2013. június 19., szerda

(#1351) HEKIT99

HEKIT99
(újonc)

Hali ilyen telefont szeretnék venni.
Amíg ide lapozgattam néhány helyen el csíptem hogy néha meg gajdul a kijelző.
Esetleg vannak más hibák vagy csak ez?
Ha szoftvert szeretnék frissíteni akkor ithon is meg tudom csinálni vagy vissza kell vinni a boltba?

(#1352) FET-MEN válasza HEKIT99 (#1351) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én várnék a vásárlással amíg nem javítják a hibákat..lehet hogy hardveresen is gondok lehetnek kituggya, de azon kívül nagyon jó teló

BlackBerry® Curve™ 9320 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64 & Fiat Marea Weekend 1.9TD

(#1353) half333

half333
(senior tag)

Tudna valaki segiteni abban,hogy hogy birok váltani programok között,mert mikor benne vok 1 progiban,és megnyomom a home gombot,azt bezárja?

(#1354) half333

half333
(senior tag)

dokee78 és pontosan mi az a dokkoló,hol lehet olyat szerezni,és akkor bármit rá lehet tenni?

(#1355) FET-MEN válasza half333 (#1353) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem x8 on nem zárja be, de ha nyitok egy másikat akkor bezárja, érdekes :U

BlackBerry® Curve™ 9320 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64 & Fiat Marea Weekend 1.9TD

(#1356) dokee78 válasza half333 (#1354) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

A videóban 1:21 másodperctől.

FET-MEN Visszatetted a gyári ROM-ot az X8-ra?

[ Szerkesztve ]

Elindult egy új magyar közösségi oldal,próbáld ki!!! --->http://kokuszdio.hu/

(#1357) FET-MEN válasza dokee78 (#1356) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jajj de aranyos a profilképem :DDD

(#1358) half333

half333
(senior tag)

de tul bonyolitsák. nem lenne egyszerübb mint pl.: a nokia N8 esetében.

(#1359) dokee78 válasza half333 (#1358) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

Ezt a SonyEricsonnak mondjad,nem mi kértük,hidd el mi sem örülünk neki.

(#1360) maszibmw válasza hurrikan (#1303) üzenetére

maszibmw
(kvázi-tag)

Sziasztok !

A kijelzővel kapcsolatban: Visszavittem a T-be a telefont. Ki is cserélték, és nagyon rendes volt a srác, összesen 3 db volt nekik raktáron, és a legfiatalabb gyártásút hoztam el. ( az előzőm 31. heti volt, ez most 36. heti. )
Az eredmény: ugyanaz. Nem a telefonommal volt baj, hanem ilyen a készülék. Barátom is vett két napja, az is detto. Akinek nem csinálja, tegye meg a következőt:
Telefon, mindennemű tok nélkül be a farmerzsebbe, kijelzővel a comb felé. Majd így tartani egész álló nap. Egyszer csak észreveszitek, ha hívnak és kiveszed a zsebedből, képtelenség felvenni egy ideig, mert lefagy a kijelző. Én most rátettem az EZBUTTON appot, ezzel így simán feltudom venni a hangerő gombbal.
Másik probléma ( és ezt is az összes teló ami kezemben volt produkálja ) :
Ha össze van párosítva a BMW gyári kihangosítójával a teló, és a farmerzsebben van, amikor a kocsi menüjében hívást indítok, azt érzem, hogy elkezd szabálytalanul rezegni a telefon, ebben az esetben is a képernyő a ludas, ilyenkor a soft gombok kergülnek be.

Sajnos ez van, azt eltudom képzelni, hogy szoftveresen javítani fogják. Amúgy szeretem.
Nekem melegedési problémám nincs.

(#1361) Bailey válasza maszibmw (#1360) üzenetére

Bailey
(senior tag)

Érdekes. Pedig ez a rezgős soft gombos probléma a melegedéssel kapcsolatban merült eddig fel. Gondolom megy a fűtés a kocsiban. Nem lehet hogy pont oda megy a meleg levegő ahol a telefont tartod?Plusz még a zsebedben is van, ami tovább melegítheti. És az ismert szoftgombos probléma olyan mintha a két gombot folyamatosan nyomkodná valaki. És az egyik ugye a vissza gomb. Tehát bármit is akarsz csinálni nem tudsz, mert folyamatosan megy a vissza gomb. És így nem lehet pl. hívást kezdeményezni sem. De esetleg próbáld meg egy másik kocsival is kipróbálni ha van rá lehetőséged. Mert lehet hogy csak a te kocsid kihangosítójával nem szeretik egymást.
De esetleg próbáld frissíteni a nordic 2.3.4-re. Az lehet hogy megoldja a kijelzős problémát.

[ Szerkesztve ]

(#1362) FET-MEN válasza maszibmw (#1360) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezért nem merem megvenni, x8 megbízhatóbb, várok amíg javítják a dolgot. :(

(#1363) Sztrego válasza half333 (#1331) üzenetére

Sztrego
(senior tag)
LOGOUT blog

A Dead Space nekem simán megy, de az irányítás valami borzalom.

Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo 4.1.1+Root & XPERIA mini 4.0.4+Root

(#1364) half333

half333
(senior tag)

találtam egy oldalt,ahol vannak erre a telefonra HD játékok (http://www.tinhte.vn/f467/tong-hop-game-hd-game-hay-cho-man-hinh-hvga-o1-gt540-x8-qmobile-s10-664843/ de mikor megcsinálok minden,felcsatlakozik a wifire,és letölti a szükséges adatokat,de vagy nem indul el,vagy hibát jelez. Valaki próbált má hasonlót?

(#1365) maszibmw válasza Bailey (#1361) üzenetére

maszibmw
(kvázi-tag)

Nem megy oda a meleg levegő. reggel 4 fok van, és beülés után azonnal is produkálja. De csak comb felé fordított kijelző esetén. A kocsi nem kérdés, a legújabb szoftver van rajta, amúgy ezzel is foglalkozom, és más kocsin is ez a helyzet. Egyértelműen a kijelző érzékenységének tudható be a probléma. Kérdés, hogy orvosolják szoftveresen, vagy el van cseszve a hardver...

(#1366) half333

half333
(senior tag)

tudja valaki miért nem engedi felrani egy zene számot sem? sőt ami rajta volt azt is letörölte-

(#1367) hurrikan válasza half333 (#1366) üzenetére

hurrikan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Telefon ilyet biztosan nem csinált.
Max egy hibás memkari okozhatja.

HTC One -Folytassa HTC!! "Egy telefon, amit a Samsung megpróbált aláásni!"

(#1368) cintula187

cintula187
(őstag)

Megjavult a pc suite.

Más. Mi okozhatja azt, hogy az üzenetjelző hang értesítés duplán szólal meg? Illetve kánonban. :)

My profiles lite van még fent ami ide bekavarhat. Noled hangokat nem buherál.

(#1369) half333

half333
(senior tag)

ujrainditottam,és most birok rá rakni,de amiket letörölt,azok nincsenek meg. vannak programok,amiknél azt irja telepitéskor hogy az sd kártya tartalmát törölheti,ez most mi? a market-ról töltöttem

(#1370) half333

half333
(senior tag)

rájöttem,hosszabb számokat nem enged feltennem,illetve lejátszani.

(#1371) Bailey válasza cintula187 (#1368) üzenetére

Bailey
(senior tag)

Nincs fent pl. handcent sms vagy go sms? Mert olyankor ha nem tiltod le a gyári értesítőt akkor mindkét program jelez.

[ Szerkesztve ]

(#1372) cintula187 válasza Bailey (#1371) üzenetére

cintula187
(őstag)

Egyik sincs fent a felsoroltak közül. Szólok, hogy változott e valami most hogy letiltottam a saját beállitásnál a jelzést.

(#1373) cintula187

cintula187
(őstag)

ok most már csak egyszer jelez. Köszi a tanácsokat.

(#1374) ricsike81

ricsike81
(tag)

megjelent már a minire a hivatalos android 2.3.4 ?

(#1375) dokee78 válasza ricsike81 (#1374) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

Ha fenn van a Nordic ROM akkor minek neked a hivatalos,ha ez is az?

[ Szerkesztve ]

(#1376) hunfatal válasza ricsike81 (#1374) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

Most már rohadt idegesítő. Nem kell minden nap megkérdezni.. Be lesz írva, ha megjelent, ebben biztos vagyok. Vagy használd a googlet.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#1377) littleNorbi

littleNorbi
(tag)

Hello!
A telefon nyelve magyar, de mégsem tudok ékezetes betűkkel SMS-t írni, erre mi a megoldás? A nemzetközi billentyűzetnél be van pipázva a magyar.

KIMI 4EVER!

(#1378) dokee78 válasza littleNorbi (#1377) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

Nekem ír ékezetes betűket.
Nem tudom nálad mi a gond.

Jelenlegi főképernyőm:

(#1379) RoMix85 válasza littleNorbi (#1377) üzenetére

RoMix85
(lelkes újonc)

Szia
Valószínűleg azért mert te is gsm boltból vettél, nem hazai piacra szánt készüléket!
Megoldás: felteszed a hivatalos nodric 2.3.4 romot és lesz ékezet!

Azért érdemes azt, mert ha hagyod hogy automatikus update legyen, több mint valószínű hogy az ékezeted, és egyéb apróságok nem lesznek továbbra sem.

Nálad van olyan lehetőség hogy a fényképező résznél hang kikapcs?

Ha nincs, akkor már biztos az amit leírtam.

(#1380) littleNorbi válasza dokee78 (#1378) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Rendjén van az, hogy van még a Nemzetközi billentyűzet mellett Japán billentyűzet, meg Chinese keyboard?

[ Szerkesztve ]

KIMI 4EVER!

