Na, egész nap kerestem amiket írtál, sajnos nem találtam meg őket letölthető helyen, mert a megaupload miatt el lett távolítva minden. Feltettem ezt I5800XXJP4, hát síralmas a sebessége. Viszont aminek örülök, hogy a Samsung oldalán azt írták, hogy 2013-ig garanciás a készülékem. Írtam én is hodostamasnak még tegnap. Köszönöm, hogy segítesz. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
2×EK-FC680 MSI GTX Lightning Water Blocks - Acetal+Nickel+EK-FC 2 Way Bridge DUAL Serial 3-slot CSQ
Raktárról, azonnal! -> MK812 android mini pc, tv okosító, médialejátszó, android játékgép RK3066
2* 1 GB DDR2-es GEIL ULTRA 800Mhz memória gyári pár dobozában eladó Debrecenben
Core 2 Duo E6300 (2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB) - 5000Ft (A legolcsóbban itt kapod meg)
(#12901) greenhead0 válasza molnarpeter (#12893) üzenetére

greenhead0
(tag)

slayer93
(tag)
Én igaz Vodás vagyok, de nekem is főzött rom volt rajta és vissza vittem. Csak annyit mondtak, hogy túl sok progi volt azéért nem ismerte fel a vasat. 
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)

ChuckyOsb
(tag)
Közvetlen szervizbe vitted vagy Vodafone intézte?
Regisztráltam magam a Samu oldalán, ez a futár szerviz tényleg működik? 

huh87
(tag)
Jelezd kérlek, ha frissítettél KIES-en keresztül, hogy melyik az új verzió, mik a tapasztalataid, köszi. 
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."

huh87
(tag)
Szervízfutár tényleg működik. 
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."

Csendeske
(tag)
Szia!
Van nálam egy rom, ami állítólag a legfrissebb telenor rom KIES által!
Azért állítólag, mert kipróbálni nem tudtam (T-Mobilos révén). Egy másik fórumon ajánlották
szintén telenoros fórumtársnak.
Ha érdekel, elküldöm. 
Samsung Galaxy S Advance XXLQE CoCore-E-6.0

greenhead0
(tag)
Szia!
Elfogadom. 
Köszönöm.

slayer93
(tag)
A voda intézte.

greenhead0
(tag)
Aztán most már akkor a tiedét is felismeri a gép?

ádika86
(fanatikus tag)
Sziasztok! Nos tehát a problémám:
Vettem egy Galaxy 3-mat 2010.december 10.-én. Írtam ide a múltkor, hogy a gyári rom visszatákolása után hálózatzár kódja kéri a teló. Garancia ugye elvileg 1 év van a vodafone-nál és +1 samsung gyári garancia.
Na most bevittem a vodafone-ba, közölték, hogy náluk 1 év volt, így a samsung üzletbe kell bevinnem. Rendben semmi gond. Bevittem a Samsung-ba, mondták, hogy jó rendben elküldik a szerviznek.
Ma megyek érte, hát közlik, hogy a Samsung visszaküldte, mert hogy erre nincs garancia mivel nem Live-os. Mivan? Ez mi? Tudtok erről valamit? Jó visszamentem a Vodafone-ba, ott azt mondták erre, hogy csak a 2011 márciusától kezdődően vásárolt telefonokra igaz a 2 év samsungos gari. (ezt előbb persze nem tudták kitalálni a marhák...)
Na én sejtettem, hogy valami megpróbálnak megszívatni, ezért gondoltam, hogy a biztonság kedvéért beregisztrálom a neten a telefonom és akkor +2 hónap garanciát ad a Samsung. Amikor ezt meg akartam tenni, azt írta az oldal, hogy a készülék már regisztrálva van. Na most ez is mi??? Én nem regeltem az hét szentség... Vodafone-ba azt mondták, ők semmilyen telefont nem regisztrálnak sehova. Akkor ilyenkor mivan?
Meg hogy van pontosan ez a garancia kérdés. szerintetek lehet valamit tenni?
köszi előre is mindenkinek!!!

