2013. május 24., péntek

(#1) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem gondoltam volna, hogy már van vmennyire megépített prototípus.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#2) korogyi

korogyi
(lelkes újonc)

nem tudom elképzelni h a közeljövőben ezt bárki is felvenné anélkül h körberöhögnék

(#3) defymoto

defymoto
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon jó, csak így megváltozik az okostelefonok fogalma és már nem okostelefon hanem okosszemüveg lesz :D :DDD

[ Szerkesztve ]

Galaxy Nexus 4.2.2

(#4) MR007RM

MR007RM
(őstag)

Jók lesznek majd vizsgákon, érettségi, szigorlat írásbelin. :D

Nokia 808 PureView /white/ + SanDisk microSDXC 64GB /exFAT/

(#5) Sofian válasza defymoto (#3) üzenetére

Sofian
(őstag)
LOGOUT blog

Már látom is ahogy besétálok az Ofotértbe és kérek egy jobb -1.0 bal -1.5-es Android Ice Cream Sandwich-es szemüveget Corning Gorilla Glass 2-vel... :D

https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

(#6) RaveForce

RaveForce
(PH! addikt)

Már csak az a kérdés, hogy ezekkel a szemüvegekkel hogyan lehet majd tükör nélkül videotelefonálni?

valóban az egész technológiával kapcsolatban, már csak ez az összes kérdés.. :DDD

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#7) BDave

BDave
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem lesz rá olyan hack, amivel ki lehet választani, hogy min szeretnél átlátni: tereptárgy, ruhadarab, stb.. :DDD

★ Eladó Lexmark E120 nyomtató! http://goo.gl/wJPrx ★

(#8) Edenyke válasza korogyi (#2) üzenetére

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert ugyebár mindenkit a másik véleménye határoz meg. :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9) Sn[4k3]

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt egyelöre használni igen káros. A szemeknek túl közelre kell fókuszálnia, ha használni akarja a szemüveget. 3D-s Augmented Realityre pedig kétlem, hogy képes lenne. Ha arra képes lenne, akkor is max. Layarra látnám értelmét, talán "papíron" netezéssel - nagyot néznének rajtunk, hogyha egy olyan debill szemüveggel taperolnánk az üres papírt és néha fel is nevetnénk (youtube/viccportál).

Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

(#10) Xaels válasza korogyi (#2) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

A mai világban sokkal cikisebb holmikat is felvesznek az emberek. Ennyi szubkultúra mellett ez is elfér.

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#11) GabN73 válasza BDave (#7) üzenetére

GabN73
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lesz benne beépített WH is!

Semmi ok az aggodalomra! Bankot rabolni a világ legegyszerűbb dolga. Bárki képes rá.... || per aspera ad astra || Steam: http://href.hu/x/id5z

(#12) Everman válasza Sn[4k3] (#9) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"nagyot néznének rajtunk, hogyha egy olyan debill szemüveggel taperolnánk az üres papírt és néha fel is nevetnénk (youtube/viccportál)."

Pár éve azon is röhögtek, ha mobiltelefont (bocs, bunkofont) használt valaki, ma meg már az a fura, ha valakinek nincs. :)

(#13) MR007RM

MR007RM
(őstag)

A szülő nyomon tudja vele követni, hogy a gyereke épp mit csinál. Playboy magazint nézeget, vagy a házifeladatát végzi-e éppen. Egy kicsit elmélkedem a lehetőségeken. Akár két szemüveg, mely egymásnak továbbít adatokat, mint egy adóvevő, csak képileg is.

(#14) ng0ofy válasza korogyi (#2) üzenetére

ng0ofy
(senior tag)

Állításod már most megcáfoltatott, a google-s srácok viselik és valószínűleg nem kiröhögik egymást miatta.

A legutóbbi cikk emi erről szólt itt az it cafén már felkeltette az érdeklődésem és szerintem ez egy nagyszerű dolog. Mindenki döntse el maga persze, hogy van -e rá szüksége. A bluetooth kihangosítos szubkulturához hasonlóan ez is olyan termék lesz, amit fel kell tudni vállalni, de nagyban megkönnyíti a hétköznapokat és ünnepeket egyaránt.

