- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Hali !
A Registry First Aid Platinum működésével kapcsolatban kérdezem : hogy a "sárga" és "piros" jelzésekkel ellátott találatokat nyugodtan lehet törölni vagy hagyni kell őket törletlenül ?(ezek a "színek" a biztonsági szint szerinti törlésnél jelennek meg)A sárgára azt írja "veszélyes" ,a pirosra "fokozottan veszélyes";gondolom a rendszer működése szempontjából veszélyes a törlésük?!
Azért kérdezem ,mert rengeteg bejegyzés megmarad a registry-ben ha a"sárga" és "piros" jelzésekkel ellátott találatokat otthagyom.
-
mexel
veterán
Nem egészen idevaló de talán tud valaki segíteni: olyan progit keresek, ami megnézi a registry-t 2 állapot között, és a különbséget egy xxx.reg fájlba menti. Azaz ha utána elindítom a fájl-t, bemásolja a tartalmát a registry-be.
-
akaido
addikt
További bevált registry pucováló progik a társtotyikban: [link]
(Talán össze is lehetne vonni ezt a kettőt.
)
-
Tosee
őstag
válasz
kovaripeti #55 üzenetére
Nincs mit, ha tudok segítek!
Ha már nem dobja fel azt az ablakot amin jelezné az új verziót akkor megoldódott...
Amiatt kell bejelentkezed újra minden oldalra, mert törli a böngészők gyorítótárát is. -
kovaripeti
aktív tag
óóóóóó köszönöm. Amit kijelölt, azt mind töröltem, és el is indult ujra a windows. Akkor lehet, hogy a problémám is megoldódott? Most már csak az a baj, hogy minden oldalra ujra be kell jelentkeznem, mert elfelejtett minden jelszót. De nem baj, ezt csak elvileg egyszer kell megcsinálnom. Köszönöm a segítséget.
-
Tosee
őstag
válasz
kovaripeti #51 üzenetére
a Registry részénél csináltatsz vele egy keresést, és amiket lőhoz azt nyugodtan törölheted, de nem árt ha csinálsz róla egy biztonsági mentést... ezt a program fel fogja ajánlani.
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
pityeszka #52 üzenetére
oké köszönöm több progi nem kell, már csak ugy kéne használnom, nehogy úgy járjak, mint egyszer. Akkor is ilyen problémám volt, beszereztem valamolyen registry törlő progit, mindent töröltem amit kijelölt, na attól kezdve el sem indult a windows. Tehát mit kell keresnem bennt? mit töröljek?
Ja közben leszedtem a Ccleaner-t. ezzel kell elbánnom. -
pityeszka
őstag
EasyCleaner
-
Tosee
őstag
válasz
kovaripeti #49 üzenetére
próbáld meg a Ccleaner-el
[link] -
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy fennt volt a gépemen egy program, /youtube download/, Közben töröltem a gépről, de állandóan indításkor bedobja az ablakot, hogy megjelent az új program, frissítsem a régit. Ez registry probléma? Milyen programot kell használnom? Hol kell majd a registryben keresnem? Mit kell kitörölnöm? Köszönöm a segítséget.
-
Jarod1
veterán
az hogy van hogy a tone up kijavít minden hibát és a windows registry repair talál 464 hibát?
-
Noxy
veterán
TuneUp Utilities 2004 Bővebben: link
NEW! The 1-Click Maintenance cleans your computer right from your desktop with only one click
NEW! Solves up to 400% more problems in the registry
NEW! Now also defragments the registry of Windows 2000/XP
NEW! Allows you to customize the look of all windows under -
RAM
őstag
Mit ajánlotok?
-
engusz
veterán
Most raktam rendbe a rendszert a Norton SystemWorks-el. Ebben van registry pucoló is a sok más hasznos dolog mellett.
