2013. május 25., szombat

(#1) Cucuska2

Cucuska2
(őstag)
LOGOUT blog

a grafika is hasonlit a GTA 3-ra :)

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

(#2) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A játék első 3-ában aktiválódik a lehetőség autó eladásra.

:O

tiszta GTA3 szerintem :))

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#3) shenmuedc

shenmuedc
(tag)

Hát szerintem az egész GTA sorozat meg egy nagy szar.

(#4) dfdfdf válasza shenmuedc (#3) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

inkább fogalmazz úgy hogy nem tetszik neked mert ízlések és pofonok.
Nekem sem jön be a GTA 3 nem mellesleg de a GTA 1 és a 2 nagyon is jó volt anno nagyon szerettem :)

Lanparty BAZ megyében valahol?

(#5) Cooper911 válasza dfdfdf (#4) üzenetére

Cooper911
(tag)

Köszi a cikket! Jöhet még! (Vice city Stories, Chinatown Wars, stb.)

"Szerintem a KV5 leginkább egy kérdejőles dobozra hasonlít a Super Mario-ból, minél gyorsabban és tovább ütöd annál több XP-t és creditet ad." - vhw

(#6) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem anno a GTA3 volt a kedvencem. Nagyon bejött PSP-n, csak az irányítással szívtam.

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#7) gabor85

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

A játék jó, de azért tesztnek ez vérszegény...

ELADÓ! http://hardverapro.hu/apro/elado_hon_szeretett_konfiguraciom/hsz_1-200.html

(#8) AXisBOLD válasza shenmuedc (#3) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)

köszönjük emese :C

----------------

egyébként a játék jó lenne, csak PSP-n az irányítása nem a legjobb.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#9) Yodafon

Yodafon
(kvázi-tag)

Hát nekem is a PC-s San Andreas után a ps2-es LCS kész rémálom volt. Abszolút nem tudtam megszokni, meg mintha jóval nehezebb lett volna (nekem legalábbis) a játék mint a San Andrea. Nem is tudtam végig vinni. Néha naon fel tudott húzni.

Én nem szoktam gondolkodni. Tisztelem azokat akik szoktak, de én csak próbálom túlélni a napokat, hogy este megint bemászhassak melléd az ágyba.

(#10) Lacazr93

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép kis leírás, grat :) Mi lesz a következő?

(#11) Sethdobaloah

Sethdobaloah
(senior tag)
LOGOUT blog

"első 3-ában" -> hát ha ez "első harmadában" akart lenni, akkor annak nem jó :) javítsd kérlek :)

...csak én vagyok helikopter?

(#12) james001

james001
(őstag)

én kijátszottam ezt a részt ps2-n és egész jó de akkor is a leges-legjobb a San Andreas!! :P

鉄拳

(#13) giigz

giigz
(PH! addikt)

Nekem a GTA Vice City, és a IV a kedvencem... :))

(#14) Blaise

Blaise
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész jó a grafikája, megközelíti a GTA3-at :)

(#15) Lacazr93 válasza Blaise (#14) üzenetére

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

jajj szentkuti nekem csak most esett le, hogy én Téged ismerlek :D

(#16) Mtt

Mtt
(tag)
LOGOUT blog

Jó kis cikk, bár tesztnek kicsit kevés szerintem. Ennek ellenére elgondolkodom a megvételén, mert kéne valami új gamma a polcra, de azért megvárom a többi tesztedet is hátha találok jobbat! ;)

"Minden vitát megnyersz, amit el sem kezdesz."

(#17) .bableWes válasza dfdfdf (#4) üzenetére

.bableWes
(őstag)

szerintem meg a 3 volt a legjobb rész :DDD

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#18) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

király grafika :C :R

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#19) shenmuedc válasza dfdfdf (#4) üzenetére

shenmuedc
(tag)

Ne haragudj, de mégis inkább úgy fogalmazok hogy egy nagy kalap szar.

(#20) Viktor77 válasza shenmuedc (#19) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Még egy párszor beírod, és kezdhetsz gondolkozni az új nickeden.

Bazinga!

