2013. május 23., csütörtök

(#801) dani54

dani54
(tag)

Na szerintem új fólia lesz. Tudtok ajánlani valamilyent, ami jó? Most Brando-t vettem, tetszik, mert kényelmesebb rajta huzogatni az ujjamat, mint a képernyőn, kevésbé "ragadós", de ha van más fólia ami olcsó, és van ugyan olyan jó, mint ez, akkor lehet arrapályáznék. Ez így drága mulatság volt :))

Akkor privátba kapok majd valamilyen üzenetet? :R

(#802) pH03N1xM válasza dani54 (#801) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280500733774

Nekem ilyen van, tokeletes. Je, most latom h. 6 volt, nem is emlekeztem h. mennyi, meg az elso van fent, es birja.

SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM

(#803) Next Win ® válasza pH03N1xM (#802) üzenetére

Next Win ®
(tag)

Mennyi pénzbe kerül amíg hazaér ? Nem rendeltem még ebay-ről.

A szomjúság az az állapot, amikor két sör között még innék egyet.

(#804) quizalmos válasza dani54 (#801) üzenetére

quizalmos
(újonc)

az elején akartam rá fóliát venni, bementem a nokia márkakereskedésbe, és kiröhögött a srác, h minek, nem karcolódik a kijelzője. És igaza lett, hajszál karcok vannak rajta a 9 hónap után, de azt is csak akkor veszem észre, ha nagyon keresem...

www.quiznight.hu

(#805) quizalmos válasza Next Win ® (#798) üzenetére

quizalmos
(újonc)

sztem vegyétek meg ovi storeból, azt a 400 forintot bőven megérdemlik a fejlesztők. Tényleg messze a legjobb játék, ami ma mobilra elérhető.
Senki nem fog n900ra fejleszteni, ha mindent csak ingyen szerzünk be hozzá...

www.quiznight.hu

(#806) pH03N1xM válasza Next Win ® (#803) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

2.59 font postaval egyutt.

SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM

(#807) pH03N1xM válasza quizalmos (#805) üzenetére

pH03N1xM
(tag)

Az elso kiegeszitest megvettem, de meguntam, maradok a scummvm mellett, az nem szopat annyira ;)

(#808) dani54 válasza quizalmos (#804) üzenetére

dani54
(tag)

Lehet, hogy bírja a képernyő, és nem lesz karcos, de ha jön vmi ami egy kis karcot véletlen rak rá, akkor ne a képernyőre tegye :)

Amúgy nem csak karcok, pl amit vettem brando fóliát, tök tetszik, mert kicsit mattosabb, így nem tükröz annyira, sőt... A másik meg hogy nem az az ujjlenyomat gyüjtős, tapadós képernyő, hanem tiszta marad,és sokkal jobb kézzel használni. De ez egyéni vélemény. :)

Amúgy tényleg gyorsan merül, tegnap még azt hittem, hogy zavaró lesz, de hát most istenem.. fel kell rakni töltőre XD Nagyon jó a telefon amúgy! Lehet hogy azért mert multitaskos (és tényleg, ez az, a symbian sem az ehez képest!) de úgy érzem hogy még akarom használni, ha 5 dolog fut is még többet akarom, nagyon nehéz lerakni a telefont :DD :DD

(#809) pallos99

pallos99
(lelkes újonc)

Valaki érti azt hogy az ovi store-ba mér van olyan hogy lite verzió,de közben nem rakják fel a teljes verziót (pl.:crazy hamster lite, labyrinth lite). Ja és már elég régóta megígérték hogy jön a rollercoaster rush nevű játék ami még mindig nem érkezett meg!

(#810) Next Win ® válasza pallos99 (#809) üzenetére

Next Win ®
(tag)

Gondolom azért van lite verzió, hogy megvedd a többi részét. A játékból már letudod tölteni a teljes verziót, ha esetleg végigjátszottad.

(#811) pallos99 válasza Next Win ® (#810) üzenetére

pallos99
(lelkes újonc)

Hát nem mert ez a lényeg az egészben, hogy nem lehet megvenni a többi részt!

(#812) 3RROR

3RROR
(fanatikus tag)

Hullámvasút játék van a telefonhoz?vagy már az említett játék lesz csak hozzá?

Sok a paraszt aki nem ír vissza itt PH-n...te is az vagy?:)

(#813) pallos99

pallos99
(lelkes újonc)

http://mobilarena.hu/hir/latvanyos_3d_jatekok_nokia_n900-ra.html

A videón látható játék még mindig nem jelent meg az ovi store-ba

[ Szerkesztve ]

(#814) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Milyen 3D-s játékot lehet letölteni rá az Angry Birds-en, a Bounce 3D-n kívűl ? :)

(#815) 3RROR válasza Next Win ® (#814) üzenetére

3RROR
(fanatikus tag)

A Zen Bound-ot amit a videón is lehet látni.

