2013. május 22., szerda

(#1) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

nem tűnik rossz készüléknek, de a TV-t még nem váltják le.
Bár kisebb moziszobába el tudnám képzelni ezt a viszonylag jól árasított terméket.

kérdés, hogy mennyibe kerül a csereizzó és a gyári tartozék izzó élettartama mennyi?

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#2) paperboy válasza Sanya (#1) üzenetére

paperboy
(kvázi-tag)

Ebben pont az a jó, hogy led-esek, így az izzó élettartama 20-30e óra, úgyhogy nemigen kell sűrűn cserélgetni...

Éjszakai filmnézésre már használhatóak azért ezek a modellek, én pl. a K330-al szemezek, az 500 ansi-t tud.

[ Szerkesztve ]

(#3) HalasKYO válasza paperboy (#2) üzenetére

HalasKYO
(fanatikus tag)

Én is a K330 at nézegettem, de arról írták több helyen, hogy bright módban (500lumen) hangos, így marad a normál ami kb 300-350 lumen.

Emiatt én inkább egy Casio XJ-M240 esre pályázok.

Jóval drágább, de időtállóbb is szerintem. Szintén tud 3d-t és legkisebb fényerőn is 800 lument köhög ki, ami meg bőven szuper, ha meg nappal kell a delej akkor meg 2500 lumen papíron a plafon, ebből tesztek alapján kb 1800-1900 at állít elő (M-140 essen mérték, ha jól emlékszem a projetorcentralon)

Jók lesznek a kis minik, de nekem kisebb otthoni mozira még kevésnek tűnik.

Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/

(#4) nuke7

nuke7
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mire jók akkor ezek..? :F

Hirdeteseim, elado cuccok (hifi, számítógép, stb) : http://tinyurl.com/aeb8zms

(#5) paperboy válasza HalasKYO (#3) üzenetére

paperboy
(kvázi-tag)

És az Optoma ml500-ról tudsz valamit? Az drágább mondjuk, de lehet nem olyan hangos...

Most nézem a casiot, ez szép, ez is ledes? Nem is tudtam, hogy vannak ilyen erősek is, vagyis tudtam, de azt hittem jóval drágábban...

[ Szerkesztve ]

(#6) paperboy válasza paperboy (#5) üzenetére

paperboy
(kvázi-tag)

[Ez] a Casio se lehet rossz gondolom, és ez még kicsit olcsóbb is mint amit Te mutattál. Lemaradtam kicsit, hogy már itt tartanak ezekkel... :)

(#7) Sub-ZeRo válasza paperboy (#2) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ha kiég egy izzó a projektorban, inkább újat kell venni, mert olyan árai vannak az izzóknak, hogy hajmeresztő.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#8) paperboy válasza Sub-ZeRo (#7) üzenetére

paperboy
(kvázi-tag)

A hagyományos izzósoknál igen, horror áruk van az izzóknak, de itt a ledesekről van szó, amik napi rendszeres használat melett is több mint 10 évet mehetnek...

(#9) MZperX75 válasza Sub-ZeRo (#7) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Szerintem ha kiég egy izzó a projektorban, inkább újat kell venni,"

Ezzel egyetértek!

130.000Ft projektorom(2.5 éves) ha kimegy a lámpa 80.000Ft.
Mondjuk 2000Óránál tartok a 6000-ből. :U

(de,talán tudok után gyártottat 25.000Ft-ért) ;)

paperboy

"A hagyományos izzósoknál igen, horror áruk van az izzóknak, de itt a ledesekről van szó, amik napi rendszeres használat melett is több mint 10 évet mehetnek..."

Ez igaz, de 5 év alatt elévül teljesen,és úgy is vagy kidobod,vagy eladod mert kell az új(4K)-s ;)
És addig azért elmegy egy izzólámpás is.(remélem nekem még egyszer ennyit kibír)

TV-k sem bírnak többet manapság kakálnak be 5év után.(plazma,Lcd,bármelyik)

[ Szerkesztve ]

Ami nem Kínai,az hamisítvány

(#10) HalasKYO válasza paperboy (#6) üzenetére

HalasKYO
(fanatikus tag)

XJ-A -t nem ajánlom , pont amiatt hogy slim, vékonyabb--»kisebb ventillátor, nagyobb fordulatszám, illetve írták több tesztben hogy a színei nem jók, így tényleg csak prezentációra való. Viszont az XJ-M pont ezen a téren fejlődött. Vastagabb lett, így halkabb is, jobbak a színei stb.

Egyébként ez nem tisztán LED-es hanem lézer, power led kombó.
A piros színt PowerLED állítja elő a kéket lézer és ha minden igaz a zöldet egy fluorescens színkerékkel a kék lézerből. De erről a neten találsz leírást és videót is.

[ Szerkesztve ]

(#11) Silentfrog válasza MZperX75 (#9) üzenetére

Silentfrog
(PH! addikt)

Azt lehet tudni miféle izzó van beépitve bennük,hogy ennyire horror áruk van? Én nem értek ehhez,nem is gondolkozok a beszerzésén igy teljesen sügér vagyok a témához. de ez érdekelne...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#12) MZperX75 válasza Silentfrog (#11) üzenetére

MZperX75
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát egy profi foglalattal vannak ellátva ami az izzóval együtt van,de buherálni lehet,kamionoknak van hasonló 200W körüli teljesítményű izzói,olyannal sikerült után gyártottakat készíteni,de még én sem láttam,de a barátom(Flashcom számtek bolt tulaja 25ezer körül tud szerezni típustól függően legyártatva.)
Szét kell szedni egyet ,és kideríteni.
speckós az biztos. Többet nem tudok(fémhalogén).

Ami nem Kínai,az hamisítvány

(#13) Silentfrog válasza MZperX75 (#12) üzenetére

Silentfrog
(PH! addikt)

:R

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#14) HalasKYO válasza Silentfrog (#13) üzenetére

HalasKYO
(fanatikus tag)

Xenont- szoktak belebuherálni de az tönkreteszi az LCD-ket vagy a DLP -knél a színkereket.

Egy homogezináló tükör van mögötte, és mesterségesen vannak magasan tartva az árak, mint pl a nyomtatóknál az eredeti patronok, csak itt nem vagy nagyon nehézkes utángyártottat szerezni.

Én 2x10W os power led et próbáltam meg beletenni egy philips-be de ahoz sajna kevés a fénye, egy olyan 50W os kéne. de az meg má em olcsó, így akkor már inkább gyűjtök és gyári.

(#15) paperboy

paperboy
(kvázi-tag)

Nézegetem ezt az Optoma ML500-ast, és egyre jobban tetszik, ahogy elnézem otthoni mozizáshoz tökéletes is lenne nekem... Elég a fényereje kis fénynél is, sötétben is remekel, egyébként meg igazi feketét úgyis csak tök sötétben lehet elérni nem? Lehet akármilyen több milliós a projektor, a feketéje az csak korom sötétben lesz fekete úgy is és a kontraszt is akkor a legjobb...

[ Szerkesztve ]

(#16) dreddi

dreddi
(újonc)

Üdv,mindenkinek,jól eltértetek a tárgytól..D nekem van Acer k130 projektorom,a venti kicsit hangos,1,2m kép,ami tényleg jó fényerővel bír.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.