2013. május 19., vasárnap

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:59:15

IT café

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#15001) Telda válasza Baltoafarkas (#15000) üzenetére

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, SGM..., hát de jó :( .

lulubigyeggyü

(#15002) Baltoafarkas válasza Baltoafarkas (#15000) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)

Persze nem én írtam hanem Physicist03 kolléga, de utána én is írtam róla, hogy a módszer működik, azt a hozzászólást kerestem és arra mondtam, hogy nem találom sehol, amit én írtam. Az eredeti megoldás természetesen Physicist03 kollégát illeti.

A közelgő Napvihar minden elektromos ezközt elpusztít. -A Comador tápom túl fogja élni, nincs benne semmi, ami tönkremehet.-

(#15003) Baltoafarkas válasza Baltoafarkas (#14995) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)

Shit bazdmeg megtaláltam. Ezen nagyon sírok, ez egy igazi Stalker. :DD

Telda, ott a link megtaláltam. Azzal működik?

[ Szerkesztve ]

A közelgő Napvihar minden elektromos ezközt elpusztít. -A Comador tápom túl fogja élni, nincs benne semmi, ami tönkremehet.-

(#15004) Telda válasza Baltoafarkas (#15003) üzenetére

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm!
Mindjárt megcsinálom, de egyelőre átjöttem a sötét völgybe, szóval most nem tudom megnézni, de biztos működni fog.

Jó a kép és milyen fejet vág. :DDD

lulubigyeggyü

(#15005) Aarpok válasza Telda (#15004) üzenetére

Aarpok
(őstag)

Tipikus hullajelölt a banditák álma :DDD

A Zónában az egyenes út nem a legrövidebb. Minél hosszabb, annál kevésbé kockázatos. (Stalker - 1979)

(#15006) Telda válasza Baltoafarkas (#15003) üzenetére

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

:)

lulubigyeggyü

(#15007) hubai1979 válasza shield (#14988) üzenetére

hubai1979
(tag)

SGM 2.2 fixed 19.03 Ezzel a javításal elindult azonnal, eddig nem tudtam rájönni, hogy mi a fenét takar 4.5g. Kaptam egy sgm rejtek helyet, máskor semmi értékes nincs bennük, most két darab közepes szintű páncél volt benne, meg két artikaft. :K :K :K

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#15008) Sixty21

Sixty21
(fanatikus tag)

Sziasztok. H ezt a modot használom: SGM 2.2 Enot edition akkor nehezebb is a játék vagy a játék menetnek nem befolyásolja ezt a részét? Mármint az alapjátékot könnyebb végig játszani?

Nem az számít, hogy hány Pirosom van!

(#15009) Baltoafarkas válasza Sixty21 (#15008) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)

Nehezebb is, taktikásabb. Könnyebben meghalsz, hamarabb fáradsz, hamarabb éhes leszel stb.

(#15010) Telda válasza Baltoafarkas (#15009) üzenetére

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg a kötszerektől sem gyógyulsz annyit, mint az alapban. A kaja csak éhséget csökkent, életet nem tölt.
Nekem mondjuk ez a része pont nem tetszett, bekaptam egy golyót aztán 6 kötszer, 4 gyógyszer hogy életben maradjak, majd elsötétült a kép, dülöngélt össze-vissza, persze mindezt a legnagyobb ütközetben.
Inkább idegesítő mint nehéz.
A story, ameddig én játszottam vele (zombis rész) addig ugyan az volt mint az SGM.

lulubigyeggyü

(#15011) spank309

spank309
(újonc)

Jelentem, Felraktam az Sgm 2.2 Enothoz az AF3-at. Eddig stabilan megy a téma. Sorrend:

Sgm 2.2 enot
fix 01.03.13
AF3 Cop
AF3 for sgm albor 2.2 [link]
AF3 sky fix
Enot Hun

Az absolute natur-t kihagytam de szerintem az AF3 előtt kellene már bánom hogy nem tettem fel de így is megfelel az igényeimnek :D

(#15012) pvtneo

pvtneo
(újonc)

Mi az az AF3 ? :)

(#15013) Baltoafarkas válasza pvtneo (#15012) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)

Atmosfear, egy grafikai mod. Legfőképpen az égboltot változtatja át, meg az időjárást is talán, szerintem a köd is ebbe van. Ehhez szokták még az Absolute Nature, Absolute Structure modokat is feltenni, hogy a növények és a környezet is szebb legyen. Volt még egy harmadik is, arra nem emlékszem. Én nem használom, mert a 32 bites rendszer miatt Out of memory lenne.

(#15014) Dhampir válasza Baltoafarkas (#15013) üzenetére

Dhampir
(PH! addikt)

Én is 32-biten nyomom. :B

(#15015) dodopek

dodopek
(őstag)

Üdv Stalkerek!
Way to Pripyat mod, Military Warhouse fickó PDA-kat kerestet velem. Nem tudjátok hol a második? Ami az épület 20 méteres környezetében van. Összevissza mászkáltam már, de nem találom... :(

(#15016) Dhampir válasza dodopek (#15015) üzenetére

Dhampir
(PH! addikt)

Találtál hozzá honosítást?

(#15017) Baltoafarkas válasza Dhampir (#15016) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)

Szerintem csak angolt. Mert a Military Warhouse-t is magyarul írta volna különben.

(#15018) dodopek válasza Dhampir (#15016) üzenetére

dodopek
(őstag)

Nem is kerestem. Itt azt olvastam, hogy nincs, így maradtam az angol all in one pakknál. Stabil, az undergroundot leszámítva.

(#15019) Aarpok válasza dodopek (#15015) üzenetére

Aarpok
(őstag)

Nem tudom segít - e a második épület végén van egy villamoskapcsoló-szekrény (vagy valami hasonló) annak a tetején találtam egyet.A közelben lévő torony tetejére felmész látni is fogod.

[ Szerkesztve ]

A Zónában az egyenes út nem a legrövidebb. Minél hosszabb, annál kevésbé kockázatos. (Stalker - 1979)

(#15020) Telda válasza Baltoafarkas (#15000) üzenetére

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem működik, el sem indul a játék.

lulubigyeggyü

(#15021) dodopek válasza Aarpok (#15019) üzenetére

dodopek
(őstag)

Megnéztem, nincs ott... :(

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.