jó lenne egy ilyen, csak az a fránya technikai probléma ne lenne a többi szolgáltató ügyfeleivel kapcsolatban...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
jó lenne egy ilyen, csak az a fránya technikai probléma ne lenne a többi szolgáltató ügyfeleivel kapcsolatban...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Hiányolom az "(x)" stringet, vagy a T-* PR-osának nevét a szerzők közül...
Azért én (mint fogyasztó) egy 10%-os árcsökkentéstől nem fogok hanyatt esni; különösen ha figyelembe vesszük a T-Home eddigi penetrációját, és hogy eme "remek" számok miatt valószínűleg már ott a kés az üzletág fejeseinek nyakán.
A tej élet, erő, egészség.
ÉN tapasztaltam, milyen ez a set-top-box-os TV, és végülis jópofa, mert nagyon sok infot rejt magában az elektronikus TV újság. Ezen kívül a képminősége is nagyon jó (amitől tartottam korábban), szóval jó dolog. Csak drága a valamirevaló csomag (nekem nem kell olyan előfizetés, amiben nincs Discovery, National és Spektrum).
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Akik meg régebben kötötték azok meg most fizethetnek drágábbat.. lol
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

Szerinted 3890-ért drága a családi csomag? Hol kapsz ilyen csatornaválaszték mellé DVR-es beltérit meg az összes többi kényelmi szolgáltatást ennyiért?
[ Szerkesztve ]
Egyre jobb az ára. Ez mondjuk már nem olyan sok.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Ez már csak így megy ezekkel a fránya hűségszerződésekkel... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Ja ennyiért én analóg kábeltv-t kapok... ami viszont 5 tévére van szétosztva.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Aminek viszont iszonyat szar a minősége.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

TV? Annál jobban is el tudom b***ni az időm
Jó ideje nem nézek tv-t, saját tv-m kb 1.5-2 éve nem kapcsoltam be. Nem is igazán hiányolom.
Attól, mert analóg, még lehet részletgazdagabb képe, és nem kockásodik be gyors mozgásoknál…
http://creationart.hu/
Hát nálunk hányadék a kábel tv minősége, és máshol se jobb, másik szolgáltatónál se.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Attól még hogy nálatok rossz, biztos hogy máshol is? Nálunk a mindenhol porig gyalázott fiber kitünő szolgáltatást nyújt, a kép tiszta, nem zajos, pedig osztva van, az internet mindig hozza a maximális sebességet stb...
A T-Home ára még fog lejjebb is menni, amint megjelenik a konkurencia. Akkor gondolkodnék el a váltáson ha mindenhol lenne olyan infrastruktúra, ami lehetővé tenné a HD anyagok IPTV alapú "szórását". Így maximum az fizet elő, aki közel lakik a központhoz...
Biztos hogy máshol is szar. Láttam egyik haveromnál upc t is, és az is botrányosan szar volt.

Talán nem LCD-n kéne megnézni egy analóg PAL adás képét.
Annak a felbontása a legtöbb LCD iszonyat.
עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל
A sima tv n is szar a minősége, meg csíkok futnak a képen.
Hát itt szegeden tökéletesen meg vagyok elégedve a T-kábellel.. 5 tv van rajta, erősítő nélkül, analogon is mind nagyon szép, (mondjuk 1-2 csatorna talán rosszabb, de sztem az az itthoni kábelezés hibája,) az enyémen meg van set-top box digitalis csomaggal, és nagyon jó, tényleg ez a műsorújság meg pláne...
LEMONS. Perfect for orangejuice.
ha nálad ilyen van, akkor lenne pár kérdésem, mert apám szemezget ezzel, mert nálunk nagyon drága a kábelTV, és alig pár normális TV csatorna van, nézegettem az oldalunkat, de pár dolgot nem írtak le, ami nekem fontos lenne:
- ez ugye ADSL neten jön, akkor emelik annyival a netsávszélességet, vagy TV nézés közben ne netezzek?
- ha emelik a sávot, akkor hogyan választják szét, hogy a TV adás sávját ne használhassam netezésre? vagy szétválasztják egyáltalán?
- tudtommal adnak hozzá egy WLAN router-t, gondolom azzal oldják meg a sávszélesség kérdését... ehhez megadják jelszót, hogy tudjam konfigurálni? (rosszul lennék, ha a házamban olyan IT cucc volna, amit nem tudok állítgatni
)
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Szia! Kicsit félreértettél, vagy félreérthetően írtam, bocsi...
Nekem a net adslen jön a teloval együtt, invitel.
A TV pedig T-kábel, és hagyományos koax kábelen jön a tv, arra van rádugvaa set top box is..
Az adsl verzió az ip-tv-s cucc, arrol nem tudok nyilatkozni, nézz be a topicjába, hátha ott jobban tudnak segíteni.. 
LEMONS. Perfect for orangejuice.

A sávszélesség elosztás úgy működik, hogy a sebességet felemelik a maximumra, de ebből netezésre csak az előfizetett csomagodnak megfelelő sávszélt használhatod. TV-zés közben a net sebessége úgy fog változni, hogy a vonalon elérhető maximum 7,5 megából stream-enként 2,5 megát kell levonni. Mivel egyszerre legfeljebb kettő stream használható (egyiket nézed másikat veszed vagy mindkettőt veszed) ekkor 2,5 mega marad a netezésre. A HGW tud WLAN-t is és persze, hogy adnak jelszót máskülönben minek lennének benne ezek a funkciók.
aham...
csak azért kérdeztem a jelszó-témát, mert pl egy haveromékhoz az apja cége rakott ki routert, hogy az apja fel tudjon csatlakozni a céges WAN-ra, viszont jelszót nem adnak, így viszont minden beállításhoz ki kell hívni a cég egy emberét.
de ebből netezésre csak az előfizetett csomagodnak megfelelő sávszélt használhatod - ezt mi szabályozza? a router? van vmi módja, hogy ha mondjuk senki nem TV-zik, akkor netezésre tudjam használni a TV sávszélességét? vagy ez már warez kategória?
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Amit adnak az nem csak egy router, HGW-nek (home geatway) hívják és ez vezérli a dolgokat. Ebbe kell dugni az IPTV stb-jét a gépedet, ebben van a WLAN és ha T-Home triplát rendeltek a telefont is erre kell csatlakoztatni. A TV és a telefon sávszél tekintetében előnyt élvez a nettel szemben, de nem lehet használni több sávszélt mint amire előfizettél mert a HGW nem engedi.
[ Szerkesztve ]
de alapvető routerfunkciók vannak benne? gondolok itt a port forwardra...