-
VladimirR
nagyúr
persze, az meg nem birja uninstallalni magat mi? f..... ebbe a sok gany programba, hogy fizetni is kell ertuk (a jv16 is 30 napos trial volt), es meg egy epkezlab kodot sem birnak osszedobni
nygma #29: senkinek, es egyben mindenkinek (s mivel a ph motorja az utobbit nem teszi lehetove maradtam az elsonel), mert nekem ez a tapasztalatom az ilyen progiramokkal kapcsolatban
szvsz codecpack-kal egy kategoria
en pl magam pucolom a regisztry-t
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem bizok az ilyen szarokban, miota kiprobaltam a jv16-ot
felrakom a trial-t, elso inditaskor kiirja, hogy lejart a 30 nap (elotte meg hasonlot sem hasznaltam, de annyira tomjeneztek, hogy meg akartam nezni), uninstallaltam, erre nem ott hagyta a sajat szemetet a regisztriben
dogoljon meg aki ilyet ir -
juhy01
csendes tag
Azért ajánlottam az Ashampoot, mert én is ezt használom, és bejött.
A progiból kell elindítani az installt, és az uninstallt is. Ekkor az utolsó fájlig letöröl, és visszaállít mindent. -
juhy01
csendes tag
Azért ajánlottam az Ashampoot, mert én is ezt használom, és bejött.
A progiból kell elindítani az installt, és az uninstallt is. Ekkor az utolsó fájlig letöröl, és visszaállít mindent. -
nygma
addikt
válasz
Terminus_ #23 üzenetére
talán használd ezt: Bővebben: link
(ez legalább arra való, aminek mondja magát...) -
juhy01
csendes tag
Van egy progi: Ashampoo Uninstaller. A PC World tavaly decemberi számában benne van.
-
Terminus_
aktív tag
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, ami loggolja, hogy egy bármilyen install után milyen változások mentek végbe. Regisrty és fájlrendszer szinten. És esetleg ha lenne egy olyan fícsör benne, hogy visszaállítja az előző állapotot... hmm. tud valaki ilyet?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern #18 üzenetére
biztos, hogy meg nem volt fenn, es nem is lehet regi , mert a hivatalos oldalarol szedtem le a legujabbat:
vicces: datumot nemcsak, hogy nem akarom visszaallitani, de ertelmetlen is: probald ki, hogy felrax egy shareware prg-t es elorelokod a datumot 3 honappal, elinditod a progit... sir, hogy lejart, visszalokod az idot, elinditod.... meg most is azt fogja mondani, hogy lejart a 30 nap, pedig 10 perce raktad fel
Engem az erdekelne, hogy ezek a progik hova pakolnak infot(felesleges szemetet) a registry-mbe, amitol az sok sok megasra duzzad -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR #14 üzenetére
Ez akkor szokott lenni, ha túl régi (több, mint egy éves) shareware programot próbálsz elindítani. Ugyanis szokott bennük lenni egy adott időponthoz kötött korlát is.
Illetve biztos, hogy nem raktad ezt fel korábban is? (mert akkor ugyancsak ezt az üzenetet fogod kapni). -
Alvin_ti4200
félisten
+1 szavazat Regcleaner (www.jv16.org)
-
Padre
tag
Részemről is System Mechanic. Egy progi és tud mindent.
-
VladimirR
nagyúr
hova rejtik a gonosz shareware progik azon infot, amibol arra kovetkeztetnek hogy lejart a trial time
a jv16 pl elso!!! iditaskor kiirta, hogy lejart a 30 nap!!!!!!!!!!!!
ha ki sem tudom probalni, honnan tudjam hogy megeri a penzet, mert ez alapjan bizony NEM -
evola
senior tag
A System Mechanic neveztű progit szeretném én is megerősíteni.
Kb 3éve használom,folyamatosan frissítem.
Nagyszerű kis program.Csak jót tudok elmondani róla.
Persze ez nem azt jelenti,hogy a többi nem jó.
Csak jó ideje használom, és nekem nagyon bevált.
Egyszóval melegen ajánlom! -
twollah
nagyúr
Registry Healer
SuperUtilities
Registry Medic -
csimmasz
aktív tag
Ez gyorsan ment Köszi mindenkinek!
-
csimmasz
aktív tag
Tud valaki ajánlani valamilyen megbízható registry takarító,stb progit?
Nem szeretnék kipróbálgatni mindenfélét hogy aztán az xp-t ujra kelljen telepíteni,mert valamit elbarmolt a progi.
Eggyáltalán kell-e pucolgatni a sok install uninstall után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest