2013. június 20., csütörtök

(#1) MY2K

MY2K
(tag)

Első :) Ötletes anyag! Gratula!

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign ::: szabopc.hu

(#2) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Egy újabb remek írás! Nagyon jó lett, egyre több kedvem van valami beharisnyázni :D

Várjuk ki, mi lesz a vége| Youtube csatornám http://adf.ly/BIbNv

(#3) alcsa válasza KisTopi95 (#2) üzenetére

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

+1
Azt hiszem én se fogom kibírni amíg minden kábelre harisnyát nem húzok :D.

Aztán kapunk egy fényképet a géped belsejéről, hogy milyen az összkép a harisnyázott kábelekkel?

[ Szerkesztve ]

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#4) Youri

Youri
(PH! kedvence)

Na ez már pepecs munka, respect a türelmedért :R

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#5) hcl

hcl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos ez ilyen, nem lehet megúszni a csati szétszedését (mazochisták kiforraszthatják a vezetékeket is a tápból, de én ezt azóta nem vagyok hajlandó, mióta egyszer ATX kábelt kellett toldani :D )
Viszont tényleg ügyelni kell arra, hogy jó helyre tegyük vissza a vezetékeke, mert az alaplap károsodásához vezethet, ha elrontjuk.

Galériám : http://p.pw/hK (reklám után) ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Mutogatni való hater díszpinty

(#6) Youri

Youri
(PH! kedvence)

Szerencse, hogy a tápom az gyárilag harisnyázott :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#7) patex1983

patex1983
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó írás, a végeredmény is magáért beszél, grat.
Csodálom a türelmed és a kitartásod. Nekem nem lenne ehhez idegrendszerem :D

(#8) Atke válasza alcsa (#3) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen!
Majd lehet a gép átalakításról is írok egy cikket, de az egyenlőre még nincs készen...
egy CM Stacker az áldozat, reményeim szerint nagyon ütős lesz a végeredmény...

/// Kábelharisnya, Paracord harisnya 150ft/m vagy100/m áron /// Egyedi hosszabbító kábelek PCI-E, 24pin, 8pin készítés ///

(#9) Jocek_85

Jocek_85
(újonc)

Egy újabb nagyon jó, és hasznos írás. Grat. :)

(#10) alcsa válasza Atke (#8) üzenetére

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

Várjuk, várjuk.

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#11) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ismerős.. Mi mennyit szívtunk ezzel annak idején, de megcsináltuk.. :DDD

És nem is szálanként csináltuk a 24pines csatit, hanem együtt. Mondjuk jó pöri volt annó, az tény. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#12) dani08152

dani08152
(újonc)

Ha türelmes lennék talán belefognák én is.:) Egyébként nagyon ötletes és szép lett a végeredmény :C Körülbelül mennyibe jött ki ez neked anyagilag? :U

(#13) Atke válasza dani08152 (#12) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tekintve hogy én árulom a harisnyákat, így vagy ingyen, vagy baromi sokba mivel több száz métert rendeltem most :)

/// Kábelharisnya, Paracord harisnya 150ft/m vagy100/m áron /// Egyedi hosszabbító kábelek PCI-E, 24pin, 8pin készítés ///

(#14) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép lenne, csak az össze-vissza zsugorcsövek lerontják az összhatást.

Én vagyok a PH! királya.

(#15) dani08152 válasza Atke (#13) üzenetére

dani08152
(újonc)

Hát a több száz méter már igen csak drága :DDD

(#16) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Szép munka lett !

Iam Ordinary Shopkeeper , ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) , LesPaul Randy Rhoads .Orange TH30 , Eladó gyári BluRay filmek Teszkós árakon!

(#17) Atke válasza DEJVID (#14) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez igaz, de hiába vágod egyenletesre a zsugorcsövet, más turpisság is kell, meg most sikerült 3:1 hez zsugorcsövet találni.azzal lehet újrahúzom az egészet, és akkor updatelem a cikket

(#18) JoeYi válasza KisTopi95 (#2) üzenetére

JoeYi
(Szakértő)
LOGOUT blog

pl az ablakot, meg az asztalok lábát? :)

Én meg beharisnyázom az asszony lábát, bár nemtom mit fog szólni a zsugorcsövekhez a bokánál :D

(#19) hackeeeee válasza JoeYi (#18) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

:DDD

Véleményem szubjektív...

(#20) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Én érzem csak úgy, hogy hiányzik egy fontos momentum a leírásból? Nevesül a zsugorcső zsugorítása...
Plusz itt-ott még bőven lehetne hozzátenni a cikkhez. Pl harisnyát honnan, mennyiért, zsugorcsőből milyet, mennyiért, utóbbiból mekkorát vágjunk, csatifestéshez milyen festék, stb. ilyesmi apróságok.
A nyelvtanra sem ártana kicsit még rágyúrni (központozás, mondatalkotás).

Mindettől még a cikk nem rossz, a képek szépek, a tűzőkapcsos módszerért meg külön köszönet, nekem új volt ;)

[ Szerkesztve ]

(#21) Atke válasza Wyll (#20) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A nyelvtanban lehet valami, ráhagyatkoztam a helyesírási robotra. Szerkezetileg nem figyeltem hogy hibás lenne-e.(soha nem volt jó a nyelvtanom, és már lassan tollal is elfelejtek írni)

Zsugorcső: Ez egy cikksorozat, az első részében leírtam hogy hogy csináltam, talán betehettem volna hogy a korábban mutatott módszerrel...

A miből mennyiért a cikk szempontjából szerintem lényegtelen, mert nem a beszerzésről szól.
Amúgy nálam minden mennyiségben, de nem írtam bele, hogy ne kapjam meg, hogy az egészet azért írtam hogy jobban vigyék a harisnyát.
A cikk azért született mert már nagyon sok embernek leírtam hogy mit hogy kell, érdemes csinálni. Most már csak egy linket kell adnom, ahol képek is vannak, ez

Köszi az intelligens építőjellegű kritikát, lehet ezt így is.

(#22) Wyll válasza Atke (#21) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Nyelvtan
előre is bocs :D

ráhagyatkoztam a helyesírási robotra
a helyesírási robotra hagyatkoztam
ráhagytam a helyesírási robotra

Szerkezetileg nem figyeltem hogy hibás lenne-e.
szerkezetileg nem figyeltem, hogy hibás-e
szerkezetileg nem vettem észre, hogy hibás lenne

...ahol képek is vannak, ez

de no offense, csak ezt most muszáj volt :P
az ilyesmi nekem mindig csípi a szemem :R

(#23) Atke válasza Wyll (#22) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Valahogy sejtettem hogy az ilyenekkel van problémád, de szerintem nyelvtanilag és szerkezetileg is helyes. Az tény, hogy szebben is meg lehetne fogalmazni a dolgokat.
Ha az ilyenek csípik a szemedet, akkor nem tudom hogy olvashatod ezt az oldalt!? Az emberek nagy része nem figyel arra hogy mit hogyan ír.
Vagy nem érdekli, siet, vagy nem is tudja hogy kell helyesen leírni. Én munkahelyről írok,
amit leírtam azt elküldöm, ha szembetűnő hibát látok miután megjelenik a hsz, akkor szerkesztem, de nem szoktam elolvasni.

Az ez, az ott maradt valahonnan szerkesztés közben.

az ilyesmi nekem mindig csípi a szemem
az ilyesmi mindig csípi a szemem Én így írtam volna ;)

(#24) Wyll válasza Atke (#23) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

"Az emberek nagy része nem figyel arra hogy mit hogyan ír.
Vagy nem érdekli, siet, vagy nem is tudja hogy kell helyesen leírni"

Ebben totálisan egyetértünk, és szerintem ez nagyon is szomorú.
(Címlapos írásnál meg főleg.)
Ne kezdj el kötözködni, mert kapsz egy hsz-t a cikk komplett vesszőhibáival :DDD
A téma - úgy érzem - túl van tárgyalva. ;)

[ Szerkesztve ]

(#25) hackeeeee válasza Atke (#23) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez igaz, hogy nem figyel, csak ha már az ember címlapos írást ad ki a kezéből, tehát olyat, amit sokan olvashatnak, és ezzel tisztában is van, azt azért nem ártana többször átolvasni, vagy esetlegesen egy 2. vagy 3. emberrel is átolvastatni. :)

Véleményem szubjektív...

(#26) Xaels

Xaels
(PH! nagyúr)

Ez is remek írás bár a cím alapján valami durvábbra számítottam.

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#27) Atke válasza hackeeeee (#25) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez igaz! De szerintem nincs benne eget rengető hiba,nincs teli helyesírási hibával.
Ha nem lenne megfelelő, akkor a Moderátor urak nem engedélyezték volna a megjelenését.

Wyll: Kötözködés az volt, miután visszaküldted a hsz-om kijavítva, amiben megköszöntem az igényes kritikát, annak igazat adva!
És most már részemről is lezárva a téma!

(#28) Wyll válasza Atke (#27) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

előre bocsánatot kértem érte, és utólag is mondtam, hogy nem kötözködés (no offense). :U

(#29) Atke válasza Xaels (#26) üzenetére

Atke
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm!
Lehet ráveszem majd magam arra is, hogy megbontsam a tápot, csak elég macerás utána összeszerelni...

(#30) hackeeeee válasza Atke (#27) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Öhm, most ezt Én sem kötözködésnek szántam.. Csak ugye manapság elég sok olyan címlapos írás kerül ki a főoldalra, ami tele van helyesírási, és szerkesztésbeli hibával. :o

Véleményem szubjektív...

(#31) echterion

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hűha, ez aztán a pepecs munka, minden elismerésem. :C
Még jó, hogy harisnyázott a tápom, mert én ennek nem hiszem, hogy valaha is nekifutnék.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#32) hackeeeee válasza echterion (#31) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha nem lenne az, és szeretnél ilyet? Dehogynem.. Annó Én is azt gondoltam, hogy biztos nem csinálnám meg, aztán megcsináltam. :D

Bár a mostani tápom Nekem is gyárilag harisnyázott. :)

Véleményem szubjektív...

(#33) echterion válasza hackeeeee (#32) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem lenne az, lehet, nekifutnék, de így inkább kihagyom. A sata kábeleimen még elgondolkoztam, de aztán rájöttem, hogy nagyrészt úgyis nem látható helyen futnak, így elnapoltam. De ki tudja, lehet egyszer ráveszem magam.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#34) hackeeeee válasza echterion (#33) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jó pöri elszórakozni vele. :) Néha lehet, hogy kicsit idegesítő, de megéri. :D

Véleményem szubjektív...

(#35) Gude

Gude
(őstag)

Gratula a türelmedhez és az íráshoz :C

Ajándék csónak ne nézd a lapát

(#36) dfdfdf válasza hcl (#5) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

áhhh ne is mond azt hittem beleőrülök, én is szívtam egyszer egy toldással .....

Lanparty BAZ megyében valahol?

(#37) ViZion

ViZion
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R leborulok. Ehhez betegnek kell lenni kell türelem!
Van egy itx házam, nem fér el a táp, már szétszedtem, de lusta vagyok szétpakolni... pedig szakmám valahol, de mennyi idő! ehh...
Respect még 1× :R