Jaj nee ne kezdjük már ilyen hamar a találgatást 
I live my life in the fast lane. I flash ROMs on 20% battery.
Jaj nee ne kezdjük már ilyen hamar a találgatást 

Pedig de....
Az iphone után meg majd jöhet az SGS4, majd az iphone...
SGS Miui v5 3.4.19

Aki almatőzsdézik, annak biztosan jók az ilyen hírek ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"
Annyira valószínűtlen dolgok vannak a cikkben hogy már fáj 
iigen legyen fém hátlap, olyan mint az iPod touchon
egy hét múlva tiszta karc 
Egy Samsung hír, egy Apple hír. Ezek párban járnak. 
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Kedvenc méret. Miért nem tudnak ennél maradni a gyártók? 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Ha ilyen lenne...
Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking

túl vastag... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Fölöslegesek ezek a találgatások, októberig amúgy sem lesz, semmi biztos. De egy biztosat már tudni lehet, én veszek. 
HTC One V & iPad 4

Képarány megváltoztatása...
Jó lenne tudni, pontosan ki is ír le ekkora baromságot - már csak azért is, hogy legközelebb eszembe se jusson olyan cikkre kattintani, amit ez a valaki kitalált.
(An)Dante,
átmegyünk pletykalapba, hogy most már minden elcseszett hülyeségből hírt kell kreálni? A hype-ot nem a gyártók és olvasók/rajongók kreálják, hanem azok a 'szakmai' oldalak, ahol minden blődségnek helyet adnak. 

Így volt ez nemrég a legújabb Ipad kapcsán is. Mentek a találgatások, hírek róla hetekig, most pedig, miután megjelent, szinte már senki nem foglalkozik vele.

Ha az alma nem üldözné ennyire a jailbreaket, akkor talán rendben is lenne. Az, hogy elutasítják a jelenlegi előtti verziószám (5.0.1) regisztrálását az egy vicc. Persze, mert 5.1-re még nincs untethered jb. JB nélkül meg felesleges a notification center, és még egy-két olyan dolog, ami a használhatóságot könnyítené. Lehet, hogy biztonságos és stabil ez a zárt rendszer, de hogy mennyire idegesítő 4 havonta újrahúzni a készüléket... Köszönöm, többet nem kérek belőle. 
hackintosh / ipad 2 / htc one v black android 4.2.2
Szép.
[ Szerkesztve ]
"Az óberhé neve:Nagyobb-Nálad. Az óberhé neve:HALÁL"
Vajon ennek már fog működni a 4g-je Európában? 
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Jonatánt veszeeeek! Idaredet eladoooook!
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec
Úgy, hogy nem tudod milyen...
Egyébként fölösleges találgatni...
Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

legalább sikerült lecserélni az illusztációnak szánt képet, már ez is haladás 
így ránézésre tetszik, pont olyan amilyennek egy általam szépnek vélt telefonnak kell.
Ez az, lement az SGS3 hype, kezdődhet megint az iPhone-é.
Hehe, következő hypehullám..
Nem hiszem, de nem bánnám ha 4'' lenne, onnantól egyrészt alternatíva lehetne nekem, másrészt akkor nem lenne annyi Almafan, aki meg akar győzni.mindenkit, hogy a 3,5" a tökéletes..![;]](/dl/s/v1.gif)
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

Már miért kéne újrahúzni?

Istenem, ugyanez ment tavaly is: nagyobb kijelző, iPhone HD megváltozott arányokkal, durva vékonyság. Minek ilyen hír?
Ismerem már a márkát, így meg merem kockáztatni, hogy biztos vétel lesz.
Amúgy meg kell már egy új telefon, és csak ez jöhet szóba. A többi rendszerrel, nem szimpatizálok. Esetleg WP7 jöhetne szóba, bár az alkalmazásboltja miatt, az sem kéne.
[ Szerkesztve ]
HTC One V & iPad 4

Hasznos lenne, ha 3,5"-ról 4"-ra növelnék a kijelzőt - nagyobb nem is kell szerintem.
World of Tanks

Azért kicsit sem durva a képernyőzáron egy galaxy-st szerepeltetni.
Mellesleg tényleg pengevékony és az alakja is jól néz ki. Miért nem egy ilyent mutatott be tegnap a Samsung? 
Mert ilyen majd az s4 lesz, vagy ha 4", akkor az S3 mini..
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

Zavaró bug-ok miatt. 5.0-ra sem poénból tettem fel 5.0.1-et. 
hackintosh / ipad 2 / htc one v black android 4.2.2
Már ott tart a nyelvünk átalakulása hogy galaxis helyett galaxy-st írunk? 
[ Szerkesztve ]

Ha az alma is beletenne valami olyan kamerát a szifonba, mint ami a nokia pureview-ban van, csak mondjuk stabilizálva, akkor szifont vennék. 
Ez a 4 colos kijelző már egy lépés a számomra ideális telefon felé.
[ Szerkesztve ]
Telenoros vagy gyári független Xperia X8 alaplapot keresek, amin lehet nyini a bootloadert. Cserébe készpénzt vagy egy hibátlan T-Mobile-os X8 lapot tudok adni, amin szintén nyitható a bootloader.

Jön az új iPhone mini is szerintem. Gyengébb alkatrészek, alacsonyabb ár. Arról is lehetne írni egy 1000. cikket szerintem.

Nem, nem a nyelvünk tart ott, hanem a "galaxy-st" kifejezéssel a Samsung Galaxy terméksorozatát értettem, arra utaltam. 

