2013. május 19., vasárnap

(#12901) greenhead0 válasza molnarpeter (#12893) üzenetére

greenhead0
(tag)

Na, egész nap kerestem amiket írtál, sajnos nem találtam meg őket letölthető helyen, mert a megaupload miatt el lett távolítva minden. Feltettem ezt I5800XXJP4, hát síralmas a sebessége. Viszont aminek örülök, hogy a Samsung oldalán azt írták, hogy 2013-ig garanciás a készülékem. Írtam én is hodostamasnak még tegnap. Köszönöm, hogy segítesz. :K

(#12902) slayer93 válasza ChuckyOsb (#12895) üzenetére

slayer93
(tag)

Én igaz Vodás vagyok, de nekem is főzött rom volt rajta és vissza vittem. Csak annyit mondtak, hogy túl sok progi volt azéért nem ismerte fel a vasat. :D

"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)

(#12903) ChuckyOsb válasza slayer93 (#12902) üzenetére

ChuckyOsb
(tag)

Közvetlen szervizbe vitted vagy Vodafone intézte?
Regisztráltam magam a Samu oldalán, ez a futár szerviz tényleg működik? :N

(#12904) huh87 válasza DeFranco (#12898) üzenetére

huh87
(tag)

Jelezd kérlek, ha frissítettél KIES-en keresztül, hogy melyik az új verzió, mik a tapasztalataid, köszi. :)

"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."

(#12905) huh87 válasza ChuckyOsb (#12903) üzenetére

huh87
(tag)

Szervízfutár tényleg működik. :K

"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."

(#12906) Csendeske válasza greenhead0 (#12901) üzenetére

Csendeske
(tag)

Szia!
Van nálam egy rom, ami állítólag a legfrissebb telenor rom KIES által!
Azért állítólag, mert kipróbálni nem tudtam (T-Mobilos révén). Egy másik fórumon ajánlották
szintén telenoros fórumtársnak.
Ha érdekel, elküldöm. :U

Samsung Galaxy S Advance XXLQE CoCore-E-6.0

(#12907) greenhead0 válasza Csendeske (#12906) üzenetére

greenhead0
(tag)

Szia!

Elfogadom. :K

Köszönöm.

(#12908) slayer93 válasza ChuckyOsb (#12903) üzenetére

slayer93
(tag)

A voda intézte.

(#12909) greenhead0 válasza slayer93 (#12908) üzenetére

greenhead0
(tag)

Aztán most már akkor a tiedét is felismeri a gép?

(#12910) ádika86

ádika86
(fanatikus tag)

Sziasztok! Nos tehát a problémám:

Vettem egy Galaxy 3-mat 2010.december 10.-én. Írtam ide a múltkor, hogy a gyári rom visszatákolása után hálózatzár kódja kéri a teló. Garancia ugye elvileg 1 év van a vodafone-nál és +1 samsung gyári garancia.

Na most bevittem a vodafone-ba, közölték, hogy náluk 1 év volt, így a samsung üzletbe kell bevinnem. Rendben semmi gond. Bevittem a Samsung-ba, mondták, hogy jó rendben elküldik a szerviznek.

Ma megyek érte, hát közlik, hogy a Samsung visszaküldte, mert hogy erre nincs garancia mivel nem Live-os. Mivan? Ez mi? Tudtok erről valamit? Jó visszamentem a Vodafone-ba, ott azt mondták erre, hogy csak a 2011 márciusától kezdődően vásárolt telefonokra igaz a 2 év samsungos gari. (ezt előbb persze nem tudták kitalálni a marhák...)

Na én sejtettem, hogy valami megpróbálnak megszívatni, ezért gondoltam, hogy a biztonság kedvéért beregisztrálom a neten a telefonom és akkor +2 hónap garanciát ad a Samsung. Amikor ezt meg akartam tenni, azt írta az oldal, hogy a készülék már regisztrálva van. Na most ez is mi??? Én nem regeltem az hét szentség... Vodafone-ba azt mondták, ők semmilyen telefont nem regisztrálnak sehova. Akkor ilyenkor mivan? :U Meg hogy van pontosan ez a garancia kérdés. szerintetek lehet valamit tenni? :U köszi előre is mindenkinek!!! :R :R

CM912 HAF Plus | Chieftec CTG-500-80PB 500W | ASROCK 880G Extreme3 | AMD Phenom II 955 BE 3.20Ghz + EKL Cold Tower | KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 BluKIT | SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme

(#12911) Kerio

Kerio
(senior tag)

Sziasztok!

Honnan tudom letölteni a Destiny romokat? Mert ahol eddig volt, már nem lehet leszedni. Mivel a Megauploadot bezárták....

STOCK XWLS8 4.1.2

(#12912) -B-

-B-
(fanatikus tag)

Az akksikijelzés pontatlanságán lehet javítani egy új kernellel?
Ha igen, melyiket javasolnátok?
Most JPS rom van fenn + gyári kernel, de lehet délután felteszem a JPU-t.

Nem tudom, hogy lehet ennyire elb@szott a töltöttségkijelzés.
Ha bekapcsolom az adatforgalmat 1-2 percenként 10-20 %-ot merül az akksi, telefonhívásoknál ugyanez a helyzet.
Persze, ha újraindítom a készüléket helyreáll a dolog, de már nagyon unom, hogy naponta legalább 4szer-5ször újra kell indítani.

Ha valaki tud erre valami jó megoldást, ne tartsa magában!

ui.:
Milyen árban megy mostanság használtpiacon a G3, mennyiért lehetne elpasszolni egy 1,5 éves gari nélküli készüléket? (Nem nagyon követtem mostanság az árakat.)

[ Szerkesztve ]

(#12913) Csendeske válasza Kerio (#12911) üzenetére

Csendeske
(tag)

Szia!
Melyik érdekel? Megvan a Destiny 2.0 g3mod 1.4 Lite kerneles
és a Base kerneles is. Azt hiszem ez utóbbi a fugumod kernelt takarja. :)

(#12914) zsotesz81 válasza -B- (#12912) üzenetére

zsotesz81
(senior tag)

Próbáld meg ezt

(#12915) -B- válasza zsotesz81 (#12914) üzenetére

-B-
(fanatikus tag)

Volt már kalibrálva, de nem oldotta meg a problémát.
Ettől függetlenül romcsere után, megcsinálom ismét... hátha majd most! :)

(#12916) -B-

-B-
(fanatikus tag)

Na, arra gondoltam, kipróbálom a colomb2 fórumtárs által készített romot + a g3mod 2.3 non oc kernelt.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell kernelt cserélni? Tudom, hogy már le lett írva itt a topikban, de most nem sikerül megtalálnom.
Ugyanúgy odinnal kell, mint a romcserénél? Hova kell betallózni a tar fájlt?
Előre is köszi a segítséget.

(#12917) colomb2 válasza -B- (#12916) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanúgy one package-ként mint magát a romot. Egyébként meg :R :D
Még annyit hogyha fel akarod rakni "Google_App_Update-signed.zip"-et akkor azzal még várj mert azt fogom frissíteni.

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#12918) pető bá' válasza -B- (#12912) üzenetére

pető bá'
(senior tag)

az eladásra: úgy 18-25k között. jó állapot és függetlenség dobhat az áron (de max 25k. 30-ért lehetett legutóbb függetlent kapni újonan... :( )

"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>

(#12919) -B- válasza colomb2 (#12917) üzenetére

-B-
(fanatikus tag)

"Még annyit hogyha fel akarod rakni "Google_App_Update-signed.zip"-et akkor azzal még várj mert azt fogom frissíteni."

Ez mi is?
Amit leszedtem is kicsomagoltam, abban ezek voltak:
- samsung widgetek
- samsung programok
- myrom (ebben a rom + a 2 kernel).

pető bá:
Én kb 20-ra tippeltem.
Kár, hogy 70 alatt nem nagyon lehet használható telefont kapni. Azt hiszem, még egy kicsit spórolgatnom kell a cseréhez.

[ Szerkesztve ]

(#12920) pető bá' válasza -B- (#12919) üzenetére

pető bá'
(senior tag)

az a 20 helytálló.
én nem fogom eladni, inkább családban marad. többet ér mint egy Voda858, vagy bármi, ebben az árkategóriában. még egy MSM7227-es procival szerelt cuccot nem kellene venni...

új készülékkel meg még kivárok. egyrészt le sem járt a 2 évem, másrészt most jönnek az ICS-es cuccok (meglátjuk, melyik gyártó mit alkot vele... :U ), WP7-esek ára is csökken...

"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>

(#12921) molnarpeter válasza -B- (#12919) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én fél éve vettem egy Nexus S-t a T-s akcióban egyet 62k-ért Dominoban :)

mp

[ Szerkesztve ]

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#12922) colomb2 válasza -B- (#12919) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Google_App_Update-signed.zip azokat a google appokat (gmail maps stb.) tartalmazza amik a ROM elkészítése után lettek frissítve.

samsung widgetek: számomra nem kellő widgetek amiket a samsung rakott rá.

samsung programok: ugyan úgy mint a widgeteknél a számomra nem kellő gyári porgramok.

Természetesen azért készítettem el ezeket mert van akinek fontos lehet egy app és annak meglegyen. Recoveryből lehet felrakni és nem kell kicsomagolni őket.

molnarpeter: nem 69k-ért árulták?

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#12923) molnarpeter válasza colomb2 (#12922) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én 62-ért vettem Dominoval, netről.

