2013. június 20., csütörtök

(#351) Stanley-B.

Stanley-B.
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát, nagyjából az lett, ami várható volt, a forma nekem végre tetszik (hosszú idő után az első Samsung), elölről tényleg eléggé ütős és jóval vékonyabbnak néz ki, amíg meg nem fordítjuk és jó Samsung szokáshoz híven ismét csak fényes, gagyi műanyag mindenhol... :(

Előző menetben sikerült S2-vel vinni a prímet a legtöbb ember szemében androidos vonalon, szerintem ez most ebben a menetben nem jött el, a ONE X jobb készülék lett, pedig a Samsung szeret kivárni és utána lépni, hogy rálicitáljon másokra... hát nem jött össze.

Pentile + műanyag, ez így gázos. Én ezt a komoly szolgáltatás hátteret sem érzem, hogy olyan durva dolgokat pakoltak mögé. Ezeknél jóval többet ér egy HTC Sense.

Összességében 2 értékelhető dolog szerintem a gyárilag indukciós töltés és a jó vékony perem és nem csak oldalt, hanem alul is egészen. Ezt más készülékben is szívesen látnám.

iMac 27" 16GB, iPhone 5 16GB white, iPad 4 white, iPod nano 6 gen, MacbBook Air, Time Capsule 2TB, Apple TV 3 gen.

(#352) gzbotii válasza noxwill (#345) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1. SGS2 nem volt, lattam, hogy a hatlap vekony muanyag meg nem tul "minosegi" a haz. De bar jol nez ki.
2. One X-en lattam, hogy minosegi es ossze is van rakva. Amiko rokonnal hosszan tapiztam, ez beigazolodott. Es a tobbseg szerint szep is.
3. iPhone 4-rol leirt, hogy minosegi. Volt nekem, es eszem eldobtam tolle (jo, igaz serulekeny es Apple, de akkor is ;] )
4. N9 latszik, hogy minosegi. Volt nalla. Ossze van rakva. Es a tobbseg szerint szep is ;)

5. SGS3 minoseginek nez ki a haz (nem az a nagyon bovli muanyag) de nem szep a dizjan

En, igy latom. Es szerintem sokan. Az, meg, hogy fem vagy muanyag, nem sokat szamit -szvsz

Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®

(#353) CabalX válasza kerekfej (#322) üzenetére

CabalX
(fanatikus tag)

Én pont ematt várom még a Galaxy SII Plus/Advance-t, talán az közelebb áll majd a telefon fogalmához. Egy valamire tuti jó lesz ez az S3 - lenyomja remélhetőleg az árakat.

(#354) feliks válasza AS (#348) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért én nemhiszem hogy az S2 topikjában feleennyi nemtetszés is lett volna. Persze ez nem így lett volna, ha az emberek nem várták volna annyira felfokozott izgalommal. Nézd, én alapvetően nem vagyok egy mindent lehúzós alkat, de tényleg többet vár az ember ennyi ideghúzás után. vas rendben van, a kijelző ízlés dolga, akár csak a méret, de a formaterv, és az anyaghasználat(nem az a baj, hogy nem fém, hanem hogy csillogvillog mint a kiciócókínaji cuccok) eléggé sokaknak nem tetszik (nekem sem), és nem hoz semmi olyat, ami megkülönböztetné az összes többi csúcskészüléktől.

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#355) lajo

lajo
(senior tag)

Ez a műanyagozás olyan mint az autókban a kopogósság mérése? :C
(Ami szerintem nagy fság, mert érzem én, hogy mi minőségi és mi nem, de a kopogáshoz pont nem sok köze van.)

(#356) babosmiki

babosmiki
(őstag)

Nekem fontosabb, hogy könnyű legyen a mobil,
mint hogy fémből legyen. :U

"Galaxy Note2, Galaxy Tab2, Acer Aspire One "

(#357) gzbotii válasza Xero (#350) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

98% a 3G/3GS-ek hatlapja ossze van karcolva es a tolto csatlakoznal elrepedve. De, bar miosegi az is, es jo kezbe fogni.