CM912 HAF Plus | Chieftec CTG-500-80PB 500W | ASROCK 880G Extreme3 | AMD Phenom II 955 BE 3.20Ghz + EKL Cold Tower | KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 BluKIT | SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme

Kerio
(senior tag)
Sziasztok!
Honnan tudom letölteni a Destiny romokat? Mert ahol eddig volt, már nem lehet leszedni. Mivel a Megauploadot bezárták....
STOCK XWLS8 4.1.2

-B-
(fanatikus tag)
Az akksikijelzés pontatlanságán lehet javítani egy új kernellel?
Ha igen, melyiket javasolnátok?
Most JPS rom van fenn + gyári kernel, de lehet délután felteszem a JPU-t.
Nem tudom, hogy lehet ennyire elb@szott a töltöttségkijelzés.
Ha bekapcsolom az adatforgalmat 1-2 percenként 10-20 %-ot merül az akksi, telefonhívásoknál ugyanez a helyzet.
Persze, ha újraindítom a készüléket helyreáll a dolog, de már nagyon unom, hogy naponta legalább 4szer-5ször újra kell indítani.
Ha valaki tud erre valami jó megoldást, ne tartsa magában!
ui.:
Milyen árban megy mostanság használtpiacon a G3, mennyiért lehetne elpasszolni egy 1,5 éves gari nélküli készüléket? (Nem nagyon követtem mostanság az árakat.)
[ Szerkesztve ]

Csendeske
(tag)
Szia!
Melyik érdekel? Megvan a Destiny 2.0 g3mod 1.4 Lite kerneles
és a Base kerneles is. Azt hiszem ez utóbbi a fugumod kernelt takarja. 

zsotesz81
(senior tag)
Próbáld meg ezt

-B-
(fanatikus tag)
Volt már kalibrálva, de nem oldotta meg a problémát.
Ettől függetlenül romcsere után, megcsinálom ismét... hátha majd most! 

-B-
(fanatikus tag)
Na, arra gondoltam, kipróbálom a colomb2 fórumtárs által készített romot + a g3mod 2.3 non oc kernelt.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell kernelt cserélni? Tudom, hogy már le lett írva itt a topikban, de most nem sikerül megtalálnom.
Ugyanúgy odinnal kell, mint a romcserénél? Hova kell betallózni a tar fájlt?
Előre is köszi a segítséget.
Ugyanúgy one package-ként mint magát a romot. Egyébként meg

Még annyit hogyha fel akarod rakni "Google_App_Update-signed.zip"-et akkor azzal még várj mert azt fogom frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!

pető bá'
(senior tag)
az eladásra: úgy 18-25k között. jó állapot és függetlenség dobhat az áron (de max 25k. 30-ért lehetett legutóbb függetlent kapni újonan...
)
"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>

-B-
(fanatikus tag)
"Még annyit hogyha fel akarod rakni "Google_App_Update-signed.zip"-et akkor azzal még várj mert azt fogom frissíteni."
Ez mi is?
Amit leszedtem is kicsomagoltam, abban ezek voltak:
- samsung widgetek
- samsung programok
- myrom (ebben a rom + a 2 kernel).
pető bá:
Én kb 20-ra tippeltem.
Kár, hogy 70 alatt nem nagyon lehet használható telefont kapni. Azt hiszem, még egy kicsit spórolgatnom kell a cseréhez.
[ Szerkesztve ]

pető bá'
(senior tag)
az a 20 helytálló.
én nem fogom eladni, inkább családban marad. többet ér mint egy Voda858, vagy bármi, ebben az árkategóriában. még egy MSM7227-es procival szerelt cuccot nem kellene venni...
új készülékkel meg még kivárok. egyrészt le sem járt a 2 évem, másrészt most jönnek az ICS-es cuccok (meglátjuk, melyik gyártó mit alkot vele...
), WP7-esek ára is csökken...
"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>
Én fél éve vettem egy Nexus S-t a T-s akcióban egyet 62k-ért Dominoban 
mp
[ Szerkesztve ]
Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)
Google_App_Update-signed.zip azokat a google appokat (gmail maps stb.) tartalmazza amik a ROM elkészítése után lettek frissítve.
samsung widgetek: számomra nem kellő widgetek amiket a samsung rakott rá.
samsung programok: ugyan úgy mint a widgeteknél a számomra nem kellő gyári porgramok.
Természetesen azért készítettem el ezeket mert van akinek fontos lehet egy app és annak meglegyen. Recoveryből lehet felrakni és nem kell kicsomagolni őket.
molnarpeter: nem 69k-ért árulták?
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
Én 62-ért vettem Dominoval, netről.
Kerio: 2.0 base kernel+2.1 updatert tudok feldobni neked a Dropboxomra 
mp
[ Szerkesztve ]
Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)
(#12924) molnarpeter válasza molnarpeter (#12923) üzenetére
2.1 updater: [link]
A 2.0 még feltöltés alatt áll...
mp
[ Szerkesztve ]
(#12925) molnarpeter válasza molnarpeter (#12924) üzenetére
Itt vannak a Destiny 2.1-hez szükséges fájlok (alap kernel):
2.0_base_kernel
2.1_updater
mp

