2013. május 20., hétfő

(#1) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És akkor most nem fog bedugulni a kábelnet az ország felében minden este? :D

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#2) Narxis válasza Sanyix (#1) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

muhaha, nálad mindig be fog dugulni... ;] :P

(#3) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minőségi szolgáltatást versenyképes áron ez az álmom.(Jelenleg a kábelnet iszonyat drága és kritikán aluli színvonalú ,este 5 után,a sat tv sagem beltéri vicc a telefonomban idegenek beszélgetnek ha le van téve. :) )
Minden más esetben utazzon melegebb éghajlatra az elődei mellé. ;]

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#4) Sanyix válasza Narxis (#2) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mit röhögsz, te is ott sírsz a fórumon emiatt :)

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#5) Narxis válasza Sanyix (#4) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem, azért sírtam... hanem, hogy nem váltottak 15megára, és nem szóltak, hogy nem lehet, nekem kellett utána járni, T-home-nál dolgozó ismerősön keresztül. Viszont a 8 mega stabil, éjjel-nappal. :K

(#6) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

beszarás, lehet még is segített a vezetőváltás, ma átraktak másik sávra, és 15 mega stabilan újra :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.