2013. május 19., vasárnap

(#1) dani993

dani993
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaj nee ne kezdjük már ilyen hamar a találgatást :D

I live my life in the fast lane. I flash ROMs on 20% battery.

(#2) bok92 válasza dani993 (#1) üzenetére

bok92
(őstag)

Pedig de.... :DDD Az iphone után meg majd jöhet az SGS4, majd az iphone...

SGS Miui v5 3.4.19

(#3) Tibee86

Tibee86
(őstag)

Legyen 5 :DDD

(#4) zlin

zlin
(kvázi-tag)

Aki almatőzsdézik, annak biztosan jók az ilyen hírek ;]

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

(#5) dani993 válasza bok92 (#2) üzenetére

dani993
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyira valószínűtlen dolgok vannak a cikkben hogy már fáj :D

iigen legyen fém hátlap, olyan mint az iPod touchon :) egy hét múlva tiszta karc :D

(#6) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy Samsung hír, egy Apple hír. Ezek párban járnak. :DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#7) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kedvenc méret. Miért nem tudnak ennél maradni a gyártók? :N

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#8) adamssss

adamssss
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha ilyen lenne...

Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking

(#9) Cyrin

Cyrin
(PH! addikt)

túl vastag... ;]

[ Szerkesztve ]

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#10) GALARDO

GALARDO
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fölöslegesek ezek a találgatások, októberig amúgy sem lesz, semmi biztos. De egy biztosat már tudni lehet, én veszek. :DDD

HTC One V & iPad 4

(#11) nord_

nord_
(PH! addikt)

Képarány megváltoztatása...
Jó lenne tudni, pontosan ki is ír le ekkora baromságot - már csak azért is, hogy legközelebb eszembe se jusson olyan cikkre kattintani, amit ez a valaki kitalált.

(An)Dante,
átmegyünk pletykalapba, hogy most már minden elcseszett hülyeségből hírt kell kreálni? A hype-ot nem a gyártók és olvasók/rajongók kreálják, hanem azok a 'szakmai' oldalak, ahol minden blődségnek helyet adnak. ;)

(#12) G-Guts

G-Guts
(fanatikus tag)

:D :D Így volt ez nemrég a legújabb Ipad kapcsán is. Mentek a találgatások, hírek róla hetekig, most pedig, miután megjelent, szinte már senki nem foglalkozik vele.

(#13) Bambalazs

Bambalazs
(fanatikus tag)

Ha az alma nem üldözné ennyire a jailbreaket, akkor talán rendben is lenne. Az, hogy elutasítják a jelenlegi előtti verziószám (5.0.1) regisztrálását az egy vicc. Persze, mert 5.1-re még nincs untethered jb. JB nélkül meg felesleges a notification center, és még egy-két olyan dolog, ami a használhatóságot könnyítené. Lehet, hogy biztonságos és stabil ez a zárt rendszer, de hogy mennyire idegesítő 4 havonta újrahúzni a készüléket... Köszönöm, többet nem kérek belőle. :N

hackintosh / ipad 2 / htc one v black android 4.2.2

(#14) capulet75

capulet75
(őstag)
LOGOUT blog

Szép.

[ Szerkesztve ]

"Az óberhé neve:Nagyobb-Nálad. Az óberhé neve:HALÁL"

(#15) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon ennek már fog működni a 4g-je Európában? :U

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#16) Kopi31415 válasza zlin (#4) üzenetére

Kopi31415
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jonatánt veszeeeek! Idaredet eladoooook!

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#17) sajtee válasza GALARDO (#10) üzenetére

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy, hogy nem tudod milyen...

Egyébként fölösleges találgatni...

Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

(#18) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

legalább sikerült lecserélni az illusztációnak szánt képet, már ez is haladás :D

így ránézésre tetszik, pont olyan amilyennek egy általam szépnek vélt telefonnak kell.

(#19) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez az, lement az SGS3 hype, kezdődhet megint az iPhone-é.

(#20) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Hehe, következő hypehullám..:)

Nem hiszem, de nem bánnám ha 4'' lenne, onnantól egyrészt alternatíva lehetne nekem, másrészt akkor nem lenne annyi Almafan, aki meg akar győzni.mindenkit, hogy a 3,5" a tökéletes..;]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#21) nord_ válasza Bambalazs (#13) üzenetére

nord_
(PH! addikt)

Már miért kéne újrahúzni?

(#22) Dunbar

Dunbar
(senior tag)

Istenem, ugyanez ment tavaly is: nagyobb kijelző, iPhone HD megváltozott arányokkal, durva vékonyság. Minek ilyen hír?

(#23) GALARDO válasza sajtee (#17) üzenetére

GALARDO
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismerem már a márkát, így meg merem kockáztatni, hogy biztos vétel lesz. :K Amúgy meg kell már egy új telefon, és csak ez jöhet szóba. A többi rendszerrel, nem szimpatizálok. Esetleg WP7 jöhetne szóba, bár az alkalmazásboltja miatt, az sem kéne.

