2013. május 26., vasárnap

(#1) Gengi

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

A video eltűnt ?

Amikor a Wave egyet megláttam bekapcsoltam megfogdostam nagyon bejött. Jó látni az ilyen jól sikerülő mellék utakat is :). Hajráf!

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom" Samsung S27A550 Monitor ELADÓ!!!

(#2) Karma

LOGOUT blog

"A régebbi Wave modellek tulajdonosainak nem kell aggódni, a bada 1.2 az ő készülékeikre is meg fog jelenni, bár a pontos dátum még nem ismert."

Nem egy ember frissített már Kiesszel 1.2-re az elmúlt nap folyamán :P Persze product code váltás kellett hozzá, a T-sek esetében még egy master reset is kell, de azért ez már a "kapualjban van az 1.2 frissítés" kategória.

A Route66-ot meg elég sokan használják itthon navigálásra, legálisan, úgyhogy halvány fogalmam sincs miről beszélsz az elérhetetlenségével.

Exchange-en keresztül teljes értékűen lehet szinkronizálni Google-t egyébként. A kezdetek óta. Az egy más kérdés, hogy a naptár-szinkronizációval korábban kritikus bajok voltak, de úgy tűnik ennek megjavulásáról nem tudunk meg semmit.

[ Szerkesztve ]

You made 500000 invulnerability potions !

(#3) koxx

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A 8. oldalon a Specifikáció alatt HTC Trophy felirat van

A készülék nagyon jól sikerült, de tényleg nem éri meg a csere wave I-ről.

[ Szerkesztve ]

"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

(#4) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Szép, jó, de még egy bőr effektus. Persze a Wave-vel elég magasra tette a lécet a Samu, úgyhogy valahol érthető is hogy nincs akkora ugrás, de azért kitalálhattak volna még valamit. Viszont kellett már valami frissítés a Wave-re ennyi idő után. Kicsit E71-E72 érzésem van, csak itt még annyi előrelépést sem látok.

Mindez mégjobban eltörpülne ha már lenne értelmes bolt a rendszerhez, de erre még mindig várni kell. Utálok várni... :)

Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly

(#5) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Kicsit felesleges a készülék, de amúgy tényleg jobb a nagyobbk ijelző csak kár hogy nem superamoled+ lett, a navit én sem értem, én megvettem és azóta tökéletesen működik.

A másik kérdés az h a wave2 kiadásával rohamosan csökkenni fognak e a wave 1 árai, mert annak nem örülnék annyira :F

Szerk.: az meg hogy trés telókra mikor lesz 1.2 szerintem eléggé ingoványos dolog..de sok jót nem jósolok, pedig jó lenne már, de garit meg nem akarom bukni, tehát marad a kivárás.. :U (és akkor a várva várt fizetős store-ról még nem is beszéltünk..)

[ Szerkesztve ]

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade-->Alcatel OT-995

(#6) skajwa

skajwa
(senior tag)

Előszőr is köszi a tesztet!

Én összességében visszalépésnek nevezném az első wave-hez képest. Nagyobb, vastagabb, rosszabb kijelző....Azt főleg nem értem mi az oka a Samsung és LG mobilok drasztikus árcsökkenésének. Többek között ezért sem használtam huzamosabb ideig egyiket sem.

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#7) vendingo

vendingo
(őstag)

Sajnos hiányzik belőle valami plusz a wave 1-hez képest.
Legalább a színét megváltoztathatták volna, vagy tehettek volna bele egy 8mpx-eles kamerát, vagy valamit. Ez így egy rókabőr!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#8) SZ4B

SZ4B
(tag)

legközelebb a szerkesztőknek pánsíp aláfestéssel népdalokat kell a hands on alatt játszani és akkor nem bannolja a Sony Music a videót :))

szigNÓ

(#9) andris1602 válasza Szasza888 (#5) üzenetére

andris1602
(tag)
LOGOUT blog

Szia. Miért nem örülnél ha csökkenne a Wave ára? el szeretnéd adni?
mert valszeg csökkenni fog.. gondolom aki még nem vett ilyen telefont, annak most még vonzóbb lesz.

(#10) petymeg

petymeg
(őstag)

bocs a kötekedésért, de az első gomb az mitől lenne rombusz? a rombusznak két pár párhuzamos egyenes az oldala. ez max. trapéz lehetne ha nem lenne íves...

Sony Xperia S & Xperia Tablet S & Jiayu G2S

(#11) JanFe

JanFe
(senior tag)

Jo keszulek, de a Wave I - hez kepest nincs nagy valtozas...

"There is nothing permanent except change"

(#12) vans?

vans?
(őstag)

Jo cucc, de a Wave is az, szerintem sem eri meg valtani...

Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."

(#13) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönet a tesztért!

