2013. május 21., kedd

(#1) AS

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Legjobb Se legalábis számomra .
Fekete pont a kamera és tudom én is hogy ezért sokan nem fogják megveni.

Jó SE lett már csak az ár a kérdeses.

(#2) Nordik

Nordik
(senior tag)

Nagyon jó telefon lett, szép kijelzővel, szép külsővel, és még sorolhatnám. :) Igaz az autófókusz és a vaku hiánya számomra rossz pont nálam, de mint ahogy a tesztben is írták lassacskán ehhez hozzá kell szoknunk. :(

A tesztfotók nálam nem jönnek be teljes méretben, NOt Found üzenetet kapok! :U

[Szerkesztve]

(#3) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a képek nem találhatóak.

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#4) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez a telefon valami iszonyat jól néz ki! Az AF hiányát kénytelen vagyok én is megszokni a W-s szériából. De ami viszont számomra a nagy fekete pont az a külső hangszóró. A W880i-ben is az nem tetszett ,hogy nagyon bénán szólt!

De a külső az valami iszonyat jó lett!! :R

[Szerkesztve]

(#5) Bog válasza Kalandor (#3) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva. Thx.

Károlyt eladtam, Veletech letudva. Nincs mit az aláírásomba tenni...

(#6) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban szép teló, nekem is bejön.
Még a hangszóró ''elrejtése'' is tetszik, csak kár hogy ratyi a hangzása. És ezek a diszkófények... :DDD

[Szerkesztve]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem annyira nem győzött meg, már számtalanszor láthattuk ugyan ezt csak éppen más külsőben, de igazábol sok ujdonság nincs benne.A kamera sztem nem is lett vmi jó, mert ha rendes felbontásba nézem akkor elég homályosak a színek, azért ennél többet várnék egy 2 megapixeles telefont-tól.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#8) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah most ebbe a kamerás dologba kicsit belekötnék. Mivel nincs led, akkor minimum hogy az AF-t is kispórolják belőle... Még nem láttam AF-os led nélküli mobilt.

''Lassan el kell fogadnunk, hogy a Sony Ericsson szerint egy Walkman modellbe nem való az autofókusz, azt csak a Cyber-Shot jelzésű készülékek kaphatják meg.''

Ez nem 100%-ban igaz, nekem W610i-van, ami még inkább azért az újabbak közé sorolható és kőkeményen ott van az az AF.

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#9) StoneBridge

StoneBridge
(senior tag)

Valóban jól néz ki, a teszt képeken jobban mutat. az AF hiánya (megint) nagy hiba. És tényleg ezaz, ami a w810 mellett tart még mindig.

Egy kis észrevétel: specifikációkban viszont be van írva, hogy AF-et tud.

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#10) Bog válasza StoneBridge (#9) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jogos, javítottam.

(#11) joshua7 válasza Jégkokó (#7) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Igazad van! Új, szép forma, de minden mást láttunk már n+1 walkman-ben. Szóval szerintem semmi extra ez a teló.

Semper Fi

(#12) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rossz, de a kamera kevés.

Amúgy egész jó.

(#13) blueye

blueye
(őstag)

Egy újabb bőr ugyanarról a HW-ről, de legalább pofás.

Ezért senki sem fog lecserélni egy már meglevő WM telefont, de esetleg újabb SE rajongókat hozhat.

I feel good!

(#14) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mi történt Kedves Bog Úr, h nem Polachek mester kapta a Walkman-telót?! :Y

nekem nagyon bejött a formája, meg úgy minden - remélem hamar kijön és jó áron lesz! Szívesen beruháznék két példányra... :B

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#15) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Tényleg szép. Más nem jut eszembe. Ja a kijelző is tetszik. Ára szerintem elég magas lesz a walkman név és a design miatt, de biztos beleszeretnek páran.
A tesztekből én egy dolgot szoktam hiányolni :B , a komolyabb kijelzővel rendelkező modelleknél (mint már ez) lehetne videolejátszást tesztelni, mekkora felbontással és milyen minőséggel bírkózik meg a telefon. Szerintem lassan a telefonok a videos mp3 lejátszókat is képesek kiváltani és lehet hogy sokan elképzelhetetlennek tartják a klipp/sorozatnézést, de én pl. ekkora és ilyen felbontású kijelzőn már egyáltalán nem. Sony-ericssonoknál meg video közben is állítható a hangszín (ha jól tudom), tehát a klippek nézésével a gyártó is számolt szerintem, ha mással nem is.

[Szerkesztve]

(#16) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tetszik ez a teló!de amíg kimarad az AF addig nekem nem lesz W-telóm :(
viszont jól néz ki, szép a kijelző,természetesen zenében verhetetlen,sok érdekes funkciója van(ezek nem vmi hú de hasznosak de el van velük az ember szvsz)szóval tetszik! :R

Bazinga!