(#1381) littleNorbi válasza RoMix85 (#1379) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Nincs hang kikapcs. És ezt nodric 2.3.4-et honnan tudom beszerezni, meg hogy kell telepíteni. Még új vagyok Xperia témában(tegnap vettem a telefont).

KIMI 4EVER!

(#1382) dokee78

dokee78
(PH! nagyúr)

Nekem alapból volt ékezet idgaz T-mobilos a telóm.
littleNorbi Igen rendjén van.

hurrikan-n linkelte a ROM-ot.
De ahova a link mutat,ott regisztrálni kell.

Légy szíves használd a szerkesztés gombot,ha 5 percen belül új hozzászólást írnál.

half333 HM?

[ Szerkesztve ]

(#1383) FET-MEN válasza dokee78 (#1378) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akis aranyos, mevan nem jön be a gyári 4 sarkos ? :DDD

(#1384) dokee78 válasza FET-MEN (#1383) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

De bejön,csak anno használtam a stefi68 által magyarított GoLaunchert és most kijött a magyar lokalizáció is és feltettem. :))

(#1385) littleNorbi válasza dokee78 (#1382) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Kösz szépen a segítséget! :R

KIMI 4EVER!

(#1386) dokee78 válasza littleNorbi (#1385) üzenetére

dokee78
(PH! nagyúr)

Nincs mit lételemem a segítség. :B

(#1387) JoolsNOS válasza RoMix85 (#1379) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De szerintem akármelyik keyboard app segít amiben van magyar nyelv. Pl slide it.

I5 3570k+ninja3, Asus P8Z77-V LX, Asus GTX660ti 2 GB, 8Gb Corsair 1600, 64Gb Samsung 830 SSD, 500Gb Samsung HDD, Xfx Pro550w core edition

(#1388) littleNorbi válasza JoolsNOS (#1387) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Feltelepítettem, benne van a Nyelv és billentyűzet menüpontban, aktiválva is van, de nem történt semmi változás...

KIMI 4EVER!

(#1389) Enci1983 válasza littleNorbi (#1388) üzenetére

Enci1983
(tag)

Lehet bután hangzik, de ha hosszan lenyomod a billentyűt akkor sem jelenik meg az ékezetes variánsa? Pl az a betűnél á, meg hasonlók?

Minél több emberrel ismerkedek meg, annál jobban kedvelem az állatokat. Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal. Sony Xperia™ Acro S & Sony Ericsson Xperia™ Mini Pro.

(#1390) littleNorbi

littleNorbi
(tag)

Rájöttem a problémára, eddig chinese keyboard-on volt... Mikor feltettem egy keyboard applikációt, telepítés után kijött az hogy "Switch keyboard" és akkor már kibírtam választani az újonnan telepített billentyűzetet, és a "Nemzetközi billentyűzetet" is...

KIMI 4EVER!

(#1391) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(őstag)
LOGOUT blog

Telenoros megjelenésről tud esetleg valaki infót?

(#1392) Picicicus válasza Arthuro_Adam (#1391) üzenetére

Picicicus
(tag)

Én még a vodában bízom :P

(#1393) democles

democles
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Eljött az idő..lejárt a telenor-os hűségidő :C

Várjak még a MINI-vel, hátha kiderül vmi új hiba, vagy meglévő "hiba" javítás vagy megvegyem? Kinek mi a véleménye?

Köszi!

(#1394) sdd2 válasza democles (#1393) üzenetére

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vedd meg :K :DD

Jó térerőt mindenkinek. Asus Padfone 2 Jelly Bean

(#1395) aggleány válasza democles (#1393) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Ha még várni akarsz, akkor legalább két hónapot érdemes, hogy javítsanak rajta. Úgyhogy szerintem nem érdemes várni, vedd meg! :K

Androidos leírások a Logoutomban *** Samsung Galaxy S III

(#1396) cintula187 válasza dokee78 (#1378) üzenetére

cintula187
(őstag)

Egy kis bondage? :DD

[ Szerkesztve ]

(#1397) Picicicus válasza democles (#1393) üzenetére

Picicicus
(tag)

Nem elötted kérdezték h várjanak-e arra h megjelenjen a telenornál?Én sem látom a kínálatukban...de ha te meg tudod venni akkor vedd meg :DD

(#1398) half333

half333
(senior tag)

Ez nem igaz,rossz volt a 16Gb-os memó kártya(képeket feltettem,ok,zenék,nem ok),bevittem,kicserélték,és mi a szitu,ennél a képek esnek szét. ez már nem nooormááális! hol itt a minőség?! valaki járt már igy?

(#1399) Arthuro_Adam válasza Picicicus (#1397) üzenetére

Arthuro_Adam
(őstag)
LOGOUT blog

Én is a Telenorra várok...

(#1400) democles válasza Picicicus (#1397) üzenetére

democles
(újonc)

Hello,

nem a telenorra várok. Megyek át a T-mobilhoz,ott olcsóbban jövök ki!!
Véletlenül jött ki,h egy telenoros kérdés után kérdeztem én is :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.