(#816) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Megnéztem a tesztet és kicsit akadósnak tünik a videó amugy nem rossz csak mint ha az N95 8GB jobbat venne fel ehhez képest .

(#817) Next Win ® válasza kpal (#816) üzenetére

Next Win ®
(tag)

Szerintem nem akadós, vagyis én nem tapasztaltam ilyet.

(#818) pallos99

pallos99
(lelkes újonc)

ha kell valakinek a Tower bloxx vagy a Zen bound szóljon!

(#819) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Úgy néz ki, ma megválok a csodálatos telefonomtól. :(
Azért ,ha valaki tudna olcsón egy jó kis N900-at, szóljon bátran. :)

(#820) dani54

dani54
(tag)

Két kérdésem lenne:

1. : Meg lehet oldani, hogy telefonálás után kiírja, hogy meddig tartott a hívás?

2. : A böngészőben nekem nem jelenik meg bal oldalt a kis ikon amivel az egeret tudnám használni, és emiatt kijelölni se tudok. Azt hogy tudom oda varázsolni, vagy hogy tudok kijelölni interneten?

Előre is köszi! :R

(#821) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Elvitték. :O

(#822) madstunt válasza dani54 (#820) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy horizontális húzás kell azthiszem a bal szélről a közepefele és pár centinyi húzás és előjön az ikon
itt 1:40nél
[link]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 10 helyszínén! Jó társaság, értékes italnyeremények. Itt játszd az agyad!

(#823) dani54 válasza madstunt (#822) üzenetére

dani54
(tag)

Koszi, igy mukodik. :DD
A masik problemamra nemtudsz veletlen megoldast?

(#824) madstunt válasza dani54 (#823) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt és a linkelt topicban linklet másik topicban van a megoldás http://talk.maemo.org/showthread.php?t=63193

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 10 helyszínén! Jó társaság, értékes italnyeremények. Itt játszd az agyad!

(#825) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Este veszek egy másik N900-at. Nem bírom nélküle. :)

(#826) vtechun válasza Next Win ® (#825) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert? előző hova lett?

Kindle Paperwhite

(#827) Next Win ® válasza vtechun (#826) üzenetére

Next Win ®
(tag)

Tegnap eladtam :) Este 19.00-re kell mennem a másikért. :)

(#828) Inarus válasza Next Win ® (#827) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

S mi abban a logika, hogy eladtad és veszel egy másikat? :F

Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

(#829) vtechun válasza Inarus (#828) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja, ez engem is érdekelne, ill. mennyiért adtad el? lehet én is venni akarok majd egyet :) Androidból elegem van...

Kindle Paperwhite

(#830) Next Win ® válasza vtechun (#829) üzenetére

Next Win ®
(tag)

80-ért adtam el, és jóval olcsóbban találtam egyet. Kerestem rajta egy kis pénzt. :)

(#831) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Rengeteg telóm volt már, de egy sem ért fel ezzel. :) Hiába volt iPhone, vagy esetleg valami nagyobb Androidos cucc. :) Nekem az Androidos mind egyformának tűnik, az iPhone meg inkább játék telefon. :) Tiszta szégyen ,hogy egy flash formátumú oldalt nem tudtam vele megnézni. Ez pedig olyan, mintha egy mini számítógéped lenne. Gyors is, okos is..
szép is, igaz picit lehetne kisebb, de hamar meglehet barátkozni vele. Nem sokkal nagyobb egy N97-nél. :)

(#832) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Nálam az új csodaphone ! :) :C

(#833) vtechun válasza Next Win ® (#832) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sorozat/filmnézéssel meddig birja az akksi?

Kindle Paperwhite

(#834) 3RROR válasza Next Win ® (#831) üzenetére

3RROR
(fanatikus tag)

Az N97 még nagyobb is...(hosszabb) Ez csak szélesebb 1 picit.

(#835) quizalmos válasza vtechun (#833) üzenetére

quizalmos
(újonc)

nem teszteltem még rendesen, de max fényerő, net lekapcsolva egy lost epizóddal anno kb ilyen 2 egységnyit eshetett. gondolom, h akkor egy film bőven belefér, sorozatból meg 2, 3 40 perces epizód?

www.quiznight.hu

(#836) 3RROR válasza quizalmos (#835) üzenetére

3RROR
(fanatikus tag)

Nekem max fényerőn egy 2 órás filmet elnéztem este és másnap wifivel használtam egész nap.kibírta.nem si merült le teljesen.(a film előtt is neteztem rajta)

(#837) quizalmos válasza 3RROR (#836) üzenetére

quizalmos
(újonc)

azt hogy csináltad? wifin be van kapcsolva a skype is? net közben is max fényerőn vagy? 3g be van kapcsolva?

www.quiznight.hu

(#838) vtechun válasza quizalmos (#837) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olyan söté a kijelző? én G1-et minimumon használom, maxon rohadt hamar lemerülne..

