2013. június 19., szerda

(#1) RaveForce

RaveForce
(PH! addikt)

Az #1.hsz, a könnyebb frissíthetőségének érdekében a LOGOUT blogon elérhető!

Gyári Visszaállítás

[ Módosította: Barthezz2 ]

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#2) Bocha válasza RaveForce (#1) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, hogy betartottuk. :) Nem mintha számítana, de mindenképp elsők akartunk lenni ezzel. :D

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#3) Pantal

Pantal
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt írjátok a titoktartás május 30-án éjfélkor jár le..de még csak 29-e van!

(#4) szentkuti11

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Bog, ideje lenne fizetni :DDD

(#5) Szabolcs22 válasza RaveForce (#1) üzenetére

Szabolcs22
(lelkes újonc)

Na erre én is kiváncsi vagyok...Pár perce tolták fel :D

Szabolcs

(#6) Bocha válasza Pantal (#3) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert közben a Samsung megváltoztatta május 29-re, meg is van velük beszélve, hogy kirakjuk, velük azért nyilván nem szívesen pereskednénk. Egyébként Bog még most is írja az anyagot, meg töltöget fel képeket, de a lényeg, hogy már olvasható a cucc. ;)

Szerk: Közben látom, hogy a cikkben még május 30 volt. Napok óta írjuk (azaz Bog), bennemaradt, máris javítjuk, köszi!

[ Szerkesztve ]

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#7) desigo

desigo
(fanatikus tag)

Rég várt teszt :R
Éjjeli olvasnivaló megvan legalább.

(#8) djpety válasza Bocha (#6) üzenetére

djpety
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ha már ilyen korán/későn raktátok fel, megnéznék egy MobilArénaTV különkiadást :DD

Galaxy Nexus w/ Jelly Bean 4.2 | Növeld Dropbox tárhelyed ismerőseid meghívásával, regisztrálj most: http://db.tt/Dt2JEN2D :)

(#9) TheBomberman válasza djpety (#8) üzenetére

TheBomberman
(tag)

Csak én nem tudom megnyitni a tesztképeket? (404 Not found) :F

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

(#10) Bog válasza djpety (#8) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hagyjál, egész Pünkösd alatt ezt írtam és még nincsenek is meg a videók, szóval ne akard, hogy most kamerába nézzek :D

Károlyt eladtam, Veletech letudva. Nincs mit az aláírásomba tenni...

(#11) Bocha válasza djpety (#8) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én az Xperia U-t írom és most iszom a második pohár Riojámat, úgyhogy biztos kameraképes vagyok. Bog meg valószínű suttogásra kényszerülne a feltételezhetően alvó menyasszonya miatt, úgyhogy nem sanszos a dolog. :)

TheBomberman: Nem, még szerkesztjük a cikket. Mindjárt jó lesz az is. :D

[ Szerkesztve ]

(#12) RaveForce

RaveForce
(PH! addikt)

egyébként sajnálom, h reggel utazok samsung workshopra, úgyérzem szerda este amikor hazaérek neméppen 10-20 kommentet kell visszaolvasnom...auuu :DDD

[ Szerkesztve ]

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#13) Bog válasza TheBomberman (#9) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Épp mennek fel a szerverre, pici türelmet ;)

(#14) tildy

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A cikkben harmincadika éjfél van, vagy én néztem le valamit? :DDD Ahh, lassú vagyok.:D

Jó kis telónak igérkezik amúgy.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#15) djpety válasza Bog (#10) üzenetére

djpety
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Akkor ez egy Szpesöledísön lenne :D De gondolom azért lesz majd róla valamikor élő teszt.

Amúgy grat a cikkhez, még nem értem a végére, de elég velős :)

[ Szerkesztve ]

Galaxy Nexus w/ Jelly Bean 4.2 | Növeld Dropbox tárhelyed ismerőseid meghívásával, regisztrálj most: http://db.tt/Dt2JEN2D :)

(#16) TheBomberman válasza Bog (#13) üzenetére

TheBomberman
(tag)

:R

Rárabolt mindenki rendesen a cikkre :C

[ Szerkesztve ]

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

(#17) HardRic

HardRic
(őstag)

A felbontás nem 960x1280, hanem 720x1280. Az első oldalon meg a 30-ára vonatkozó embargó nem inkább 29? Egyébként nagyon jó teszt, mobilport ismét elbújhat.

macska

(#18) bigmasterg

bigmasterg
(PH! addikt)

Pontos release volt. :)
Azt hiszem lesz itt még pár komment.