Kerio
(senior tag)
Köszönöm szépen!
Már töltöm is 
STOCK XWLS8 4.1.2
Nincs mit! 
mp
(#12928) greenhead0 válasza molnarpeter (#12927) üzenetére

greenhead0
(tag)
Én is elmentettem. Köszi. 
(#12929) molnarpeter válasza greenhead0 (#12928) üzenetére
Nincs mit 
Van nekem egy T-s stock 2.1-em, azt is feldobom zipként.
mp
Felesleges azt már én is feltöltöttem és nem is egyszer linkeltem 
Aki lusta keresni: [link]
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
Elég helyem van, meg már fel is ment...
Jó lenne a többi szolgáltató ROM-jait is összeszedni.
mp
(#12932) molnarpeter válasza molnarpeter (#12931) üzenetére
[link] Egy példány sosem elég. 
mp

slayer93
(tag)
Nekem csak a CM7 és a kyrillos romnál nem ismerte fel a telefonomat a gép mostanság.
A Destiny és a gyáriakkal tutira működött az usb.
A rom csere legfőbb oka a szim eldobása volt. A 2.2-től már egyik sem dobálta el a sim-et.

slayer93
(tag)
Még mindig nem ismeri fel, de megoldottam kártyaolvasóval. A rom hibája ez. 

-B-
(fanatikus tag)
"Google_App_Update-signed.zip azokat a google appokat (gmail maps stb.) tartalmazza amik a ROM elkészítése után lettek frissítve."
Erre miért van szükség?
A google appokat ugyanúgy marketről tudom frissíteni, mint a többi appot.
Csak arra jó hogy nem a DATA partíción foglalja a helyet hanem a SYSTEM-be kerül, így több hely marad a saját alkalmazásaidra.
Vigyázat, csalok!

-B-
(fanatikus tag)
Aha, értem!
No mindegy, már nem várom meg... most megy éppen felfele a romod.
Még egy kérdés: Kernel cserénél is be kell tallózni az ops fájlt, vagy csak a one packagehoz kell magát a kernelt? Ja, és kell utána factory reset?

zsotesz81
(senior tag)
ops file kell, factory reset nem
Kell az ops mindig, csak kernel után nem kell a factory reset de a rom után mindenképp csinálj egyet. Én úgy csináltam mindig hogy ha frissen raktam fel romot és után kernelt akkor a kettő után csináltam factory resetet.
Vigyázat, csalok!

-B-
(fanatikus tag)
Köszi a választ, zsotesz81 neked is!
A rom már fent van, FR is megvolt, most jön akkor a kernel.
mp
Látom szépen dolgozol 
Itt van a zip frissítés amit igértem (majd feltöltöm a többi mellé csak most nagyon szar a szerver
)
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
(#12943) greenhead0 válasza molnarpeter (#12941) üzenetére

greenhead0
(tag)
Köszi ezt is. Gyűjtő lettem. 
Sziasztok!
Van már használható custom 2.3 a telóra? 
Úgyértem, hogy van olyan fejlesztés ami alatt a telefon összes funkciója műkdik? 
Köszönöm a választ!
Üdv. core2
PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

pető bá'
(senior tag)
(tudomásom szerint: ) nincs. 

Kerio
(senior tag)
Nincs meg valakinek a Destiny_2_0_g3mod_1_4_lite_kernel.rar fájl?
STOCK XWLS8 4.1.2

greenhead0
(tag)
Ubuntun lehetséges valamivel flashelni a telefont? 

Csendeske
(tag)
Nincs.
Látom már megválaszolták! Megint nem figyeltem! 
[ Szerkesztve ]
köszi
[ Szerkesztve ]
PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft