2013. május 25., szombat

(#1) vegytek

vegytek
(senior tag)

1-2 év és jönnek a 16GB RAM-mal ellátott modellek is :W

|| PSN: geneMTS || ᴡʜɪᴛᴇ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴧʟᴧxʏ sɪɪ 4.0.3 ||

(#2) azopi74

azopi74
(tag)

Már vártam, mikor jön az első 2 GB-os modell, hogy utána az legyen az alapkövetelmény a felső-csúcskategóriában.
Én már az SGS 3-tól is elvártam, csodálom, hogy ebből a szempontból (is) elmaradt a duplázás az SGS 2-höz képest.

(#3) azopi74 válasza vegytek (#1) üzenetére

azopi74
(tag)

Majd kb 4 év múlva az lesz az általános :DDD

(#4) slice14

slice14
(őstag)
LOGOUT blog

Arra lennék kíváncsi hogy a 4G LTE itthoni hálózatokon is menni fog?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Spica -> HTC Desire -> Google Nexus S -> Google Galaxy Nexus

(#5) Xaels válasza slice14 (#4) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

Ha Qualcomm S4 van benne akkor elviekben mennie kell.

Amúgy a Hardver megint a helyén van. A Design szubjektív, de remélhetőleg stabil SW-t is sikerül végre összekalapálnia az LG-nek.

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#6) V.T.CS.

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

arra az üzemidőre nagyon kiváncsi leszek.
amúgy nem tetszek külsőre.

(#7) OPiiPO

OPiiPO
(fanatikus tag)

és jó hogy maradtak a 2magosnál, a 4magosok egyenlőre nem villognak nagyon az állítólag hosszabb üzemidővel . . .

._. " Ken Rockwellnek igaza van." ._.

(#8) tjb007 válasza Xaels (#5) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nem feltétlenül, az AT&T -s One X -ben is ugyebár 8960 van (mondjuk, hogy ebben mi lesz még senki sem tudja, csak a találgatás megy) mégsem működne a hazai LTE hálózaton.

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#9) Xaels válasza tjb007 (#8) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

Másképp értelmeztem a kérdést. Persze nem az LTE-re gondoltam ami amúgy sem valami széles körben elérhető itthon az is csak 1 szolgáltatónál, hanem a GSM modulra.

[ Szerkesztve ]

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#10) Tikakukac

Tikakukac
(PH! kedvence)

Ugyanakkora akksihoz képest 40% plusz üzemidő. Igen, ez bizonyára teljesen igaz.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#12) Xaels válasza Tikakukac (#10) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

[link] az üzemidő nem csak az akku méretétől függ. Na meg lehet 40%, de csak bizonyos esetekben ha teljesülnek hozzá a feltételek.

(#11) tjb007: - ;]

[ Szerkesztve ]

(#13) V.T.CS. válasza Xaels (#12) üzenetére

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

azért ha 2g-re kell állni hogy kibírja az 1 napot akkor már el van ba..va a dolog.
pl. kijelző fényerőn én is sporolok, de a 3g-t csak akkor kapcsolom ki ha wifi on.

(#14) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, így kell csinálni.

A samsung nagy csinnadrattát csinált mást másolva, szerintem feleslegesen, míg az lg közben halkan villantott.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#15) azopi74

azopi74
(tag)

Koreában 800Mhz-et (LG Uplus és SK Telecom) és 1,8 GHz-et (KT Corporation) használnak a szolgáltatók. Nálunk a T-Mobile Budapesten 1,8 GHz-et (vidéken várhatóan 800 MHz-et). Valószínű, hogy mindhárom koreai szolgáltató hálózatát tudja használni a készülék, tehát az 1,8 GHz is támogatott.
Így mennie kell elvileg a T-Mobile hálózatán is.

(#16) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Nem úgy volt hogy a Qualcomm CPU-k csak 1Gb RAM-al boldogulnak?

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#17) Tikakukac válasza Xaels (#12) üzenetére

Tikakukac
(PH! kedvence)

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem csak az akksitól függ a dolog. Ha elrakom 2g-re a telómat meg nem nyúlok hozzá akkor hozza a gyári adatokat. Ugyanez megy az autóknál. Ki mer nagyobbat, vagyis kisebbet behazudni fogyasztásra. Inkább hencegnének a rengeteg optimalizálással, amivel tényleg elérnének valamit. Ja nem, az majd a főzött romosok kiváltsága. Hát ennyi...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#18) kolosanyi válasza Edenyke (#14) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek. Esetleg, ha ez is megörökölné a 2X jó zenei képességeit, akkor máris szimpatikusabb az egész körítés, mint a Samsungnál. Az ekkora hype azért nem jó, mert a vége pofáraesés is lehet.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#19) t|-|om! válasza V.T.CS. (#13) üzenetére

t|-|om!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy ennyire zabálja.

Otthon mindig wifin lóg, egész nap 3G/HSDPA, utazás közben zenehallgatás meg netezés (4sq, twitter, facebook illetve különféle push mail fiókok), automata fényerő de nem nagyon szokta levenni és este még kapni szokott egy fél óra futást (gps + folyamatos kijelző).

Nekem így egy napot kereken kibír, igaz, éjfélre már villogni szokott.

Ja HTC Trophy és egy 1300 mAh-s akksi van benne.

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#20) Oppenheimer

Oppenheimer
(PH! addikt)

Szebb és szimpibb mint az S3!

"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

(#21) P3TR!CK

P3TR!CK
(senior tag)

Hát ez a telefon mocsok jól néz ki. Ha jól tudom a kiejlző 4,3"-os (?), ami bőven elég is, feleslegesnek tartom már a 4,8"-t, akkor inkább beruházok egy tablet-re. Hajrá LG, itt a példa, hogy nem kell egy telefont agyon hype-olni, és mégis lehet jó. :K

iPhone 5 16GB White @ iOS 6.1.2 & iPad 4 16GB @ iOS 6.0.1

(#22) Pubilol

Pubilol
(lelkes újonc)

Nagyon vártam az sgs3-at, és nagyot csalódtam.. ha a közeljövőben lecserélem a telefonom, szerintem ez lenne nálam a nyertes, szerintem piszok szép, és a Qualcomm S4-ről se mondtak még eddig sok rosszat.. +2gb RAM :Y

Galaxy SII - 4.0.3 Stock ROM with SiyahKernel 'One kernel to rule them all!'

(#23) bok92

bok92
(őstag)

Na az első 3d-s teló, az első 2 magos, az első.... És a vége valahogy mindig felemásan zárult :U

SGS Miui v5 3.4.19

(#24) nuke7

nuke7
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon tetszik, jobban, mint az sIII :K

Hirdeteseim, elado cuccok (hifi, számítógép, stb) : http://tinyurl.com/aeb8zms

(#25) otoaak

otoaak
(kvázi-tag)

Ez szép? Tök ugyan az mint a samu, ugyan az a gomb ugyan úgy króm keret stb. csak az lekerekített ez meg szögletes. Szerintem egyformán ronda/szép mind a kettő.

Amúgy tényleg jónak tűnik ez a telefon de a 2gb memória és az, hogy LG nem biztos, hogy kompenzálja a plusz szolgáltatásokat amit a samsung ad az SGS3-hoz.

SG Note GT-N7000

(#26) dani993 válasza bok92 (#23) üzenetére

dani993
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Optimus 3D volt a kedvenc telefonom mindközül. Tökéletes hardver, és 2.3.5-el a szoft is felzárkózott hozzá.

Szóval nem értem mi a gondod vele :)

[ Szerkesztve ]

I live my life in the fast lane. I flash ROMs on 20% battery.

(#27) hallerlaller válasza tjb007 (#8) üzenetére

hallerlaller
(PH! addikt)

És akkor az örök kérdés, amire te mindig tudod a válasz: Kapható-lesz-e-nálunk?

"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

(#28) tjb007 válasza hallerlaller (#27) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Egyelőre még nem tudni, hogy lesz e belőle international változat de ha lesz is akkor is nagyon minimális az esélye annak, hogy itthon hivatalosan forgalomba fog kerülni.

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#29) feliks válasza Oppenheimer (#20) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

+1

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#30) feliks válasza Oppenheimer (#20) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Duplázott a mobilom..

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#31) hallerlaller válasza tjb007 (#28) üzenetére

hallerlaller
(PH! addikt)

:R :(

"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

(#32) Dunbar

Dunbar
(senior tag)

Azt mondják, még az 1GB is elfogy droid alatt. Értelmesebb ezt duplázni, mint a processzort tovább húzni.