De irány olvasni.

.

(#19) djpety válasza HardRic (#17) üzenetére

djpety
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Valóban, ugyan az a kijelző van benne mint a Galaxy Nexusban :)

(#20) Prof01

Prof01
(HARDVERAPRÓD)

Remek teszt! Már vártam, köszi! :R :))

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#21) Bocha válasza djpety (#19) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ez így nem igaz; ugyanolyan _felbontású_ kijelző van benne, mint a Nexusban, de egészen más minőségű. Ha jössz csütörtökön, látni fogod, meg majd lövünk pár fotót, csak most sajnos nincs Nexus a szerkesztőségben.

(#22) HardRic válasza djpety (#19) üzenetére

HardRic
(őstag)

Nem ugyanaz. A nexus kijelzője 4,7", ez 4,8", és összehasonlításokban látszik, hogy más képet ad a GSIII. Melegebbek a színek, a fehér fehérebb, és kevésbe szaturált.

macska

(#23) ittakary

ittakary
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na nezzuk mit tud az ellenseg... 4.8" xd jogogynem 10" os telefon lol

fél kilós Intel s775 gyári hűtő - 1k - http://goo.gl/OaQYk

(#24) ricshard444

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grat a teszthez szokás szerint igényes mindenre kitérő.Szerintem ezt most kihagyom SII-vel megvagyok,de nemlett rossz készülék.Amit irigyelek az a: Nagyobb felbontás,nagyobb kijelző(mert 4.3n gépelgetni nem valami kényelmes) és a jobb DAC :R Amit kifelejtettem: Jólenne végre egy Xeon vaku mert este nemtudok normális képet lőni...Satioval röhögve lekaptam este bármit:)

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#25) djpety válasza Bocha (#21) üzenetére

djpety
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem pont Nexusom van, mert a Telenoros akcióban hozzájutottam :) Lehet tudok menni, és akkor összehasonlítjuk.

De valahol akkor is olvastam hogy ugyan az (vagy hasonló, ez igaz nem mindegy így :) )

[ Szerkesztve ]

(#26) bigmasterg

bigmasterg
(PH! addikt)

Nocsak, ez is Wolfson DAC-ot kapott ? :)
Lehet tudni pontos típusszámot ?
Remélem erre is lesz Voodoo Sound, ha igen, akkor jó esélye van, hogy leváltsa az sgs-emet.

.

(#27) RaveForce válasza ittakary (#23) üzenetére

RaveForce
(PH! addikt)

3.5" xd johogynem 1" os telefon lol ... :U

(#28) Einstvan

Einstvan
(fanatikus tag)

És rögtön az elején a csillagos egekig fényezitek az applet. ... :F

(#29) Dexar007

Dexar007
(őstag)

Vajon Mo-n mennyi lesz az ára ?

De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.

(#30) sif85

sif85
(kvázi-tag)

Valami efféle konklúzióra számítottam!

Köszönjük a gyorsaságot!

Ericsson A2618 -> Siemens C45 -> Motorola V300 -> Samsung D600E -> T-Mobile Pulse -> ZTE Blade -> HTC Desire HD -> HTC One X - Black + Concorde Speed Tab 8 Gb

(#31) sajtee

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

Kiráály. :DD

Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

(#32) btudos

btudos
(PH! addikt)

Ez a gesztus alapú vezérlés nagy királyság lehet, ebbe nagyon beletalált a Samsung. Bár messze nem vagyok a márka hódolója, de ha ezek a feature-ök esetleg egy kisebb (Snapdragon S4-es? ;] ) készülékben megjelennének, esetleg egy normális anyaghasználat mellett, már mennék is megvenni, pedig még csak nem is Androidot használok :D

ricshard444: drága a xenon vaku és a trendekkel ellentétben nem lehet zseblámpát varázsolni belőle, csak villogni tudna, így rendes zseblámpának kéne mellé egy LED is, így extra drága lenne az egész bekerülési költsége, egy szimpla (esetleg dupla) LED-hez képest... (HTC Mozart-on xenon villanó van, nem rossz, de telefonnal amúgy sem lehet igazán jókat fotózni éjszaka)

[ Szerkesztve ]

Olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy.