Ahogy észrevettem, az új jövevény kijelzője most teljesen síkba van a telefon elejével. Nekem tetszik az S8500-on, hogy kicsit "süllyesztve" van. Továbbá mintha a kamera is gyengébb lenne, akadozna a videó ("kicsit Galaxy S-es"), nem olyan szép folyamatos, mint az első Wave-nél...
Amúgy a bada 1.2 sem váltotta meg (számomra) a világot a böngésző kapcsán. Még most sincs szövegtördelés, a címsor minden egyes érintésre előjön, stbstb...

(#14) Szasza888 válasza andris1602 (#9) üzenetére

Szasza888
(senior tag)

Talán mert csökken a telefonom értéke? :F És ha jön valami nagyobb újítást hozó wave készülék, vagy csak simán cserélni akarom akármiylen másra, kevesebbet fog érni :U

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade-->Alcatel OT-995

(#15) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem erőltették meg magukat a Samsung mérnökei. De ez is egy kiváló telefon lett aminek az ára is nagyon korrekt.
Még lehet egyszer elcsábulok a Badára. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#16) er2es válasza Napfénysüti (#15) üzenetére

er2es
(kvázi-tag)

jó kis teló, sztem szebb-férfiasabb mint elődje...és az ára is jó

(#17) Nordic

Nordic
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

"A Wave II kamerájával lőtt fotók minősége hozza az elvárható szintet: a színek szépek, kromatikus aberráció nincs, a zajszint is alacsony.

Sajnos azért negatívumok is akadnak, a kamera közepes teljesítménye..."

A kettő között csak én érzek egy kis ellentmondást?
Mellesleg mi van a samuval? Már nem csak másoknak, de maguknak sem hajlandó Amoled kijelzőt adni? :D
Am faxa teszt, király telefon. Ha lenne qwerty-je, megvenném.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}

(#18) Arthuro_Adam

Arthuro_Adam
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek az ára is hasonlóan jó lett, mint a sima Wave-é, így meg már pláne érthetetlen, hogy miért lett relatív drága a középkategóriába szánt badas telefonoké.

Vajon meddig marad ez az árszint?

Azt jól láttam, hogy a böngésző automatius tördelése még mindig hiányzik?

(#19) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az egyetlen vele kapcsolatos negatívum, hogy egy agybadugós fülest kapunk..."

WTF!?
Eddig nem az volt a baj minden telefonnál, hogy sima kialakítású fülest adnak, most meg az a baj, hogy agybadugós kialakítású?

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#20) Nordic válasza Thome (#19) üzenetére

Nordic
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Kinek mi tetszik! Lehet hogy front van:D

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Wave II túlzás, inkább Wave 1.01a :)

[ Szerkesztve ]

ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) skajwa válasza ^Clown (#21) üzenetére

skajwa
(senior tag)

Ezt a legtöbb samsung (vagy akár nokia) mobilra rá lehetne sütni! :)

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#23) AS

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hamarosan nem lesz Wave és ez lesz helyette. Bda 1.2 tényleg nagyon jó, már Simma Wave-m is fen van. :)

(#24) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis készülék, de én inkább maradnék az elsőnél, ha már Wave-t kellene venni.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#25) joamilestoné

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Valakinek nincs meg ez a HÁTTÉRKÉP?
Gyönyörű szép, szívesen feltenném a saját telefonomra is!

Lumia nem akar a földön járni

(#26) Bocha válasza Karma (#2) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elképzelhető, hogy az volt a gond, hogy ez nem egy magyar forrásból származó tesztkészülék volt, mindenesetre ezen nem működött a R66. Amennyire én tudom, a cucc navira Magyarországon akkor használható, ha megvásárolja az ember, de ezek a preinstalled verziók nem működnek. Utánajárunk a Samsungnál és ha szükséges, módosítjuk a bejegyzést, köszi az észrevételt! ;)

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#27) Bocha válasza ^Clown (#21) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

HTC-s mentalitással pedig Wave HD lehetne. :D

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#28) Karma válasza Bocha (#26) üzenetére

LOGOUT blog

Harminc napig fizetés nélkül is mennie kell ;)

You made 500000 invulnerability potions !

(#29) tjb007 válasza joamilestoné (#25) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

[link]

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#30) Nordic válasza Móci (#24) üzenetére

Nordic
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Nekem azért már kicsi lenne egy sima Wave méret, viszont ez a 3,7" ideális.

(#31) AS

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igazából én MWC-s Wave3-at vagy kitudja mi lesz a neve várom amin Bada 2.0 lesz.
:)

(#32) _szantos_ válasza Nordic (#17) üzenetére

_szantos_
(lelkes újonc)

Nem csak te érzel.

A képeket látva alsó kat. telónak elmegy, de ennek kevéske sztem.