(#21) dying_star

dying_star
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Liberty City helyett legalább nem kellett új várost csinálniuk...
Az autókról mit kell tudni, mennyi van, és milyenek? Láttam olyat ami ismerős (Banshee), meg olyanokat is, amik nem. És látom, ebben már van motor, a GTA3-ban nem volt még.
Milyen hosszú a játék?
Nem tudom mikor játszódik a GTA3, ez gondolom egyfajta előzmény hozzá, vannak közös szálak, visszatérő emberek, stb.?
Nagyon szűkszavú bemutató...

http://tinyurl.com/motivesofnothing

(#22) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Emléxek mikor régen pct építettem csak külön a Gta 3 nak hogy elinduljon xD
Most már nekem sem jön be , gyerekként még jó volt hogy hűha én vagyok a nagy gangstar, de így már kicsit komolyabban unalmas és egyhangú...
Amúgy jó cikk :) :R

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#23) LW válasza shenmuedc (#19) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kérdeztük. :P

Csak ennyit mondok :DDD

üdv. D.

(#24) shenmuedc válasza Viktor77 (#20) üzenetére

shenmuedc
(tag)

Csak nem egy rajongóhoz van szerencsém?

(#25) philoxenia válasza shenmuedc (#24) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Egy moderátorhoz.

amit tiltunk fórumunkban:

a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot).

(#26) shenmuedc válasza philoxenia (#25) üzenetére

shenmuedc
(tag)

Rendben van, akkor csak simán ki nem állhatom. Vagy ehhez sincsen gondolom jogom.
A legutolsó hozzászólásom mégis miért zavart? Vagy nem minősíthetem a játékosok szent tehenét?
De legyen, akit megbántottam vallási hovatartozásában, elnézést tőle.

(#27) Titan44 válasza shenmuedc (#26) üzenetére

Titan44
(fanatikus tag)

Figyu egyszerűen a stílusod csípi az ember szemét, ha igazából a game nem is érdekel akkor feleslegesen rázod itt a harci lobogót, egyértelműen csak kötekedni akarsz.
Mindnyájunk napját jobbá tennéd ( beleértve a tiédet is ) ha egyszerűen megtartanád magadnak a véleményedet, vagy megelégednél az egyszeri kijelentéssel. Íme a példa:
Te
- Ez egy közepes teszt volt, ámde a játékot magam nem kedvelem!
Más
- Én meg csipázom a játékot, de hát mindenkinek lehet saját véleménye.

Társalgás lezárva!

Titan44 felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#28) LW válasza Titan44 (#27) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

[ OFF ]
Ez nem ér! :DDD [Link]

Én sem mondhattam volna szebben.

üdv. D.

(#29) Vasinger! válasza shenmuedc (#26) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értsed már meg, hogy senkit nem érdekel, hogy mi a véleményed a játékról. Mindenkinek más és más, ezzel nincs is baj, hisz milyen rossz lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene? A kifejezési móddal van a bajunk. Azt, hogyha valami nem tetszik nem úgy szokták az emberek kifejezni, hogy szar. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi

(#30) sanyi0321

sanyi0321
(kvázi-tag)

Jó játék a LCS, de nekem ha választanom kell a PSP-s GTA-k közül akkor inkább a VCS-ra voksolok.

"Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten. Der Metzgermeister."

(#31) Titan44 válasza sanyi0321 (#30) üzenetére

Titan44
(fanatikus tag)

Nekem a VCS szaggatott gyorsabb mozgásnál, Fat és Slim PSP-n is.

(#32) Viktor77 válasza shenmuedc (#24) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Hehe. Nem szeretem a GTA sorozatot. Láttam mindegyikből kb. 20 percet, az bőven elég is volt. Engem nem köt le.

Ettől még nem szar, nekem viszont nem tetszik. Ahogy neked sem tetszik, csak nagyobb a mellény (vagy csak nyomatékosabbnak gondolod a mondanivalódat), ha azt írod, hogy ez egy szar.

Bazinga!

(#33) james001 válasza Titan44 (#31) üzenetére

james001
(őstag)

sajna a VCS nekem is szaggatott néha de sztem ez benne van ilyen "bug-ként",amúgy az LCS is szaggatós volt nálam.

鉄拳

(#34) sanyi0321 válasza Titan44 (#31) üzenetére

sanyi0321
(kvázi-tag)

Ja ja, nekem is voltak kisebb szaggatások, de ennek ellenére valamivel jobban megfogott.

"Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten. Der Metzgermeister."

(#35) geri005 válasza Titan44 (#31) üzenetére

geri005
(tag)
LOGOUT blog

Nem véletlen mem.kártyáról CSO formátumban ment mikor szaggatott?

The truth is, it is all your memories, the joyful ones and the heartbreaking ones that make up who you are as a person. Privátra illik válaszolni, akkor is ha nem aktuális már.

(#36) shenmuedc válasza Viktor77 (#32) üzenetére

shenmuedc
(tag)

Nos akkor még egyszer elnézést akit megbántottam a kisarkított véleményemmel. Általában toleráns vagyok mások ízlésével szemben, de a GTA mindig kihozza belőlem az állatot.
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogyan lehet létjogosultsága a játéknak. De igaz ez magánvélemény.

