Kicsit még szegényes, de most indult. Remélem lesz majdnem akkora alkalmazásadatbázisa mint a Market-nek. Akkor nagyon fogom csóválni a farkam 
"...A régi nepperekben legalább nem lehetett megbízni! A régi nepperekben még vót anyag!..."
[Re:] Megerősítve: Windows 8.1 lesz a Blue kódnéven ismert Windows 8 frissítésből
[Re:] Acer blog: Acer Revo RL70 Giger Mod a budapesti Acer Shopban
[Re:] Samsung notebook blog: a harapós hármas, Intel és AMD párossal
[Re:] Samsung notebook blog: Series 3 notebook plusz lóerőkkel
[Re:] Samsung notebook blog: AMD-s Series 3 gyorsteszt záróakkord
[Re:] Acer blog New York: Dj Tiësto az új Acer reklámkampány arca
[Re:] Acer blog New Yorkból: a futurisztikus Aspire R7 notebook

Kicsit még szegényes, de most indult. Remélem lesz majdnem akkora alkalmazásadatbázisa mint a Market-nek. Akkor nagyon fogom csóválni a farkam 
"...A régi nepperekben legalább nem lehetett megbízni! A régi nepperekben még vót anyag!..."
Market? Play Áruház.
<-ƘƘ-> Systemback

Jaj, enélkül nem értettük volna.

Ja, nagyon naprakész valaki.
(#5) kiskaktusz
Nagyon szegényes sajnos. Most egyelőre majd 1 hónap használat után raktam vissza hetest, mert előjöttek bizonyos problémák... Ha nem is megjelenés után azonnal, de reményeim szerint hamar megy majd vissza a nyolcas, mert egyébként tetszett... 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Már 88 alkalmazás?
Mikor én a kezdetekben néztem, akkor még negyede körül volt. 1 hónap alatt mennyit nőt, és még a megjelenés közelében sincs. Ez azért már egész jó jel.

bele fognak húzni rendesen,wp7 marketplace-re is napi 2-300 app készül.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
És már most van pár program, ami ARM procikon is fut. A details fül alatt lehet látni, hogy milyen platformon működik az adott program.
Laci

Hát igen szerintem mire megjelenik az OS addigra biztos nagyobb lesz a választék és a fejlesztők is meg ismerkednek jobban ezzel a "platformmal" 
| Lumia 800 | Guild Wars 2 | BF3 | Valami nagy okosság. |
most mar van min tesztelni a kesz programot (betan tesztelni nem vicces)
ugyhogy hajra, meg nincs ezer angry birds es bejeweled koppintott jatek, szorgosan irni 
Bélabá - http://durucz.info - pirospont-fetisiszta és önjelölt bithuszár