Semennyire...
"Galaxy Note2, Galaxy Tab2, Acer Aspire One "

Semennyire...
"Galaxy Note2, Galaxy Tab2, Acer Aspire One "

Én sem akarok bizonygatni, mindenkinek más tetszik, neked a HTC, nekem a Samsung, Pistinek meg a Huawei...
Két videón láttam már ezt a tesztet, az is lehet, hogy ha még egyszer lefuttatnák a tesztet a HTC lenne a legjobb 
Szerintem felesleges ez a mag mizéria is, bőven elég a 2 mag is, ahogy Te is írtad, inkább a rendszerrel van a baj na meg az, hogy optimalizálatlan. Kétség kívül eddig az ICS a legjobb (szerintem), de azért élőben lehet eldönteni mennyire lesz jó ez a telefon 

Engadgeten eddig a kemény vonalas Samu felhasználókon kívül eléggé negatív a visszhang. Viszont sok a bizonytalan is. A gond ott van, hogy ilyen Apple szintű promó és mások birkázása után illett volna valóban durrantani is.

túl sok nincs benne
gyorsan működik
kolosanyi: igen énnekem pont jó az sgs, 4 col ideális, nekem bejön a Samoled kijelzője azért nem olyan rossz az, jó a hangja, kiválóan testreszabhato a szoftver, elmenos az uzemido is
hát igen ha kielégíti az én igenyeimet mi a fenének 100 ezer Ft -ot elkölteni pluszba egy one-x-re pl azt lehet zavarni fog a mérete
ami nagyon bejon az a meizu mx, vagy a samsung infuse , ezekbe wolfson hangchip van, és kijelzoben jobbak is, a meizu meg 1.4 GHz dual core ics, csakhát ar/értékben nem verik az sgs-t, túl sokat kéne radobni és annyival nem jobbak
[ Szerkesztve ]

Ezzel a készülékkel nem fogják az Apple-t leverni az tutti.
★★★ Teclast X30SE DAP HiFi Mp3 zenelejátszó eladó 12k www.href.hu/x/km0i ★★★ (elvileg ez legjobb hangzású player ennyiért)

-S2 szvsz szebb mint ez a lekerekített kavics-design (enyhén metrosex telefon, iPhone 3 feeling)
-nem értem, hogy miért nincs feketében
-anyaghasználatról én csak akkor vitatkoznék, miután kézbe vettem
Nagyot csalódtam a designt illetően
.... (aztán meg lehet, ha kezembe venném és látnám mit tud élőben, elfelejteném a keretet és csak a belsőre koncentrálnék)
Jéé, nem téglalap alakú. 
"Az óberhé neve:Nagyobb-Nálad. Az óberhé neve:HALÁL"

Ami a kereten belül van, az árnyékolás, az van az összes telefonban, de mivel most elsősorban külső anyaghasználatról volt szó, csak a keretet tettem szóvá
Ettől persze jogos, amit belinkeltél 
[ Szerkesztve ]
Ja ezt is megértem. No erre mondják aszem valamit valamiért.
Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

Hát ez a sgs3 mekkora ürülék lett ![;]](/dl/s/v1.gif)
De teljesen mindegy, a samu is már-már divatcikk lett mint az alma, szóval akármilyen gőzölgő kupacot kiadhatnak rányomva a bélyegüket, a habzó szájú fanok úgyis viszik mint a cukrot... 
"A vereség nem enged magyarázatot. A győzelemnek pedig szüksége sincs rá."
Ezért szoktak bant adni ?
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

