2013. május 22., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:59:15

IT café

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#1351) lsc válasza Vladi (#1344) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok az melyik verzió, ami nálam van az az 1.6.00, igaz sok hiba nincs benne.

Az élet kegyetlen .

(#1352) ubi91

ubi91
(tag)

én éjszaka inkább aludni szoktam :D

(#1353) skeleton91 válasza kisJack (#1350) üzenetére

skeleton91
(tag)

Az elején csak az katonai sisakra lehet tenni asszem "steel helmet" a neve, de ez már elég jó.

"Mess with the best, die like the rest." Freedom

(#1354) Gabiszon

Gabiszon
(újonc)

Megjelent a játék magyarországon is (angol hang magyar felirat) tessék szépen megvenni, segítve ezzel kedves ukrán szomszédainkat.

5390 Ft egy hétvégi ivás ára, annyit meg bizton megér.

Nagyon jól festek. Szobát :) www.anrodiszlec.hu

(#1355) Myair válasza lsc (#1351) üzenetére

Myair
(tag)

1.6.02 a legújabb patch asszem, legalábbis én ezzel tolom.
Magyarítás van hozzá, működik faxán.

más. most vezem át a csapatom pripyat-ba, 5en vagyunk, de akár hányszor futok neki, 2en mindig meghalnak.. ez mindenkinél így van, vagy csak az én csapatom loozer? :D

mizu?

(#1356) emre válasza Myair (#1355) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Nem a csapat, csak a főnök. :P

Magyar égre magyar UFO-t!

(#1357) BMW001

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A kitörés elleni pirula az pontosan hogy is néz ki? :U Hol lehet beszerezni?

MPower

(#1358) konas válasza BMW001 (#1357) üzenetére

konas
(senior tag)

Az meg mire jo..Ha kitores van nem kell elbujnom?

(#1359) smok3 válasza BMW001 (#1357) üzenetére

smok3
(újonc)

A kitörés elleni pirula ANTIDOTE (vagy ilyesmi) néven van a játékban, Janovnál a tudósok bunkerében lehet venni az egyik figurától. Nyílt terepen túléled vele a kitörést. Nem tudom, hogy már a játék elejétől lehet-e kapni, nem figyeltem, lehet azután tudják előállítani, miután segítettél nekik pár dologban.

De jó, hogy megjelent hivatalosan is, így akik még nem játszottak vele, megint jönnek ide megkérdezni, hogy :

1. Hol találok szerszámokat?
2. Körülöttem egy nagy sötét árnyék van, mit lehet tenni ellene?
3. Hol találom a gázt aa vérszopók kiirtásához?
4. Hogy jutok el Pripyatba?

(nekik írom, hogy olvassanak vissza, használják a keresőt, bár tudom, úgyse fogják :( )

(#1360) BMW001 válasza smok3 (#1359) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én már 3. -adjára viszem végig, próbálom a befejezéseket megváltoztatni. De megint elrontottam, Vano és Mityáj ügyében rosszul jártam el. :W De már nem kezdem újra...

MPower

(#1361) BMW001 válasza smok3 (#1359) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes... Egyet kaptam, már múltkor is kaptam ilyet, csak nem olvastam el mire való. De csak egyet, többet nem ad. :U

MPower

(#1362) ubi91 válasza BMW001 (#1361) üzenetére

ubi91
(tag)

amikor Gluharral (?) kijössz a vérszopók fészkéből, a csatornában ha visszafelé mész, asszem ott van 2. (nem biztos hogy ott, de valami rejtekhelyen volt 2). meg valaki írta nemrég, hogy ha 3x pirulával éled túl a kitörést, akkor utána nem halsz meg tőle vagy mi :)

(#1363) BMW001 válasza ubi91 (#1362) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ott van egy elég nagy csatorna rendszer. :) Majd akkor megnézem, végigjárom azokat, mind a mocsárba vezet. :R

MPower

(#1364) Zorro555 válasza BMW001 (#1363) üzenetére

Zorro555
(kvázi-tag)

Egészen bizutosan lehet találni 3-at, de én egyszer rosszkor vettem be (véletlenül rossz gyorsbillentyűt nyomtam, és kiütöttem magam harc közben. :D :D ) Ezért kellett vennem még egyet. Ha a tudósoknak összeszeded a 3 képződményt a rothadó mocsárból, az alagútból ahol a kontroller van és az oázisból, akkor Hermann tud készíteni ilyen anabiotikus kapszulát. Darabja 1000 rubel, de én utána is találtam még, eladási ára 800 rubel.
Amúgy Ukrajnában miért rubelt használnak?