Kindle Paperwhite

(#839) quizalmos válasza vtechun (#838) üzenetére

quizalmos
(újonc)

csak filmnézéshez húztam fel, napsütésben. Ezt 2esen szoktam használni

www.quiznight.hu

(#840) 3RROR válasza quizalmos (#837) üzenetére

3RROR
(fanatikus tag)

Neteztem délután aztán este filmeztem(mikor már nem használom a netet egyből kikapcsolom) skype-om nincs.Max fényerőn vagyok folyton.Be hát.

(#841) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Nekem 1-1,5 napig kibírja egy töltéssel. Persze abban az esetben ,ha nem játszok és nem netezek rajta órák hosszat.

(#842) dani54 válasza madstunt (#824) üzenetére

dani54
(tag)

Köszi, megnéztem az oldalt, és megcsináltam, ami le van írva, de valamiért nem jött össze. :F

Viszont van egy kis problémám... :)
Valami nem okés a telefonnal, mert ma csinált egy olyant, hogy nem engedett a homescreenen kattintani, azaz a shortcutokat, meg a widgeteket ha megnyomtam, nem csinált vele semmi. Újraindítottam, oké lett... Most itthon fényképet akartam vele csinálni, de kiírja h operation failed, és bezárja a programot. Újraindítottam, ez nem javult meg. De most meg ha homescreent váltok, akkor meg félig elhúzom ugye az ujjammal, ott beszaggat, és egy másodperc után átugrik a másikra. Tudtok valami megoldást? Arra gyanakszom, hogy frissíteni kéne a Maemot, mert lehet, hogy ez a régebbi, bugos verzió még... Tudtok valami oldalt, ahol le van írva, hogy mit, és hogy kéne tenni? (Ha linuxra van írva, jöhet, mert ubuntut használok, de win 7 is van fent, szval az OS ami alól kell csinálni mind1) Előre is köszi! :R

(#843) Next Win ® válasza dani54 (#842) üzenetére

Next Win ®
(tag)

Ovin keresztül próbáltad frissíteni ? Nekem akkor csinált ilyet ,ha valamit feltelepítettem és nem vártam meg ,hogy 1 alkalmazás sikeresen telepítve. De, mondjuk nem írt ki semmit, csak bezárta, és a camera akkor is ment.

(#844) 3RROR válasza dani54 (#842) üzenetére

3RROR
(fanatikus tag)

Nokia software updater...

(#845) dani54 válasza 3RROR (#844) üzenetére

dani54
(tag)

Oké, köszi, holnap megpróbálkozom vele, akkor lesz rá időm:) Majd írok, ha még mindig fennáll a probléma:)

(#846) quizalmos válasza dani54 (#845) üzenetére

quizalmos
(újonc)

extras-develből telepítettél alkalmazásokat nem régiben? Lehet, h annak jött elő egy bugja...

www.quiznight.hu

(#847) dani54 válasza quizalmos (#846) üzenetére

dani54
(tag)

Lehet, hogy telepitettem onnan, mert felvettem a katalogusok koze. Le kene torolnom valamit, hogy jo legyen? Vagy nokia updater?

(#848) quizalmos válasza dani54 (#847) üzenetére

quizalmos
(újonc)

azt könnyen meg tudod nézni, h a legfrissebb verzió van-e benne. PR 1.2 a legújabb.
Sztem nézd át a telepített progikat, elképzelhető, h egy desktop widget csinálja

www.quiznight.hu

(#849) dani54 válasza quizalmos (#848) üzenetére

dani54
(tag)

A verzióhoz ez van írva: 10.2010.19-1

Amúgy így a dolgokat elnézve egyvalamit kikövetkeztettem: Az N900-at mint partíciót csak olvasásként tudom kezelni. És itt lesz valószínű a hiba forrása, mivel pl ha képet csinálok, akkor az N900-ra mentené, de ugye nem tudok ott írni, csupán olvasni. Nem tudok törölni se, és új mappát létrehozni se. Valami ötlet, vagy tapasztalat?

(#850) quizalmos válasza dani54 (#849) üzenetére

quizalmos
(újonc)

ez fura, még nem is hallottam róla. Próbáld meg visszaállítani a gyári beállításokat

www.quiznight.hu

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.