2013. május 24., péntek

(#9001) sdd2 válasza rutyika68 (#9000) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aksi ki-be és csinálj egy SEUS-t utána egyből.

Jó térerőt mindenkinek. Asus Padfone 2 Jelly Bean

(#9002) rutyika68 válasza sdd2 (#9001) üzenetére

rutyika68
(őstag)

Nincs flash mód, nem indul. :(

" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"

(#9003) Mr X válasza rutyika68 (#9000) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre nem érvényes véletlenül, hogy nem nyitható vele a függő Minik bootloadere, mint a többi ingyenes megoldásra?

önjelölt nyelvtannáci...

(#9004) sdd2 válasza Mr X (#9003) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lasy-t kérdeztem én előtte és mondta hogy ő a vodás Active-ja bootloaderét így nyitotta ki gond nélkül. Én nem tudom mert nekem omnius csinálta.

(#9005) rutyika68 válasza Mr X (#9003) üzenetére

rutyika68
(őstag)

Az enyém független, csak én octopusal nyitottam, és nem az omniusal.

Valakinek, valami 5let??????? :U

Mr X az enyém is NO-t írt, de viszont független.

[ Szerkesztve ]

(#9006) Mr X válasza rutyika68 (#9005) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ingyenes megoldásokról beszélek, azokkal tudtommal a függő mini bootloadere nem nyitható, legalábbis Ha szerviz menüben Bootloader unlock allowed: No van, akkor mindenhol csak a fizetős megoldásokat írják.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9007) sdd2 válasza rutyika68 (#9005) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor lehet az Octopus-os függetlenítésel akadt össze a wotan mivel az is függetleníteni kezdi el. Az viszont lehet téglázta :((( OTA hibajavítás se megy akkor mert nincs Flash mód.

(#9006) Mr X

xda-n ma 9:36-kor tették ki ezt a módszert amivel nyitható a függőké is. Ezt fordította le Lasy és végezte el.

[ Szerkesztve ]

(#9008) rutyika68 válasza Lasy (#8998) üzenetére

rutyika68
(őstag)

Hali!

Ha a kérdés nekem szól, igen, mindent rendbe csináltam.
:F Ez van. :((( Valami 5let??

(#9009) KOntee

KOntee
(újonc)

Sziasztok! Én is voltam bent a T-nél az "életre kelt" gombok miatt és nekem is megszoftverezték de nem hozott semmi javulást, sőt. Azt szeretném kérdezni hogy van a problémára valami ismert megoldás ami működik is? Mert olvastam fentebb azt a szkriptes dolgot nekem az nem ment. A telefon teljesen gyári 4.0.2.a.0.62.ROM-al. Ja és ha beviszem újból és elküldik a Sonyhoz gariztatni akkor adnak cseretelefont?
Előre is köszi a válaszokat!

Üdv.

(#9010) sdd2 válasza rutyika68 (#9008) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van egy ötletem hogy derítsük ki hogy él-e a telefonod. Testpointot és a telefonon a a negatív aksi érintkezőt kösd össze, nyomd be egy picit a bekapcsgombot, dugd rá a telót a gépre és ha reagál akkor nem halt még meg. (a test pointot és a negatív csatlakozót végig tartsd ott)

(#9011) sdd2

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nos KrsH kernel és ko9 ExPeria ROM-ja van fent és futtattam pár tesztet.

Quadrant:

1,4GHz

2GHz

Antutu:

1,4GHz

2GHz

[ Szerkesztve ]

(#9012) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csináld meg a hibajavítást.
A topicot lezártam. Marad az s1tool.
Nekem még most is vodás az activom,és jól működik.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem. 06704075344 "A kisdobos ott segít ahol tud"

(#9013) ko9 válasza Lasy (#9012) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én azért megnéztem volna azt a módszert :O

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#9014) wayne1 válasza sdd2 (#8984) üzenetére

wayne1
(fanatikus tag)

Most regeltem, de nekem ezt írja ki :

Nincs jogosultságod a fórum megtekintéséhez.

Ez mitől lehet?

Amazon Kindle 4 Black * Se Xperia mini ST15i * T-mobile

(#9015) ko9 válasza wayne1 (#9014) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert 2 hsz-el előtte írta, hogy lezárta a topikot? :)

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#9016) sdd2 válasza wayne1 (#9014) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lasy zárta a topikot mert értelmetlen módon egy fórumtársnak a telefonja elszállt tőle. A tippem az hogy ott Octopussal lett függetlenítve és az akadhatott össze a Wotannal.

Lasy szerinted?

ko9

GTalk?

[ Szerkesztve ]

(#9017) T_boy válasza KOntee (#9009) üzenetére

T_boy
(tag)

Szia!