(#33) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat az LG nem ert a szep csajok kivalasztasahoz;]

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#34) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat az LG nem ert a szep csajok kivalasztasahoz;]

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#35) Edenyke válasza Dunbar (#32) üzenetére

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sokan mondanak sok mindent, de ettől még nem feltétlenül igaz. :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#36) Iomega válasza Dunbar (#32) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Nem fogy el az 1 GB :N , tapasztalatból írom. ;)

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#37) MR007RM

MR007RM
(őstag)

Az SGS3-nak számomra szebb a külseje. Túl szögletes a forma, kellett volna egy kis lekerekítés.

[ Szerkesztve ]

Nokia 808 PureView /white/ + SanDisk microSDXC 64GB /exFAT/

(#38) feliks válasza Iomega (#36) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

De abból is csak 250-300 marad.. :D

(#39) hallerlaller válasza feliks (#38) üzenetére

hallerlaller
(PH! addikt)

touchwiznél persze, vagyis mostmár moziwiz vagymi..

(#40) kdavid94

kdavid94
(kvázi-tag)

Na, ennek sokkal több értelme van mint a 4 magsos procinak... Bevallom, nekem ez jobban tetszik mint az S3, pedig nem vagyok LG fan.

(#41) Matada2.3

Matada2.3
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez tetszik :D elég a 2 mag jó a 2gb ram :D jó vétel akinek van ennyi pénze (lesz)...

kdavid94: +1

[ Szerkesztve ]

Motorola Atrix 4G & Galaxy SII ROM: MROM ICS Nem találsz megfelelő romot az Atrixodhoz? Megoldás: http://tinyurl.com/9er2j99

(#42) kolosanyi válasza gzbotii (#34) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem amelyik a RAM-os táblát tartja az egész csinos. Egyébként elég sz@r szögben lettek lekapva szegények. :)

(#39) hallerlaller
Miattam akár lehetne wizesés is, az első dolgom lenne lepucolni minden f@szságot róla és rányomni egy vanilla ICS-t. Meg úgy kb az összes másik telóval is. (Ez vajon a Nexus miatt van? :D )

(#43) Dunbar válasza kolosanyi (#42) üzenetére

Dunbar
(senior tag)

Alap ICS a legjobb. Sense, TW nekem nem tetszik, még a SE felülete jó.

(#44) kolosanyi válasza Dunbar (#43) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértünk. Ha már gyártói felület, akkor Sony. :K

(#45) gzbotii válasza kolosanyi (#42) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg pont a masik, nez ki "valahogy". De ezek bar nem 16 evesek. Vagy nem latszik rajtuk :D

(#46) joey20 válasza Dunbar (#32) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pontosan. szerintem is több haszna van, mint az egyre erősebb procinak.

Bazinga!

(#47) krisztofer55

krisztofer55
(tag)

Jupi, van mivel kitűnni! YES! ;]

"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"

(#48) Remusz911

Remusz911
(PH! kedvence)

első blikkre ez még az sgs3-nál is jobb lehet

kár hogy nem keltettek akkora hisztit körülötte, vagy talán jobb

van egy olyan érzésem hogy az sgs3 nem lesz olyan nagy siker, oké bukás se, nekem mondjuk tetszik, meg elfogadnám

de tényleg kicsit előkapni olyan mint egy fegyver :D

nem baj ha kicsi lesz rá a kereslet, akkor valami akcióban olcsón megvehető

[ Szerkesztve ]

(#49) tzsolesz

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem jó ötlet a 2GB RAM. Gondolom ICS-el már lehetne rá alapozni jó nagy zabás gyönyörű appokat, meg játékokat. Valószínű több értelme is van, mint a 4 magnak. De ennyire nem értek hozzá.
Nekem még a külseje is szép. Bár az SG3 jobban tetszik. Ez ha kapható lesz MO-on, jó vétel lesz. Az LG nem szállt el az árakkal az utóbbi időben, pedig az L sorozat is minőségi termék.

tzsolesz

(#50) jooker82 válasza tzsolesz (#49) üzenetére

jooker82
(PH! kedvence)

Nekem most L7 van,ICS-el...tetszetős telefon...
Ez az LTE2,meg igencsak megtréfálhatta samsungékat...szerintem senki nem számitott erre..és május közepétől már kapható is...

[ Szerkesztve ]

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.