'90-es évekből még maradt raktáron?
Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g
'90-es évekből még maradt raktáron?
Eladó: Assassin's Creed III bontatlan PC játék féláron. == http://href.hu/x/jx9g

Nálam a 2.1 nem sztereó.
2.0 (mikor a mély is külön van), nálam az a sztereó.
De lehetséges, hogy én élek tévedésben...
Egyébként nagyon nem szimpatikus, jobb szeretem mikor az egész hangfal elején van porvédő textil.
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
Nekem nagyon tetszik és az ára sem vészes.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

azért egy USB-port -ot rá dobhattak volna 
üdv.

Külsőre valóban csinos darab, de azért meghallgatnám. 

abban élsz
2.0 - a mély pont nincs külön.
2.1 - a mély külön van, ám továbbra is sztereó, hisz a jól elhelyezett mélyhangszórónak nem szabadna hallani az irányát!
Origin/Steam: PaJKoS

egyetértek! szerintem is bombajól néz ki, és az ára is okés. végre valaki, aki dícsér is 
Egy itthon is népszerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc egyik tagjánál lehetett kapni ehhez megtévesztően hasonló külalakkal rendelkező kisrádiót, le is csaptam rá. Bár az nem japán, elég bizalomgerjesztő a minősége. Van rajta 3,5mm-es vonalbemenet, bármit rákötsz egy 200ft-os kábellel.
Tivoli Audio után szabadon.
[ Szerkesztve ]

Na ez tényleg jó és az ára sem vészes.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡

Igen tévedésben élsz: a 2.1 is sztereó, csak a 80Hz alatti hangokat külön mélynyomó szólaltatja meg és ez a hangzásra is jó hatással van.
De látom megválaszolták.
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡
A hangsugárzók tizenegy centiméteres mélységéhez tizenhat centis szélesség és tíz centis magasság társul,
A mélynyomó 27 x 26 x 16 centiméteres méretekkel rendelkezik,
Helyesen:
A hangsugárzók tíz centiméteres mélységéhez tizenegy centis szélesség és tizenhat centis magasság társul,
A mélynyomó 26 x 19 x 16 centiméteres méretekkel rendelkezik
[ Szerkesztve ]
primus inter pares

Nekem a fekete tetszik, és tényleg nem vészes az ára...

Elnézést, úgy értettem, hogy a 2.0-ban a mély a két hangfalba van beépítve, és a 2.1-esnél külön dobozban van a mély. Rosszul fogalmaztam...
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
Tök jól néz ki. Végre nem ilyen műanyag kinézetű vacak.
szerk.: Az más kérdés, hogy vajon hogy szól. 
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Semmi gond. A lényeg, hogy egy külön mélyláda pont arra jó, hogy megszólaltassa azokat a mélyhangokat, amikre a frontokba szerelt kis átmérőjű hangsugárzók képtelenek.
Origin/Steam: PaJKoS

Elég durva, hogy a 90-es évek már retro, öregszünk sajnos. Szerintem egyszerűen Tivoli Audio koppintás.
twitter: MatrixfanLive
Természetes hogy az, de úgy tűnik műszakilag nem tudtak a transmission line mellé felnőni.
http://flickriver.com/photos/d_bob/popular-interesting/

Részegen hazamennék, tuti összekeverném a széf tekerőgombjával azt a potit 
C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD