2013. május 26., vasárnap

(#1) Duliee

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A csaj kötelező eleme az irodának és a marketingnek. Koreában ez már csak így meg :D Samu és LG is szeret így promózni

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#2) autox3c

autox3c
(kvázi-tag)

"panel Super PLS (Plane to Line Switching) típusú"
wow na erről még nem hallottam

A fényes kijelzők használatát én komolyan nem értem...ez mire jó? Full használhatatlan egy normális szobában... :W

Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.

(#3) Viktor81

Viktor81
(tag)

Ez igen !
Bevenne a gyomrom, ha ilyen elott kellene uldogelnem...

(#4) eight válasza Duliee (#1) üzenetére

eight
(senior tag)

Autók, számítógépek, technikia cuccok, borotvák, dezodorok... stb... szóval minden amivel férfiakat céloznak meg értelemszerűen csajokkal érdemes reklámozni. A reklám alapvető követelménye hogy jó (élet)érzéssel párosuljon, mert úgy hat a legjobban a hosszú távú memóriában, és a férfiak (többségének) a szép nő látványa bizony jó érzés :K .
Az ebben a legjobb hogy ha sosem nézel TV-t és nem vagy agyhalott, és tudod hogy ez csak manipuláció, még akkor is működik hosszú távon.... Évek alatt bizony a sok szép nős Samsung reklám meg fogja tenni az agyadban a hatást ha akarod ha nem :P

[ Szerkesztve ]

(#5) Misi 007

Misi 007
(őstag)

Ez még most se jelent meg?
Emlékeim szerint anno még "S27A970" néven futott.
Én nem hiszem hogy a Samsung egy közel 300 ropis monitornál megengedheti azt a luxust hogy az ne kapjon anti-glare-t...

Formula 1 Official Race Edits: http://tinyurl.hu/y8Dd/

(#6) eight válasza Misi 007 (#5) üzenetére

eight
(senior tag)

A samuknak (szvsz) nagyon jók a fényes bevonataik, a TV-met pl simán lehet nézni nappal is, vagy akár felkapcsolt villanynál is minden probléma nélkül.. én is meglepődtem.

(#7) Antibazsi válasza Duliee (#1) üzenetére

Antibazsi
(senior tag)

Tartsák meg jó szokásukat. Inkább őket nézegetem mint egy szőrös hónaljú taekwondost. :)
A monitor meg szép-szép, de k drága és fényes. Kicsit gyúrhattak volna még rá,hogy legyen pivot is, akkor talán.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#8) Pantok válasza Misi 007 (#5) üzenetére

Pantok
(fanatikus tag)

Ez valami új divat hogy az anti-glare réteg nélkül jobbak a színek (ami igaz is, kicsit tompít a réteg, így nélküle élénkebb lesz a kép) sokan lerántották az anti-glare rétegeket a Dell ultrasharpjaikrol meg hasonló.

És tényleg szebb is a kép --- amíg a hullasötétben ülsz a pincében biztosan.
Minimális képi fejlődés, cserébe viszont minden helyzetben ahol nincs tök sötét szarabb a helyzet mint AG-el.

Ez ilyen tech divat vagy ilyesmi, vagyis inkább marketing a cégek részéről, "ha nagyon drágán adjuk a fényeset akkor elhiszik hogy az a jobb". Applenek bevált alapon.

(#9) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor inkább egy dell 27" IPS, rengeteget kérnek ezért...

Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft

(#10) eight válasza Pantok (#8) üzenetére

eight
(senior tag)

Van különbség bevonat és benovat között... Ha mondjuk megézed egy felső kategóriás NEC vagy egy Eizo AG-jét akkor látni fogod hogy mennyivel minőségibb mint az Ultrasharpoké. Ha versenyképes terméket akarsz és nem a csúcskategória a cél, akkor valahol spórolni kell, és a Dell (többek között) pl. az AG-n spórol (a mi szerencsénkre, mert így nagyon jó áron juthatunk hozzá kiváló monitorokhoz:R).
Amikor lerántják az Ultrasharpokról az AG-t, akkor ott már semmi anti nem lesz és az nem ugyanaz mint a Samu fényes bevonata, szvsz ott nem csak egy sima üveg van.. legalább is a Samsung TV-k nél biztos hogy van valami plusz.

(#11) Pantok válasza eight (#10) üzenetére

Pantok
(fanatikus tag)

Tévé szerintem mást kap mint a monitor.
Mindenesetre a végeredmény ugyanolyan tükröződés - elfogadhatatlan szinten.

Nemmondom hogy én szeretem az AG-t az én dellemen, de soha életembe nem jutna eszembe fényes retek monitort tenni az asztalomra. Tabletnél és netbooknál is marhára idegesít, pedig ott még van esélyem megoldani hogy ne tükröződjön az arcomba annyira.

(#12) Isual válasza Black Dragon (#9) üzenetére

Isual
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ott a pont :K

A stresszmentes élet a halál

(#13) eight válasza Pantok (#11) üzenetére

eight
(senior tag)

Egyet értünk, és én is úgy szeretem a Dell-emet ahogy van AG-vel együtt, csak azt próbáltam mondani, hogy ez itt nem egy alsó kategóriás monitor, és amig nem láttam a képét élőben, addig nem merném kijelenteni hogy nézhetetlen csak mert "glossy".
Én is utdom hogy miről beszélsz a tabletnél és netbooknál, de a Samu TV-nél ez valahogy nem jön ki olyan durván (nem tudom mit csinálnak de lehet hogy talán van ott valami nagyon light-os plusz réteg a polarizer után ami segít?)
Tudom hogy a jobb TV-k az más kategória, de végül is az én TV-m is már 3 éves, szóval lehet hogy már olcsóbb és eljut a monitorokba is a technológia. :U

[ Szerkesztve ]

(#14) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ocsmány lett a talpa meg a káva. Szerintem nagyon tré lett.

« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

(#15) Recon666

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Nem rossz. Tetszik külsőre, és belsőre is. :)

(#16) ledgeri

ledgeri
(PH! addikt)

De miért nem lehet élő képet hagyni a monitoron, miért kell rávágni mindig, mindent utólag?? :W :W :W

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest); Keresek bármilyen infót A szemüvegről https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZcjpXbMiCtg#t=272s

(#17) Ł-IceRocK-Ł válasza ledgeri (#16) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Marketing.

« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

(#18) korion

korion
(fanatikus tag)

fényes :((
miért nem lehet átlátszó,vagy minek van neki?! ;]

Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

(#19) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Meg csak par hete kerdeztem, hogy miert nincsenek olyan monitorok ahol a talpazatba csatlakozik minden, erre tessek. Samu mindent megcsinal...csak az ara picit csipos...

Masodik kerdesem, miert nem nyertem meg a lotton? :B

(#20) kiskaktusz válasza Black Dragon (#9) üzenetére

kiskaktusz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#21) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Szerintem előrelépés ebben az árkategóriában a hardveres LUT, mert ha jól értem akkor az lesz benne. A fényes-matt kérdés engem is foglalkoztat. Jobban szeretm fényes színeit, de sajnos az elhelyezést nagyon megnehezíti és a kalibrálása sem a legkönnyebb, de szerencsére az újabb eszközök már jobbak ezen a téren. Mint ahogy előbb írták, sajnos az AG bevonat is elég förtelmes tud lenni, szerintem is itt olcsósít a Dell.

twitter: MatrixfanLive

(#22) Isual válasza M@trixfan (#21) üzenetére

Isual
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A tftcentral 16 bites (!) hw-es LUT-ról ír... ettől még én a Samsungtól nem várok csodákat... lehet az 16 bites, de abból is van ilyen is meg olyan is, persze egy (profi) teszt - ha lesz - majd elregéli nekünk, hogy milyen komoly is az elektronika mögötte. Én szkeptikus vagyok... :U

A stresszmentes élet a halál

(#23) M@trixfan válasza Isual (#22) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

16 bites LUT :Y Köszönöm a linket, mindenképpen figyelni fogom milyen tesztek jönnek ki róla. Örülnék ha jó lenne a monitor mert végre van valami az Apple mellett ami nem e legborzalmasabb műanyagokból és PC ház belsős lemezből van.

(#24) kurtuzov

kurtuzov
(tag)

Én már akkor kinéztem ezt magamnak, amikor pár hónapja (CES-en?) bejelentették.
Ez a Thunderbolt Display felé közelítés nem rossz ötlet, ha nem lesz vállalhatatlanul tükröződő.
Az érdekel igazán, hogy lehet ezt a monitort WiDi-vel használni? Ha jól sejtem sehogy, mert a most érkező WiDi 3.0 csak FullHD-t tud.
De javítsatok ki ha rosszul tudom.

