2013. május 23., csütörtök

(#1001) ClaydovE válasza szilchi (#1000) üzenetére

ClaydovE
(fanatikus tag)

Párszor nekem is kellett már reset, de egy jó ideje nem volt rá szükség, hálisten! :)

Üdvözlettel: ClaydovE

(#1002) Lokarson

Lokarson
(újonc)

Root-olt állapotban megy valakinek a 3G?

Mert nekem nem megy, csak ha un-root-olok..

(#1003) szilchi

szilchi
(őstag)

A felsö sorban,ahol vannak a szoftveres gombok,a bal felén ahol a dátumnak kellene lennie nekem csak pár sikeres letöltést mutató ikon van.Ha ujjal rányomok,megjelenik a dátum,de utána eltünik.Mit kell csinálni,hogy a dátumot mutassa.

Kawasaki---Let the good times roll

(#1004) tjb007 válasza szilchi (#1003) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Ha lehúzod az értesítési sávot akkor kell lennie ott egy Clear nevű gombnak, az megnyomod és eltűnnek azok az ikonok.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#1005) szodike

szodike
(újonc)

Sziasztok!

Második napja vagyok egy xpad-70 tulajdonosa. Az első tapasztalataim pozitívak, bár ma csak egy factory reset térítette észhez a kicsikét, 99% hogy a feltelepített chainfire3d és drivere miatt - ami nélkül is megvagyok, csak kíváncsi voltam...
A kijelző alacsony betekintési szöge akkor zavaró, ha filmet néz az ember, más esetben észre sem venni. A beépített lejátszó nekem teljesen megfelel, úgyis a hatalmas mennyiségű divx/xvid könyvtáramat szándékoztam rajta nézni. A képregény és könyvolvasó alkalmazások remekek. Zenelejátszónak szintén a gyárit használom - esetleg később a poweramp-ot fogom feltenni.
ScummVM-et telepítettem még, ami gyönyörűen viszi a Lucasarts klasszikusokat (Monkey Island, Day of the tentacle, stb...)
A launcher-t Go launcher EX-re cseréltem, szerintem mindenki szereti csinosítgatni a kütyüjét :)
Végszóként annyit, hogy azoknak ajánlom, akik nem akarnak (nem tudnak) 80-120 ezer forintot költeni egy tabletre és hajlandóak néhány kisebb kompromisszumot kötni.

(#1006) szilchi válasza tjb007 (#1004) üzenetére

szilchi
(őstag)

:R ,köszönöm

(#1007) szilchi

szilchi
(őstag)

Van egy Telenor-os Samsung SGH-Z810-es 3G-s modemem.Van rá esély,hogy valamikor támogatja a gép vagy szerezzek be inkább egy ZTE-t?

u.i:a hozzá adott tok rettentő büdös :DDD

(#1008) fifika62

fifika62
(újonc)

Megcsináltam az USB-s töltőt, mint az várható volt nem tölt PC-ről, most keresek hozzá szivargyújtós aljzatot. Vettem egy állványt az MM-ben, ugyan Ipad-hoz való de tökéletes az xPAD-hoz is. iCarry Bookstand és 5490 forint.
http://www.iworldaustralia.com.au/index.cfm/page/productdetail/id/818/Ozaki-iCarry-Bookstand-for-iPad-iPad2

(#1009) sgx

sgx
(tag)

No, ma visszavittem a hibas termeket gyorsboltba...hat nem az tortent amit vartam...

Ugyfelszolgalatos mikor meglatta a jelenseget 5 percig csak nezte, aztan elment - gondolom megmutatta fonoknek h akkor most ezzel mi legyen -, aztan visszajovetele utan elkezdte a meset..."Sajnos mivel se tegnap se ma delelott nem jeleztem h hibas a termek, ezert el kell kuldeni a gyartonak es ok majd bevizsgaljak..."

WTF? delelottig visszaszolni? ez milyen uj dolog?
Kerdezem a sracot h ha visszaszoltam volna akkor az mit valtoztatott volna meg? azt mondja akkor konnyebb lett volna nekik...de mi?

Szoval viszakuldik, kaptam egy atveteli lapot amin rajta van h 3 munkanapon belul jeleznek h hogy all a kutyu...kivancsi leszek h mennyire tartjak be ezek utan, plane h a srac elotte azt mondta h kb. 1 het az egesznek a lefolyasa...