(#15) Sn[4k3] válasza Everman (#12) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért, te nem röhögtél volna azon az üzletemberen akinek a keze remegett egy szabályos Motrola féltéglától egy hosszasabb beszélgetés közben? ;]

Btw, nekem még van egy olyan ismerösöm akinek nincs telefonja (de 120 megás intenyet az van) nehéz is tartani vele a kapcsolatot haveri összeröffenésekhez.

Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

(#16) BDave válasza GabN73 (#11) üzenetére

BDave
(őstag)
LOGOUT blog

WH? :F

Sn[4k3] #9: kipróbáltad már a terméket? Mi értelme van látatlanba össze-vissza beszélni?

[ Szerkesztve ]

(#17) Ádám16 válasza BDave (#16) üzenetére

Ádám16
(tag)

wall hack

YMCMB!

(#18) BDave válasza Ádám16 (#17) üzenetére

BDave
(őstag)
LOGOUT blog

Azért már megvenném :) Beírod: idclip és már mész is :)

[ Szerkesztve ]

(#19) dani993

dani993
(senior tag)
LOGOUT blog

Marhajó képeket lehet vele csinálni :D

I live my life in the fast lane. I flash ROMs on 20% battery.

(#20) zsírsámán válasza Ádám16 (#17) üzenetére

zsírsámán
(senior tag)

Tuti nem CS-zik :))

[ Szerkesztve ]

(#21) Traianus válasza RaveForce (#6) üzenetére

Traianus
(kvázi-tag)

+1 :DD

(#22) Apika válasza korogyi (#2) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Azért nem olyan vészes ez! Vannak alapból olyan - csak sima - szemüvegek, amelyek sokkal extravagánsabbak...

[ Szerkesztve ]

(#23) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megvan az új iPhone. :DDD

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#24) Sn[4k3] válasza mrhitoshi (#23) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem eyePhone? ;] :D

BDave: én csak logikusan gondolkodok.

(#25) Vadmeggy

Vadmeggy
(tag)

Már várom a sok magában beszélgető embert az utcán ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#26) Xaels válasza Vadmeggy (#25) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

Már nem azért de a headset kb. eddig is elérhető volt széles körben és ott is "magában" beszélgettek az emberek. :U

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#27) Vadmeggy válasza Xaels (#26) üzenetére

Vadmeggy
(tag)

Ez igaz, de én is elég gyakran meglepődök amikor mellettem valaki elkezd beszélni és reflexből odafordulok/válaszolok.

(#28) Fkris

Fkris
(tag)
LOGOUT blog

Nemazért a 2 fillérért, de ki az, aki videótelefonál?
Najó, otthonról nyílván sokan, de arra meg ottvan a sz.gép webkamerája, ami sokkal jobb képet készít, mint egy akármilyen telefonos kamera.Szóval otthon kellemetlen lehet, a köznapi használatban meg na bumm.
(Vagy lehet madj hozzá venni egy kamerát, amit NFCvel párosítasz, magadeléteszed asztalra/viszed kézben, egyik szemen látod magad, h mit mutatsz, másikon meg a partnert)

Az élet bizonytalan.Kezdd a desszerttel!* I'm Commander Shepard, and THIS is my favourite site on the Internet.

(#29) S0m30n3 válasza Sn[4k3] (#24) üzenetére

S0m30n3
(fanatikus tag)

(#30) Xaels válasza Fkris (#28) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

A videótelefonálás már több mint 7éve jelen van a piacon, de eddig a percdíjak/adatforgalmi díjak nagyon leszorították. Jól hangzó funkció volt, de a kutya sem használta.

Most, hogy terjed a skype és egyre "olcsóbb" a mobilnet egyre többen fogják használni. 1-2 készülék amúgy egész jó előlapi kamerát kapott, videóhívásra bőven megfelelnek.

(#31) Kinder válasza Sn[4k3] (#9) üzenetére

Kinder
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem kell közelre fókuszálni, különben nem lenne túl sok értelme.
Ez a probléma a fejlesztés kb 0,00000000000000000001%-a volt csak szerintem, mert ekkora öngólt nem lőhetnek.

(#32) FeherMate

FeherMate
(lelkes újonc)

Figyeljétek meg, most úgy nézünk rá mint valami idióta, felesleges, drága mocsokra.

De nem adok neki 5 évet és nehogy mindenki fején valami hasonló legyen.

Egy kicsit csak gondoljatok bele, eddig mi volt a probléma, hogy a kezed a foglalt ha telefonálni akarsz vagy internetezni, most szabad a kezed, és nem is a sima felhasználókkal fog nagyot durrani a dolog, hanem képzeld el egy munkahelyen, mekkora segítség lesz.

Mondok egy jó példát, pl. daruvezető és mondjuk a szemüveggel látja hogy hova fog pakolni, ki van a súly alatt, vagy hogy hova nem szabad raknia, vagy pl a tervező ránéz egy darabra és a szemüvegben meg látja a következő darabot, hogy rátudja-e rakni, vagy valamitől nem fér el, és még alakítani kell rajta.

Elképzelni nem tudjátok hogy ez mekkorát fog szólni ha kiadják és tényleg jó lesz valamire.

(#33) Fkris válasza FeherMate (#32) üzenetére

Fkris
(tag)
LOGOUT blog

Egyet mondok:
Vasember sorozat:A kiterjesztett valóság előnyeit látjuk benne, és rohadt jól néz ki, akárki akrmit mond.Ahogy egyik helyről kiveszi az "A" dolgot, megfordítja a tervrajzot,megnézi hova mi fér be, és behelyezi a "B" dolgot.rohadt jól néz ki.Az már egy következő lépés, a hologrammokhoz közelít, de körülbelül hasonló lenne a szemüveg, kicsit kevesebb interaktivitással.

Az élet bizonytalan.Kezdd a desszerttel!* I'm Commander Shepard, and THIS is my favourite site on the Internet.

(#34) peter9228 válasza MR007RM (#13) üzenetére

peter9228
(tag)
LOGOUT blog

Az a baj ezzel, hogy nem csak a szülő...

Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet! | Megbízhatóságom: goo.gl/4LkO8

(#35) MR007RM válasza peter9228 (#34) üzenetére

MR007RM
(őstag)

Sajnos mindennek lehet pozitív és negatív oldala. Remélem a pozitív fog dominálni.

(#36) enginev3.0 válasza korogyi (#2) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Szerintem közel nem lesz olyan vicces, mint a hányingerkeltő "party szemüvegek"

És biztos lesz, sok féle stílusban, akár olyan is ami neked is tetszhet.

Cikkben:
Már csak az a kérdés, hogy ezekkel a szemüvegekkel hogyan lehet majd tükör nélkül videotelefonálni?

...Szerintem még oly sok kérdés van ezzel kapcsolatban :)

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Egy nőnek hozd le a csillagokat is, ha azt mondja nem kell, akkor rugdosd fel őt

(#37) Pug válasza Kinder (#31) üzenetére

Pug
(PH! addikt)

Akkor még is hova kell fókuszálnod? A lencse az eléggé közel van,,, :U

[ Szerkesztve ]

(#38) Vadmeggy

Vadmeggy
(tag)

Csak én tartom veszélyesnek, hogy az életünket egyre jobban az elektronikus eszközeinkre bízzuk? Mi egyre hülyébbek leszünk, miközben az eszközeink egyre okosabbak.
Emlékszem, hogy régen fejből tudtam 15-20 telefonszámot, amikor még nem volt mobilom, most pedig maximum 5-6ot.
Valaki a parkoló autóját is GPS-szel keresi meg.

Értem én, hogy a kényelem fontos szempont, de az okostelefonod ott van a zsebedben. 3 másodperc alatt előkapod és megkeresed ami kell neked. Minek kivetíteni a szemedre? Látom az innovációt a google fejlesztésében, de főleg ipari/hadászati alkalmazását tudom elképzelni.