(#1365) BMW001 válasza Zorro555 (#1364) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes... Én nem tudok ilyet venni, pedig összekapartam nekik a 2db képződményt, a mutálódott szigetelést, az oázist, és a rendellenes növényt. :F

MPower

(#1366) Zorro555 válasza BMW001 (#1365) üzenetére

Zorro555
(kvázi-tag)

Nem azonnal tudsz venni, hanem egy kicsit később, de attól fogva minden alkalommal lesz nála 1 kapszula. Az eredményeknél kiírja, hogy pionír vagy valami, és ha rámész akkor írja, hogy a tudósok most már tudnak anabioitikus szereket gyártani.

[ Szerkesztve ]

(#1367) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Immáron negyedszer vágtam neki, most már az angol verzióval. Kérdéseim: be tudta már valaki kapcsolni az élsimítást? Én sehogy sem bírom, sem játék alól, sem NVidia Control Panelből. Más: Kedves Radeon 58X0-tulajok: láttok valamerre DX11-et?. És végül mindenkinek:lát valaki különbséget az angol és az ukrán verzió közt? Mert én csak méretben eddig (ukrán: kb. 3 giga, angol 4Gb)

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#1368) BMW001 válasza Zorro555 (#1366) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megnézem majd, egyenlőre találtam 3db anabiotikus szert, most várom a kitörést. :)

MPower

(#1369) kisJack

kisJack
(fanatikus tag)

Nah, ma hogy jártam! :DDD
Nekiálltam újra, és a vérszopó fészkes küldetésnél, mikor még csak felfedezik a fészket és sunnyogni kell, véletlenül lecsúszott az ujjam a shiftről! Felébredt az összes, de csak egyetlen egyszer sebeztek meg, az első ütés úgy ért hogy beszorultam -pontosabban csak beestem- menet irány szerint jobb kéz felől egy ha jól emlékszem fém szekrény és a fal közé a sarokba, már pont nyúltam az F9 felé, amikor feltűnt hogy nem is bántanak, csak rohangásznak össze vissza. Előkaptam a shotgunt és lepufogtattam az összeset, mikor lelőttem az uccsót, kiírta hogy a fészket kiirtottam! :D
Jelentettem Szakállnak, felvettem a zsugát és ennyi. Nem kevés időt spóroltam meg ezzel, nem kell tökölni a híd alatt. Bár lehet később elmegyek a dokumentumokért, lehet megér vkinek egy kis zs-t. :U

Savanyú a narancs.

(#1370) ubi91

ubi91
(tag)

végigvittem másodszor a gamét. a full good endinghez csak 2 dia hiányzott:

8: "Garik történetei arról, milyen sikert ért el a katonaság Pripjatyban, sok ember érdeklődését felkeltették, és hamarosan számos független csoport kezdte meg a szellemváros felfedezését. A Monolitosok folyamatos támadásai ellenére a sztalkereknek sikerült megvetniük a lábukat az egykori katonai bázison. Újabb és újabb utakat tesznek a város belső területei felé, és minden alkalommal egyre mélyebbre jutnak."

16:"Bagoly jó kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Az áruja: információ. Pletykák szerint információinak jelentős része az SZBU-hoz kerül."

8: Garik milyen küldetést ad még? a tudósoknál mikor volt odaadtam neki a képződményeket, meg a zsoldosokat is kinyírtam pripjatyban. :F

16: a szolgálatos vezér PDA-ja és strelok iratai kivételével mindent neki adtam el. akkor ezt csakúgy lehet elérni, ha nincs meg a titkok őrzője teljesítmény? :F ha nem adom el a szolgálatnak a PDA-t, akkor nem tudom csatlakoztatni hozzájuk a monolitokat, vagyis nem lehet összehozni a full goodot :F

(#1371) 300000

300000
(újonc)

Üdv!

Aki exoval akar menni pripyatba (és még egy csomó cuccot magával vinni), az tegye a következőt:
exot vedd fel, egy sevát tegyél be a hátizsákodba (küldönben nem enged át), a 2 arti slotba tegyél egy Bubble-t (-4 sugárzás) és egy Meat Chunkot (+6 chemical védelem).
Így nem halsz meg a gáztól, de lemehetsz a föld alá, s a Sevát egyből le is dobhatod.

