2013. május 25., szombat

(#1) anulu

anulu
(PH! félisten)

kérnék egy olyan keresőt, ami nem a "felhasználói szokásokat" nézi, hanem azt, h mi az a string, amire rákerestem.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#2) Psych0 válasza anulu (#1) üzenetére

Psych0
(őstag)
LOGOUT blog

" "

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#3) dajkopali válasza anulu (#1) üzenetére

dajkopali
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

talán félreérthetően fogalmaztam meg: a fejlesztésnek fontos része a szokások elemzése, de nyilvánvalóan csak egy része

"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos

(#4) anulu válasza dajkopali (#3) üzenetére

anulu
(PH! félisten)

az addíg ok, de az én szokásaimat se mentett keresésekkel se cookie-kkal se semmivel nem akarja már elemezni!

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#5) doc válasza anulu (#4) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

magyarazd mar el nekem ezt a mostanaban oly divatos paranoiat...
miert zavar az teged, hogy a kereso olyan talalatokat probal adni, amik teged jobban erdekelnek?
de ha ez annyira zavar, akkor hasznalj pl. Binget, en parszor kerestem vele amolyan tesztjelleggel, es ott nagyon latszik hogy baromi szegenyes a mogotte levo logika, lenyegeben tenyleg sima stringkeresest csinal, emiatt nagyon keves a relevans talalat...

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#6) anulu válasza doc (#5) üzenetére

anulu
(PH! félisten)

nem paranoia. egyszerűen annyi a dolog, hogy nem kérek mankót a kezem alá, az eddigi kereséseim alapján ne priorizálja a találatokat. nem az adatgyűjtési részével van bajom.

emiatt kezdtem el Binget használni :)

[ Szerkesztve ]

(#7) doc válasza anulu (#6) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ertem. bar a gyakorlati ertelmet/hasznat nem latom a hozzaallasnak, de azt elfogadom hogy te ezt szeretned

ebben az esetben a Bing kell neked, meg jo hogy lehet valasztani :)

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#8) mfercso

mfercso
(kvázi-tag)

Nem értem miért ilyednek meg egyesek attol hogy ugymondt kiiismeri öket a google keresö motorja nem kevés ember munkája van benne és azért ilyen nagy világméretű Adatbázist kevesen tudnak csinálni és még kevesebben fenntartani.

Ne azt kérdezd hogy mit Tudsz ?? !! hanem azt hogy hogyan tudhatnád meg !!!

Google :D

Az Ilyen embereknek azt üzenem hogy ha arra keresnek rá hogy Alma akkor ugye milyen jó hogy máris az almás pite receptjét látják ráadásul ezt ki lehet kapcsolni.

Teloszámot már az első pm-ben kérek !

(#9) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pont mostanában gondolkodtam el, hogy a nagy 'G' akkora tényezővé vált az internet világában, mint semmilyen másik szoftvercég (nem, a FészBúk sem, meg se közelíti!), és talán nem is fog, legalább egy évtizedig. Talán utána sem.
Én nem vagyok egy külön, speciálisan Google-hívő, mégis, Gmail-t, Gmaps-et, Youtube-ot, Google docs-ot, Google translate-et kábé napi szinten használok, ha kérdőívet kell készítenem, azt is Google szerkesztővel teszem, a Google Tudós segít beadandók megírásában, a telefonom Android (=Google), ezzel jön a Play is, meg akkor már szinkronizálva is van a Google naptárral, stb, stb......

Nagyon komoly.

Én a keresőt is kedvelem, nálam ilyen Bingek szóba sem jöhetnek.

Hajrá, csak így tovább!
:R

(#10) SLYM válasza geezer (#9) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

és ne felejtsük el, hogy ezért nem kell fizetni. legalábbis pont csak annyira, mint amennyit az RTL-nek fizetsz a barátok köztért, ha megnézel pár reklámot a szünetben. csak itt ez nem zavar abszolút, TV-t meg már szinte nem is nézek a sok reklám és a gyenge színvonal miatt. a google ennek pontosan az ellenkezője. magas színvonal és viszonylag kevés és nem zavaró reklám

[ Szerkesztve ]

(#11) Alchemist

Alchemist
(őstag)

ajjaj, én gyakran változtatom a szokásaimat... :)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#12) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Nem értem minek ennyit újítani, én eddig is megtaláltam vele amit akartam, vagy én vagyok nagyon ügyes? :D :B

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Egy nőnek hozd le a csillagokat is, ha azt mondja nem kell, akkor rugdosd fel őt

(#13) dajkopali

dajkopali
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hogy bedobjak egy flame-et is :)
az egyik lap azt írja, hogy a Google azért most jött elő ezzel a fejlesztéssel, hogy megmutassa: az internetes szolgáltatások minőségéhez idő és pénz kell, nem úgy, mint a Facebook-buborékhoz (akik ugye most lépnek be a tőzsdére) :)

"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos

(#14) Sub-ZeRo válasza SLYM (#10) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A youtube-nél pont beletrafáltál, mert minden 3. videóban van reklám. Eddig nem volt. pedig az is már google. A tv meg igaz, én sem nézek már vagy 5 éve tv-t.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#15) Edenyke válasza mfercso (#8) üzenetére

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én például pont ezt imádom benne baromira, hogy ennyire intuitív/ennyire kiismer.