(#33) ssppiikkee

ssppiikkee
(tag)
LOGOUT blog

Részletes írás lett, nekem bejön a telefon, a kisebb újítások, pedig egyáltalán nem rosszak! Mondjuk nekem ilyenem nem lesz egy jódarabig :P

Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee

(#34) djpety válasza btudos (#32) üzenetére

djpety
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

drága a xenon vaku

Nem beszélve arról, hogy egy ilyen vékony készülékbe hogy férne el elegánsan?

(#35) Bocha válasza Einstvan (#28) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mivel is? Azzal, hogy az Apple rendelkezik a legtöbb eladási rekorddal és az iPodot olyan jól behypeolták, hogy azóta a világ legpénzesebb vállalatává léptek elő? Ezek tények, nem fényezés, nincs benne egy darab vélemény sem.

(#36) Wave86

Wave86
(tag)

A teszt bevezetőjéhez: kicsit úgy érzem, hogy a bevezetést a Big Bang-tól kezdi, nem kellett volna ennyire visszamenni. A másik, hogy nem kellett volna egy Samsung termék esetében az Apple termékkel rögtön összevetni, és kicsit a Samsungra becsmérlő hangnemet kihozni (ezt lehet hogy csak én érzem, de azt határozottan).

Ami meglepett az a microSIM, erről nem tudtam.
A többi rendben van, korrekt.

(#37) plus44

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

FolyóWiz?! Megvettetek! :DDD

Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

(#38) csakstddfor.

csakstddfor.
(lelkes újonc)

ez a folyówiz isten szöveg Bog..:)

csak azért mondok nemet, mert az igen az hosszabb..

(#39) xlife11

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Kedvenc topikom lesz ;]

A telefon nem rossz, de irgalmatlan nagy, és a kamera is elég tré lett. :K

(#40) huntermati

huntermati
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó nagy telefon az biztos :D

PH!-s rang kalkulátor: http://phcalc.atw.hu/

(#41) bok92

bok92
(őstag)

Nagyszerű telefon,és minőségi teszt! :K

SGS Miui v5 3.4.19

(#42) tildy

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Húh a kameraképek a régi dézis időket idézik. Nem volt piszkos a lencse véletlen?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43) ittakary válasza xlife11 (#39) üzenetére

ittakary
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azaz :D ezert is kommentelte rogton az elejen nem akarok lemaradni semmirol :D

fél kilós Intel s775 gyári hűtő - 1k - http://goo.gl/OaQYk

(#44) laceeeboy

laceeeboy
(tag)

Telefonról vagyok, nem olvastam a cikket, de hogy mostanában sz@rják kifele a csúcsmobilokat :D...

ELADÓ: Családi ház Hajdúszoboszlótól kb. 10 km/Debrecentől 22km-re! Hirdetéseim közt bővebb infó! BF3: LaceBoyzli

(#45) Bog válasza tildy (#42) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, serényen törölgettem, ma Kinddal direkt tettünk még egy "tesztkört" a környéken, hogy hátha én voltam fakezű a hétvégén, ami persze lehetséges, de ettől még az "új" képek sem lettek jobbak.

(#46) RaveForce

RaveForce
(PH! addikt)

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…)

én itt meghaltam :DDD :DDD EZ KELL!! :DD

[ Szerkesztve ]

(#47) [DE2JAY]

[DE2JAY]
(senior tag)
LOGOUT blog

Grat! Jó cikk lett! A fotók viszont elszomorítottak :O SGS2 powa!

Pirates: Captain Jack [FREE] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.piratescj - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

(#48) Crucio

Crucio
(tag)

Jöhecc-mehecc, de olyan cikkíró, mint egy mobilarénás sosem lehecc :D

Saving private void

(#49) tildy válasza Bog (#45) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:( :(

Ezek nagyon nem jó hírek, akinek almás telefonja van, ezen fog majd csámcsogni.

(#50) hadan

hadan
(újonc)

T-Mobile-nál előrendelhető:
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=438063

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.