Amikor dobtad az SMS-t, hogy 3000Mhz fölé vittétek a RAM-ot AMD-vel nem akartam elhinni
. Remek munka volt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Processzorok, tuning
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
HaZsolt
(őstag)

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Nem győzök gratulálni nektek.

HaZsolt
a bulldozer baromi nagy fun 
jones965
szimbiózisban vagyunk ? 
még van egy halom terület ahol nem válaszoltunk, nyughass

Xtreme 3D Team Hungary VIP- I'm not impressed.Not even a little.

DRB
(senior tag)
A múltkor jones965 fórumtárs döntögette a rekordokat, most Ti(subaruwrc, 04ahgy), király. 
Annyi negatív rekord születik ebben az országban, végre most itt van egy-két pozitív, lassan-lassan ennek hatására talán el kezd javulni a forint is. 
[ Szerkesztve ]
A lottó hozza a pénzt, a HW tuning meg viszi. 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ pretested 3570K és 3770K eladó, privátban a részletek \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ Privátban szakmai kérdésre nem válaszolok. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Mi az a csúcs GPU, amit használtatok a rekord eléréséhez? Erről nem szólt a cikk 
Annyit látok, hogy Gigabyte.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte 8400GS 512MB DDR2
Képet ad az is, többet nem kellett vele foglalkozni.
Most mondhatnám azt is, hogy azért használtunk ilyen kis VGA-t, hogy a CPU elől ne szívja el az áramot, de ez nem lenne igaz. 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ pretested 3570K és 3770K eladó, privátban a részletek \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ Privátban szakmai kérdésre nem válaszolok. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Az egy HD 2400 a képen? 
[ Szerkesztve ]
-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot
Amúgy a tipp nem volt rossz, van ilyen hűtéssel HD2400 is. Legközelebb majd olyat használunk. 
HGyu

Yeffy DJ
(őstag)
nem semmi leírása a metódusnak, nem győzöm kapkodni a fejem.
egyébként szerintem se lenne rossz, ha meg lenne említve a cikkben, nem utólag b_szogatnának titeket ezzel, érdekes volt számomra és szerintem kb mindenki számára, aki itt olvasgat.
mindenesetre remek eredmények, gratulálok nektek, csak így tovább 
Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu
Igen, ezért tippeltem erre, van is elfekvőben talán kettő is, Pro/XT , én utóbbira tippeltem 
-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

BiP
(PH! addikt)
"Még egy nagyon fontos momentum: az OS tweakek. Az egy tuningosnak, csapatnak kb. szent."
Anélkül, hogy bármit lelőnétek, ez kb. mit takar? Induló szolgáltatások kiirtása, registry turkálás, témák letiltása, stb.. Csak úgy nagyvonalakban milyen jellegű tweakekre kell gondolni? Nagyon bele kell nyúlni?
Ill. ez pontszámokban milyen mértékű javulást jelent egy default rendszerrel szemben?
Tehát tényleg megéri görcsölni ezekkel (hülye kérdés, nem csinálnátok, ha nem
), tehát %-osan kimutatható, vagy csak pár pont eltérést jelent, csak mivel maxra törekszetek, ezért foglalkoztok vele?
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

NixonHUN
(tag)
Hatalmas gratula srácok!! Még több ilyen eredményt!
OS tweakek alatt apróságokat kell érteni. általában friss telepítésen tesztelünk, csak a szükséges dolgok és a frissítések vannak installálva ( vagy azok sem ha szorít az idő) vírusirtó, audio driver, ilyenek nem kellenek. ezeken kívül vannak olyan dolgok amiket pl 04ahgy csinál, OS takarítás címén, ezeket pontosan én sem tudom, és százalékos eltérést sem tudok mondani, leginkább ez arra működik hogy egy adott összeállítással mindig a maximumra törekszünk, és ha mondjuk a mostani teszt egy leharcolt windowson történik akkor szinte biztos hogy nem futok világrekordot superpi 1m-ben mert annak ilyen apróságok számítanak a cpu órajelén kívül.
Yeffy DJ
Idáig leginkább csak olyan embereknek postoltunk, akik az alapokkal többé kevésbé tisztában voltak, de ha ezek a megjelenések rendszeresebbek lesznek a főoldalon is, akkor természetesen kiegészítjük majd hasznos és publikus információkkal 
mod:
nem is vettem tolakodásnak, örülök neki ha érdeklődtök 
ha minden a tervek szerint alakul, belátható időn belül lesz Ivy Brigde extrém teszt is.
[ Szerkesztve ]

Yeffy DJ
(őstag)
értem. nem kötekedésképpen írtam, de érkekesek szerintem is 
rendben, várjuk kíváncsian a következő eredményt, sok sikert nektek 
Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu
grat a legjobb értelemben vett
megszállottságnak
(főleg, hogy nemsemmi eredményeket is értek el)
-- regisztrálj Ügyfélkaput -- hülyékkel nem tárgyalunk; semmit sem veszünk nettó ár felett, ami ker. forgalomban kapható; a cikkekben dollárban kiírt árak nettó árak!; nem terra-, hanem terabyte

Achill3uS
(PH! nagyúr)
ahogy mondod kolléga 
gratulálok itt is srácok, szép eredmények amd-vel!
subaru: csak amd-vel 2., intellel még az enyém a legmagasabb órajel [link] de nembaj, jo régen volt, megbocsátható
(ez az utolso oc-m sztem)
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather •••
amúgy miközben módosíttattam a hírt már eszembe jutott hogy van valami 7600 is 
jajam, az volt az utolsó megmozdulásod.

Achill3uS
(PH! nagyúr)
énis azért emlékszem rá, valami 6 cedar millt nitroztam meg, ez a 7200 bootos, kulcstartónak még jó
a lapot meg a tavalyi gatheringen eláztattuk 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather •••
jaja, a kép is megvan ahogy megzuhanyzod 
Olyasmi rémlik, hogy azt az eláztatott lapot garanciálisan kicserélték, ráadásul ugyanolyanra...
Mondtad is, mikor megvetted a HD5770-t, hogy lehetne benne még Cedart nitrózni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
HGyu
[ Szerkesztve ]
inkább full moddolt commandoba
Van asszem egy Strikerem és egy Striker II-m elfekvőben. Azok nem jók? (-:
HGyu

staccato
(tag)
ez szép volt.,grat a világrekordhoz
üdv