Ja es persze mielott eljottem volna azert megkerdeztem h ez mibe fog fajni nekem? ugye nem kell attol tartanom h vmit ezert fizetnem kell?
Valasz: "Ha biztos vagy abban h nem csinaltal vele semmi olyat ami ezt eredmenyezte, akkor nem kell semmitol sem tartanod"

(#1010) ClaydovE válasza sgx (#1009) üzenetére

ClaydovE
(fanatikus tag)

Gondolják, hogy szórakozásból összetörted a vadi új tabodat? Azért elég nagy malőr lenne a részükről, ha fizettetnének veled valamit is...

(#1011) ClaydovE válasza fifika62 (#1008) üzenetére

ClaydovE
(fanatikus tag)

Mennyire macerás elkészíteni? Engem is érdekelne egy ilyen kábel.

(#1012) icon válasza fifika62 (#1008) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

A töltő alján (5V) 2A látható, egy USB aljzaton maximum 500mA áram mehet át... nem lep meg, hogy hozzá se tudott szagolni :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#1013) icon válasza fifika62 (#1008) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

És melyik MM-ben láttál ilyet?

(#1014) fifika62 válasza ClaydovE (#1011) üzenetére

fifika62
(újonc)

Nem macerás, kell egy donor amit szétszedsz, elméletileg a piros a plusz a fekete a minusz, a maradék szín az adat, beszerzed a csatit a RET-be vagy máshol ahol van belevaló, beforrasztod, kész.

Persze mérd ki ha szétszedted.

[ Szerkesztve ]

(#1015) fifika62 válasza icon (#1013) üzenetére

fifika62
(újonc)

Én Szegeden lakom, ott találtam az ipad kiegészítők polcán, nagyon jó asztalon használni vele a kütyűt...

(#1016) steveke6 válasza haxxika (#899) üzenetére

steveke6
(újonc)

Szia!

2 hete kérdeztem a wayteq-et, azt mondták lesz autós töltő, de dátumot nem tudtak mondani. Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy 150 W-os 12V-->230V autós szivargyújtós invertert (4 eFt), kvázi a hálózati töltőjével lehet tölteni és jó az inverter laptophoz is, bármilyen telóhoz, stb, ami 230V-ról tölt. :)

üdv: I

[ Szerkesztve ]

(#1017) haxxika válasza steveke6 (#1016) üzenetére

haxxika
(fanatikus tag)

Lehetséges, hogy nekem is ez a megoldás lesz.. :D Köszönöm szépen a választ :D

Samsung Galaxy S III & CyanogenMod ~ simply the best.

(#1018) icon

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy újabb jó kis kérdéskör... Flash 10.3
Amit tapasztaltam, hogy a normál böngésző használja. De Opera Minivel, sem Firefox-al nem sikerült működésre bírni... valakinek valami jó ötlete?

(#1019) kelzsoca válasza icon (#1018) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Mivel ez a két böngésző nem támogatja, ezen ne is lepődj meg :)

A Skyfire támogatja még egyébként a flash-t.

(#1010) ClaydovE

Lehet az véletlen is, nem lehet ilyen esetben bízni a kimondott szóban (még ha igaz is)
Ezért vizsgáltatják be a készüléket.

Az LCD be van törve, azért van az elfolyás benne.

(#1009) sgx

Reméljük hamarosan egy új készüléket fogsz a kezeid között.

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#1020) Szipi válasza icon (#1018) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Opera Mobile-al működik, mást nem próbáltam.

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#1021) icon válasza kelzsoca (#1019) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó, csak a Skyfire az xpad-et nem támogatja jelenleg...

(#1022) kelzsoca

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Kedvcsinálónak pár kép a folyamatban lévő honosításból:

>>>képek<<<

~95%-on állok, tehát a hétvégére várhatóan készen leszek, és elérhetővé teszem a romot. :)

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#1023) icon válasza kelzsoca (#1022) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon szupi...

(#1024) haxxika válasza kelzsoca (#1022) üzenetére

haxxika
(fanatikus tag)

Jajjdejó :C :))

(#1025) opeter87 válasza kelzsoca (#1022) üzenetére

opeter87
(senior tag)
LOGOUT blog

maximális :R

előre is köszönjük!

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone, HTC, Nexus, Nokia, Samsung, Sony telefonokhoz fóliák és Lenovo alkatrészek, csavarkészletek és még sok-sok más... hirdetéseim: http://href.hu/x/i898

(#1026) kelzsoca

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Az előző rom (tehát amivel kijött a tablet) már teljesen le volt fordítva, közben érkezett be a 3G-s javított változat, így inkább ezzel dolgozom.

Várhatóan gyártói szinten is bekerül már a 2.2-es szoftverbe a Magyar nyelv, de arról hogy mikor érkezik (ha érkezik) sajnos nincs információ.