Teljesen Geekphone-t vártam a samsungtól, valami elb@szottan unalmas formatervvel, és valami e-penis növelő adattal (pl 2 ghz procc, és/vagy 2 giga ram, és/vagy 0.00001 mm vékonyság)
Ehhez képest, korrekt hardvert kaptunk, mindenképpen az egyik (ha nem a legjobb) a felső kategóriában, szerintem gyönyörű formatervvel, (szerintem pont, hogy újítottak a GS1 és GS 2 után), és remek szoftveres megoldásokkal (amit eddig hiányolt mindenki), "tácswizzel" amit sokan kifogásolnak (megint), holott még öszvisz 2 képet láttak a telefonról (dehát tácswiz, és azt gyűlölni kell, meg amúgy sincs másféle launcher)
Aki ebbe bele tud kötni, arra a következők közül legalább 1 dolog igaz:
1: Samsung ellenes
2: Műanyag gyűlölő
Ezek alapján elég sok műanyag/samsung hater van, mert a fórum fele arról szól, hogy szar a GS3 mert TW vagy mert műanyag vagy csak mert "szar me' szamszung"
(#461) Löncsi Sorozatos trollkodásért/flame keltésért szoktak, de ezért nem fognak, pláne, hogy akkor a cikkhez hozzászólók fele le lenne tiltva hosszabb-rövidebb időre.
[ Szerkesztve ]
Eladó !!! Netezős gép: http://hardverapro.hu/apro/ibm_p3_1000mhz_netezos_gep/friss.html Félgép: http://hardverapro.hu/apro/sempron_2500_os_felgepem_elado/friss.html

azért ez túlzás, a design az szubjektív, ha neked nem tetszik, abból az következik hogy nekem se?
képzeld nekem tetszik
élőben kell megnézni a kijelzőt, a telefont kézbe venni és utána ítélni, lehet még visszaszivod
az iphone4 se tetszett sok embernek dizajnra, aztán azóta megtetszett nekik( mondjuk nekem azóta sem)
[ Szerkesztve ]

Ezzel a külsővel pedig inkább ne jöjjön WP8 variáns 
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer
Ugyanmár, csak véleményez. 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Kezdünk eljutni odáig,hogy mindenki egy márkafan lesz..bár fura,hogy a "Következőre venne-e újra a most használt telefon gyártójától készüléket?" kérdés eredménye: 1. Apple 89% igen, 2. HTC: 38%, 3. Samsung ~30%
Alea iacta est! Sokszor nem azért lépek be, hogy PÜ-t olvassak, hanem hogy cikkeket szerkesszek!! Ha a hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!
Azért a Meizu érdekes egy jószág. A mérések alapján hiába a Wolfson, nem valami megnyerő az adatlap. Ennek ellenére szerintem valami gáz lesz, mert nem hiszem el, olyan értékek voltak ott. Meg kéne hallgatni, így nem tudok véleményt alkotni. Ugyanígy adatlap alapján nem rosszak az OMAP 4-es telók se, de megint csak meg kéne hallgatni. Viszont attól még fennáll az, hogy nem keveset kéne rádobni, jelenleg 55-60 között tudnám eladni a Nexust. Kb ugyanennyit rá kéne még dobni, hogy jobbat kapjak és az se biztos, hogy minden téren jobb lesz, meg minek ha ez is elég mindenre. Hiába jöttek ki sokkal erősebb vassal rendelkező gépek, egyszerűen semmi nem használja ki, akkor meg minek? 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

szerintem meg nem, hisz ebbe benne vannak a nagyszámú s5230 tulajok, Monte Slider és hasonló tulajok, megértem ha másra vágynak
míg a htc és Apfel csak premiumot gyárt, sőt ciki a htc eredménye
Én mindig egy 1GHz-es 1 magos i4-en nyomom,és elfut minden XD
Alea iacta est! Sokszor nem azért lépek be, hogy PÜ-t olvassak, hanem hogy cikkeket szerkesszek!! Ha a hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!

Az én szemszögemből ez normális.
Ha van egy iPhone-od, akkor vettél programokat mondjuk pár száz € értékben (saját példa), és a kiegészítőid is Dock connectorosak, így ha racionálisan akarsz új telefont venni az iPhone lesz.
Ha Android alapú eszközöd van, akkor szabadabban váltogathatod a gyártók készülékeit, mivel a megvásárolt app-ek futni fognak az új készüléken is. Talán ez is indokolhatja a százalékokat.
Természetesen én belelátom azt is, hogy az Apple cuccok az esetek döntő többségében tudják amit ígérnek, ráadásul azt nagyon jól tudják.
Ez teljesen igaz...amikor "legnagyobb" okostelefon gyártó vállalatról beszélünk,a sok telefon jól jön,csak így meg a kérdés is,hogy mi értelme...a HTC meg egy leányvállalat volt,amit ezek szerint nem nőtt ki pedig fejlődnek iszonyatosan!
En szerettem valtogatni,volt sgs2-m, htc sensation, 4S, LG 2X, LG 3D, de sajna a sima i4 a legjobb valasztas nekem. A 3,5" kivalo, retina tueles, es joval gyorsabban toltodik az androidnal..es itt a kerdesem hozzad. Szted az Apple tenyleg uj csatlakozot tesz az uj i5-be? Meg meri lepni,hogy semmi se legyen kompatibilis csak atalakitoval? Nem Apple Geek vagyok,csak egyszeruen az iOS jobb telefonra, az Android meg tabletre, ennyi.

