14 órakor végzek a munkával, utána megyek, remélem azért a nagyját látni fogom. Bár főleg úgyis csak a HTC, Microsoft, nVidia meg ha lesz, Sony érdekel inkább.
[ Szerkesztve ]
Sony Playstation 4 500GB + Killzone Shadow Fall előrendelve!
14 órakor végzek a munkával, utána megyek, remélem azért a nagyját látni fogom. Bár főleg úgyis csak a HTC, Microsoft, nVidia meg ha lesz, Sony érdekel inkább.
[ Szerkesztve ]
A standok végig ott lesznek, a nyereményeket is a végén sorsoljuk. Aki később jön, azlegfeljebb az előadásokról fog lecsúszni.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Én tutira ott leszek 
A Samut próbáljátok beszervezni. Nem lehet igaz hogy ennyire makacsak legyenek. És szerintem mindenki örülne a jelenlétüknek (én is) hiszen meghatározó szereplője a piacnak. 
Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió
erről volt szó tavaj a mobile meetingen? hogy lesznek hardverek? szóval ez olyasmi lesz mint a mobile meeting?
Eladó GTX 650ti, Galaxy S II, P67A-D3-B3, Nvidia kuponok, Assassins Creed 3,

A Samuért tényleg kár lenne. Látogatóként részt vehettek volna a múlt évben, hogy lássák mekkora buliról maradnak le.
"Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény! Anyámmal élek, babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?!"

A Samsung tényleg nem lett volna rossz, de ha a Sony sem az nagyon nem jó! 
(#7) Ankhiszesz
Idén is ott leszek, ahogy, az előző kettőn is ott voltam! - ez már csak természetes, számomra kötelező program. 
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 koncertfon)>Alcatel ot995

Samsung idén se?
<---Train With Max--->

bassszus tegyétek át 15. ére mert csak akkor érek haza...mondjátok meg a sonynak meg a htcnek hogy csúszott a program a.sebi miatt....ha a microsoft nem lesz ott az nem baj...sőt...
,sony xperia z! samsung galaxy tab 10.1!galaxy note a nagy úr, xbox 360 slim 250 gb, kinect ,lg 47 col 3d tv,sony blu ray 2.1 házi mozi
Nekem tavaly konkrétan fel sem tűnt hogy nincsenek ott
Pedig nem volt egy nagy tér ahol voltak a kiállítók 
Mondjuk becsekkolás után egyből elkapott a Sony Ercssonos kishölgy és egyből kezdte nyomatni az ExmorR-es agytágítást
Plusz utána 10 percig csorgattam a nyálam a Play felett amire egy 10 éves kölyök konrétan úgy rátehénkedett hogy a végén meguntam a várakozást és inkább átslisszoltam a HTC-hez 
Szóval annyi minden volt ott h tényleg fel sem tűnt a Samu hiánya....
[ Szerkesztve ]
Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió

Megyünk idén is! Csak mostmár három törpével, nem kettővel. 
Rejtett számot nem hívok vissza!!!
S3-nak se híre se hamva egyelőre, úgyse lenne nagy durranás.

Elég ratyi név ez a Veletech szvsz 
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

Remek szombati program lesz! Remélem, hogy a Sony-val is sikerül megállapodni, és ők is jelen lesznek a kiállításon... 
HTC-től lehet számítani az MWC-s készülékekre? (One X, S)
Sonyért tényleg kár lenne.. Samsungért csak azért nem, mert úgysem nagyon tudnak wow-effektust kiváltó dolgot mutatni, amíg nincs S3..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

Road show-t nem terveztek véletlenül? Mindig csak a pestiek... 
(Valaki, aki a távolság miatt hagyta ki az előzőeket is...)
[ Szerkesztve ]

Ha jól tudom, igen, jelen lesz a One széria.

Aki csak készüléket akar tapogatni és nem érdeklik az előadások meg a repi ajándékok, annak tapasztalatom szerint délután érdemes menni.
Köszönöm az infót! 
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.
Megnéztem volna mit tud a samu de ez úgy néz ki elmarad. Remélem a Sony-t sikerül beszervezni mert az érdekelne nagyon. 
Jó térerőt mindenkinek. Asus Padfone 2 Jelly Bean

Jó lenne őket közelebbről is megnézni, kipróbálni... 

Tavaly is kint volt a Sensation pedig azt akkor még nem lehetett kapni. Elvileg a One addigra már 1-2 piacon elérhető lesz.
-
Samsung miért ennyire makacs? Nem vagyok oda értük, de el kell ismernem, hogy technikailag azért le tettek egy s mást az asztalra. Gondolom az S3-ról azért sincs sok info mert a konkurencia után gyorsan áttervezik.
Amúgy ott leszünk. Tavaly is nagyon jól éreztük magunkat.
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi
Eddigieken nem voltam, idén biztos nem hagyom ki.
lumia 620
Nos engem idén főleg a Sony és a Huawei érdekel, de azért a HTC se lesz rossz. Samsung is lehetne, mert élőben megnézném a projektoros telójukat, bár azt úgyse hozták volna el...
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Sajnos nem. Magyarországon ilyesmire nincs büdzsé. 
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
pedig a hivatalos honlapon fent volt a samulogo.
ettől függetlenül megyek a bb-mért. 
Nem terveztek ilyen bejelentkezőset hogy ki jön előre láthatólag és hogy vele még hány fő jön? Tavaly volt, szerintem ez akkor egy jó ötlet volt, most is lehetne ilyen. 
Jó térerőt mindenkinek. Asus Padfone 2 Jelly Bean

Sajnos Budapest elég messze van innen, úgyhogy ez elég nagy valószínűséggel idén is kimarad. 
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
Ilyenkor szar vidékinek lenni, de szerintem megoldom, hogy feljussak. Egy mobilgeeknek nem lehet ennél jobb hétvégi program 
Nokia Lumia 710 - PlayStation 3 Super Slim

detto
remélem meg tudom oldani hogy felmenjek, ez lenne az első meetingem 
Motorola Defy+ / WajkIUI 2.12.28 /

ahogy az eddigiek, így ez sem maradhat ki
megvannak még a karszalagok is az első 2-ről(a 2010es maszek papir szalag is
), bár elvileg dolgozok aznap, de remélem meg tudom oldani 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog
Mindenképp ott leszek 
Várjuk a HTC-től a One szériát, meg remélem, végül a Sony is összejön 
Lehet még egy helikopterrel való szerencsétlenkedést is bevállalok 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Az OE-re járok, olvasom a prohardvert/mobilarénát illene elmennem. 
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz

kérdés:
mivel ugye már több ezer főről van szó valszeg, a beléptetés elhúzódik, lesz-e valami megnyitó féle, amire érdemes odaérni, mint a legelsőn is volt, csak ugye ott belettek várva nagyrészt az előre regisztráltak, sajnos a 2011esre később értünk oda, ezért nemtudom legutóbb volt-e ilyen..
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog
Kerékpár-tároló van?
Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.
Szerintem alap, én anyahajóval megyek majd 
PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

én is kerékpárral mennék.
HTC-re kíváncsi vagyok,+ Örömmel látom hogy a Wayteq is ott lesz.
[ Szerkesztve ]
HTC One 32GB Silver FA (1.29.111.11), ASRock 970 Extreme 4 ,Zalman Z11 Plus Ház, Chieftec GPS-550A , AMD Bulldozer FX-8120 3.7GHz Turbo Core OFF AM3+, ASUS Silent Knight II, 1X 8 Gb DDR3 1600Mhz Kingmax,VTX3D HD7870 2GB X-EDITION"LG LW4500 Cinema 3D TV" HTC One S ICS 4.1.1 4.1+ Sense S4 SOC Germany
Apahajó elromlott?
Exelsior: És jones-szal szeretnék kezet rázni újfent. 
Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.