"A Wave II kamerájával lőtt fotók minősége hozza az elvárható szintet: a színek szépek, kromatikus aberráció nincs, a zajszint is alacsony."
"A makró mód is megfelelő, az 5-10 centiméterről lőtt képek viszonylag élesek"

Mondjuk az elvárt szint definiálásán lehet vitatkozni, de szvsz:
- színek nincsenek (de nem is vmi színesek a témák)
- krom. ab. tényleg nincs (vmennyire szintén a téma számlájára írom, élmenti színes aura nincs, de 3. kép bal tetején azért "meg kell eteni" az ágakat a fénnyel, h ne látszódjon; aki meg az első kép alapján ítélne: észre kell venni, h a borús ég miatt kevés a világosságkülönbség az ítéléshez, ill. a fénymérés is az égre optimalizált)
- zajszint alacsony (mert igen erősen szűrve van)
- makró mód sem éles (igazából egyik kép sem éles, mert agyon van szűrve)
- mindezek mellett dinamika nulla

(#33) Telomanikus

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

hát belülről szebb mint kívülről

http://www.flickr.com/photos/bodnarb - NIKON D5100

(#34) leslieke válasza JanFe (#11) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pontosan, nagyobb kijelző, átalakított menü gomb.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#35) andris1602

andris1602
(tag)
LOGOUT blog

szerintetek a Wave II megjelenése után meddig marad a szolgáltatók kínálatában a Wave?

[ Szerkesztve ]

(#36) helixP

helixP
(őstag)

A kamera hozza az elvárható szintet?Ez lenne az elvárható szint? Tudom, hogy nem voltak jók a fényviszonyok, de ennél kevesebbért is "billentyűzet élre" hánytatok már több optikát...

[ Szerkesztve ]

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#37) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

ha megrohadok, se fog bejönni ez a samu tw menü, egyszerűen rossz ránézni, és amíg ez lesz, nekem samum nem lesz.. :(

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#38) joamilestoné válasza tjb007 (#29) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Király csávó vagy! Köszönöm szépen, tjb007!

Lumia nem akar a földön járni

(#39) AS válasza amanoba (#37) üzenetére

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet témázni ez olyan mint Nokiánál az alap Téma..... már most van kb 80 fajta téma rá....

(#40) leslieke válasza AS (#39) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Arról nem beszélve, hogy akár saját maga is csinálhat egyedi témát.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#41) Tonyk

Tonyk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most tényleg, de a 14-18 korosztályon kívül vesz valaki ilyen tapizós telefont?
Mondom ezt az után, hogy volt nekem is. De hülyét kaptam tőle, ha hirtelen kellett volna valami, esetleg hívás közben. Ott masszíroztam, csak épp nem azt csinálta ami kellett volna.
Jó lenne már ha végre nem a gyerekekre gondolnának a fejlesztők, hanem azokra is akik tényleg telefonálni szeretnének, azt pedig hatékonyan.
Nem mondom , hogy a fél karom odaadnám egy frankó, és szép, nyomógombos telefonért, de azért igen hepi lennék.

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#42) Keldor papa válasza Tonyk (#41) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mindenki azt vesz szinte. Have you been living under a rock?

Microsoft Xbox One & Sony Playstation 4

(#43) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

jópofa kis telefon, de nekem azért a képei messze nem jó minőségűek. :O
Bár ha nagyon kell lehet valamire használni

http://picasaweb.google.com/ekieki77

(#44) albiosz válasza leslieke (#40) üzenetére

albiosz
(fanatikus tag)

20 K-val többet szerintem nem ér ez a nagyobb kijelző (gyengébb minőséggel pláne).
Egyébként jó telefon, de semmi extra az elődhöz képest. Továbbra is sima Wave kéne. :)

Egyébként dr.Kind cikkei mindig nagyon kiegyensúlyozottak és jó a stílus, köszönet neki a tesztet!

(#45) leslieke válasza Tonyk (#41) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tt masszíroztam, csak épp nem azt csinálta ami kellett volna.

nem mindenkinek való tapizós telefon. Ezek szerint neked se.

(#46) AS válasza Tonyk (#41) üzenetére

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az attól függ milyen volt kezedben abból is van nagyon rossz és nagyon jó is.
ÉS nem, legtöbb érintős készülék 18 éves felülieknek van Vagyis inkább 18-45 között, amcsiknál nem is vehet gyerek komoly érintős készüléket.
Ezt benézted. :))

(#47) leslieke válasza albiosz (#44) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem se ér többet. Ráadásul a menü gomb nem is tetszik nekem.

(#48) Quasi_modo válasza Tonyk (#41) üzenetére

Quasi_modo
(PH! kedvence)

a 14-18 korosztályon kívül vesz valaki ilyen tapizós telefont?
Igen, sokan.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

(#49) Bocha válasza _szantos_ (#32) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi a visszajelzést! :R
Kicsit módosítottam az oda vonatkozó részen, pár dologra nagyobb hangsúlyt tettem, de Kind eredeti definíciójával sem volt gond, bár valóban nem említette meg, hogy nagyon kicsi a dinamika tartomány.

(#50) Bocha válasza Karma (#28) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Módosítom, köszi!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.