[ Szerkesztve ]

HTC One V & iPad 4

(#24) Angel1981

Angel1981
(PH! kedvence)

Hasznos lenne, ha 3,5"-ról 4"-ra növelnék a kijelzőt - nagyobb nem is kell szerintem.

World of Tanks

(#25) Wave86

Wave86
(tag)

Azért kicsit sem durva a képernyőzáron egy galaxy-st szerepeltetni.
Mellesleg tényleg pengevékony és az alakja is jól néz ki. Miért nem egy ilyent mutatott be tegnap a Samsung? :W

(#26) feliks válasza Wave86 (#25) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert ilyen majd az s4 lesz, vagy ha 4", akkor az S3 mini..:)

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#27) Bambalazs válasza nord_ (#21) üzenetére

Bambalazs
(fanatikus tag)

Zavaró bug-ok miatt. 5.0-ra sem poénból tettem fel 5.0.1-et. :P

hackintosh / ipad 2 / htc one v black android 4.2.2

(#28) dani993 válasza Wave86 (#25) üzenetére

dani993
(senior tag)
LOGOUT blog

Már ott tart a nyelvünk átalakulása hogy galaxis helyett galaxy-st írunk? :D

[ Szerkesztve ]

(#29) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Ha az alma is beletenne valami olyan kamerát a szifonba, mint ami a nokia pureview-ban van, csak mondjuk stabilizálva, akkor szifont vennék. :D
Ez a 4 colos kijelző már egy lépés a számomra ideális telefon felé.

[ Szerkesztve ]

Telenoros vagy gyári független Xperia X8 alaplapot keresek, amin lehet nyini a bootloadert. Cserébe készpénzt vagy egy hibátlan T-Mobile-os X8 lapot tudok adni, amin szintén nyitható a bootloader.

(#30) besk23

besk23
(tag)

Jön az új iPhone mini is szerintem. Gyengébb alkatrészek, alacsonyabb ár. Arról is lehetne írni egy 1000. cikket szerintem.

(#31) Wave86 válasza dani993 (#28) üzenetére

Wave86
(tag)

Nem, nem a nyelvünk tart ott, hanem a "galaxy-st" kifejezéssel a Samsung Galaxy terméksorozatát értettem, arra utaltam. :)

(#32) Gadgetfan_

Gadgetfan_
(senior tag)

Nekem tökéletesen megfelel a 3,5"-es kijelző, nem lennék csalódott, ha maradna az új szifonban is, de max 4,2"-ig is biztos vevőt tisztelhetnek bennem :K Az oldalarányok megváltoztatása remélem csak valami vicc akar lenni. A fém hátlap is inkább fém házat jelent remélem. Egy unibody, csiszolt alumínium házat el tudnék viselni, valami hasonlót, mint a MacBook Air-nél...

„The nine most terrifying words in the English language »I'm from the government and I'm here to help.«” (Ronald Reagan)

(#33) Kasya

Kasya
(senior tag)

Majd kb egy honappal megjelenes elott mar lehet fejtegetni az uj Iphone-t. Addig csak nagy mellebeszelesek ezek.

A tozsdezoket meg nem ez a hir fogja eladasra/vetelre kesztetni.

(#34) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

Azt a 7,4 mm-t hogyan találták ki? :DD

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#35) fl0werstar

fl0werstar
(senior tag)

Na, akkor SIII példájára: tuti nem így fog kinézni. ;]

SGS III deluxe: fém hátlap + 32 GB Class 10 ;) ...but I want One too... :'( Twitter: @girlydroid

(#36) bob.zxr válasza Gadgetfan_ (#32) üzenetére

bob.zxr
(senior tag)

Kezdődik az agymosás :)

Eddig a 3,5" volt a tökéletes, most már a 4" lesz az.

(#32) Gadgetfan_: 3,7"-ig (vagy 3,8) mennél el, de aztán kivettem mert nem akarok feszültséget kelteni, mivel pl. Te normális vagy.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

(#37) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha így néz ki akkor én egyet veszek :) pedig nem szeretem az alma cuccokat :)... de pl a 4-es is jól néz ki :9

appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

(#38) Gadgetfan_ válasza bob.zxr (#36) üzenetére

Gadgetfan_
(senior tag)

Nem értem a linkjeidet, most sem mondtam mást, nekem tökéletesen megfelel a 3,5-es kijelző. :F A 4,2"-es méretet arra írtam, hogy nálam az a lélektani határ, aminél nagyobbat soha nem vennék. Ha ennél kisebb lesz az új iPhone akkor lecserélem az addigra 2+ éves iP4-emet... Mi ebben az agymosás?