A biztos pedig az, ha én megcsinálom, ha időközben mégis jönne gyártói szinten is egy honosított rom, az csak jó, inkább legyen 2 változat, mint egy sem :D

[ Szerkesztve ]

(#1027) haxxika válasza kelzsoca (#1026) üzenetére

haxxika
(fanatikus tag)

Mindig jobb ha több :)
Gondolom ha kijön a 2.3 akkor majd azzal is fogsz foglalkozni ha netalán nem lenne benne hángériön lengvidzs... :D De remélem, hogy azzal majd egy kicsit optimalizálódni fog a rendszer... na meg ha lenne a wayteqnek licence a honeycombra...

(#1028) tjb007 válasza haxxika (#1027) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hivatalos Honeycombra (meg nem hivatalosra is) ne várj mert nem lesz.
Hivataloshoz OHA tagnak kell lenni, a WayteQ nem, nem hivataloshoz meg forráskód kell ami nincsen és ha a Google -on múlik nem is lesz kiadva soha.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#1029) haxxika válasza tjb007 (#1028) üzenetére

haxxika
(fanatikus tag)

Tisztában vagyok ezzel, nem tudom akkor nem vetted észre, hogy csak vágyakoztam.. :D

Mondjuk haver múltkor valahogy ráoperálta a Honeycombot (igen a 3.0-t) a ZTE Blade-jére...

(#1030) tjb007 válasza haxxika (#1029) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Tudom, csak tájékoztatás céljából írtam.

Gondlom nem kell ecsetelnem, hogy ezeknek a portolt, tákolt, hegesztetett Honeycomb -oknak mennyi értelme van, mennyire stabilak.

(#1031) haxxika válasza tjb007 (#1030) üzenetére

haxxika
(fanatikus tag)

Körülbelül annyi, hogy megnézd 10 percig majd rakhatod fel a másik romot...

(#1032) Exelsior válasza kelzsoca (#1022) üzenetére

Exelsior
(fanatikus tag)

köszi nagyon jó látni hogy itt is vannak igen jó szaktudással rendelkező emberek és van kitartásuk hogy támogassák ezt kis fasza gépet :)

HTC One 32GB Silver HT (129.111.11), ASRock 970 Extreme 4 ,Zalman Z11 Plus Ház, Chieftec GPS-550A , AMD Bulldozer FX-8120 3.7GHz Turbo Core OFF AM3+, ASUS Silent Knight II, 1X 8 Gb DDR3 1600Mhz Kingmax,VTX3D HD7870 2GB X-EDITION"LG LW4500 Cinema 3D TV" HTC One S ICS 4.1.1 4.1+ Sense S4 SOC Germany

(#1033) oidipus

oidipus
(újonc)

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Egy hónapja vettem meg ezt a készüléket, nagyon jól működött, meg voltam vele elégedve. Viszont most elég nagy gondban vagyok ugyanis megpróbáltam lefrissíteni a wayteq oldalán található leírás segítségével a tabletem. Mindent az ott leírtak alapján végeztem el, eljutottam az Upgrade step 3 feliratig, de utána az eszköz kidobott engem egy Android system recovery lapra. Itt próbáltam az "apply sdcard:update.zip" parancsot elvégezni, de egy "E:signature verification failed" feliratot kaptam.

Az még nem is zavart annyira, hogy a frissítést nem tudta elvégezni, az viszont sokkal inkább, hogy újraindítás után már csak be sem hajlandó kapcsolni a gépem....... Próbáltam factory resetet is nyomni rajta, de semmi hatása, mert újraindításkor egy nagy fekete ürességgel találom szembe magam. Egyedül a system recovery oldalig tudok eljutni, és onnan sehova tovább... Kérlek segítsetek!

(#1034) kelzsoca válasza oidipus (#1033) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Szia

Formája meg az SD kártyát, majd máshol be az 5 fájt az SD-re.
Ezután a hangerő fel gombot tartsd nyomva, majd nyomd le a power gombot is mellé, ameddig a zöld szöveget nem látod.
Végig kell fusson a telepítő hiba nélkül, majd pár perc múlva, be kell töltődnie az Androidnak.

Ui: Szedd le újra a csomagot, de ne módosíts rajta semmit.

[ Szerkesztve ]

(#1035) oidipus válasza kelzsoca (#1034) üzenetére

oidipus
(újonc)

Ezen már sajnos túl vagyok... Formáztam az SD-t, a gyökérbe raktam az 5 filet, a zöld szöveget meglátom de csak kidob engem egy Android system recovery lapra, nem megy végig a frissítés magától ott el vagyok akadva.