(#358) noxwill válasza gzbotii (#352) üzenetére

noxwill
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mind1, mindenesetre amíg nem volt a kezekben a telefon, addig ne alkossunk markáns, egyértelmű kijelentéseket. :)

Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió

(#359) ak76 válasza feliks (#346) üzenetére

ak76
(fanatikus tag)

Ezt a készüléket eddig SENKI sem tesztelte.
Senkinek sem volt a kezében hogy az "igénytelen műanyag tepsit" megtapogassa,vajh hogy van összeszerelve.
Épp ezért lámaság fikázni az anyaghasználat miatt,apropó,az SGS2 tejfölös pohár szilárdságú műanyag hátlapja sem az a kimondott high end feeling,nemdebár?
Többet vártak?
Legfőképp design,és anyaghasználat terén,ami lássuk be,nonszensz,pld kerámia burkolat,mégis hány tízezerrel emelte volna az árat,vagy a full hd kijelző(OMG :DD ...)EGY MOBILBA FULL HD,ÉRTED? :D

(#344) gzbotii
Szó sincs róla,a 3GS a maga idejében jó kis telefon volt,más kérdés hogy az ostoba rongyrázás sokakat arra kényszerít hogy széthajtott,odakent,roncsokból összelegózott 3GS-t vegyenek annyiért,amennyiért egy tisztességesen funkcionáló új droid is megkaphatna.

[ Szerkesztve ]

Nexus4 4.2.2

(#360) ducsidu

ducsidu
(senior tag)

Szerintem szép lett :) de a fekete változatnál az a szálcsiszolt hatás...
Csak a kijelző ne lenne Pentile :( szvsz az a legnagyobb hibája.
Várom a MA tesztet :D

[ Szerkesztve ]

Légy önmagad, más már foglalt .: Huawei Ascend Y300 :.

(#361) bongeszo

bongeszo
(tag)

Hogy Bocha-t idézzem: "nem kellett jósnak lennünk".
Azért a siri koppintás meglepett...

Ami nagyon tetszik benne az az indukciós töltés, végre valami újítást is be mertek vállalni!

(#362) sajtee válasza Xero (#350) üzenetére

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

Nem ismerlek, de a kommenteid alapján sejtettem valamit. Másik topikban megtaláltalak, jé, ipod, mac, iphone.
Szidd akkor is, ha még az i7-et is veri ;)
Mármint iPhone.

[ Szerkesztve ]

Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

(#363) Sofian válasza ak76 (#359) üzenetére

Sofian
(őstag)
LOGOUT blog

"EGY MOBILBA FULL HD,ÉRTED?"

Az hagyján hogy FullHD, de mi lett volna ha FullHD pentile lenne... amin még a nagymuter is kiszúrja a recés betűket.. :C

https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

(#364) AS válasza feliks (#354) üzenetére

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De igen, S2 ben fö tárgy 800*640 es kijelző volt . Meg ugye hogy műanyag. Meg nem valós a vékonysága.

(#365) xlife11 válasza sajtee (#362) üzenetére

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

i4S-t pl miben veri?Hardvertől függetlenül szvsz semmivel sem lesz gyorsabb, nagyobb kamera, stb.WOW. Mellé ott a húgyszar Pentile, gagyi anyagok, tepsi, stb

(#366) fairi

fairi
(senior tag)

Biztos jó mobil lesz, de vhogy nem ad birtoklási vágyat. felbontás nőtt, de a kijelző nagyobb lett,és pentile-mátrixos. Most már négymagos proci van, biztos vmikor jó lesz, ha majd a progik kihasználjak ezt. Ám nem tudom jelenleg mi a szitu. Ezenkívül van más változás? Sokáig hű társ marad a Samsung galaxy S2 :)

(#367) Szroncs

Szroncs
(újonc)

Gyorsan felpakoltak az angol oldaukra : [link]

Itt mindenki meglathassa a tutit.