(#17) legiaap

legiaap
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nos...
A teló külsőre nem rossz egy kis szépséghibával:
Mikor az ember széttolja lesz egy kis rés ahol be tud menni a kosz.
Az oldalsó képeken a teszten ez jól látható.
Másik negatív pont az idétlen tamagocsis világítás.És itt rémlik picit a W850 világítása is ami nagyon gagyi.
A kamerából persze az AF hiányzik,de mindezek ellenére nem készít rossz képet.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#18) legiaap

legiaap
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Öööö
Lenne azért pár kérdésem a tesztelőhöz:
Mi az az RSS olvasó?Ez csak SE-kbe van?Pénzbe kerül ez a szolgáltatás?
A külső hangszórója tényleg ennyire ratyi itt is?
Ez a fitnesz funkció mennyire szívja az aksit?
Itt kell fizetni a rádiózásért,mint a W880-nál?
Ez a TrackID pénzbe kerül?

(#19) joey20 válasza legiaap (#18) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amennyire én tudom az rss meg a track id is ingyenes csak a generált adatforgalmat azt természetesen fizetni kell.a rádiózás ingyenes ez a ''sima'' RDS-FM rádio amit az SE telókban már megszokhattunk(szerencsére)

Bazinga!

(#20) bolondember válasza legiaap (#18) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

RSS: [link], újabb tűzrókában és IE-ben beépített cucc (PH!-n és Mobilarénán is müxik - kellemes!)
Track ID - ha jól tévedek, csak az adatforgalomért kell fizetni...

Ha jól tévedek (és a cikk elolvasása után úgy érzem, igen) akkor sima, mezei, NEM streaming rádiója van... (írta is Bog Mester, h Kies Kőbányán sok adó jött be)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#21) tween

tween
(őstag)

Jó kis teszt!
A teló hááááááááááááát................nem is tom........................tetszik,de ennyi..........

(#22) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az eddigi SE telefonokhoz mérten annyira nem rossz, fejlődik a formatervezés. Mostanra már elérték egy projektor-távirányító design-színvonalát, a kályhaezüst fényezés kalapácslakk-kék betétekkel pedig a szép emlékű Alcatel One Touch Easy telefonokat idézi fel bennem ([link]). Az illesztési hézagok borzalmasak, a színes villogás pedig abszolút röhej.

Ha van valami olcsó, márkás aktív subwoofered eladó, akkor írj!

(#23) joey20 válasza Goose-T (#22) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem pedig hosszú idő után ez végre egy szép telefon az SE-től.a mostani új telóik mind bűnrondák szvsz kivétel talán a w660.
a színes villogásnak gyakorlati haszna tényleg nincs de azért szvsz jól néz ki.és hány olyan ember lesz aki kifejezetten ezért fogja megvenni... :U

Bazinga!

(#24) AS válasza joey20 (#23) üzenetére

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És hány aki pont azért nem.

(#25) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak annyit fűznék hozzá az illesztési pontatlanságokhoz (amit többen kiszúrtatok a képeken), hogy prepoduction modell volt (not for sale), illetve megnéztem egy fehéret is, ami klasszisokkal jobb volt, viszont ragaszkodtam hozzá, hogy mindenképpen a szürkét hozzam el.

(#26) joey20 válasza AS (#24) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mivel a W-széria elsősorban a fiataloknak van nem gond ha egy üzletembernek nem kell...
sztem több ember lesz a célcsoportban akinek tetszik mint akinek nem!

Bazinga!

(#27) czipaocsi

czipaocsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szép teló, jó teló, pláne ha azt vesszük, h a SE eddig következetesen árazta telóit a számozás alapján, akkor ez vhol télleg a W610 környékén lesz, max. 70.000-es kezdőárral, akkor meg kifejezetten jónak tűnik!! remélem télleg így is lesz...
megint előkerültek a ''nem fejlődik a SE, csak újracsomagol'' típusú megjegyzések.
1. sokkal véknyabb a W850-nél, szintén slide, kb ugyanazt tudja és sokkal olcsóbb lesz
2. 500-as széria létére kapott egy QVGA kijelzőt
3. plusz egy-két érdekes funkció, ami lehet h vkinek hasznos (pl. én is szívesen használnám a lépésszámlálót futás közben)
4. szép külső, egyedi szín
5. a célcsoportnak tökéletes ár-érték arány

a kameráért kár, a LED jó lett volna elemlámpának, vakunak használhatatlan, az AF viszont télleg feketepont, videó meg karaktert sem érdemel....

egy szó mint száz ha jó lesz az ára, akkor elég jó vétel lesz ez a kategóriájában, és mindig így nézzétek, mikor mérlegeltek!!!

''erre senki nem fogja lecserélni W-s telóját'': DE, lefogja!! :DDD

[Szerkesztve]

Róma... Gondolák...

(#28) Goose-T válasza joey20 (#23) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is ezt mondom, hogy önmagához mérten egész ''szépre'' sikerült ez a telefon, valamennyire kiemelkedik az eddigi SE modellpaletta répáshányás-mocsarából.

Ha van valami olcsó, márkás aktív subwoofered eladó, akkor írj!