Kerio: 2.0 base kernel+2.1 updatert tudok feldobni neked a Dropboxomra :)

mp

[ Szerkesztve ]

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#12924) molnarpeter válasza molnarpeter (#12923) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2.1 updater: [link]
A 2.0 még feltöltés alatt áll...

mp

[ Szerkesztve ]

(#12925) molnarpeter válasza molnarpeter (#12924) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt vannak a Destiny 2.1-hez szükséges fájlok (alap kernel):
2.0_base_kernel
2.1_updater
:)

mp

(#12926) Kerio válasza molnarpeter (#12925) üzenetére

Kerio
(senior tag)

Köszönöm szépen! :R Már töltöm is :K

STOCK XWLS8 4.1.2

(#12927) molnarpeter válasza Kerio (#12926) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs mit! :)

mp

(#12928) greenhead0 válasza molnarpeter (#12927) üzenetére

greenhead0
(tag)

Én is elmentettem. Köszi. ;)

(#12929) molnarpeter válasza greenhead0 (#12928) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs mit :)

Van nekem egy T-s stock 2.1-em, azt is feldobom zipként.

mp

(#12930) colomb2 válasza molnarpeter (#12929) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Felesleges azt már én is feltöltöttem és nem is egyszer linkeltem :D
Aki lusta keresni: [link]

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#12931) molnarpeter válasza colomb2 (#12930) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég helyem van, meg már fel is ment... :D Jó lenne a többi szolgáltató ROM-jait is összeszedni.

mp

(#12932) molnarpeter válasza molnarpeter (#12931) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] Egy példány sosem elég. :DDD

mp

(#12933) slayer93 válasza greenhead0 (#12928) üzenetére

slayer93
(tag)

Nekem csak a CM7 és a kyrillos romnál nem ismerte fel a telefonomat a gép mostanság.
A Destiny és a gyáriakkal tutira működött az usb.
A rom csere legfőbb oka a szim eldobása volt. A 2.2-től már egyik sem dobálta el a sim-et.

(#12934) slayer93 válasza slayer93 (#12933) üzenetére

slayer93
(tag)

Még mindig nem ismeri fel, de megoldottam kártyaolvasóval. A rom hibája ez. :D

(#12935) -B- válasza colomb2 (#12922) üzenetére

-B-
(fanatikus tag)

"Google_App_Update-signed.zip azokat a google appokat (gmail maps stb.) tartalmazza amik a ROM elkészítése után lettek frissítve."

Erre miért van szükség?
A google appokat ugyanúgy marketről tudom frissíteni, mint a többi appot.

(#12936) colomb2 válasza -B- (#12935) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak arra jó hogy nem a DATA partíción foglalja a helyet hanem a SYSTEM-be kerül, így több hely marad a saját alkalmazásaidra.

Vigyázat, csalok!

(#12937) -B- válasza colomb2 (#12936) üzenetére

-B-
(fanatikus tag)

Aha, értem!
No mindegy, már nem várom meg... most megy éppen felfele a romod.

Még egy kérdés: Kernel cserénél is be kell tallózni az ops fájlt, vagy csak a one packagehoz kell magát a kernelt? Ja, és kell utána factory reset?

(#12938) zsotesz81 válasza -B- (#12937) üzenetére

zsotesz81
(senior tag)

ops file kell, factory reset nem

(#12939) colomb2 válasza -B- (#12937) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Kell az ops mindig, csak kernel után nem kell a factory reset de a rom után mindenképp csinálj egyet. Én úgy csináltam mindig hogy ha frissen raktam fel romot és után kernelt akkor a kettő után csináltam factory resetet.

Vigyázat, csalok!

(#12940) -B- válasza colomb2 (#12939) üzenetére

-B-
(fanatikus tag)

Köszi a választ, zsotesz81 neked is!
A rom már fent van, FR is megvolt, most jön akkor a kernel.

(#12941) molnarpeter

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Független stock 2.1 :)

mp

(#12942) colomb2 válasza molnarpeter (#12941) üzenetére

colomb2
(senior tag)
LOGOUT blog

Látom szépen dolgozol :DDD

Itt van a zip frissítés amit igértem (majd feltöltöm a többi mellé csak most nagyon szar a szerver :W )

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#12943) greenhead0 válasza molnarpeter (#12941) üzenetére

greenhead0
(tag)

:C Köszi ezt is. Gyűjtő lettem. :DDD

(#12944) core2

core2
(ÁRMESTER)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van már használható custom 2.3 a telóra? :)
Úgyértem, hogy van olyan fejlesztés ami alatt a telefon összes funkciója műkdik? :)

Köszönöm a választ!

Üdv. core2

PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

(#12945) pető bá' válasza core2 (#12944) üzenetére

pető bá'
(senior tag)

(tudomásom szerint: ) nincs. :(

(#12946) Kerio

Kerio
(senior tag)

Nincs meg valakinek a Destiny_2_0_g3mod_1_4_lite_kernel.rar fájl?

STOCK XWLS8 4.1.2

(#12947) greenhead0

greenhead0
(tag)

Ubuntun lehetséges valamivel flashelni a telefont? :U

(#12948) Csendeske válasza core2 (#12944) üzenetére

Csendeske
(tag)

Nincs.
Látom már megválaszolták! Megint nem figyeltem! :O

[ Szerkesztve ]

(#12949) core2 válasza Csendeske (#12948) üzenetére

core2
(ÁRMESTER)
LOGOUT blog

:R köszi

[ Szerkesztve ]

PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

(#12950) Csendeske válasza Kerio (#12946) üzenetére

Csendeske
(tag)

.tar fájlként megvan.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.