hozzá mod-okat 
[ Szerkesztve ]
CPU Control-lal fut 4 magon, de felesleges