(#39) Sn[4k3] válasza Vadmeggy (#38) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

"hadászati alkalmazását tudom elképzelni."

Már meg is említettél egy azonnal milliárdokat fizetni tudó piacot ami miatt meg is éri fejleszteni.

(#40) Polllen válasza Vadmeggy (#38) üzenetére

Polllen
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amíg csak lehetőség és nem kötelező mindenhol high-end technikát használni, addig nekem nincs vele bajom. Az összes ilyen eszköz az életünk teszi kényelmesebbé és igen, ezáltal el is lustulunk. De csak lehetőség.

Amúgy a hadseregben tuti kelendő, gondolj csak a játék hud-ra, milyen hasznos sokszor.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#41) zsírsámán válasza Vadmeggy (#38) üzenetére

zsírsámán
(senior tag)

Szerintem nincs ebben semmi veszélyes. Ezeket a dolgokat akkor használod ki, ha szükséged van rá, ha viszont nem akarod, nem veszed meg. (Nekem is van telón GPS, mégis mindíg papír térképet használok vezetéshez is, túrázáshoz is. Ha eddig meg tudam oldani, ezután sem okozhat gondot.)

(#42) Fkris válasza zsírsámán (#41) üzenetére

Fkris
(tag)
LOGOUT blog

Igen, de kikapcsolt GPS-el is be tudnak téged mérni ha szeretnének(mitöbb, kikapocsolt készülékkel is, cska akksi legyne benne), szóval elég jó táptalajt jelenthet ez a készülék az összesküvés-elméletet gyártóknak, ill pereskedőknek.

(#40) Polllen:Teljes mértékben igazad van.Mindenkinél ottvan a lehetőség, hogy használja, avagy nem használja, és van olyan is, aki néha igen, néha nem, éppen az ellustulás elkerülése végett.

(#43) zsírsámán válasza Fkris (#42) üzenetére

zsírsámán
(senior tag)

Ha valaki engem akar figyelni, hát egészségére :DDD Élvezze a műsort. A legjobb összeesküvéselmélet amit ilyen téren halottam eddig, az a supershop kártya használat ellen szólt, mert így rájönnek, hogy mit eszek :DD

(#44) mrhitoshi válasza Vadmeggy (#38) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de főleg ipari/hadászati alkalmazását tudom elképzelni.

Oda felesleges, mert már van erre eszköze a US Armynak. A Google-t meg szerintem körbe röhögnék ha a minisztériumban felszólalnának, hogy a harcászatban is ott legyenek. :D

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#45) gzbotii válasza Sn[4k3] (#15) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a nagyh cucc a 120 megas netben? Nallunk kb 5000Ft csomagba vesztegetik a 100 megas netet, es ebben benne ven meg a TV es a vezetekes telefon is. Ennyire nagy szam ez :U

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#46) Sn[4k3] válasza gzbotii (#45) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

nem érted a lényeget... én meg azt nem, hogy minek kell belekötni a mondanivalómba. :U

(#47) gzbotii válasza Sn[4k3] (#46) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miert, mi a lenyege? Nincs telefonja. Oke, de ez hogy jon ahoz, hogy 120megas newtje van?

Nekem nincs tabletem, de bezzeg Etnies felsom es Convers cipom van. Kb ennyire kapcsolodik.

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#48) Sn[4k3] válasza gzbotii (#47) üzenetére

Sn[4k3]
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt mondja mindig, hogy drága a telefon és azért nem vesz. Erre föl mndtam, hogy 120 megás netre telik, de egy ezerforintos alapfonra teszkóból meg nem.

[ Szerkesztve ]

(#49) h3lios

h3lios
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az orvostudományban nagy hasznát fogják venni, az hogy ki a gyártója senkit nem fog érdekelni, ha segít életeket menteni. És ahogy egyre kevesebbe kerül legyártani annál olcsóbb lesz és szélesebb körökben is elterjed. :K

(#50) peter9228

peter9228
(tag)
LOGOUT blog

[link]

Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet! | Megbízhatóságom: goo.gl/4LkO8

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.