Üdv a klubban. :U Nekem is először kalibrálták, de végül nem lett jó. Most szervizben pihen a kicsike. Szerintem mást nem tudsz csinálni, mint beadni. Nekem nem ajánlották fel a cserekészüléket, bár nem is hoztam volna el egyet sem, jó a 6230-as Nokia. :) Előttem egy úriember egy SGS-t adott be és cserébe egy rózsaszín Samsung S5230-at kapott. :W Olvasd el ezt, itt mindent megtalálsz: Garanciális feltételek

[ Szerkesztve ]

-=Victoria Concordia Crescit=- -=Eredeti Arsenal mezeket keresek M-es méretben=-

(#9018) sittes79

sittes79
(őstag)

sziasztok,

Van egy autohifi-m ami kompatibilis az iphone-al ha rádugják usb-re, van esetleg olyan program androidra, ami segíti az autohifit, hogy felismerje az androidos mini telefonom, mint a szifont?

(#9019) dokee78

dokee78
(PH! nagyúr)

Na rájöttem azért merül ennyire a mobilom,mert elég aktívan használom. :)

Ez a zárképernyőm:

Elindult egy új magyar közösségi oldal,próbáld ki!!! --->http://kokuszdio.hu/

(#9020) KOntee válasza T_boy (#9017) üzenetére

KOntee
(újonc)

Hát akkor holnap muszáj lesz bevinnem. Aztán majd meglátjuk mi lesz... :U Azért köszi az infókat!

(#9021) Ricardo válasza dokee78 (#9019) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Szép. Jól látom, hogy március közepén április végi névnapok vannak a képernyőn?

(#9022) kecz

kecz
(fanatikus tag)

Felfedezni véltem, hogy csak egy bizonyos hőmérséklet mellett/felett jelentkezik az újraindulás és a kikapcsolás. Ha sokat szorongatom, pl játszok, akkor tuti, hogy újra fog indulni mikor rámegy a képernyőzár.

(#9023) dokee78 válasza Ricardo (#9021) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

Azért,mert görgethető és el volt görgetve. :D

(#9024) Yipp

Yipp
(lelkes újonc)

A Weather&Toggle-t akartam telepíteni a gépre, de nincs benne SD kártya. A windows fájlkezelő nem lát elérési utat. Belső memóriába nem lehet telepíteni?

(#9025) GyéBen válasza dokee78 (#9019) üzenetére

GyéBen
(tag)
LOGOUT blog

Mit használsz zárképernyőként?

----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- Ha van egy szabad perced és egy Dropbox fiókod: https://www.dropbox.com/votebox/8459/hungarian-language

(#9026) GyéBen

GyéBen
(tag)
LOGOUT blog

Valaki el tudná küldeni nekem az eredeti textinput-tng.apk-t? email: gyeben@gyeben.tk

----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- Ha van egy szabad perced és egy Dropbox fiókod: https://www.dropbox.com/votebox/8459/hungarian-language

(#9027) dokee78 válasza GyéBen (#9025) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

Widgetlocker

(#9028) Mr X

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Negyedik alkalommal is visszakaptam a Minit szervizből. Ezúttal tényleg elküldték az SE szerviznek, akik nemes egyszerűséggel azt írták, hogy a hibát nem tapasztalták, és üzemszerű körülmények között a készülék megfelelően működik. mondjuk az ő szervizlapjukon hibaként csak annyi volt, hogy touch screen does not work. :W

Rohadt ronda panaszlevelet fogok írni a T-nek.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9029) sdd2 válasza Mr X (#9028) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem inkább hagyd őket, egy cserét talán ki tudsz csikarni ha videóra veszed hogy nem működik a touch screen. Különben pont ezért nem érdekel a garanciájuk. :(((

(#9030) Mr X válasza sdd2 (#9029) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Cserét kértem most is, de látod, annyit nem képesek, hogy felfogják, amit leírattam a hibajelentőbe.

Megy szépen levél a T-nek, a fogyvédnek, meg ha jó kedvem lesz, még a Tékozló Homár blogot is belecímzem.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9031) sdd2 válasza Mr X (#9030) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem írni kell :N Be kell menni vele, elmondani az ügyintézőnek és megmondod hogyha nem cserélik akkor a fogyasztóvédelemhez fordulsz és beperled őket. Ha ő nem tud ezzel mit kezdeni akkor kérd le a főnökét és annak mond meg. Hidd el nem fognak hisztizni akkor már és kicserélik. ;) Nekem ilyen esetem volt már más eszközzel és nagyobb üzlettel.

(#9032) Mr X válasza sdd2 (#9031) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem nagyon tudok reklamálni, mivel asszony nevén van, ő meg csak hétfőn lesz ráérős, amikor szerviz is van.

A video készítés viszont jó ötlet.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9033) sdd2 válasza Mr X (#9032) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak veled kell menjen.

(#9034) Mr X válasza sdd2 (#9033) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, de az akkoris legkorábban hétfő. Mindegy, addig tesztelgetek, videózok.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9035) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ko9 elküldtem neked priviben. nagyon egyszerű.
semmi köze szerintem ahhoz, hogy mivel lett függetlenítve.