(#25) banhammer

banhammer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég vastagon fogott a kréta amikor az árat megállapítottak.

Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

(#26) lujó55

lujó55
(PH! addikt)

komoly teljesítmény, de nem tenném ki az asztalra. Nem lett volna jobb egy gyöngyház-fekete, vagy valami szálcsiszolt?

(#27) Ł-IceRocK-Ł válasza lujó55 (#26) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor már inkább mattfekete. De a fekete szálcsiszoltat megnézném. :K

(#28) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha a talp meg a tartó szerkezet fém (jobb esetben alu) az nagyon impozáns ...
Amúgy drága ...

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#29) eight

eight
(senior tag)

Ha valamibe bele kéne így kép alapján kötnöm, akkor a túl vastag keret lenne az. Ezt biza nem nagyon érdemes egymás mellé pakolgatni, főleg pivotban nem.

(#30) prime_adam válasza Misi 007 (#5) üzenetére

prime_adam
(kvázi-tag)

Végül akkor az S27A970 és az S27B970 egy és ugyan azon modell csak átkeresztelték?

(#31) kurtuzov válasza prime_adam (#30) üzenetére

kurtuzov
(tag)

Igen átkeresztelték.
Amúgy nézegetve ezt a cuccot, meg az árát... nagyon hasonlít az alma Thunderbolt Display megoldásához - külsőre.
De ez kevés lesz a boldogsághoz. Az almás sokkal jobb hangeszközzel van ellátva, tudja tölteni az alma gépeket, igaz, csak USB 2.0 van rajta. De másban nem nagyon van különbség.
Így viszont a nem annyira szép SA850-es sokkkal jobb, mert matt és csak 190 eFt körül van.
Remélem ott nincs nagy különbség PLS és PLS panel közt.
Tuti 27" monitort fogok venni, de a matt felület nagyon fontos. Ha fényesre adom a fejem, akkor lehet benevezek az alma klubba. Ha már e téren kompromisszumra kényszerólök, akkor kényeztessenek el bőven másutt.

(#32) M@trixfan válasza kurtuzov (#31) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Az "SA850-es sokkal jobb" kifejezéssel vigyázni kell mert sajnos elég sok oldal említ jelentős bevilágítási és minőségi problémákat. Szerintem a TBD a legszebb monitor a piacon, de csak akkor javasolnám ha Apple géppel lenne használva. Sőt, ha jól tudom csak TB portról lehet meghajtani. PC fronton most jönnek az első TB alaplapok. Majdnem beleugrottam egy ilyen PLS monitorba, de lehet meg kéne ezt várni. A hardveres LUT nem semmi ha tényleg jól működik.

[ Szerkesztve ]

(#33) kurtuzov válasza M@trixfan (#32) üzenetére

kurtuzov
(tag)

Ezt jó, hogy írod. Nem grafikai munkára használom a monitort, de azt elvárom egy ilyen kategóriájú eszköztől. hogy ne legyenek banális hibái. A Samsung egyedi kijelző megoldásaiban még nem csalódtam, most is egy C-PVA panel előtt ülök, ezzel nincs gond már vagy 2 éve.

Nem néztem ugyan még alaposan utána a SA850-nek, mert laptop csere is aktuális mostanában, és azzal megvárom a win8-at. Nekem elsősorban a nagy felbontás kell, mert jobban tudom használni, mint két monitort egyszerre. Sosem volt még TN paneles kijelzőm, de ez csak azért, mert ránéztem azokra és nem tetszett a betekintési szögük.
Egy esetben vennék TBD-ket, ha természetesen lecserélem e gépeket vmi almásra - várom is az újabb kiadásokat. Olyan szoftvereket használok, amihez mindenféleképp win kell, de ezzel megoldható, hogy most felmegy a dobozos win7, a win 8-at meg később veszem meg. TBD-nél nagyon tetszik, hogy nem kell szenvednem a noti töltőjével.

[ Szerkesztve ]

(#34) kurtuzov válasza M@trixfan (#32) üzenetére

kurtuzov
(tag)

Még csak annyit: nézegetve itt a Computexes híreket, ha eddig kibírtam csillogó kijelző nélkül, ezután is ki fogom. Egy esetben vagyok hajlandó csillogós felületet bámulni, ha az érintésérzékeny lesz.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.