Nekem tökéletesen megfelel a 3,5"-es kijelző, nem lennék csalódott, ha maradna az új szifonban is, de max 4,2"-ig is biztos vevőt tisztelhetnek bennem
Az oldalarányok megváltoztatása remélem csak valami vicc akar lenni. A fém hátlap is inkább fém házat jelent remélem. Egy unibody, csiszolt alumínium házat el tudnék viselni, valami hasonlót, mint a MacBook Air-nél...
„The nine most terrifying words in the English language »I'm from the government and I'm here to help.«” (Ronald Reagan)

Majd kb egy honappal megjelenes elott mar lehet fejtegetni az uj Iphone-t. Addig csak nagy mellebeszelesek ezek.
A tozsdezoket meg nem ez a hir fogja eladasra/vetelre kesztetni.

Azt a 7,4 mm-t hogyan találták ki? 
Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

Na, akkor SIII példájára: tuti nem így fog kinézni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
SGS III deluxe: fém hátlap + 32 GB Class 10 ;) ...but I want One too... :'( Twitter: @girlydroid

Kezdődik az agymosás 
Eddig a 3,5" volt a tökéletes, most már a 4" lesz az.
(#32) Gadgetfan_: 3,7"-ig (vagy 3,8) mennél el, de aztán kivettem mert nem akarok feszültséget kelteni, mivel pl. Te normális vagy.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!
ha így néz ki akkor én egyet veszek
pedig nem szeretem az alma cuccokat
... de pl a 4-es is jól néz ki :9
appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

Nem értem a linkjeidet, most sem mondtam mást, nekem tökéletesen megfelel a 3,5-es kijelző.
A 4,2"-es méretet arra írtam, hogy nálam az a lélektani határ, aminél nagyobbat soha nem vennék. Ha ennél kisebb lesz az új iPhone akkor lecserélem az addigra 2+ éves iP4-emet... Mi ebben az agymosás?
[ Szerkesztve ]
„The nine most terrifying words in the English language »I'm from the government and I'm here to help.«” (Ronald Reagan)

Lejárt szerk idő: az az agymosás hogy ellenben veled, vannak akik mindig azt próbálják másokra erőltetni, amit a szájukba adtak. És ez zavaró, szerintem tuti megfigyelhető lesz.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

+1 
De a joval kisebb rendszercsatlakozo is jo, meg a tizedmillimeterre megsaccolt meret.. 
Nem ertem, minek kell ilyen hülyesegekböl cikket csinalni, függetlenül attol, hogy mashol esetleg leirjak öket, itt nem biztos, hogy le kellene.
Amugy a 4"-os kijelzöket lehet, hogy az iPad extraMini-be szanjak, arra meg nem gondoltatok? ![;]](/dl/s/v1.gif)
..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

Tetszik ami a képen van, de lehetne min. 4.4 hüvelykes is !SZERINTEM!
{The Walking Dead ; Terra Nova ; WWE Attitude, PG} All Day, All Night On HTC One X

pont tegnap gondoltam rá, hogy vajon mikor fognak jönni a pletykák az új iphone-ról. nem kellett csalódnom... -.-
"A Samsung csúcsmodelljének leleplezése után ismét az Apple közelgő modellfrissítése kerül a figyelem középpontjába."
Pár hete - amikor már naponta érkeztek az S3-as pletykahírek - pont ezt vizionáltam szomorúan...
Most inkább csak kínos mosollyal veszem tudomásul a hírt, és a többi leendő találgatást...
SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™
Isten őrizz, nehogy már ők is elkezdjenek 4" fölötti izékkel kijönni. 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Jaja - 4" szerintem is több, mint elég.
World of Tanks
simán
itt továbbra is az dönt, hogy melyik rendszer a szimpatikusabb. ios vagy droid, vagy egyéb. aki most elégedett apple vonalon, az nyugodtan beleugorhat vakon is a következő modellbe, de ez igaz sgs vonalon is.
Bazinga!
Remélem, ez csak egy találgatás... :-/
A kígyó is örül a tavasznak, mégpedig annyira, hogy ilyenkor örömében kibújik a bőréből.
Ez a kamú kép még tetszik is, de ez már ultra használhatatlan lenne így ilyen vékonyan. Retina marad ez felbontás emelés nélkül is, csak mint tudjuk kellő távolságból kell nézni.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

Valamivel nagyobb kijelző részemről egy esetben jöhetne: ha nem változna a befoglaló méret és még maradna annyi hely a káván, hogy kényelmesen lehessen használni.
Ennél nagyobb telefont nem szeretnék, nekem ez már a határ. Volt kisebb és nagyobb készülékem is, nekem ez a méret bevált. De ha marad a 3,5" viszont a külső csökken néhány milliméternyit, az csípném. 

Emlékeim szerint sosem közöltem tényként semmilyen kétes forrásból származó információt. (Még akkor sem, ha azokat a korábbi kapcsolataim ezer százalékos bizonyossággal megerősítették. Erre az egyik példa a Nokia-Microsoft együttműködés lehet, melyre a bejelentés pillanatáig maximum homályos utalásokat tettem.)
A nem feltétlenül sok valóságalappal rendelkező hírek címe általában kérdőjellel végződik, vagy pedig a bevezető mondat tesz egyértelmű utalást arra, hogy az egész csupán pletyka. Ebben a szösszenetben is megjegyeztem, hogy az új iPad alapján egyáltalán nem tartom valószínűnek a további karcsúsítást. Az Apple a gyártási nehézségekből fakadó ellátási zavaroktól való rettegése miatt egyelőre nem mer váltani a nem éppen energiahatékony 45 nanométeres gyártástechnológiáról, vagyis a megfelelő üzemidő biztosításához hatalmas akkumulátor kell.
Az új iPad kapcsán a legtöbb spekuláció amúgy igaznak bizonyult, igaz, a 3 megapixeles kijelző csak egy generációval később került bevetésre. Szintén gyártási problémák miatt.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...