Ezt Te sem gondoltad komolyan remélem
Radar, One S, One V fémből van, a Radar-t neked igazán illene tudnod ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként tény hogy vannak jó minőségű műanyag házas telefonok, elég sokan, de mikor egy Gio jobban össze van rakva mint egy SGS vagy SGS2 (3-at egymás mellett néztük meg) az elég ciki, és bár nem illik fogáspróba nélkül véleményt mondani, de a képek alapján ez sem az a műanyag, amit jó szívvel fogdosnék a csúcskategóriában
Plusz én személy szerint hülyét kapok a TW felületétől, bár szerencsére nem fenyeget a veszély hogy feltétlen együtt kelljen élnem vele 
Olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy.

na megjelent a világ leg jobb telója....!!!!
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...

A stresszmentes élet a halál

Nekem marad az S2. Túlkerekítették a sarkát, emiatt a home gomb felett az 1cm-es üres terület valami borzasztó 
EsNégy
Szubjektív vélemény fogalma ismerős? Nem vagyok Samsung hater, jelenleg is Samsung van, mondjuk fan sem.

LOL
Remélem nem arról írtál...

Nyilván lehet szubjektív véleményed, nem tudom te mit írtál pontosan, 400+ hsz-t nem olvastam el, csak a felét, és nekem kb az jött le, hogy a többség divatból fikázza a samut.
(#432) schawo Ennek szerintem örülni fogsz 
[ Szerkesztve ]
Eladó !!! Netezős gép: http://hardverapro.hu/apro/ibm_p3_1000mhz_netezos_gep/friss.html Félgép: http://hardverapro.hu/apro/sempron_2500_os_felgepem_elado/friss.html

Erre volt az a nagy hűhó? Oké, értem a Samsung logikáját, de ez közel nem durrant akkorát mint vártam volna, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Szép meg minden, de meghagyom a fanoknak 
Minél több emberrel ismerkedek meg, annál jobban kedvelem az állatokat. Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal. Sony Xperia™ Acro S & Sony Ericsson Xperia™ Mini Pro.
Sőt, az valójában nem is 1 GHz-es, hanem 800 megás, ha jól emlékszem. 
Amúgy igen, egyelőre nem sok minden igényel ilyen számítási teljesítményt. Egy ARMv7-es mag 1GHz-en elég kéne legyen mindenre, a többit meg elintézné a videó enkóder/dekóder stb... Csak ugye a magok száma marketingfogás lett. Megint az van, hogy van sok tök jó hardver, amit az életben nem használ ki semmi, mert nem arra fejlesztenek. Mire meg elérünk oda, hogy a jelenlegi csúcs ki is van használva, addig megint lesz sokkal újabb, sokkal jobb.
Szerintem most fogunk majd elérkezni oda, hogy a Nexus One szint teljesen ki lesz használva, hogy a 7227A lesz az új standard. Még jó ideig elég lesz ez mindenre. Ez most kizárólag felhasználói szemszögből volt. 

Na alakul a móka. Lehet, hogy ez lesz a következő telefonom? Ha supercurio ilyen vidáman írja róla, akkor valószínű nem csak a DAC lesz jó, hanem a megvalósítás is. Köszi 
Neki nyilván belsős infói vannak, akkor pedig nem lesz csalódás.
[ Szerkesztve ]
Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.
Én mindig odaírtam hogy szerintem.
Nyilván vannak "divatfikázok" is.
A Wolfson DAC egy jó pont viszont.

Fogalmam sincsen. Sajnos nem dolgozom az Apple-nek mint HW tervező így vajmi kevés rálátásom van a dolgokra.
Én azt mondom, hogy szerintem nem cserélik még le, de ha le is cserélik lesz a dobozban átalakító az átmeneti időszakra.
Ja tényleg,el is felejtettem
800MHz és rendkívül gyors
jó,az ilyen iPad 3-ra írt játék már izzasztja,de úgysem játszom ilyeneket..nem hiába 85e az alja még mindig használtan is..a Galaxy S 2 most ez alá esik,hoppácska 
Azért vicces,hogy a (volt) 4830TG (ami azért bőven felső-közép kategória)laposomban volt két mag, itt meg 4 van 
[ Szerkesztve ]
Ez mondjuk örömteli. Amúgy erről mit lehet tudni azon kívül, hogy Wolfson? Vajon lesz olyan jó forrás, mint az első generáció? Az adatlap elég impozáns, de volt ez már valahol, vagy most debütál?
Több info: [link]
Igen, legalább SGS minőség
(#489) Pete55555 Köszi
Ez a linked feldobta a napomat 
[ Szerkesztve ]
Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

Ennyit találtam róla, aztán gyorsan be is linkeltem ide, örüljetek neki ti is 
Valós képességekről meg majd úgyis csak akor tudunk meg valamit, ha rendesen le is tesztelik. Sőt, még akkor sem, igazából akkor, ha(!) majd lesz rá voodoo ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#488) schawo Megelőztél 
[ Szerkesztve ]

Mondjuk azert fura, hogy miert van keseru szajiz majdnem mindenkiben (bennem is)
hiszen
1) jelenleg a legerosebb hardver a piacon (hivatalos tesztek nelkul is ki lehet jelenteni, hiszen tavaly is erosebb volt a tegra 2-nel, es mindket konkurens csak toldozta most a tavalyi rendszert, raadasul a samsung jobb gyartastechnologiaval dolgozik)
2) nagyon sok innovativ aprosagot vittek a rendszerbe, amikbol majd kiderul melyik hasznos, melyik nem, de jelenleg szvsz a Samsung szolgaltatasai viszik a primet
Viszont megsincs bennem a birtoklasi vagy. Tavaly majd megorultem egy S2-ert, de meg a Nexusnal is gyozkodtem magam, hogy nem kell az, nem jobb mint az S2
de most semmi. Mintha a 4S bejelentese ismetlodott volna meg, hozza a ceg az elvarhatot, a legjobb hardver, a legjobb kinalat, megsincs nagy durr.
Talan a kinezet miatt (szerintem bunronda) vagy azert mert megiscsak masban remenykedtunk, valami ujban, es nem egy egyszeru 4 magos rancfelvarrott belsoben?
Tavaly az S2 megkocsikaztatta a mezonyt, joideig kopni-nyelni nem tudtak ra a konkurensek, most viszont az S3 mintha csak 1 lenne a sok kozul.
Azt mondjuk el kell ismerni, az uj TW pofas (elbol fikazoknak meg ajanlom ne keverjek a launchert az egesz rendszerrel, mert ha nem tetszik a launcher, akkor ott a market, de csak probaljanak ki egy TW nelkuli vanilla androidot, sirva menekulnek majd vissza). Nameg az uj launcher mar igen kozel all az ICS designhoz a videok alapjan.
Sight. Sound. Speed.
Néztem az adatlapot, jó ez. Érdekes, hogy eddig olyan semmilyen volt számomra a cucc, de ezt megtudva elkezdett érdekelni.
A Twitter bejegyzést olvasva Voodoo borítékolható. 
Csak ez a mánia most mindenhol, hogy ilyen böhöm nagy a kijelző... Ezzel nagyon meg kell barátkozzak, ha a Nexusnak keresek értelmes utódot. 
" most viszont az S3 mintha csak 1 lenne a sok kozul." - pontosan 
bátyám GSG-én vanillia ICS van, semmi pénzért nem váltana vissza TW-re, nekem se tetszik ez az új TW, sztem rossz irányba mozdultak el, de majd elválik... 
[ Szerkesztve ]

"Mondjuk azért fura, hogy miért van keserű szájiz majdnem mindenkiben (bennem is)
hiszen...."
1-2-es ponttal is egytértek, főleg ezzel "nagyon sok innovatív apróságot vittek a rendszerbe"
"Viszont mégsincs bennem a birtoklasi vágy" Bennem viszont van, pont, hogy az S2 iránt nem volt, szvsz szerintem nem volt akkora hardveres fejlődés, hogy nekem(!) megérje váltani, na meg ugye a wolfsonn DAC elhagyása... 
"Azt mondjuk el kell ismerni, az uj TW pofas"
Ezzel, és az egész bekezdéssel szintén egyetértek, ráadásul az eddigi TW-hez képest tényleg sokkal szebb az új,
A piac beáll, mindenki 4.8" kijelző és 4 mag..innentől egy kérdés van: Melyik gyártó képes, milyen innovációt és miben felmutatni,hogy újra verseny legyen? Pl. akku?
El kellene fogadnod, hogy csúcs hardverhez szuper anyagok dukálnak. Kigörgetsz egy új 25 milliós BMW-t és akkor az egész belső tér kopogós műanyag, az ülések átlagos szövetből vannak stb... érted ezt?
Telefonnál ugyanez van. Rengeteg ember számára fontos, hogy a hardverhez társuljon a jó anyag. Szerintem teljesen jogos lett volna minimum egy polikarbonát ház elvárása. Fém meg az igazi.
Milyen remek szoftveres megoldásokról beszélünk egyébként? Én olyan túl sokat nem láttam, amit igazán hasznosnak találnék 
2 képet? Szerintem a fórumozók nagy része itt azért megnézte az Engadget videót is.
Abba hogy van launcher úgyis nem érdemes belemenni, mert ezen elindulva minden gyártó kiadhatná egyformán stock androiddal és rakj fel launchert amilyet akarsz... ez nem lenne túl jó hatással.
Én egyébként kifejezetten nem szeretem a samsungot és a műanyagot sem a felsőkategóriában, de nem lett ez szar, de ez az anyag nem méltó a telefonhoz (az más kérdés, hogy szerintem a touchwiz sem méltó az ilyen hardverhez, főleg Sense-szel összehasonlítva). Ráadásul most a formaterv is egész szép, végre változás, kár az anyagért.
[ Szerkesztve ]
iMac 27" 16GB, iPhone 5 16GB white, iPad 4 white, iPod nano 6 gen, MacbBook Air, Time Capsule 2TB, Apple TV 3 gen.

Mondjuk en spicarol valtottam tavaly, 1 magost nem akartam mar semmikepp, eredetileg tegra volt a cel, de az LG es a Motorola szerencsetlenkedese az ev elejen total elvette a kedvem tole. Aztan jott az S2, elso latasra szerelem, stb. De akkor ezekszerint megiscsak vonzo ez a gep is, csak most en kimaradtam a szorasbol 
Sight. Sound. Speed.
A polikarbonátban mi az extra a lakkozott polipropilénhez képest?
Én meg másfél éve folyamatosan párhuzamosan használok TW és Sense telefont, és nekem a TW kényelmi funkciói sokkal jobban tetszenek, mint a Sense eyecandyja, ami két hétig volt érdekes.
[ Szerkesztve ]
A fogás, minőségérzet. Fogtam SGS I-II-t, One X-et. Nem volt ugyanolyan érzés a polikarbonát, kifinomultabbnak hatott.
Azt mondjuk nem értem énse, hogy miért kell minden ilyen szaron fennakadni. Annyira mások a preferenciák, mindenkiből mást vált valahogy ki és a sajátunkat akarjuk a többiekre erőltetni... értelmetlen. Van aki a DAC miatt vesz ilyet vagy olyat, más meg a pixelszerkezet, szubjektív minőségérzet miatt, megint más meg OS miatt. A lényeg, hogy boldog legyen azzal, amit vesz és ne akaraja meggyőzni a világot, hogy bizony mindenkinek ezt kéne vennie...
[ Szerkesztve ]

a polikarbonát a parasztok vakítására jó, a többiek meg felfogják, h jaaaaa, hát ez is csak műanyag... 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog