2013. május 20., hétfő

(#1) SentryGun

SentryGun
(fanatikus tag)

Hű, de rikító kéket sikerült kikeverni...

(#2) plus44

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért tetszenek nekem ezek a kütyük ennyire?:D

Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

(#3) tucsii

tucsii
(újonc)

Jó sok telefont készít most a SE.

Froyoooo

(#4) GALARDO válasza plus44 (#2) üzenetére

GALARDO
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagy egyedül! :)

HTC One V & iPad 4

(#5) murkika

murkika
(tag)

van belőle fekete, fehér és rózsaszín is,ez a legrondább szín XD de nekem feketében nagyon bejön :D

Xperia mini pro - Smultronic v5.0

(#6) K!LLeR válasza murkika (#5) üzenetére

K!LLeR
(őstag)
LOGOUT blog

hát a fekete biztos szebb mint ez a izészínű :D

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#7) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont egy ilyen készülék kellene nekem másodtelefonnak...

Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress

(#8) somogyi23

somogyi23
(újonc)

az ilyesmi mobilokra tényleg van igény, a Nokia C3-00, meg a Samsung Chat 335 is teljesen ugyanez az elgondolás alapján készült...

(#9) draco31

draco31
(senior tag)

Ha olyasmi árban lesz, mint volt a Nokia C3, akkor jó lehet. 100x jobban néz ki tőle.

MiniCM7-ABuild v002 + nAa-14 Sanyi X8

(#10) murkika válasza K!LLeR (#6) üzenetére

murkika
(tag)

hát ja, ez elég szar ez a kék, nem tom ki olyan szadista h ilyet vegyen :DD

de itt a fekete meg a fehér, ezek viszont kurva jól néznek ki:

[fekete]
fehér

[ Szerkesztve ]

(#11) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Jól néz ki, de remélem más színben is lesz :D
Szer.:Megelőztek, és tényleg jól néznek ki :K

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#12) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(őstag)
LOGOUT blog

Több cégnek is megtetszett a Nokia C3-a :)

(#13) RaveForce

RaveForce
(PH! addikt)

besz@arás mi szép lett :Y samsung pro-ja fejbelőheti magát :DD

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#14) K!LLeR válasza murkika (#10) üzenetére

K!LLeR
(őstag)
LOGOUT blog

hú ez a fehér sem annyira gyerebe, DE a fekete, az mocskos jól néz ki, főleg azokkal a zöld számkiemeléssel :Y

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#15) bencurio96

bencurio96
(kvázi-tag)

hűha, a fekete nagyon állat, bár mivel alcatel 0t-806-om van, tuti nem cserélem le, de akkor is baró

szerintem annak nem QWRETY-nek hanem QWERTY-nek kellene lennie az alcímben :B bocs a kukacoskodásért :)

„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.

(#16) sdd2

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik.Nem tudom mér de nagyon jó.Lehet veszek eggyet ha már normalizálódott az ára.Bevezetik és 4 hónapra már jó áron lesz.Remélem. :)

Jó térerőt mindenkinek. Asus Padfone 2 Jelly Bean

(#17) GALARDO válasza murkika (#10) üzenetére

GALARDO
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg szépek!

13:+1 ;]

HTC One V & iPad 4

(#18) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

Feketében nagyon pofás, abszolút tetszik! :K

HTC Trophy, HTC Hero

(#19) tjb007

tjb007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fekete színben nem rossz, a kör alakú gombok nem tetszenek, maga a rendszer viszont fürgének tűnik.

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#20) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egyébként most akkor melyik rendszer? A régi rendszert elővették, leporolták, rárakták ezt a felületet, és kész?
Amúgy nekem bejön az a kék. Egyedi... :) De én már "butát" nem vennék.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#21) mrlujoak válasza tjb007 (#19) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...itt a vidi is, csakhogy tudjuk miért is fürge :)

SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™

(#22) RaveForce válasza mrlujoak (#21) üzenetére

RaveForce
(PH! addikt)

szerintem ebben a kék színben a legjobb, pont ettől extravagáns, egy kis színt visz az unalmas megszokott fekete fehér telefonok világába, plusz jol harmonizál az UI színvilágával, ilyen szép kékben egy arc...hmm :))

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#23) mrlujoak válasza RaveForce (#22) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyet értünk, nekem is a kék jön be leginkább.