(#37) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem nem igazán jön be ez a rész. De a San Andreas örök kedvenc. :DDD

(#38) james001 válasza geri005 (#35) üzenetére

james001
(őstag)

nekem umd-ről szaggatott zsír újan(legalábbis nem volt karcos a lemez alja).

鉄拳

(#39) geri005 válasza james001 (#38) üzenetére

geri005
(tag)
LOGOUT blog

Érdekes... de azért valahol érthető, mert folyamatosan töltenie kell, de akkoris csinálhatták volna rendesen. :o

The truth is, it is all your memories, the joyful ones and the heartbreaking ones that make up who you are as a person. Privátra illik válaszolni, akkor is ha nem aktuális már.

(#40) b0rZ válasza shenmuedc (#3) üzenetére

b0rZ
(kvázi-tag)

Te meg nem vagy okos.
Esetleg ird azt, hogy neked nem tetszett...

(#41) b0rZ válasza shenmuedc (#36) üzenetére

b0rZ
(kvázi-tag)

Sokkal jobban hangzik.

(#42) mongoose123

mongoose123
(fanatikus tag)

nem olyan rossz ez nagyon ellehet lenni vele XD

iPhone 4 16GB, IBM xseries 342 2x1133MHZ WINSRV'03, i7 OS X 10.8.3.

(#43) HavocS válasza shenmuedc (#36) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudod ez olyan, hogy én totál nem értem azokat, akik PC-n fociznak, általában véve se látom a FIFA játékok létjogosultságát, de mivel tudom, hogy milliók játszák, nem vagyok akkora paraszt, hogy a FIFA 2010 tesztjébe beleírjam, hogy az összes FIFA szar.

Viszont most már nagyon érdekelne, hogy mi csesz fel téged a GTA-ban, mert ilyen reakciót utoljára a pápától láttam... ;] A nickedből nyilvánvaló, hogy szoktál játszani, de ezek szerint vagy nem szereted az autókat, vagy nem szereted a fegyvereket, vagy a bűnözésnek még a virtuális volta is teljes mértékben elborzaszt.

Az irányításhoz egyébként csak helyeselni tudok. Pontosabban maga a vezetés meg a mászkálás nem tragédia, de célozni iszonyat. Mindig röhögtem, hogy persze, konzolon automatikus célzással milyen rohadt könnyű lehet, de azt nem tudtam, hogy ennyire retek...

(#44) JanFe

JanFe
(senior tag)

Koszi a bemutatot. Jol sikerult.

"There is nothing permanent except change"

(#45) Odin_James

Odin_James
(tag)

Ez a játék szinte teljesen megegyezik a GTA III-al és mivel azt mindenki ismeri, ezért inkább azt kellett volna leírnod, hogy ez mivel tudd többet a nagy elődnél (új küldetések, motorok...).

"zenék korhoz illőek (80-as évek)"

Miről beszélsz? A játék napjainkban játszódik. A Vice City (Stories) játszódik a 80-as években.

[ Szerkesztve ]

(#46) themebuilder válasza Odin_James (#45) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Igen igazad van. A kocsikat cserélték le más kinézetű modernebbekre. Más lényeges változtatást nemigen van. A küldetések máshonnan indulnak és a történet is más.
Igazából ugyanazok csak jól összekeverték őket.

Nekem is eredetiben van meg, használtam vettem, de sajnos a térkép kimaradt belőle.

[ Szerkesztve ]

♫ Xears Bazár Számla/6hó Garancia! -> xears.com ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#47) Jhonny06 válasza shenmuedc (#36) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért, akkor te milyen játékokkal játszol barátom?

Good people drink good beer. - Hunter S. Thompson

(#48) Marked válasza Jhonny06 (#47) üzenetére

Marked
(kvázi-tag)

Biztosan a Hello Kitty kalandjaival, hisz abba nincs erőszak. ;]

Multiplatformer: PC, PSP 3004, PS3 Slim 250GB | PSN ID: Marked33

(#50) Titan44 válasza Marked (#48) üzenetére

Titan44
(fanatikus tag)

Lehet csak pasziánszozik, de ott is óvatosan csúsztatja egymásra a lapokat, nehogy elkopjanak... :)
Egyébiránt én úgy vagyok vele hogy inkább a játékokban erőszakoskodom ki magam.
Ha felcseszik az agyam, inkább virtuálisan tombolok és az is kellőképpen megnyugtat.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.