[ Szerkesztve ]

„The nine most terrifying words in the English language »I'm from the government and I'm here to help.«” (Ronald Reagan)

(#39) bob.zxr válasza Gadgetfan_ (#38) üzenetére

bob.zxr
(senior tag)

Lejárt szerk idő: az az agymosás hogy ellenben veled, vannak akik mindig azt próbálják másokra erőltetni, amit a szájukba adtak. És ez zavaró, szerintem tuti megfigyelhető lesz.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

(#40) dani3l válasza nord_ (#11) üzenetére

dani3l
(senior tag)

+1 :K
De a joval kisebb rendszercsatlakozo is jo, meg a tizedmillimeterre megsaccolt meret.. :C
Nem ertem, minek kell ilyen hülyesegekböl cikket csinalni, függetlenül attol, hogy mashol esetleg leirjak öket, itt nem biztos, hogy le kellene.

Amugy a 4"-os kijelzöket lehet, hogy az iPad extraMini-be szanjak, arra meg nem gondoltatok? ;]

..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#41) JadenDave

JadenDave
(lelkes újonc)

Tetszik ami a képen van, de lehetne min. 4.4 hüvelykes is !SZERINTEM!

{The Walking Dead ; Terra Nova ; WWE Attitude, PG} All Day, All Night On HTC One X

(#42) S0m30n3

S0m30n3
(fanatikus tag)

pont tegnap gondoltam rá, hogy vajon mikor fognak jönni a pletykák az új iphone-ról. nem kellett csalódnom... -.-

(#43) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A Samsung csúcsmodelljének leleplezése után ismét az Apple közelgő modellfrissítése kerül a figyelem középpontjába."

Pár hete - amikor már naponta érkeztek az S3-as pletykahírek - pont ezt vizionáltam szomorúan...

Most inkább csak kínos mosollyal veszem tudomásul a hírt, és a többi leendő találgatást...

SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™

(#44) kolosanyi válasza JadenDave (#41) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Isten őrizz, nehogy már ők is elkezdjenek 4" fölötti izékkel kijönni. :DDD

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#45) Angel1981 válasza kolosanyi (#44) üzenetére

Angel1981
(PH! kedvence)

Jaja - 4" szerintem is több, mint elég.

World of Tanks

(#46) joey20 válasza sajtee (#17) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

simán
itt továbbra is az dönt, hogy melyik rendszer a szimpatikusabb. ios vagy droid, vagy egyéb. aki most elégedett apple vonalon, az nyugodtan beleugorhat vakon is a következő modellbe, de ez igaz sgs vonalon is.

Bazinga!

(#47) Picike8

Picike8
(tag)
LOGOUT blog

Remélem, ez csak egy találgatás... :-/

A kígyó is örül a tavasznak, mégpedig annyira, hogy ilyenkor örömében kibújik a bőréből.

(#48) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a kamú kép még tetszik is, de ez már ultra használhatatlan lenne így ilyen vékonyan. Retina marad ez felbontás emelés nélkül is, csak mint tudjuk kellő távolságból kell nézni. ;) ;]

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#49) nord_

nord_
(PH! addikt)

Valamivel nagyobb kijelző részemről egy esetben jöhetne: ha nem változna a befoglaló méret és még maradna annyi hely a káván, hogy kényelmesen lehessen használni.
Ennél nagyobb telefont nem szeretnék, nekem ez már a határ. Volt kisebb és nagyobb készülékem is, nekem ez a méret bevált. De ha marad a 3,5" viszont a külső csökken néhány milliméternyit, az csípném. :)

(#50) (An)Dante válasza nord_ (#11) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

Emlékeim szerint sosem közöltem tényként semmilyen kétes forrásból származó információt. (Még akkor sem, ha azokat a korábbi kapcsolataim ezer százalékos bizonyossággal megerősítették. Erre az egyik példa a Nokia-Microsoft együttműködés lehet, melyre a bejelentés pillanatáig maximum homályos utalásokat tettem.)

A nem feltétlenül sok valóságalappal rendelkező hírek címe általában kérdőjellel végződik, vagy pedig a bevezető mondat tesz egyértelmű utalást arra, hogy az egész csupán pletyka. Ebben a szösszenetben is megjegyeztem, hogy az új iPad alapján egyáltalán nem tartom valószínűnek a további karcsúsítást. Az Apple a gyártási nehézségekből fakadó ellátási zavaroktól való rettegése miatt egyelőre nem mer váltani a nem éppen energiahatékony 45 nanométeres gyártástechnológiáról, vagyis a megfelelő üzemidő biztosításához hatalmas akkumulátor kell.

Az új iPad kapcsán a legtöbb spekuláció amúgy igaznak bizonyult, igaz, a 3 megapixeles kijelző csak egy generációval később került bevetésre. Szintén gyártási problémák miatt.

Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.