(#1372) BMW001 válasza 300000 (#1371) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah, én is hasonlóan csináltam. :) De akár gyógyszerezheted is magad. :DDD

MPower

(#1373) danati

danati
(senior tag)

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Exo ruhát hol/hogy tudok szerezni?
Előző Stalkerekben nagyon tetszett ebben is ki akarom próbálni. :)

(#1374) 300000 válasza danati (#1373) üzenetére

300000
(újonc)

Shadovsk legfelső szintjén találsz egy Nimble nevű csávót, nála kapni 60000ért. Asszem 12000 rubel a kaució.

(#1375) Zorro555 válasza danati (#1373) üzenetére

Zorro555
(kvázi-tag)

Ha nem sietsz, jóval olcsóbban is megkapod később.

(#1376) BMW001

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vannak 5db doksi a végén, ami az SZBU elemzőit érdekelné. Ezt nem tudom Bagolynak adni, pedig elvileg a good ending 16 -os diájához ami Bagolyról szól, pont az kell, hogy minden doksit eljuttassunk neki. Strelok leveleit már odaadtam, ezekkel nem tudok mit kezdeni. Milyen doksiket kell eljuttatni a Szkadovszkra? :U
Megint végigtoltam, sajnos Garik még mindig rossz történeteket mesél Pripyatról, és ugye a hiányzik Bagolyról ez a dia. :F

MPower

(#1377) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jihááá! Együtt a trilógia. Végre én is rátettem a mocskos mancsomat. :DD :C

Hallgatni Petőfi!

(#1378) ubi91 válasza BMW001 (#1376) üzenetére

ubi91
(tag)

amiknél ott van, hogy az SZBU-t érdekelné, azokat a végéig magaddal kell vinni, letenni sem tudod. az X8-as doksikon kívül a gauss leírása ilyen.

(#1379) Vladi válasza Vladi (#1377) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na feltelepült. Indításnál azt mondja, hogy ha játszani akarok, akkor biza drivert kell telepíteni. Ennyit. Jó ok.
Erre baszkurálja egy sort valami protector32 progi a registryt aztán egyszer csak elindul.
Köll valami nocd... :U :D

Hallgatni Petőfi!

(#1380) BMW001 válasza ubi91 (#1378) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen. Csak akkor az a kérdés, mit kell Bagolynak adni, hogy a végén hasznos forrás legyen az SZBU -nak. :F Végig kellene rágnom megint az egészet előröl, de negyedszerre már nincs kedvem. :W

MPower

(#1381) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt nemrég kérdés:
1.6.02-es verzióban jelent meg. Kérdés a magyarítás megy -e vele. :U

Hallgatni Petőfi!

(#1382) virkir válasza Vladi (#1381) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Valószínű mivel annyi, hogy csak a gamedata-t hozza létre és onnan megy a felirat.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#1383) True

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Pripyat-ban bekapcsoltam a liftet, de valami kártyát kér hozzá... :(((
Valaki tudna súgni merre találom..?
Mert nálam van a gauss puska, de nem tudom használni, másik kűldit meg nem igen ad... :(

Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#1384) westcoastog válasza Vladi (#1381) üzenetére

westcoastog
(őstag)

igen, jó hozzá a magyarítás, úgy toltam végig másodszorra.
Szombat fél 10kor elkezdtem, toltam éjfélig, másnap 11-2-ig, utánna 4-től háromnegyed 12-ig, és ki is lett játszva, a 70 küldetésből 60 valamennyi készre :DDD nem volt hosszú így második nekifutásra :)) és jó pár "kitüntetést" kaptam kaptam. :C

Eladó cuccok (Arctic ventilátorok/Genius hangszóró) /http://href.hu/x/jmhj

(#1385) konas

konas
(senior tag)

A tudosoknal felvettem 2 kuldit.Az egyik:hozzak el ket artifact ot..de nem tom hol talalom..?

(#1386) lsc válasza konas (#1385) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pda? Az egyik agy alagút, a másik a vasútállomás mellett, ez a két artifaktos van tőlük.

Az élet kegyetlen .

(#1387) skeleton91 válasza Vladi (#1377) üzenetére

skeleton91
(tag)

Na én is beszereztem, az első szembeötlő dolog, hogy kb, 1,5 Gb-vel több mint az orosz verzió, ezt egy kicsit furcsállottam.

"Mess with the best, die like the rest." Freedom

(#1388) konas válasza lsc (#1386) üzenetére

konas
(senior tag)

A PDA nem mutatja..De meg igy se hiszem hogy egykonnyen megtalalom..Alagutas az merre?
Jo a jatek egyebkent..