Erdekes ez a termeszet belemagyarazas a design-ba. En valagogy az asus zen-t nagyobb megnyugvassal tapiznam. Oke oke az egy ulrabook de legalabb elegans es minosegi minden szeglete.

Csak en ertettem felre valamit a bemutaton vagy tenyleg lesz hozza olyan szuper vekony kepernyovedo "smart cower" mint Ipad- hez?

Bar igy belegondolva lehet, hogy a smart cower elnevezes ugy hat mintha az apple lopta volna toluk :DD

Ero biztos lesz benne de az van nem keves a One X ben is.
Kijezlo: PenTile Super AMOLED vs RGB Super LCD 2 nem kerdes.
TouchWiz vs Sense nem kerdes
Anyaghasznalat nem kerdes

Extra szoftverek:
Enyi szemetbol egy majdcsak bejon alapon dobaltak bele sztem.....

Pop up play: Erre a legjobb magyarazat a linken talalhato kep a feature rol. Azaz sms iras kozben kitakarja a video a billenyuzetet, hogy NE tugyal irni mekkoramar...

Best photo: Ezt nem is tudom melyik SE mobilom tudta 5-6 evvel ezelott.

Mond neki angolul, hogy milyen ido van stb... asszem erre majd az Apple mongya nekik nem csak 8 nyelven, hogy f..u
Az ara meg erdekes lehet de szerintem partiban lesz az is One X el..

(#368) Antares83 válasza ak76 (#359) üzenetére

Antares83
(kvázi-tag)

Az egy dolog, hogy sok embernek baja van a müanyaggal, de nagyon soknak a formával is. Ahhoz meg nem igazán kell kézbevenned, ha az alakja nem tetszik.

Samsung Galaxy S II JB Leak 4.1.2

(#369) fairi válasza xlife11 (#365) üzenetére

fairi
(senior tag)

Őszintén ha te észreveszed a pentile mátrixot HD felbontásnál megdícsérlek, vagy te vmi szuperember vagy, akinek nagyító szemei vannak?

(#370) sajtee válasza xlife11 (#365) üzenetére

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

SGSII is, de tök mindegy.

(#371) Sofian válasza fairi (#369) üzenetére

Sofian
(őstag)
LOGOUT blog

..még a Holdról is... :U

https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

(#372) AS

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na és legfontosabb hogy szuper gyors , köröket ver HTC One X re.....
LINK
Háttérben futó videó meg durva....

(#373) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

én egy benchmark-ra leszek kíváncsi :D

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#374) erdoke válasza Integra (#89) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egyelőre annyit tudnak RGB-vel, amit a 7.7-es tabletben kiizzadtak. Talán jővőre eltűnik a sávosodás.
Valaki számolja már ki, hogy milyen effektív ppi-t jelent a 4,8" 720p*2/3.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#375) Cyberpunk válasza babosmiki (#356) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát például a Note-nál kifejezetten sokat dob az öszképen egy fém akkufedél. Fogásra is más lesz, és sújra is jobb. A Note érdekes egy jószág. Nagy, de az ember meglepődik mikkor kézbe veszi, hogy milyen könnyű. Ez nem jó nekem.

Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

(#376) transmission

transmission
(tag)

Szerintem nem lett valami szép telefon..

http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!

(#377) Stanley-B.

Stanley-B.
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindenkinek aki szerint felesleges már most fikázni a műanyagot:

kivágott képkocka Engadget videóból: [link]

Egy "zászlóshajót" ilyen hajlékony műanyagért szerintem csak szidni lehet...

iMac 27" 16GB, iPhone 5 16GB white, iPad 4 white, iPod nano 6 gen, MacbBook Air, Time Capsule 2TB, Apple TV 3 gen.

(#378) Zlika válasza kerekfej (#322) üzenetére

Zlika
(fanatikus tag)

Mint az o2x... ;) (amugy respekt az s2-nek)

Az optimus 2x CM10-el (lenne) a legjobb.

(#379) ABal

ABal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem értem a Samsung ragaszkodását a Pentile-hoz. Ez valami technikai korlát a Superamoled gyártásában, amit nem tudnak átlépni vagy mi? GSII-nél mégis sikerült, mi ez a hátraarc?

(#380) utomi

utomi
(fanatikus tag)

Hát nekem csalódás az S3, messze többet vártam a nagy hype után de azért nyilván jó kis teló lesz. Ellenben nekem a fényes hátlap baromira nagy minusz pont. Utálom ezeket a lakkozott izéket. Ráadásul ezzel a lekerekítéssel olyan lett a teló mintha egy nagy Galaxy Ace vagy mini lenne. Sehol sincs a prémium érzés nekem.DE mivel kézbe nem fogtam és élőben nem láttam ezért még nem nyilatkoznék erről. A Pentile-ért viszont megint csak kár, itt bizony a konkurencia nagyobbat ugrott. (SLCD2 vagy Sony BraviaEngine!)

Apple MacBook Pro 9,1 , iPad 4 16GB 4G, HTC ONe,Apple iPhone 5 64GB White, Nokia Lumia 920 32GB White

(#381) Isual válasza erdoke (#374) üzenetére

Isual
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Valaki számolja mar ki, hogy milyen edfektív ppi-t jelent a 4,8" 720p*2/3." - ezzel az avatarral ilyet írni... ejnye :D

A stresszmentes élet a halál

(#382) enginev3.0 válasza atila4 (#192) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Kicsit nőies

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindnyájunknak fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#383) utomi válasza Stanley-B. (#377) üzenetére

utomi
(fanatikus tag)

És itt mit kellene látni?

Apple MacBook Pro 9,1 , iPad 4 16GB 4G, HTC ONe,Apple iPhone 5 64GB White, Nokia Lumia 920 32GB White

(#384) Stanley-B. válasza utomi (#383) üzenetére

Stanley-B.
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom hogy hajlik?

(#385) ge.k.ko

ge.k.ko
(kvázi-tag)

Mit kell ezen a fém kérdésen ennyit görcsölni? Már többször elhangzott, hogy az elektromágneses hullámok egy dolgot tudnak csak: a FIZIKÁT. És soha sem hibáznak. Ergo, egy fém házból, ami Faraday-kalitkaként viselkedik, nem, vagy csak csökkentett hatásfokkal tud kifelé terjedni. Meg lehet nézni pl a HTC Sensation érzékenységét - olyan, mint egy rossz kurva.

Talán nem véletlen, hogy rádiós téren a legnagyobb - és vitathatatlan - tapasztalattal rendelkező gyártók nem igazán nyúlnak fém burkolathoz (pl. Nokia). Persze mindent meg lehet oldani, de súlyos kompromisszumok árán. Ezt már az Apple is megtanulta. Az antennája a 4-es szériának szintén elég - khm. - frigid, mert ott meg a "markolatba" pakolták.

Summa summarum, műanyag ház, és rendesen elhelyezett és méretezett antenna rulez.

Amúgy ez a fényes bakelit nekem elég gagyi - én már az S II-őt is rühelltem e miatt:-)

(#386) feliks válasza fairi (#369) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

A pentile sávosodik.

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#387) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

A fényes műanyag hátlapot leszámítva nagyon ott van minden téren a teló. :C

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#388) Cyberpunk válasza Stanley-B. (#377) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Durva.:(

(#389) Cyberpunk válasza Stanley-B. (#377) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez meg dupla.:D

[ Szerkesztve ]

(#390) erdoke válasza Isual (#381) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lusta vénember, ne csodálkozz rajta. :N

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#391) noxwill válasza AS (#372) üzenetére

noxwill
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az az S Beam dolog meg mi a franc volt?
Kajak annyiból állt a képátküldés hogy összeérintette a 2 telefon hátlapját, megbökte a kijelzőt azt át is ment a kép?

Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió

(#392) kerekfej válasza gzbotii (#352) üzenetére

kerekfej
(őstag)

1. SGS2 nem volt, lattam, hogy a hatlap vekony muanyag meg nem tul "minosegi" a haz. De bar jol nez ki.

Samsung GT-I9103 Galaxy R Galaxy S II kistestvéreként is felfogható. tesztalanyunk ugyanis kuriózumnak számít a fém hátlapja miatt.

★★★ Teclast X30SE DAP HiFi Mp3 zenelejátszó eladó 12k www.href.hu/x/km0i ★★★ (elvileg ez legjobb hangzású player ennyiért)

(#393) kungzi válasza erdoke (#374) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

itt van minden specifikáció 306 PPI

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#394) jacis

jacis
(PH! addikt)

Ez ha jól látom megkapta az S1 féle mocsok műanyag borítást :Y
A megjelenése/design meg semmi csúcskategóriás érzetet nem küld az agynak :W

BlackBerry Z10

(#395) utomi válasza AS (#372) üzenetére

utomi
(fanatikus tag)

Azért finoman ezzel.Nem tudni, hogy mi megy a háttérben, mennyire életszerű a dolog. A HTC OneX is lag mentes majdnem, gyakorlatilag nincs is csak baromi ritkán de már most garantálom neked, hogy ugyanennyi lag lesz az S3-ban is.
De a lényeg, hogy leírhattad, hogy az S3 már most köröket ver a One X-re! Esetleg tapasztalat vagy csak a Samsung szerelem beszél belőled?

(#396) gzbotii válasza kerekfej (#392) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

En is ezt mondtam.. vagy nem? Vagy en nem ertem... :F

(#397) Xero válasza sajtee (#362) üzenetére

Xero
(PH! addikt)

Ahogy már írtam az általam használt eszközöknek mi köze van a véleményemhez?
Igen van iPodom réges régen és mind a mai napig használok egyet az autóban lossless forrásnak.
Igen van több Mac-em, mert az itthoni felhasználásomra és a munkámra is ezek a legmegfelelőbb gépek, valamint szeretem az alu dolgokat.
Igen iPhone-om van, mert a Mac-ekkel nálam az Apple bizonyított, ráadásul ezt tudtam anno a legjobban beépíteni az életembe.

Viszont Apple terméken kívül használok/használtam még nem kevés gyártó termékét és mindig is törekedtem a minőségre. Kézi eszközök közül pl mind a mai napig a Palm Tungsten E-m anyaghasználatát nézem a legtöbbe.

Egyébként az én szememben egyáltalán nem veri még az i4S-t sem, hiszen nem tudnék mit kezdeni az iOS appjaimmal, nem tudnék mit kezdeni a dock connectoros eszközeimmel, nem tudnék mit kezdeni a méreteivel. Másrészt pedig hiába a számháború, ha a SW nem képes kiaknázni a HW-ben rejlő lehetőségeket. Még az iOS-nél is tisztán látszik, hogy a SW felhozatal maximum 1-2%-a igényli a 4S sebességét, míg kb 5-10%, ami ki tudja használni, ha az adott.

(#398) babosmiki válasza Cyberpunk (#375) üzenetére

babosmiki
(őstag)

Nekem a Note-ban pont ez tetszik.

"Galaxy Note2, Galaxy Tab2, Acer Aspire One "

(#399) GALARDO

GALARDO
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A telefon nem tetszik, és a nagy felhajtás ellenére, nem esett le az állam se.
A borításáról, értelemszerűen csak akkor lehet nyilatkozni, ha már volt a kezünkbe. Addig meg semmiképpen sem kell lefikázni.

[ Szerkesztve ]

HTC One V & iPad 4

(#400) sajtee válasza Xero (#397) üzenetére

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

Nem személyeskedni akartam, csak megértem, miért nem tetszik... :R

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.