Van a youtube-on egy pink is, de azt inkább nem linkelem, mert még a végén valaki bemószerol a modiknál, hogy közösség elleni izgatást követek el épp...

(#24) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hiába, a Sony Ericsson még mindig gyönyörű telefonokat csinál. Ha a QWERTY jól sikerül, kiváló cucc lehet :)

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#25) murkika válasza RaveForce (#22) üzenetére

murkika
(tag)

élőben téll nagyon szép a kék, de képeken :S

(#26) draco31

draco31
(senior tag)

Az S302 volt ehhez hasonló kék színben, de az kicsit sötétebb volt nem?

MiniCM7-ABuild v002 + nAa-14 Sanyi X8

(#27) RazorGTR1 válasza draco31 (#26) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, nekem is az S302 jutott eszembe, de annak mélyebb a kékje.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#28) janes74

janes74
(senior tag)

Az a kék brutál.Tetszik. :K :K

(#29) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ha kedvező áron lesz akkor vinni fogják mint a cukrot, második telefonként nekem sem lenne rossz a Cedar helyett.

كرر

(#30) mrlujoak válasza rep3at (#29) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...én is remélem, hogy jó áron lesz. Pláne, hogy az érintőkijelzős, széttolhatós nagytesója a txt pro is az olcsóbb szegmensbe érkezik...

(#31) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

A gombok alapjan a htc snap ugrott be elsore.

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#32) alamuszi

alamuszi
(őstag)

Remélem itthon lesz és nem magas áron, mert akkor kell. :)

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#33) Sztif

Sztif
(tag)

gyaaaa. Nagyon tetszik! Már anno a C3-on gondolkodtam, mert akartam qwerty-s telefont. De ez feketében elég korrekt! Talán még a kék is, majd élőben megskubizom. :K
Hajrá SE! :C

NOKIA Lumia 800

(#34) Lajdzsi

Lajdzsi
(tag)

Vajon lesz autofókusz a kameráján....?
Egyébként tetszetős, ha szeptemberig kellően alacsony árazással elérhetővé válik elgondolkodom rajta.

GPS = Beszélő műszerfal

(#35) domperke

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Végre az se is beállt a sorba a qwerty vel.Nekem tetszik a cucc. :R A kék meg kifejezetten. :)

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#36) Ftomm

Ftomm
(senior tag)

A formával jól betaláltak!
Valamiért nekem is tetszik ez a kék! :D

(#37) mrlujoak válasza Lajdzsi (#34) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem. A nagyobbik tesó (txt pro) is 3,2-es FF...

(#38) luw2win válasza plus44 (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Haha, nekem a kek nagyon bejon :D de lehet amikor ki kellene adni a penzt akkor megfontolnam :D

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#39) tommjee

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

320x240 Miért ilyen kicsi a felbontása és miért ilyen kicsi a kijelző?

GALAXY SII White

(#40) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor már inkább drágábban BlackBerry. :U

PH semleges

(#41) tommjee válasza stevve (#40) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát kb ! Azért a BB majdnem csak ilyeneket gyárt van egy két kivétel de akkor is :)

Mondjuk BlackBerry-t még nem próbáltam :)

GALAXY SII White

(#42) somogyi23 válasza tommjee (#39) üzenetére

somogyi23
(újonc)

ebben a kategóriában ez nem számít kicsinek...

(#43) stevve válasza tommjee (#41) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én sokáig használtam több típust és ezeken volt a legjobb a gépelés eddig. Kiválóak és bár sokan szidják a szoftvert, mert nem elég modern, nekem az is megfelelő volt.

PH semleges

(#44) fateless válasza tommjee (#39) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látom, sok ilyen készüléket láttál már...

Ez a méret a szokásosnál nagyobb. A felbontása nem olyan nagy, de a mérethez szerintem elegendő (nem gyakori a 2,6" esetén a 240x320-nál nagyobb felbontás).

Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress

(#45) cefre00

cefre00
(tag)

Én elfogadnám...szerintem rendben van a cucc. :C

Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

(#46) Schmidi

Schmidi
(újonc)

Ez nagyon jóóóó! :C
Eddig a mini pro volt a favoritom, de ez is nagyon bejön.
Csak így tovább SE!

(#47) tommjee válasza fateless (#44) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nokia E61i 320x240 pixel 2,8 hüvelyk és 2007-es készülék ! Sokkal jobb lenne egy nagyobb kijelzővel !

Vagy nézd meg ezt !

Szerintem akkor is kicsi a a 240x320-es felbontás

GALAXY SII White

(#48) GyéBen válasza tommjee (#47) üzenetére

GyéBen
(tag)
LOGOUT blog

Azért zárójelben megjegyezném, hogyha a TXT kijön maximum feleannyiba vagy esetleg csak harmadannyiba fog kerülni, mint a ChaCha. Érted? Ez a telefont egy másik célközönségnek szánják, nem Nokia meg HTC fanoknak.

----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- Ha van egy szabad perced és egy Dropbox fiókod: https://www.dropbox.com/votebox/8459/hungarian-language

(#49) mrlujoak válasza tommjee (#39) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsi?!

Nézz vissza egy kicsit a múltba, és láthatod, hogy pár éve (mikor még nem robbant be a tapimobil divat) az átlag közepes és felsős! mobilok 2,2"-2,4" és 2,6"-os kijelzővel jöttek piacra. Akkoriban súlyos tízezrekért.

Most a piacon van pl a Spiro 2,2"-on 240x320-as azaz QVGA felbontással.
De a Cedar is ilyen, sőt a Zylo is 2,6".os QVGA kijelzővel van a piacon.

De, hogy tovább menjek, a tapis nem okos Yendo is 2,6"-QVGA!
Mitöbb, a kategória termtő Xperia X10 mini és mini pro is 2,55"-on QVGA felbontással... :K

Szóval ezek fényében egyáltalán nem kicsi sem a fektetett kijelző, sem annak felbontása, ebbe az alap új SE-ba!
A nagyobbik tesójában - ahol egy nagy érintőkijelző van - a txt pro-ban is egy 3"-os 240x400-as kijelző van...

A Sony Ericsson txt ára - és kategóriája - egyáltalán nem az E61i és a Cha-cha... :U

(#50) fateless válasza tommjee (#47) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen kívül hozhattad volna még az E61-et, mellesleg 3"-osak a készülékek.Ez pedig még inkább azt támasztja alá - önmagad ellen hoztál példát -, hogy a kisebb fizikai méretű kijelzőn ugyanolyan felbontás kifejezetten jó.

Egyébként még BB-ket is hozhatsz példának, hogy azok némelyikében nagyobb a pixelszám. De a nagy kérdés, hogy a számokkal akarsz vagdalózni, vagy esetleg láttál már (ne adj Isten, használtál már) ilyen készülékeket ilyen felbontással. Amennyiben ez utóbbi kérdésre igennel tudnál válaszolni, már nem is lenne miről beszélnünk...

Azért arra kíváncsi lennék, vajon hány cég gyártana fektetett kijelzővel mondjuk 3 vagy 3,2"-os modellt, ami talán már nem lenne kicsi neked. Szerintem egyikük sem követne el ilyen hibát, mert nem vennék a készülékeket, ugyanis egyszerűen túl széles lenne.
Van néhány álló kijelzővel szerelt qwerty telefon (Moto-nak több is), de azok is csak réteg-telefonok, amik jóval drágábbak.

Próbálj ki néhány ilyen készüléket, utána mondd azt, hogy kicsi a mérete. :K
Addig persze nyugodtan lehet számodra kicsi a 26" és a qvga felbontás (nem kell, hogy mindenkinek jó legyen), de a nagy kérdés, hogy pontosan mire is akarod használni a készüléket, mivel lehet, hogy egy teljesen más felhasználási módot akarsz ebbe a készülékbe erőltetni.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.