2013. május 23., csütörtök

(#1) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szia.
nagyon sokminden hiányzik a leírásból.
NEM MINDEN KÉSZÜLÉKNEK SZEBAD NYITNI A BOOTLOADERét.
ezt jó lenne beleírni.
sőt s1tool-al érdemes megnézni, hogy biztos nyitható-e.
ugyanis, ha már függetlenítették, akkor nem mindegy mivel.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem. 06704075344 "A kisdobos ott segít ahol tud"

(#2) GyéBen

GyéBen
(tag)
LOGOUT blog

Hasznos írás lenne, csak eléggé össze van csapva. Egy kezdő felhasználónak nem elég részletes, egy haladó felhasználónak meg nem kell leírás.

[ Szerkesztve ]

----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- Ha van egy szabad perced és egy Dropbox fiókod: https://www.dropbox.com/votebox/8459/hungarian-language

(#3) Lasy válasza GyéBen (#2) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jól lenne, de már nagyon sok helyen kint van.

ezen leírásából nagyon sok hibás félóra fognak hozzám hozni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4) Dyra

Dyra
(őstag)

A rootexplorer fizetős progi tudtommal. Ráadásnak piti összegbe kerül a tudásához képest. Szerintem picikét sportszerűbb lenne az alábbi link
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer

a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

(#5) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

el sem tudod képzelni, hogy mennyire a lehető legjobb időben jött ez a cikk

vasárnap hoznak egy telefont, hogy tegyek rá tört romot, és már kétségbe voltam esve, hogy milyen sokat kell keresgélnem :C

De ahogy elnézem eléggé pontosan ki lett másolva, az x8 topic első hozzászólása

Fontos, hogy a JIT csak és kizárólag szűzen telepített 2.1-es rendszeren meg,

gondolom az utolsó szó az "megy" lett volna, ez ott is el van rontva, és itt is :F

És a bootloader nyitásánál valahogy lemaradtak a linkek

[ Szerkesztve ]

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#6) Krisztián

Krisztián
(őstag)

Nem bántásképp, de erre mi szükség van?
Itt sokkal jobban le van írva már.

[ Szerkesztve ]

(#7) Dyra válasza Krisztián (#6) üzenetére

Dyra
(őstag)

Szerintem ezen ne gondolkodj. Az interneten sok minden sokszor le van írva ilyen a "természete".

a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

(#8) justflash válasza enginev3.0 (#5) üzenetére

justflash
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ne ez alapján állj neki, ezt és ezt olvasd át inkább, személy szerint a legújabb nem béta GingerDX-et ajánlom.

Egyébként valóban, ahogy Lasy is írta, nem teljes a leírás, arról pl szó sincs benne hogy ha 11W33 utáni telónál nyitnál bootloadert akkor téglázod, és nem valószínű hogy életre lehet kelteni. :U

Nem leszólom az írást, csak megelőzök pár halott telefont. :K

[ Szerkesztve ]

Mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott....... a telefonszámom, a lakcímem, minden....

(#9) enginev3.0 válasza justflash (#8) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

köszi, holnap fogok neki esni

bootloader verziót hol tudom megnézni?
htc-s vagyok és ott megy :U

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#10) Sn[4k3] válasza Krisztián (#6) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt kérdeztem magamban én is. Legalább a copy-paste működik...

Én meg voltam elégedve a gyári szofttal anno, max. a memkarira telepítést oldanám meg + root.

Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

(#11) Namelesske

Namelesske
(senior tag)

Haveromnak teljesen zárt bootloadere van GingerDX-et toltunk fel neki és azóta is meg elégedéssel használja. Ne nyissátok ki, felesleges kockázat. Az OC is csak bizonyos esetekben segíthet. A gyári kernelnél még nem láttam simábban futót X8-ra :K

We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

(#12) Krisztián válasza Namelesske (#11) üzenetére

Krisztián
(őstag)

lol. Amihez nem értesz ne szólj hozzá. ;)

(#13) Namelesske válasza Krisztián (#12) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

LOL :) Még te fogod eldöteni mihez szólhatok hozzá, meg mihez érthetek

We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

(#14) Krisztián válasza Namelesske (#13) üzenetére

Krisztián
(őstag)

Szólj hozzá, de akkor ne ilyeneket.. 4 mondatot írtál, abból 3 abszolút hülyeség . :D Még a végén valaki elhiszi hogy jobb a stock kernel :)

[ Szerkesztve ]

(#15) dragonfx

dragonfx
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én cyanogenből felhuztam 710re az x10 mini pro cvm v21.be.szinte semmi gyorsulás nincs gyakorlatban.

Na ééésss?::DDD.ij

(#16) Lasy válasza enginev3.0 (#9) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sony-n nincsen ilyen. :D
itt nem kell hboot-ot cserélni, és nincsen S-off sem. :D
sokkal egyszerűbb

(#17) Namelesske válasza Krisztián (#14) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

:(

Direkt megnéztük ugyan azt a telót ugyan azt a romot csak a kernel volt más. Egymás mellé téve látszott a különbség, hogy jobban lagolt a custom cucc. És igen felesleges kockázat mert pistike nem szokta elolvasni hogy mennyitől szabad nyitni és mennyitől nem és brickelheti a telefonját. Miért hülyeség szerinted biztosra menni?

(#18) Sn[4k3] válasza Krisztián (#14) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Amíg nem volt custom kernel, addig mindenki boldog volt. Asszem amikor kinyitották a bootloadert akkor adtam el az X8-am, nem kísérletezgettem jó volt nekem a GDX v013. Meg amúgy, mitől is lenne jobb egy "hozzáértő xda-s" kernelje, mint egy minőségi gyártó szakemberei által megalkotott?

Nem egyszer bántam meg (az eladást), valószínűleg vissza fogok térni - a márkához legalábbis.

Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

(#19) Krisztián válasza Sn[4k3] (#18) üzenetére

Krisztián
(őstag)

Ezen az alapon maradjon mindenki 2.1en, az a legjobb. Én nem fogok győzködni senkit, a custom kernel megbízhatóbb, stabilabb és gyorsabb mint az alap kernel. Szinte majdnem minden át van portolva a 2.6.35ös kernelből. Új grafikus driverek, normális overclock ( ugye tudjátok hogy stock kernelen a teló lassul az oc miatt, mivel a gpu sebességét leveszi? custom kernelnél ez nincs ) , jobb ramdisk, memória kezelés teljesen újra lett írva, stb stb. Tedd fel és meglátod, láthatóan feljavul az egész teló. Arról nem is beszélve hogy nekem most ICS van fenn és teljesen jól használható, stock kernelre meg kb sosem lesz normális ICS.
Aki meg úgy nyit bootloadert hogy nem olvas utána hogy mik a feltételek és téglázza, az meg is érdemli.

[ Szerkesztve ]

(#20) Sn[4k3] válasza Krisztián (#19) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Kamera is ugyanúgy működik, mint 2.1 alatt? Btw, én csak olyan ROM-ra váltanék, ami kívül-belül úgy néz ki, mint a gyári.

(#21) Sn[4k3] válasza Krisztián (#19) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Kamera is ugyanúgy működik, mint 2.1 alatt? Btw, én csak olyan ROM-ra váltanék, ami kívül-belül úgy néz ki, mint a gyári.

(#22) BoboDJ

BoboDJ
(őstag)
LOGOUT blog

#1: Valóban elfelejtettem bele írni, javítottam :)

#5: Köszi h szoltál valóban lemaradtak a linkek amiket pótoltam, illetve a meg-et -> megy-re javítottam. :)

#6: Lehet felesleges, de sok embernek most hasznos volt és megszabadította őket a kereséstől. :C

(#23) Talma válasza Krisztián (#19) üzenetére

Talma
(kvázi-tag)

Nem trollkodásként, de hogy definiálnád azt, hogy "stabilabb"? Nekem a gyári 2.1-es cucc van úgy, ahogy megvettem decemberben, és eddig egyszer indult újra februárban, akkor is csak azért, mert leejtettem és kiesett belőle az akku. Éjszakára mondjuk repülőgép üzemmódba rakom, mert különben nem bírna ki 4 napot.

(#24) Namelesske válasza Sn[4k3] (#21) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Igen én pont ezek miatt főztem magamnak romot a Galaxy 3-hoz :)

(#25) kovy79 válasza Namelesske (#17) üzenetére

kovy79
(őstag)

Akkor valami nagyon "kókányolttal" hasonlítottad te össze...
Én második telefonnak használom az X8-amat és mindent magam csináltam (alfs 2.6.29.6 + GDX25).
Szinte mindennap muszáj várnom pár 10 percet és ezalatt -szégyen, nem szégyen- madár vs. disznó csatázni szoktam.
A gyári 2.1-el némelyik pálya szinte játszhatatlan volt (ezért is gondoltam az "okosításra"), a mod után, kicsi OC-kal pedig majdnem hibátlan mindenhol!
De ez a javulás elmondható mindenre. Feleségemnek is X8-a van (gyári, nem "okosított") és mikor megmutattam neki nyitás után, csak ennyit mondott: "Aztakúva...".
Számomra ezek bőven bizonyítják azt, hogy igenis megérheti a nyitás + rom a kis bütykölést.

(#21) Sn[4k3], igen, ugyanúgy. Sőt, nekem van egy érdekes tapasztalatom. Mikor használtan megvettem a telefont gyári rommal, a kamera hibás volt. Kicseréltem a feleségem telefonjáéval és azzal tökéletesen ment. A kernel + romcsere után viszont az eredeti is hibátlan lett. Senki nem tudott rá válaszolni, hogy ez most hogy, miért, mitől... :)

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#26) Namelesske válasza kovy79 (#25) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Félre értettél, én a Gyári kernel melett érveltem nem a Custom Romok melett. Mint mondtam GingerDX-et favorizáljuk :D Csak custom kernel vs gyári kernel gingerdx alatt ennyi volt a hozzászólásom lényege. Igen én is úgy reagáltam hogy aztakurva. :D

(#27) kovy79 válasza Namelesske (#26) üzenetére

kovy79
(őstag)

Igen ám, de én kernelt is cseréltem (alfs 2.6.29.6 + GDX25). :D
Próbáltam gyárival is a GDXv25-öt, de az alfs kernellel brutálisan gyorsult e telefon.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#28) sutyesz96

sutyesz96
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hi.
bocs, lehet h nem jó helyre írok, de lenne egy fontos kérdésem! : Letöröltem véletlen a menü ikont :S
hogy/hol állítsam vissza???? Légyszi segítsetek!!!

8 pirospötty, 0 fekete

(#29) Namelesske válasza sutyesz96 (#28) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Nokia 3210 ;]

(#30) sutyesz96 válasza Namelesske (#29) üzenetére

sutyesz96
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hahaha

8 pirospötty, 0 fekete

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.