Beírok 3betűt, máris tudja mire kell kiegészíteni.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#16) enginev3.0 válasza Sub-ZeRo (#14) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Én meg a youtube videóknál úgy vagyok, hogy ha premier vadi új zenéket, klippeket hallgathatok rajta, vagy nézhetek stb...-t akkor nekem megéri az a plusz két kattintás és 3 másodperc várakozás, amit a reklámok miatt kell elszenvednem

Nekik ez bevétel, nekem meg minusz pár másodperc az életemből, aztán pedig korlátlan szórakozás

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Egy nőnek hozd le a csillagokat is, ha azt mondja nem kell, akkor rugdosd fel őt

(#17) Sub-ZeRo válasza enginev3.0 (#16) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, ez akkor igaz mikor ott ülsz előtte. De ha csinálsz valamit és nem vagy a gép közelben akkor a lejátszási listádba belekúrj@ azt a gyönyörű reklámot. Akkor szoktam mellözni a youtube-ot és hallgatok non stop rádió adót amit már hallottam minden nap.
Van zene gyűjteményem, de azokat össze vállogatni amiket akkor hallagatok, inkább akkor a yt. Csak ott meg a reklámok.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#18) enginev3.0 válasza Sub-ZeRo (#17) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

na nekem olyan nincs vagy is lejátszási listám yt-n

(#19) bulbaa válasza doc (#5) üzenetére

bulbaa
(lelkes újonc)

Egy kis olvasnivaló "paranoia" témakörben, -MINDENKINEK ajánlott, akit érdekel a téma.
ide katt

(#20) Vukmir válasza anulu (#4) üzenetére

Vukmir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ember.. Szerinted ha beírsz valamit akkor mégis hogyan talál rá?

Pl: Tp-link Wr1043Nd, ha sokat olvasod a prohardvert meg ezeket akkor azt fogja bedobni elsőnek mert valszeg az is érdekel nem egy 374123712387129371298. viszonteladó oldalát.

Ha nem tetszik ne használd van más puszi. (Mellesleg amíg nem fizetsz érte pénzzel addig milyen jogon mert bármit is mondani? :O)

Egyébként a Google pont annyit tud rólad amennyit te engedsz neki hogy tudjon rólad.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing

(#21) nincsisbéla válasza Alchemist (#11) üzenetére

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezzel én is így vagyok... Szóval néhányan bajban vagyunk úgy érzem! :D

Mentalita'

(#22) SLYM válasza Sub-ZeRo (#14) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

igen, amit 3-5 mp után le lehet nyomni. az RTL-en 5-10 perces reklámok vannak...

[ Szerkesztve ]

(#23) Sub-ZeRo válasza SLYM (#22) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja így van. De pont tegnap futottam bele, egy scania-s videót akartam nézni és jött egy reklám mert szeretem és 4 perc 10 mp-volt. Hát ez nálam a fákjú b+ kategória.

(#24) zsivagooo válasza anulu (#1) üzenetére

zsivagooo
(senior tag)

+1

(#25) LordX válasza anulu (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Használj Bing-et, problem solved.

Ja hogy az értékelhetetlen találatokat ad az esetek 90+%-ában? Hát ezért.

(#26) julius666

julius666
(PH! addikt)

Nahát, csak 25 hsz? Mi a fene? Ja, persze, Pali elfelejtette belerakni a szkájnetet a címbe! :))

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#27) DUNKENSTEIN

DUNKENSTEIN
(tag)

Én szimbiózisban élek a Google-val!

Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of

(#28) saw4

saw4
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdekesnek tűnik! Egy próbát simán megér.

Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

(#29) sanyilpa18 válasza anulu (#1) üzenetére

sanyilpa18
(újonc)

kevés olyat találsz...

http://www.webgyar.com

(#30) Honkydoo

Honkydoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább nem írok semmit mert alapelvekbe ütközik.

A lényeg, aki fél menjen paphoz. ;)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki aki erről nem tud, és megvalósítja. - Albert Einstein

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.