Én sajnos most nem tudok Szegedről felutazni, de a WayteQ xTAB 50 GPS nagyon érdekelne.
Szokott lenni a rendezvényről később beszámoló?Úgyértem, idén lesz? 
"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

Be akartam jelölni facebookon az eseményt és elküldeni pár havernak, de szomorúan látom hogy nincs neki fészen esemény... szerintem 100x több emberhez jutna el ez a rendezvény ha fent lenne fészen. Valaki csinálhatna neki eseményt!
(#42) ///Krisz\\\ válasza TESCO-Zsömle (#36) üzenetére

A Neumann-nál nincs, de a mellette lévő régi épület (Kandó) előtt van, de nem fér sok bringa bele szóval jobb ha sietsz. 
Vagy beviheted a belső udvarra, onnan szerintem nem viszik el. 
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
A belső udvarra biztos, hogy nem viheti be; ott lesz állomásoztatva a mentő és ott lesz a helikopterverseny is, szóval alapvetően zárt terület lesz. 
Egyébként remélhetőleg az Egyetem ad majd megfelelő tájékoztatást a diákoknak, de a helyzet az, hogy a rendezvény területén karszalag nélkül _senki_ nem tartózkodhat, még a diákok sem (rendezvényes előírások vannak). Szóval az ÓE-s diákok sajnos csak a hátsó ajtón tudnak majd bejönni, ott diákigazolvány felmutatása után kapnak karszalagot, azzal lehet majd a Veletechen nézelődniük.
Facebook page: oké, csinálunk! 

Olyan jó lenne menni, de elég fontos edzőtáborom lesz
. Jó szórakozást mindenkinek.
Samsung Galaxy Note

Jól értem, hogy OE-es hallgatóknak nem kell belépõ, hanem elég a diák?
minden tiszteletem a vidékieké, de azért srácok, Magyarország nem egy olyan hatalmas ország. tudom, hogy az utóbbi időben nem valami jó a közlekedés, de azért 1-2 órás úttal általában el lehet jutni Pestre. ha othon lennék, akkor nagyjából egy órás út lenne elmenni a rendezvényre, pedig a fővárosban lakom, jelenleg viszont egy 15+ órás repülőút választ el a rendezvénytől, így aztán...
ne adjátok fel, biztos lehet találni valakit, akivel közösen lehet menni kocsival, vagy legrosszabb esetben busszal, vonattal, hajóval, ökrösszekérrel azért el lehet jutni odáig!
a Huawei nagyon érdekelne, kár, hogy idén nem tudok menni. esetleg az ma!tv keretein belül lehetne valami live stream, legalább az előadásokról (hátra betoljátok a kamerát, aztán jól van. 
Nexus 4 @ CM10.1 + faux123

Sajnos valószínűleg ki kell hagynom, pedig nagyon érdekelne. Talán jövőre…
(#46) sheratan
Az a baj, hogy nem igazán van olyan ismerősöm, akit mélyebben érdekel a mobilozás (vagy nem tudok róla). Ezért is lenne jó eljutni ide, végre ez is lehetne közös téma valakivel. 
[ Szerkesztve ]
elmegyek.
milyen hozzaallas a nagyobb nevu gyartok reszerol (a nokia sajna mostanaban lecsuszo agban van), hogy nem kepviseltetik magukat ? ok, hogy meg valtozhat, de hogy alapbol ne akarjon ott lenni a samu, lg, sony...amikor elektronikai teren mindenhol ott vannak a piacon..hat fel nem foghatom. huawei jo lesz, mert feltetelezem lathatjuk azokat a teloikat is amit itthon sajna nem mind lehet majd kapni, de legalabb ott megtapizhatjuk.
szerk:
jut eszembe...apple nem akar jonni? az is milyen dolog?
[ Szerkesztve ]
minek jönne? ...
Nokia Lumia 710 - PlayStation 3 Super Slim