2013. május 23., csütörtök

(#13351) molnarpeter válasza realee (#13350) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyik szolgáltatónál vagy? Amúgy én gariztatnám... A gyári ROM-ban van kernyél is. :)

mp

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#13352) realee válasza molnarpeter (#13351) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

T-Mobilenál vagyok, de csak azért nem gariztatnám mert ha jól tudom nem adnak cserekészüléket, a régi telóm meg már nincs meg... és akkor addig amíg ülnek a telómon (1-2 hét vagy több) addig mit csinálok? :D

Richard Burns Rally | Live For Speed demo | Test Drive Unlimited | BF:BC2

(#13353) molnarpeter válasza realee (#13352) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kérdezd meg, hogy tudnak-e adni cseretelót... ;) Vagy szervízfutár a Samu oldaláról. Gyári T-s 2.1-et találsz, ha visszakeresel.

mp

[ Szerkesztve ]

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#13354) gtamate2 válasza realee (#13352) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

A samsung ad cserekészüléket :)

Live with Xperia ;)

(#13355) greenhead0 válasza realee (#13350) üzenetére

greenhead0
(tag)

Szerintem is hívj bátran szervizfutárt, semmi probléma nem volt velük. Ace telefont adnak kölcsön addig. ;)

(#13356) realee válasza greenhead0 (#13355) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

Lehet az lesz, jövőhéten lehet sort kerítek rá. Elő kell viszont kukáznom a garanciapapírt...

(#13357) Kommy

Kommy
(Szakértő)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Még tavaly vett nővérem egy galaxy 3-at egy gsm boltban ismerősnél, 2 hónap múlva kiderült, hogy a lopott volt a telefon, most kapott egy másik ugyan olyan telefont, aminek a dobozán t-mobile van és a telefon is azzal indul viszont elfogadja a telenoros kártyá mivel nővéremé is az, viszont szeretnék rajta szoftvert frissíteni ak kérdés az lenne, hogy egy sima kies-es szoftver frissítéssel így marad e a telefon ahogy most van.

Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy

(#13358) Kommy válasza Kommy (#13357) üzenetére

Kommy
(Szakértő)
LOGOUT blog

Meg jó lenne, ha nem jönne be a T-mobile-os dolgok mivel nem is lehet ahsználni, csak feleslegesen foglalják a helyet.

Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy

(#13359) ia84ttm válasza Kommy (#13358) üzenetére

ia84ttm
(újonc)

Tedd fel a kyrillos rom 10-et.

(#13360) molnarpeter válasza Kommy (#13358) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Főzött ROM esetleg?

mp

(#13361) Kommy válasza ia84ttm (#13359) üzenetére

Kommy
(Szakértő)
LOGOUT blog

? ez nekem kínai

molnarpeter: nem tudom mi az, gondolom valamivel többet tud.

[ Szerkesztve ]

(#13362) Kommy

Kommy
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nekem ami kéne egy rendesen működdő legújabb rendszer aminél megmarad az, hogy ugyan így használható legyen telenoros kártyával.

Telejesen kezdő vagyok android téren, most használom először (iPhone-t használok ott nincsenek ilyenek, de nem is ez a lényeg)

Kicsit utána néztem ennek a Kyrillos v10-nek de ahogy látom pl nem megy a vidó felvevés + bluetooth.

Letöltöttem a Kies programot ő felis ajánlott egy frissítést: PDA:JPC / Phone:JP4 / CSC:JP8 (MAX) Ami pedig most van: PDA:JH1 /PHONE:JG3 /CSC:JH2
ezt felrakhatom anélkül, hogy visszazárna a telefon?

[ Szerkesztve ]

(#13363) zsotesz81 válasza Kommy (#13362) üzenetére

zsotesz81
(senior tag)

Ha Kyrillost raksz föl akkor inkább a 9.5-t javaslom, nálam nagyon stabil és gyors, a 10-esnek még vannak hibái ami lehet, hogy nem zavaró de mégiscsak van.

Kies-sel meg szerintem nyugodtan frissíthetsz, nem hiszem hogy visszazárná a telót, de előtte csinálj backup-ot a fontos adatakról (ha vannak) mert azok lehet, hogy elvesznek.

(#13364) molnarpeter válasza Kommy (#13362) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt nem tudom megmondani, hogy a függetlenítés marad-e (99%, hogy marad), viszont ha a stabilitás a lényeg minél több funkcióval, akkor Destiny-t telepíts. :) [link]

mp

(#13365) Kommy válasza molnarpeter (#13364) üzenetére

Kommy
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nem merek frissíteni nehogy visszazárjon.

(#13366) nepszter1

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon be van lassulva a telefonom a telefonlista is nehézkesen jön elő többször is lefagy esetleg valami ötletek ?

‎"Jöjjön a nagy eső, mosson el minden szemetet, mocskot az utcáról"

(#13367) DeFranco válasza nepszter1 (#13366) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne töltsd be teljesen a ROM-ot (a programok telepítésének fenntartott memóriát). 15-20% maradjon üresen.

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

(#13368) nepszter1 válasza DeFranco (#13367) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

semmiféle + nincs fent csak az alap + a 2.2 frimware van fent

(#13369) DeFranco válasza nepszter1 (#13368) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most tetted fel a romot? Ha tényleg semmi nincs fent, akkor nyomj egy factory resetet neki.

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

(#13370) nepszter1 válasza DeFranco (#13369) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Keresem de nem találom hogy tudok factory resetet csinálni .

(#13371) DeFranco válasza nepszter1 (#13370) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kikapcsolod a telefont, aztán egyszerre nyomod a hangerő fel + hangerő le + home + bekapcs gombokat, ekkor egy speciális menü fog előjönni, és ott factory reset.

A telefon az éppen benne levő teljesen alap ROM-ra és alap beállításokra áll vissza, amennyiben rom frissítés nem volt a megvásárlás óta, akkor olyan lesz, mint amikor a dobozból kivetted.

(#13372) nepszter1 válasza DeFranco (#13371) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Oké sikerült csak most az a baj hogy marketból semmit se tudok letölteni . APN Droidra lenne a legnagyobb szükségem .

alap minden mondom csak 2.2 re lett frissítve .

na most már talán működik

[ Szerkesztve ]

(#13373) DeFranco válasza nepszter1 (#13372) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olyan nincs. Be van állítva az account? Ha igen, akkor a marketnek is működnie kell. Milyen telefon ez? Milyen rommal?

(#13374) realee

realee
(lelkes újonc)

Na, rendeltem szervízfutárt holnapra, most fogom leszedni a telómról a Kyrillos v10et. A stock romot már leszedtem (itt linkelte valaki) természetesen a T-Mobile romot. Ha azt visszarakom (ugyanúgy mint ahogy más romot kell felrakni gondolom) akkor a root se fog élni a telefonon ugye?

A futárnak pedig csak a készülék+akksi meg a garancia és a számla kell más nem... ha jól gondolom.

szerk: A stock rom visszarakásakor fontos, hogy feltöltött legyen az akksi? (tehát 100%on legyen)

[ Szerkesztve ]

(#13375) molnarpeter válasza realee (#13374) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyanúgy, mint minden flashelésnél, akkor jó, amikor kifolyik az áram, úgy fel van töltve, de emlékeim szerint benne van minden a leírásban ;) Teljesen gyári állapotot csinál, szvsz Kies segítségével frissítsd azért gariztatás előtt.

mp

(#13376) realee válasza molnarpeter (#13375) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

Köszi a segítséget :))

Ugye az se baj hogy amíg iskolában vagyok és esetleg délelőtt jön a szervízfutár akkor szüleim adják át a készüléket meg a garanciapapírt a számlával együtt...

(#13377) molnarpeter válasza realee (#13376) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem probléma, csak asszem ua. a személy kell akkor is, amikor visszahozzák.

mp

(#13378) realee válasza molnarpeter (#13377) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

Rendben.
Visszaraktam a 2.1 stock romot, meg frissítettem a Kiessel 2.2-re

Alapsáv: I5800XJP4
Kernel 2.6.32.9
root@DELL125 #1
Build száma: FROYO.XWJPL

ez így jó lesz?

(#13379) molnarpeter válasza realee (#13378) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Kies frissítette, szóval jónak kell lennie :)

mp

(#13380) realee válasza molnarpeter (#13379) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

Megadtam telószámomat hogy azon elér a futár idő/helyszín egyeztetésre, de nekem reggel itthon kell hagynom a telefonomat és nincs másik szabad teló jelenleg. Ez gáz, vagy mindenesetre kijönnek?

(#13381) molnarpeter válasza realee (#13380) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem jól csináltad sztem. Ha nem vagy otthon, add meg olyan vkinek a számát, aki otthon lesz... ;) Cseretelót meg majd ad a szervízfutár.

mp

(#13382) Potyka03

Potyka03
(fanatikus tag)

ha rootolom a telót az miben jobb mint az alap 2.2-es froyo?Még mindig nem értem az egészet :S

HRF1RT Rfactor LIGA!

(#13383) greenhead0 válasza Potyka03 (#13382) üzenetére

greenhead0
(tag)

Gyárilag feltelepített alkalmazásokat tudsz eltávolítani, ezáltal pl. több helyre tehetsz szert. Adatmentő alkalmazásoknál is elég gyakori, hogy rootolt telefonra van szükség. Mozgóhátteret is feltehetsz ha a rootolt a készüléked.

(#13384) realee válasza molnarpeter (#13381) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

Tudom, csak már későn jöttem rá... :D

Nem volt probléma, elvitte a telót, megkaptam a cseretelót... remélem péntekre itt lesz

(#13385) Karee11

Karee11
(tag)

Sziasztok!
Van nekem is egy ilyen csoda telefonom :D
Az a problémám vele, hogy miközben próbálgattam a romokat (kb 4 rom-ot telepítettem) valahogy eltűnt a függetlensége és mint amikor vettem, megint csak Vodafone kártyával hajlandó menni, T-Mobilra hálózati kódot kér :O
Végül is most visszaraktam egy eredeti 2.2-es "legújabb" rom-ot, és csak a vodafone-t hajlandó elfogadni :(

Szerintetek van erre valami itthon elvégezhető megoldás, vagy vigyem vissza ahol függetlenítették? :F

Rejtett számról jövő hívást nem fogad a telefonom :)

(#13386) pista1235

pista1235
(kvázi-tag)

sziasztok! felraktam a Kyrillos 10es verzióját, és olyan gondom lenne h nem tudom beállítani hogy a hívásfogadás a középső gombbal is működjön mint a 2.2nél, ne kelljen húzgálni a kijelzőn. ugye ez már 2.3.7es androidra épül, abból már kiszedték ezt vagy merre találom? vagy marketen tudtok esetleg rá valami progit? előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#13387) molnarpeter válasza Karee11 (#13385) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legálisan csak a voda függetlenítheti...

mp

(#13388) realee

realee
(lelkes újonc)

Basszus, beleszerettem ebbe az Ace teloba :D 2.3.3 van rajta es nagyon siman megy... Jobbnak tunik mint a G3 2.3.7 rommal 800mhz-n

(#13389) molnarpeter válasza realee (#13388) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Láttam már pár telefont, és kijelenthetem, hogy az Ace egy tucatf0s, túlárazva. Főleg a kijelző... Szvsz.

mp

(#13390) Karee11 válasza molnarpeter (#13387) üzenetére

Karee11
(tag)

Értem... tehát akkor elvileg dobozzal papírokkal mindennel beviszem a vodafone-hoz, és függetlenítik? Mondjuk garancia nincs már rá... és gondolom ők is úgy függetlenítik, hogy 1-2 rom után megint lezár :(
Úgy érzem túl adok ezen a telefonon :D

(#13391) realee válasza molnarpeter (#13389) üzenetére

realee
(lelkes újonc)

valszeg igazad van. holnap hozza a futárbácsi a telómat !! :D

(#13392) molnarpeter válasza Karee11 (#13390) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

99%, hogy nem zárna le... csak zsebbenyúlós történet, egy használt Blade jobb lehet, főleg buherálva :)

mp

(#13393) Karee11 válasza molnarpeter (#13392) üzenetére

Karee11
(tag)

Akkor marad vodafone-os aztán megy a hirdetések közé :D
Szegény telefon, pedig nem olyan rossz, csak most ott áll a T-Mobilos kártyámon a feltöltött pénz és nem tudom használni. Ezt a Blade-et megnézem, még nem volt a kezemben :)
Azért köszönöm a tanácsokat! :R

(#13394) molnarpeter válasza Karee11 (#13393) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha megmondod mennyi a keret, segítek a választásban, nameg tokot és fóliát is tudok szerezni :D

mp

(#13395) Karee11 válasza molnarpeter (#13394) üzenetére

Karee11
(tag)

Először ezt kell eladnom és akkor meglesz a keret az új telefonra :U
Max ameddig nem lesz több pénzem addig járkálok a jó öreg Nokia 3310-el :D úgyis feltűnési viszketegségem van :D

(#13396) realee

realee
(lelkes újonc)

Na délelőtt meghozták a telómat, megcsinálták. Nagyon korrekt és gyors szervizelés volt. Kellemeset csalódtam :)

(#13397) molnarpeter válasza realee (#13396) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az eddigi tapasztalataim alapján én is elégedett vagyok a samu szervízekkel :)

mp

(#13398) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Lg gt 540 vagy ez a teló? :D

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#13399) DeFranco válasza wikings2 (#13398) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Blade ;]

(#13400) wikings2 válasza DeFranco (#13399) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Egyértelmű :D csak túlakarok adni a gt540 emen és egy ember galaxy 3 ra cserélné, de akkor ha jól érzem nincs értelme :D

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.