De amit vissza lesz zárva fogja tudni használni.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem. 06704075344 "A kisdobos ott segít ahol tud"

(#9036) hunfatal válasza Mr X (#9028) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

Vidd be egyből oda, ahol szervízelik. Mikor a W880i-met gariztattam, akkor nem a T-hez vittem, hanem a condorhoz és rendesen felírták a hibát és meg is csinálták.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#9037) Mr X válasza hunfatal (#9036) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Condor adta ki az igazolást, hogy szerintük semmi baja.

És már unom, hogy folyton szervizbe kell rohangálnom. Én egy működő telefonért fizettem, nem egy olyanért, amivel telefonálni nem lehet.

Eddig tartott a türelmem.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9038) hunfatal válasza Mr X (#9037) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

Ha rosszul adja le a T a hibajelzést, akkor persze, hogy visszadobják..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#9039) Mr X válasza hunfatal (#9038) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, én ezt értem, de engem, mint vevőt ez nem kell, hogy érdekeljen. Engem az érdekel, hogy a 2 és fél hónapos telefonomat folyamatosan szervizbe kell hordanom, és mindig hibásan kapom vissza.

Mostmár azt játsszuk, hogy egyik nap visszakapom, másnap megint viszem vissza, mert szar. De már unalmas.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9040) hunfatal válasza Mr X (#9039) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

Persze értem, nem védem egyiket sem, csak adtam egy tanácsot, hátha beválik. :) Vagy borogass asztalt a T-nél. :D

(#9041) Mr X válasza hunfatal (#9040) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alszom még rá egyet, mert egyelőre nem látok a pipától.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9042) Ricardo válasza Mr X (#9041) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

A garancia jeggyel visszaviheted asszony nélkül is
Én is vittem már be a párom telefonját. Legyél határozott.

(#9043) Mr X válasza Ricardo (#9042) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a garanciába leadással van a gond. Azt eddig is én intéztem. Itt most a szerződéstől való elállás a téma. És vásárlóként asszony van a papíron.

Amúgy a törvényben is benne van, hogy "A jótállási jogokat a fogyasztási cikk
tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül" [link]

Velem nem is kötelesek foglalkozni, kétszer meg nem akarok menni balhézni.

önjelölt nyelvtannáci...

(#9044) Ricardo válasza Mr X (#9043) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ha elsőre bekergeted a főnököt a raktárba, akkor nem kell második alkalommal balhézni az asszony előtt, csak bemész és megadják a már kivívott tiszteletet :DDD

(#9045) Mr X válasza Ricardo (#9044) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végülis, úgyis ki akartam már próbálni a viperát. :DDD

önjelölt nyelvtannáci...

(#9046) Regiee

Regiee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az mitől van hogy most kb ötödször állítom vissza gyári állapotra a telefont, de miután beállítok mindent belépek a régi Marketbe, ott elfogadom az új Google Play dolgait, utána elkezdene frissíteni a telefonon pár dolgot de mindenre azt írja ki hogy Download was unsuccesfully, please try again later! És nem vált át a Market az újra sem. Semmit nem tudok letölteni pedig most sietnem is kéne vele! :W :W Alap sima rom van rajta és abból is a legújabb! SD kártya is lett formázva!
Köszönöm: Attila :R

[ Szerkesztve ]

/Iphone 4 8Gb IOS 6.1/ Privátra illene válaszolni! Illetve ha én képes vagyok 4 karakterrel többet írni, azaz köszönni és normális hangnemben felvenni veled a kapcsolatot akkor elvárom hogy te is így tegyél!

(#9047) Mr X válasza Regiee (#9046) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Wifin próbálod?

önjelölt nyelvtannáci...

(#9048) Regiee válasza Mr X (#9047) üzenetére

Regiee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen. De mobilnettel és Wifivel is ugyanez a hiba! eddig ment wifiről :/

[ Szerkesztve ]

/Iphone 4 8Gb IOS 6.1/ Privátra illene válaszolni! Illetve ha én képes vagyok 4 karakterrel többet írni, azaz köszönni és normális hangnemben felvenni veled a kapcsolatot akkor elvárom hogy te is így tegyél!

(#9049) sir fg

sir fg
(fanatikus tag)

Akit esetleg zavar, hogy a Marketben fölül még "Market" a felirat "Google Play" helyett (bár szerintem tök lényegtelen), akkor ezt kell csinálni:
Beállítások --> Alkalmazások --> Alkalmazások kezelése --> Mind --> Google Play Áruház --> Gyorsítótár törlése.

Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10

(#9050) Regiee válasza Regiee (#9046) üzenetére

Regiee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Közben regisztráltam egy új gmailt a telefonon, és ezzel működik tudok letölteni! DE! Most meg a Viber Szivat, pont ami kéne!!! Vagy meg se kapom az aktiváló kódot( Ezzel nem lenne baj mert fel lehet hívni és akkor ad!) De ahova be kell íyrni az aktiváló kódot hiába nyomom a számokat nem ír be semmit!! :( :W Erre valami ötletet/megoldást tud valaki?
:R

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.