(#1389) ubi91 válasza BMW001 (#1380) üzenetére

ubi91
(tag)

szerintem elég, ha az összes dokot és pdat amit el lehet adni, neki adod, csak kérdés hogy akkor hogy spanolsz össze pl a szolgálattal? mert pl a vezérük pda-ját nekik adtam, és utána lettek zöldek. mást meg nem hiszem hogy csináltam nekik.

[ Szerkesztve ]

(#1390) Gerys

Gerys
(újonc)

Az lenne a kérdésem h valaki vitte már ki úgy h testpáncélt használt? Most kezdtem el másodjára és kíváncsi vagyok a testpáncélra is ,de nem tudom h megérné-e vagy maradjak inkább az exonál?

(#1391) lsc válasza konas (#1388) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az elsőnél a bunker előtt lévő őrök vezetőjéhez kell menned, velük mész.

Az élet kegyetlen .

(#1392) BMW001 válasza ubi91 (#1389) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát igen... :F És ha a Szolgálatot hagyod a fenébe, és a Szabadsághoz próbálod betenni a Monolitosokat.(bakk, meg se próbáltam... :W ) Bár lehet akkor meg azoknak kellene odaadni a PDA -t. :F
Amúgy azért bűzlik ez nekem, mert ugye a végén az van, hogy Bagoly infokat szivárogtat az SZBU felé. Most pl. a PDA neki nem lehet fontos doksi...szerintem... :U

Mennyivel egyszerűbb volt megcsinálni a full bad endinget... :W

Gerys: A Bulat is nagyon jó, és a Seva suit is, csak legyen kifejlesztve.

[ Szerkesztve ]

MPower

(#1393) BMW001

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah, az új verzió elképzelhető, hogy grafikailag jobb lett? :U Mert sokkal több helyet foglal, mint az orosz vagy a német, ami megmagyarázhatatlan. Nem mintha bajom lenne, ennek így kell kinéznie. Nyomasztó légkör mellé olyan grafika való, ha csili-vili Crysis lenne, akkor nem lenne Stalker feeling. Akiknek nem tetszik ez, azok ne Stalkerezzenek.

mod: Próbálom rávenni haverokat és barátnőmet, hogy menjünk el nyáron Csernobilba. Cikk.. Kicsit drága, de nekem mindent megérne. :B

MPower

(#1394) playhard

playhard
(lelkes újonc)

hello

lenne 2 kérdésem,megszereztem az átalakított detektort,és visszamentem a hűtőtoronyhoz,ott volt az anomália kipotyogtak belőle az emberek,találtam 1 pgá-t az egyiknél,aki a szolgálat alapítója volt,valakinek oda kelle adnom csak kinek?a másik kérdés szultán felbérelt hogy találjam meg a stalkereket akinék lehetnek még detektorok,hol vannak?

XFX PLAY HARD

(#1395) playhard válasza playhard (#1394) üzenetére

playhard
(lelkes újonc)

na az első megvan,csak a stalkereket nem találom a detektorokkal.

XFX PLAY HARD

(#1396) playhard válasza BMW001 (#1393) üzenetére

playhard
(lelkes újonc)

megyek én is,

XFX PLAY HARD

(#1397) konas

konas
(senior tag)

Ezt a suitot hol talalom?

[ Szerkesztve ]

(#1398) gizmo20

gizmo20
(kvázi-tag)

jó játék az előbb álltam neki.

[ Szerkesztve ]

Have A Nice Day

(#1399) Vladi válasza skeleton91 (#1387) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rajta van a cseh és lengyel nyelv is. Plusz a védelmi progi. Szerintem azért nagyobb.

(#1393) BMW001:

Hát nekem ez azért kicsit morbid, megmaradok a szimbolikus szinten. :))

Más:

Elkeztem én is. Kicsit vegyesek az érzéseim. Néha olyan konzolos szálybarágósnak tűnik, néha meg egészen más. Kicsit gagyi időnként, de pl a fegyver úgy rángat, hogy csak na. :Y 1 óra játék alatt 2* haltam meg, úgyhogy nem éppen könnyű. :D

Egyébként hogy van az, hogy az 1 hajón lévő kereskedő nem veszi meg a fegyókat?

[ Szerkesztve ]

Hallgatni Petőfi!

(#1400) BMW001 válasza Vladi (#1399) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább olyan titokzatos... :) Pont az a jó benne. És miután sokat kockulsz ezzel a game -el, még rémképeid is lehetnek. :DDD Sugárzástól nem félek, most is látom az erőmű kéményeit. ;]

MPower

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.