(#29) bolondember válasza czipaocsi (#27) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ja, 3G kivételével tényleg hasonló a tudása...
Várom már (bár egy W850i-t is igen intenzíven elfogadnék... :DDD )

(#30) joshua7 válasza legiaap (#17) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

És itt rémlik picit a W850 világítása is ami nagyon gagyi.

Ezt kifejtenéd?

czipaocsi: én biztos nem fogom :)

Semper Fi

(#31) AMD Power válasza joey20 (#16) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Akkor egy ideig nem lesz W-s SE telcsid! ;)

(#32) joshua7 válasza AMD Power (#31) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Ott a w800, w810, w900, ha kell AF is.

Semper Fi

(#33) AMD Power válasza joshua7 (#32) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

De ezek nem újak. Most az új W-rőlvolt szó.

(#34) joey20 válasza AMD Power (#31) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én bízok benne h lassan rájönnek h kell egy igazi csúcsmodell amiben minden bene van!mert azzal takaróznak h akkor mki azt venné, ami sztem nem igaz mert annak olyan ára lenne h nem nagyon csökkennének a többi teló eladásai miatta... és azért megérné kiadni szvsz mert a nokiának is megérte kiadni anno az N93at most az N95öt ami ugye nem lesz azért tömegteló...

Bazinga!

(#35) AMD Power válasza joey20 (#34) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Idővel meg kell , hogy érkezzen az SE új zászlóshajója is! Vagyis nagyon remélem! :B

(#36) joshua7 válasza AMD Power (#33) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Persze. Csakhogy vannak AF-es walkman telók, arra gondoltam.

Semper Fi

(#37) legiaap válasza joshua7 (#30) üzenetére

legiaap
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze kifejtem.
Van a W850-be olyan funkció,ha jól tudom,hogy ritmusra villog a kijelzője alatti narancssárga csík.Tudom ezt ki lehet kapcsolni,de ez hát nem is tudom ilyen tini telefon.
Meg a a másik,hogy a telefon felső részén a ahol azok a süllyesztett gombok vannak ott is,hogy oldották meg a világítását???Nem a legszebben.
Szóval ha erre és a W850-re ránézek,de inkább akkor erősen ilyen gyerekjáték ''fílingem'' van.
Ez a ''fíling'' alsókategóriába még elmegy,de közép és felsőkategóriába azért már az ember nem játékszert akar venni hanem minőségi telefont.
De nem részletezem tovább,mert még a végén veszekedés lesz.
Ez csak egy szimpla vélemény volt.
Amúgy meg mind a kettő telefon tetszik,csak a minőség és a világítás ami elriaszt engem.

(#38) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt egy kis bibi:
Kicsit meglepő módon az infra is kiamradt,
az utolsó előtti oldalon az akkumulátor,és és adatkommunikáció rész legtetején. :)
AMúgy ha 40-50 alatt lesz akkor nagy sikere lessz! :)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#39) joshua7 válasza legiaap (#37) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

1. az valóban vicces, de tényleg egy mozdulat kikapcsolni.
2. nem tudom, mire gondolsz ott. :F

Semper Fi

(#40) videoflash válasza djtoomi (#38) üzenetére

videoflash
(újonc)

Én nem csodálkozom azon hogy az infra kimaradt....egy kissé divatjamúlt már.
Egyébként SE forever...

(#41) czipaocsi válasza AMD Power (#33) üzenetére

czipaocsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

W610, az új és AF-es :DDD

bár nem értem miért, ha a többi W-be nem rakja bele :F :F

Róma... Gondolák...

(#42) AMD Power válasza czipaocsi (#41) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem is szembe jutott utána! :B

Ezt látod én se értem! :U

(#43) joey20 válasza czipaocsi (#41) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ugye?!
pedig nem kéne ide k800 kamera...csak egy K750 szintű azt is csak a felső-kategóriás W-be.akkor már azt mondanám h oké. :U

Bazinga!

(#44) AS

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért mert a W610 a W810 más elö hátlapal.... :))

(#45) joey20 válasza AS (#44) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

magyarul ''lusták'' voltak lebutítani a telót? ;)

Bazinga!

(#46) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Tejfolt + felutott tojast nem raktok a rakott krumplira? [link]

(#47) czipaocsi válasza joey20 (#45) üzenetére

czipaocsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na az durva lenne......... :DDD

Róma... Gondolák...

(#48) AS válasza joey20 (#45) üzenetére

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen. :)
Nem is kapot nagy reklámot.

a Penge W880 az kapot rendesen: pl nézd meg ezt: :C [link]

(#49) Iscariah válasza twollah (#46) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi sajtot is szoktunk! :D

#48: ez a teló még meg sem jelent... még nincs hová reklámozni.. Amúgy meg nemsoká :B Előbb el kell tűnnie a csillagnak a SE weboldaláról :DDD

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#50) AMD Power válasza joey20 (#43) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pontosan! Egy K750i szintű kamera bőven elég lenne benne. Bár én szívesen vennék 3.2MP-s W-s SE-t is. :B

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.