Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:59:15

IT café
.
lulubigyeggyü
(#15002) Baltoafarkas válasza Baltoafarkas (#15000) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)
Persze nem én írtam hanem Physicist03 kolléga, de utána én is írtam róla, hogy a módszer működik, azt a hozzászólást kerestem és arra mondtam, hogy nem találom sehol, amit én írtam. Az eredeti megoldás természetesen Physicist03 kollégát illeti.
A közelgő Napvihar minden elektromos ezközt elpusztít. -A Comador tápom túl fogja élni, nincs benne semmi, ami tönkremehet.-
(#15003) Baltoafarkas válasza Baltoafarkas (#14995) üzenetére

Baltoafarkas
(őstag)

Shit bazdmeg megtaláltam. Ezen nagyon sírok, ez egy igazi Stalker. 
Telda, ott a link megtaláltam. Azzal működik?
[ Szerkesztve ]
A közelgő Napvihar minden elektromos ezközt elpusztít. -A Comador tápom túl fogja élni, nincs benne semmi, ami tönkremehet.-
Köszönöm!
Mindjárt megcsinálom, de egyelőre átjöttem a sötét völgybe, szóval most nem tudom megnézni, de biztos működni fog.
Jó a kép és milyen fejet vág. 
lulubigyeggyü

Aarpok
(őstag)
Tipikus hullajelölt a banditák álma 
A Zónában az egyenes út nem a legrövidebb. Minél hosszabb, annál kevésbé kockázatos. (Stalker - 1979)

hubai1979
(tag)
SGM 2.2 fixed 19.03 Ezzel a javításal elindult azonnal, eddig nem tudtam rájönni, hogy mi a fenét takar 4.5g. Kaptam egy sgm rejtek helyet, máskor semmi értékes nincs bennük, most két darab közepes szintű páncél volt benne, meg két artikaft.

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

Sixty21
(fanatikus tag)
Sziasztok. H ezt a modot használom: SGM 2.2 Enot edition akkor nehezebb is a játék vagy a játék menetnek nem befolyásolja ezt a részét? Mármint az alapjátékot könnyebb végig játszani?
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!

Baltoafarkas
(őstag)
Nehezebb is, taktikásabb. Könnyebben meghalsz, hamarabb fáradsz, hamarabb éhes leszel stb.
Meg a kötszerektől sem gyógyulsz annyit, mint az alapban. A kaja csak éhséget csökkent, életet nem tölt.
Nekem mondjuk ez a része pont nem tetszett, bekaptam egy golyót aztán 6 kötszer, 4 gyógyszer hogy életben maradjak, majd elsötétült a kép, dülöngélt össze-vissza, persze mindezt a legnagyobb ütközetben.
Inkább idegesítő mint nehéz.
A story, ameddig én játszottam vele (zombis rész) addig ugyan az volt mint az SGM.
lulubigyeggyü

spank309
(újonc)
Jelentem, Felraktam az Sgm 2.2 Enothoz az AF3-at. Eddig stabilan megy a téma. Sorrend:
Sgm 2.2 enot
fix 01.03.13
AF3 Cop
AF3 for sgm albor 2.2 [link]
AF3 sky fix
Enot Hun
Az absolute natur-t kihagytam de szerintem az AF3 előtt kellene már bánom hogy nem tettem fel de így is megfelel az igényeimnek 

Baltoafarkas
(őstag)
Atmosfear, egy grafikai mod. Legfőképpen az égboltot változtatja át, meg az időjárást is talán, szerintem a köd is ebbe van. Ehhez szokták még az Absolute Nature, Absolute Structure modokat is feltenni, hogy a növények és a környezet is szebb legyen. Volt még egy harmadik is, arra nem emlékszem. Én nem használom, mert a 32 bites rendszer miatt Out of memory lenne.

Dhampir
(PH! addikt)
Én is 32-biten nyomom. 

dodopek
(őstag)
Üdv Stalkerek!
Way to Pripyat mod, Military Warhouse fickó PDA-kat kerestet velem. Nem tudjátok hol a második? Ami az épület 20 méteres környezetében van. Összevissza mászkáltam már, de nem találom... 

Dhampir
(PH! addikt)
Találtál hozzá honosítást?

Baltoafarkas
(őstag)
Szerintem csak angolt. Mert a Military Warhouse-t is magyarul írta volna különben.

dodopek
(őstag)
Nem is kerestem. Itt azt olvastam, hogy nincs, így maradtam az angol all in one pakknál. Stabil, az undergroundot leszámítva.

Aarpok
(őstag)
Nem tudom segít - e a második épület végén van egy villamoskapcsoló-szekrény (vagy valami hasonló) annak a tetején találtam egyet.A közelben lévő torony tetejére felmész látni is fogod.
[ Szerkesztve ]
A Zónában az egyenes út nem a legrövidebb. Minél hosszabb, annál kevésbé kockázatos. (Stalker - 1979)
Nem működik, el sem indul a játék.
lulubigyeggyü