Így kell ezt csinálni, "legális" függetlenítés házilag ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61
Így kell ezt csinálni, "legális" függetlenítés házilag ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61
Siman veszek egyet, ha valaki irna egy tesztet rola, hogy nem penzkidobas...
Ez amugy miert nem jutott senkinek eszebe hamarabb?
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
elég sokáig eltartott, mire piacra került... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Én nem igazán értem ennek a működését.Mivel láttam ilyenről egy videót, hogy kell használni és egyszerüen kivették a simkártyát és berakták ezt helyette. De akkor nem értem, hogy helyettesítheti ez az eszköz a simkártyát? 
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Elvileg a kártya alá kell tenni. Ami azért is érdekes, mert néhány esetben a SIM maga alig fér be a helyére... 
...
Ilyen cuccot sok helyen látok, hogy a neten árulják 10 ezer ft körül. Csak kérdéses, hogy egyálltalán működik e.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Régi nokiás kódos megoldás szimpatikusabb volt 
Mondjuk ott is ugrik a gari :S
Mondjuk most már kevés modellt érint ez a függetlenítési dolog, mert már jó áron hozzá lehet jutni garanciás független telcsikhez. Nem olyan horror mint mondjuk 4-5 éve volt.
"Mondjuk ott is ugrik a gari :S"
Nem ott is, csak ott, ez esetben ugyanis a garancia megmarad! 
...
Nem sok értelme van a mai világban ilyenre pénzt költeni, amikor a számhordozás működik, illetve a kártyafüggetlen telefonárak sem olyan eget-verőek...
[szerk] --> plussz még amit Viktor mond, egy csomó készülékben használhatatlan ez a cucc. 
[ Szerkesztve ]
A hűségidő szépen megfolmazott hitel.
Csak még mindig kérdéses, hogyan lehet beletenni egy nokia telefonba, amikor a simkártya pont belefér a helyére?

Méretük alapján akkorák mint egy SIM. Én azt hittem, hogy ezt beteszed, kifüggetleníti a telót, aztán használod a SIM kártyádat
> kiregisztrálva, ne küldj privátot <

"kel" - kell helyesen
(második sor közepe)
Kíváncsi leszek, hogy ehhez mit szólnak majd a szolgáltatók.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Alapterület sim, "vastagság" (vékonyság inkább) fólia. Nem módosít semmit a telefonban, ez a garanciatartás lényege.
[ Szerkesztve ]
\m/

ebben nem kérhetsz segítséget.
[ Módosította: Kalandor ]

sziasztok
Nokia 6230i telót lehet-e házilag függetleníteni?
Golden Brown - The Stranglers

Elnézést Kérek,Többet nem fordul elő!
Nem is akarok függetleníteni, csak kérdeztem![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Golden Brown - The Stranglers
Beviszed a szolgáltatóhoz, ahol minimum két évvel a vásárlást követően leveszik a készülékről a hálózati zárat.
...
jópénzért tegyük hozzá 
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

És ha külföldön akarod használni a telefont ?!
Oda nehezen hordozod át a számot...
Nincsen valakinek azóta gyakorlati tapasztalata ezzel ?
Youtube-on van fent jópár videó,és azokon úgytünik hogy működik (bár a becsúsztatós SIM-es telefonokban nehéz használni,vagy esetleg szét kell vágnod a simet vagy nemtom hogy fér bele)

Sziasztok kérdésem az lenne hogy lehet nokia 5300át házilag függetleníteni???
Ezzel a kártyával valószínűleg igen, az egyéb megoldások pedig nem erre a fórumra valók!
...

Sziasztok!sharp GX29-et kéne függetleníteni! VALAKI SEGÍTSEN NEKEM NAGYON FONTOS LENNE!!!
IMEI:358145/00/556826/7
FCC ID:apyhro00046!
nagyon megköszönném ha segítenétek!tényleg nagyon fontos lenne!
email: ecsekidani@freemail.hu
Na ez nemigen fog összejönni.... 
.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.
Azt csak kábellel lehet...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

okos..
When I thought I could be strong...
A függetlenítés témaköre a fórumon tiltott.
A Vodafone "aprópénzért" (2500 Ft) _legálisan_ leveszi a hálózati zárat a telefonról, amennyiben eltelt két év a vásárlás óta...
...

Sziasztok!
Én ajándékba kaptam egy Pannonos Nokia5000, de Vodás vagyok. Tud valaki segíteni? Tudjátok mire gondolok! 
Igen veszel egy ilyen kis kártyát amit a simkártya alá kell berakni és máris mehet bele akármelyik szolgáltató simje

Szia
Köszi a tippet!
Ok
, de mi a neve ennek a kártyának és hol, valamint mennyiért lehet hozzájutni?
(#30) Viktor0610 válasza Beatrix2008 (#29) üzenetére
Turbo SIM, erre keress rá.
...
(#31) Beatrix2008 válasza Viktor0610 (#30) üzenetére

Hali!
Köszi a tippet! Utánna olvastam és különböző értékeléseket találtam, a sok kétkedés ellenére, hogy használható, mert igen vékony. Ezért most próbálom felvenni a kapcsolatot egy forgalmazóval, ugyanis nem egy nagy összeg (1800 Ft-ért találtam). Ha meglesz mindenféleképp leírom, hogy hogyan jött be nekem. 

Hali!
Hát megjött a Turbo Sim és tényleg igen vékony és valóban be is férne, ha nem lenne rajta egy pici fekete bigyó amitől nem.
Az én telóm Nokia 5000 és a kártyát úgy kell beledugni és ezért végképp nem fér bele. 
Szia! Nézzál már át ebbe a topikba,és olvass vissza pár hozzászólást: [link]

Sziasztok N97-et lehet függetleníteni?
Nem.

Sziasztok!
A nokia 5000-es telefonom,írtó lassan reagál mindenre,ezen segít a szoftverfrissítés??
Köszi a válaszokat
Talán igen, de amúgy sem egy sebességbajnok ez a típus... 

A turboSIM tényleg működik?Mert ismerősöm vett Iphone-ba egyet és nem ment neki... pedig az is benne volt a listában.
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /

Na mi történt? Itt megállt az élet? :/
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
Kéne mennie pedig... Régebben próbálgattam TurboSim-eket, néha nehézkesen mennek, fontos, hogy jól érintkezzenek, meg soknál a sim kártyát is vágni kell. 

olyat is hallottam, hogy valamelyikbe nem fár bele utána a kártya
vagyis használhatatlan.

Sziasztok! Vettem az acconynak egy Nokia 7020-as telefont ( tudom-tudom randa, ocsmány, de még is... ). Rózsaszín telefon kellett , ez pedig jó árban volt. Na, de nem ez a lényeg! T-mobilos a cucc, garanciás, de nekem Voda kártyához kell. Bróbáltuk TurboSIM-el, nem üzemel mert BB5 SL3-as ( kódot csak a sima BB5-höz találtunk ). Szervízkábelt sehol nem találok hozzá, így egy flash progival sem tudjuk átfuttatni. Van valakinek ötlete?

hello
Nokia 3720 ast lehet függetleniteni?
Még jó hogy IMEI megadós sürgős segítségkérős lesz a topik
Amugy meg én is használok egy ilyen fóliát Nokiában. Semmit nem tapasztaltam belőle. Működik ahogy kell
Honnan tudjuk, hogy a bitek nem nőneműek? -Nincs olyan állapotuk, hogy "talán". | http://bit.ly/11AYsM6 <<< HP Compaq 56 Hibás laptop eladó

hi,
e72-t lehet függetleníteni? nem találok megoldást sehol...
köszi

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. E72-vel kapcsolatban bármilyen segítséget szívesen vennék.

Sziasztok Srácok. Vettem tegnap egy E52-t el is vittem hogy kifüggetlenítsem de nekem azt mondták hogy Magyarországon sehol nem lehet ezt kifüggetleníteni és ELVILEG a Turbo Sim-et sem támogatja. Mi a megoldás? Valaki írjon nekem privit aki tud valamit. Meghálálom valahogy.

Sziasztok!
Nekem is az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne függetleníteni nokia e72-őt? Neten nem találok semmi használhatót. Kérdeztem olyat aki mobil függetlenítéssel foglalkozik de nem vállalta ez a típust. Ha valakinek lenne infója ezzel kapcsolatban akkor kérem h írja le.
Előre is köszi!

nokiák esetén keressetek meg bátran 
van egy nokia 2760 -asom amit el szeretnék adni és szeretném visszaállítani a gyári beállításokat, tehát hogy töröljön mindent
de kódot kér hozzá, próbáltam végigírni 0 -val vagy 1 -essel de nem fogadja el
milyen kód kell oda ?
azért ide írtam mert ez volt a legfrissebb nokiás topik
köszi