Így néz ki az oldal:
http://www.utilitydocument.info/wp-content/uploads/Android-system-recovery-utility-1.jpg

(#1036) kelzsoca válasza oidipus (#1035) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Ha hazaértem folytatjuk...

(#1037) ClaydovE válasza fifika62 (#1014) üzenetére

ClaydovE
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen! :R Már csak a csatit kell beszereznem :)

(#1038) ClaydovE válasza kelzsoca (#1022) üzenetére

ClaydovE
(fanatikus tag)

Szuper, már alig várom! :R

(#1039) fifika62 válasza ClaydovE (#1037) üzenetére

fifika62
(újonc)

Köszönöm, találtam otthon egy Belkin szivargyújtós usb-s töltőt anno még az ipodomhoz vettem azzal működik rendesen, 2,1 A-es.

(#1040) kelzsoca válasza oidipus (#1035) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Próbáld meg SD kártya nélkül elindítani a gépet a következő módon:

home vagy vissza gomb lenyomása, és nyomvatartása mellett, nyomd le a power gombot is, és amint megjelenik az első zöld szöveg engedd el a gombokat, nézd meg akkor milyen recovery jön be.

(#1041) oidipus válasza kelzsoca (#1040) üzenetére

oidipus
(újonc)

SD kártya nélkül power + home lenyomással semmi és power + vissza lenyomással is szintén semmi... :S

(#1042) tjb007 válasza oidipus (#1041) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

A jelek szerint meghalt a géped (még a recovery sem jön be).

(#1043) kelzsoca

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

==================================
WayteQ_xPAD-70_Froyo_HUN_kelzsoca
==================================

Elkészült a nemrégiben kiadott, és a WayteQ oldaláról is hivatalosan letölthető frissített szoftver honosítása!

A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni, mint a hivatalos frissítést, de azért pár pontban én is leírom most:

- A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
- Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
- A hangerő + gombot nyomd be, és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is, ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
- Miután megjelent a zöld szöveg, engedd fel a gombokat, és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
- Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd ~1 perc múlva már a honosított rendszer fogad.

A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<

A csomagot teszteltem, és hibátlanul működik!

======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
======================================================

[ Szerkesztve ]

(#1044) Exelsior válasza kelzsoca (#1043) üzenetére

Exelsior
(fanatikus tag)

Köszi mester.

HTC One 32GB Silver HT (129.111.11), ASRock 970 Extreme 4 ,Zalman Z11 Plus Ház, Chieftec GPS-550A , AMD Bulldozer FX-8120 3.7GHz Turbo Core OFF AM3+, ASUS Silent Knight II, 1X 8 Gb DDR3 1600Mhz Kingmax,VTX3D HD7870 2GB X-EDITION"LG LW4500 Cinema 3D TV" HTC One S ICS 4.1.1 4.1+ Sense S4 SOC Germany

(#1045) oidipus válasza tjb007 (#1042) üzenetére

oidipus
(újonc)

És akkor most mit tudok csinálni? :\
Valahogy csak el lehet indítani recovery nélkül is egy újratelepítést nem?

(#1046) kelzsoca válasza oidipus (#1041) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

És ha a szokásos módon indítod a frissítést?

hang fel+power?

Próbáld meg töröld ki ezt a fájlt az SD-ről: u-boot-512M-UartB.bin

És így próbáld meg lefuttatni.

(#1047) desigo válasza kelzsoca (#1043) üzenetére

desigo
(fanatikus tag)

Köszi szépen a munkádat !

Programok,beállítások mentéséhez milyen programot ajánlanál ?
MyBackup Pro vagy esetleg más ?

(#1048) kelzsoca válasza desigo (#1047) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Az is jó, vagy esetleg a Titanium backup.

(#1049) tommjee válasza kelzsoca (#1043) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

zsír kösszi ! :R

GALAXY SII White

(#1050) ClaydovE válasza kelzsoca (#1043) üzenetére

ClaydovE
(fanatikus tag)

Köszi a munkádat, nagyon jó lett! A frissítéssel volt nekem is problémám, leírom, hogy sikerült megoldani. Üres sdkártyára felvettem a fájlokat, beraktam a tablet-be, hangerő fel + bekapcs. gomb majd az android logónál elenged. A frissítés rendre lement azonban újraindulás után nem történt semmi vagy 15 percig néztem a wayteq logót. Próbáltam resetelni, de ez sem használt. Újra lefrissítettem, a helyzet ugyanaz volt. Ezután reset után (leáll a gép), sd kártya kivesz és láss csodát elindult. Azután visszaraktam az sd kártyát és minden ok.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.