2013. május 23., csütörtök

(#6701) syC

syC
(PH! addikt)

Szombathelyen kisütött a nap, +14fok :)

• De hova temetik a túlélőket? •

(#6702) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 7-8fok, de délutánra 11-12őt is ígérnek ... jelenleg felhős, de néha a nap is megmutatja magát

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#6703) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Itt is felhős az ég és ugyan úgy néha előbukkan a nap. +10 fok.

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6704) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Zugló: Verőfényes napsütés

[ Szerkesztve ]

(#6705) syC

syC
(PH! addikt)

Szombathely: borult égbolt, 10 fok, szél gyenge, esőre áll az idő :(

[ Szerkesztve ]

(#6706) molecula válasza syC (#6705) üzenetére

molecula
(újonc)

Most már süt a napocska :C

Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap

(#6707) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 9-10fok, napsütés :)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#6708) syC

syC
(PH! addikt)

Győr: 13 fok, napsütés. Fíl dön szánsájn :K

(#6709) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Napsütés. +14 fok.

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6710) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Szeles idő van. Elég felhős az ég, de néha kisüt a nap. +11 fok.

(#6711) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Zalaegerszeg: szakad a hó már órák óta. Hál'Isten nem marad meg, de akkor is bossznató...esett volna télen.

>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

(#6712) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pénzesgyőr ( Bakony )

Az elöbb jöttem nap sütésben lehúzott ablakkal haza kocsival, tök szép idő, (nyárigumi) most meg elkezdett szakadni a hó, kb 5 perc alatt 1cm és csak szakad, kár volt vissza tenni a nyári gumit :(

(#6713) Markgx10

Markgx10
(őstag)

Eger: A semmiből elkezdett szakadni a hó, de látni alig lehet annyira. :F Ez nagyon kemény, 10 perce ezt mondja valaki, kiröhögöm. :U

(#6714) t1 válasza Markgx10 (#6713) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt is ez volt :( :)

(#6715) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: szerencsére itt csak egy picit szállingózott egyébként hánytam volna! :(((

(#6716) Lejszi

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen volt az idő ma (2009-03-19) délután Egerben:

Elado NOKIA E63 es egy JVC POCKET CAMCORDER

(#6717) Lejszi

Lejszi
(senior tag)
LOGOUT blog

A kép keszitese előtt egy harmnegyed oraval még sutott a nap.

Elado NOKIA E63 es egy JVC POCKET CAMCORDER

(#6718) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 5fok, napsütés

(#6719) aphra2

aphra2
(senior tag)

Bp város széle (XVII-ker) 13:35 esik ez a rohadt hó, vagy inkább havas eső, ezt reggel még nem gondoltam volna, a tavasz hol a fenébe van már??

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

(#6720) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Kalocsa: az előbb szállingózott a hó +6°c ban! Meghülyült az időjárás.

(#6721) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Veszprémben szakad a hó! És villámlik, meg dörög közben! Eszméletlen, ilyet még sose láttam / hallottam!

(#6722) rarri válasza Dany007 (#6721) üzenetére

rarri
(senior tag)
LOGOUT blog

De milyen gyönyörű hatalmas pelyhekben szakadt ! :K

Most Veszprémben 0 fok van, napsütés, a hó még itt-ott nyomokban felfedezhető. :) Úgy tűnik, hogy a szél nem fúj. :N

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#6723) Dany007 válasza rarri (#6722) üzenetére

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizony most szépen süt a nap :)
A tegnapi hózápor után kb 15 perccel már sütött a nap : )
Eszméletlen egy időjárásunk van. Hózápor közben még nem láttam villámot. Persze elképzelhető, csak nekem új volt :)
Ezek szerint akkor itt vagy Vp-ben?

(#6724) Integra

Integra
(Jómunkásember)

süt a nap ezerrel:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#6725) syC

syC
(PH! addikt)

Szombathely: Napsütés, 13 fok, kellemes idő :)

(#6726) rarri válasza Dany007 (#6723) üzenetére

rarri
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, itt lakok.

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#6727) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Kicsit felhős az ég. 0 fok körül.

(#6728) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 9-10fok, jórészt felhős

(#6729) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Erős szél fúj. +10 fok.

(#6730) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 5-6fok, felhős, szemerkélő eső :((

(#6731) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Felhős idő. +6 fok.

(#6732) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Délbudára a marha szél marha esőt hozott - szakad, +3 fok van. :((

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#6733) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Immáron Budapesten is esik... :O

[ Szerkesztve ]

(#6734) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Úgy látszik, hogy jövőhéten beköszönt a tavasz!

(#6735) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

vagy 3-4 centi hó esett reggelre

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#6736) Boxiné

Boxiné
(fanatikus tag)

Walsall: Tiszta hülye idő van napok óta. 5 percenként váltakozik eső, napsütés, és szélvihar. Most 7 fok van.

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#6737) zolynet válasza (Darkwood) (#6734) üzenetére

zolynet
(PH! addikt)

be bizony :K ... lassan április :U

BP. IV.ker.: 0fok, derűs, viharos szél :(((

(#6738) (Darkwood) válasza zolynet (#6737) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ideje is, mert már unom és focizni is kéne már!

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Napos idő van és fújdogál a szél! +4 fok.

(#6739) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zebegény, Dunakanyar, 2-3 fok körül, viharos szél, gyenge napsütés..

ELADÓ: http://href.hu/x/i3rl

(#6740) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 2-3fok, felhős

(#6741) Dízeles

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kiskunhalas enyhe déli szél,borús ,10 fok.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6742) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: napos idő van. +10 fok.

(#6743) Dízeles

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kiskunhalas napos ,szeles 13 fok

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6744) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

BP: 11fok, hol napos hol nem, eldönthetné végre :)

(#6745) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Kicsit felhős az ég és fúj a szél. + 13 fok körül.

(#6746) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Felhős idő van és megint fúj a szél, de jó idő van. Kb. 18 fok.

(#6747) rarri

rarri
(senior tag)
LOGOUT blog

Veszprém : gyönyörű tavaszi idő!

(#6748) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Délbudán még most is 17 fok van, enyhe tavaszi idő.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#6749) Boxiné válasza tomcsi23 (#6748) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Nekünk meg befagy a hátsónk. :O

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#6750) okoska.

okoska.
(lelkes újonc)

VII, IV. kerület: Kellemes tavaszi idő volt egész nap, kénytelen voltam bennmaradni kidolgozni a technikát "hosszúfocira".

'i'm working on a dream...'

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.