Adó adót nemakarunk fizetni?
Emberek nehogymár ingyen adózzunk!!!! 
Crysis,Crysis Warhead/Wars,Crysis2! pü!!
Adó adót nemakarunk fizetni?
Emberek nehogymár ingyen adózzunk!!!! 
régen fizetsz... pl. jövedéki adóra fizetsz áfát.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Amit ugye még megemeltek 2%al... 
Egyébként csak megjegyzésként.
Azt a rohadt telekomadót és a bankadót is a nép fizeti ki.
Telekomadó: vajon miért emelte meg mindegyik szolgáltató bizonyos tarifacsomagokban a percdíjakat az áfa emelés előtt is?
Bankadó: Nézzük meg az OTP-t. Nézzük meg, hogy Magyarországon mennyi a THM kb, 30-35 %. Nézzük meg, mennyi a számlavezetés, meg az ehhez kapcsolódó szolgáltatások díja!
Aztán ezzel a lendülettel menjük fel a román OTP honlapjára (elérhető magyarul is) és nézzük meg, hogy ott mennyi egy személyi hitel THM-je. 13-15 %. A számlavezetés költségeit se felejtsük el megnézni!
És akkor el lehet hinni az ígéretet, hogy a bankok nem hárítják át az adót a fogyasztókra. . .
[ Szerkesztve ]
De kurva jó lesz!
Saját hibámon kívül táppénzre megyek, mert tényleg lebetegszem, eltörik a lábam, stb. . . Két nap múlva csörög a telefon, bocs ki vagy baszva. . .
[ Szerkesztve ]
Mert ők politikusok...:@
Pedig ők is ugyan úgy szarnak,mint mi. Már elnézést.
csak úgy belegondoltam, hogy az állami mobilszolgáltatónak milyen lesz versenyezni olyan piacon, ahol a többieket a főnök rugdoshatja...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Friss és ropogós... Ezekszerint mégse?
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
Nyugi, már megszavazták maguknak a minimum 750 ezres fizetést, meg benzinpénzt.
(#173) Domxc
Nem csak a cikk címére kéne rátekinteni.
[ Szerkesztve ]

Akkor még ellenzékben voltak. 

2008 április 10. Nem friss.
Az ellenzék azért van, hogy ellenezze az akkor kormány javaslatait (ahogy hamarosan meglesznek majd a mostani ellenzék nyilatkozatai, hogy szerintük ez milyen rossz ötlet), aztán ha ők kerekednek felülre akkor megvalósítsák őket... Ez pofonegyszerű 
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16 GB

Fizetek en is, ha lattom, hogy haladnank es par ev mulva tartunk valahol. De azt lattom, hanem, hogy egyre lejjebb, a szegeny proli meg nyogi az adokat. Heti 6-7napot dolgozom, hogy kifizesem a rezsit es svajci frank hitelem, es mellette azert jusson is vmi "extra", de ez egyre fogy... Ezek meg tomkodik a tobbszaz milliardos lyukakat a koltsegvetesben meg persze a sajat zsebuket. Paraszt meg fizet vagy elhuz innet kulfoldre, amit nagyon sokan meg is tesznek es egyre tobben fognak.
BF3:M3oH
(#183) fordfairlane válasza Heimdallr75 (#181) üzenetére

Túlkombinálod ezt a dolgot ezzel a diktatúrás izével, azért nem mi vagyunk az egyetlen ország, ahol adókat vetnek ki erre-arra. Ez egy szimpla sarc, ami könnyű célpontra lett belőve, oda, ahol még van valamennyi pénz.
Mondjuk szerintem ehelyett inkább ideje lett volna hozzányúlni a 65 év felettiek ingyenes utazásához, de mindegy.

fordfairlane : biztos vagy Te ebben a "túlkombinálásban" ?
Én mondjuk hiszek az összeesküvés-elméletekben... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ahhoz, hogy ez az adónem valóban korlátozza az internethez való hozzáférést, ahhoz elég komoly mértékűnek kell lennie. Igazából nem tudom megsaccolni sem, mekkora lesz a mértéke. 40-50 mrd bevétellel számolnak, de nem tudom, mekkora az egész mobil- és internetkommunikációs piac mérete.

Az áfa adóztatásáról nincs még hír? Szerintem az is lassan jön.

Persze igazad van, racionálisan nézve a dolgot. Nem véletlen a szmájli.
Vannak amúgy elgondolkodtató dolgok....
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány)
inkább ostobaságadó kellene.
a többi meg nyomdafestéket nem tűrő...
-- regisztrálj Ügyfélkaput -- hülyékkel nem tárgyalunk; semmit sem veszünk nettó ár felett, ami ker. forgalomban kapható; a cikkekben dollárban kiírt árak nettó árak!; nem terra-, hanem terabyte
Félreérted, ez csak az azonnali nagyarányú adócsökkentés újabb lépcsője 
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
+1
csupán mi halandók még nem értjük ezt
ideológiailag alul képzettek vagyunk még 
Zsolt_72: igaz, ott a pont, a "legendából" idéztem csak. 
الغريبة في هذا الكوكب
Értelek
így más akkor. Csak mivel kedvelem a történelmet és az adott kor az egyik kedvencem, szeretem ha pontosan kerül szóba, bármilyen összefüggésben is 
JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)

Már réges rég a görögök szintjén kellene tartanunk...
A görögök jó nagy utcabált rendeztek, de nem hallottam, hogy különösebb eredményt elértek volna. Szívni fognak azért a laza 20 évért.

Mi meg 20 éve szívunk, és még legalább ugyanannyit fogunk (vagy mégtöbbet). Végeredményben még mindig jobban jártak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX