2013. május 20., hétfő

(#24151) Sztbeni válasza this is life (#24150) üzenetére

Sztbeni
(őstag)
LOGOUT blog

lösz, majd jövőhéten megcsinálom, csak előtte a gépet is újra kell telepítenem, mert már szar :D

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#24152) this is life válasza Sztbeni (#24151) üzenetére

this is life
(őstag)

Szívesen ,de nekiállhatsz most is ,a telepítés ,mármint a fönix eltart egy darabig de a sw resettes flash kb 5 perc és kisimulnak a ráncok a homlokodon :) mivel tényleg gatyába rázza a telefont ..Még egy jó tanács a microsoft office csomagot ne tedd fel mert szétcseszi az email klienst pontosabban a ms csomag 2 dik része ....a neve pixi enabler ez nem a flashel jön csak előzetes jótanács...

[ Szerkesztve ]

"lassan a telefon felveszi a dinnye fogalmát..."

(#24153) donceleger8 válasza busman (#24142) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Miután a képeket beraktad akkor válassz fps értéket. Én 23-al csináltam, ez még elég ahhoz, hogy folyamatos legyen a mozgás, miközben a videó hosszabb lesz. Minél magasabb értéket választasz ugyanakkor mennyiségű kép mellett a video egyre rövidebb lesz. Szerintem a 23 a megfelelő.
Ezután Create Movie. Választasz egy nevet és mented, ekkor tuod beállítani a kódolást!
A tömörítés legyen xvid mpeg-4 codec. Ha kiválasztod akkor jöhet a konfigurálás. Profile level: MPEG4 SP @ L6, alatta encoding type: Twopass - 2nd pass
A többi maradhat úgy ahogy van.

Én ezeket a beállításokat használtam. Próbáltam a profile levelt xvid hd 720p vel is, de kisebb lett a fájl mérete és akadozott. A többivel nem próbálkoztam.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#24154) busman válasza donceleger8 (#24153) üzenetére

busman
(PH! addikt)

THx,de nekem nincs benne xvid.....

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ @ CM10.1 DorimanX 9.16

(#24155) donceleger8 válasza busman (#24154) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

akkor az azért van, mert nincs feltelepítve az xvid codec! ez mindenképpen kell hozzá, mivel ebben fogod kódolni. szedd le az xvid codecet valahonnan.
Mondjuk az én gépemen a k-lite codec pack van fent. Innen letöltheted.
Korábban nem szerettem ezeket a codec pakkokat, de ez jó! Nem esik össze tőle a gép, és legalább mindent le tudsz játszani, illetve ha szükséges akkor meg a konvertáláshoz is jó!
Szóval tedd fel, és utána ott lesz!

(#24156) Tiger.

Tiger.
(tag)

Az n8 mmal nem lehet 3 g hívást csinálni és a szervizből jött
álitólag valami alkatrész cserét kell csinálni 8eft kb
Vajon igaz?

[ Szerkesztve ]

(#24157) matyi19 válasza MC Pite (#24140) üzenetére

matyi19
(senior tag)

Köszi, rájöttem hogy kell... ;)

(#24158) AndrewTdi

AndrewTdi
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Valaki mondja már meg nekem legyen szíves, hogy mi annak a kis cuccnak a neve, aminek a segítségével csuszkát elhúzva tudom felvenni a telefont, és nem pedig a gyári nyomogatással.

Ha nem túl nagy kérés, még egy linket is szívesen fogadnék.

Köszönöm

Hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/

(#24159) Dj Tommy válasza AndrewTdi (#24158) üzenetére

Dj Tommy
(senior tag)
LOGOUT blog

Én amit ismerek, annak a neve: slideAnswer

Music Lover | Nokia telefonom volt, van és MINDIG is az lesz!!! | TommyX Video Edits/videomixes: http:/www.youtube.com/user/VjTommyX | Nokia N8 (Belle Refresh + Anna Camera Quality patch))

(#24160) vanezigy

vanezigy
(fanatikus tag)

CameraPro bal oldalon makró módot kiválasztom, majd jobb felül image controlban saturation feltolom maxra és utána nem exponál egész addig míg leveszem a saturationt 30%_ ra. Le ellenőrizné ezt nekem valaki?

(#24161) janek69 válasza vanezigy (#24160) üzenetére

janek69
(fanatikus tag)

Nekem csinált képet.

(#24162) AndrewTdi válasza Dj Tommy (#24159) üzenetére

AndrewTdi
(őstag)
LOGOUT blog

Ezaz, köszönöm

(#24163) donceleger8 válasza vanezigy (#24160) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Nálam is csinált képet, a legújabb verzió van fent.

Más.
Ki milyen beállításokkal készít éjszakai képeket? Van esetleg erre külön program, vagy hogyan lehet elérni a záridő növelést?

(#24164) vanezigy válasza donceleger8 (#24163) üzenetére

vanezigy
(fanatikus tag)

Janek69 és neked is köszönöm, hogy megnéztétek.
Akkor nálam nem tudom mi lehet a bibi vele, fókuszál, hallani, hogy exponál de nem jelenik meg a kép mentése vagy törlése rész utána, ha nagy nehezen mégis, akkor kapok egy teljesen kiégett képet.

A záridő növelésére tehetsz a lencse elé ND szűrőt, ebből van több féle, és az ISO-t leveheted 100-ra.

(#24165) Ufff

Ufff
(senior tag)

Érkezett egy frissítésem: Quality Improvements. Ez mit tartalmazhat?

[ Szerkesztve ]

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#24166) busman válasza donceleger8 (#24155) üzenetére

busman
(PH! addikt)

Nah,még mindíg szívok.... :DDD Statsfile not found....
Amúgy a beállítások megvannak,de ahogy rábökök ,ezt írja....

(#24167) vanezigy válasza Ufff (#24165) üzenetére

vanezigy
(fanatikus tag)

(#24168) Kasya

Kasya
(senior tag)

Valaki tudna linkelni a mobil fenykepekkel foglalkozo topik cimet? Sehogy se talalom se en se a kereso :/

(#24169) attisx válasza Kasya (#24168) üzenetére

attisx
(PH! addikt)

Fotók, videók mobillal ;)

Nokia Belle témák: ClearBlack X, Dark Illusion 2.0: http://axthemes.com                         <<<<< PH!antasy F1 Liga: http://bit.ly/166oWsA >>>>>          

(#24170) Kasya válasza attisx (#24169) üzenetére

Kasya
(senior tag)

:R Sokszor ugy elvan rejtve par topic, hogy csak nagy veletlen bukkanok ra. Koszonom!

[ Szerkesztve ]

(#24171) donceleger8 válasza busman (#24166) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Ezt sajnos passzolnom kell! Ilyen hibaüzenettel nem találkoztam és őszintén szólva fogalmam sincs milyen fájlt hiányol. Esetleg a codec pack újratelepítése, esetleg egy másik verzió feltelepítése talán megoldás lehet.
Nálam szerencsére egyből jó volt, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni, ez már meghaladja a képességeimet. :(

(#24172) busman válasza donceleger8 (#24171) üzenetére

busman
(PH! addikt)

Megoldódott,köszönöm....sajnos keveset fotóztam,így elég rövid lett...

(#24173) Ufff válasza busman (#24172) üzenetére

Ufff
(senior tag)

Megnézhetjük? :K

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#24174) Sztbeni válasza this is life (#24148) üzenetére

Sztbeni
(őstag)
LOGOUT blog

nekem a telóm rm774-et ír. Ez mindegy? Gyári nokia garis

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"

(#24175) busman válasza Ufff (#24173) üzenetére

busman
(PH! addikt)

Nem érdemes feltöltenem,mert csak próba volt...

(#24176) vanezigy

vanezigy
(fanatikus tag)

Tudom volt már téma korábban de akkor nem volt rá szükségem, most viszont jól jönne egy csipogásmentes hívásrögzítő.

Aki tud ilyet, kérem ne tartsa magában :R

(#24177) Sztbeni válasza this is life (#24150) üzenetére

Sztbeni
(őstag)
LOGOUT blog

felraktam a a phoenixet, és indításkor ezt írja ki: Install a nokia dongle. Mit kell csinálni?

(#24178) this is life válasza Sztbeni (#24177) üzenetére

this is life
(őstag)

A nokia suite fent van a gépeden ,mert ha nem azt fel kell rakni mert az felteszi az usb drivereket ,mikor a phoenixet telepíted futtatod ne fusson a suite mert bele vau-zik a phoenixbe ...ha nagyon nem menne a telepítés akkor írj priviben emilcimet és átküldöm mamut mailen a nálam is müködő phoenix verziót ....a dongle elvileg bluetooth adapter lenne ... ja és amikor telepíted mindent okézz nálam win7 van visszább vett figyelmeztetésekkel(UAC) ,de amíg telepítettem kikapcs mert elöször nem akart normálisan felmenni...ha jól emlékszek nem kikapcsolt felügyelettel 4 szer kell majd valami kütyü telepítését...Még eszembe jutott : flash csak usb kábellel ...

[ Szerkesztve ]

"lassan a telefon felveszi a dinnye fogalmát..."

(#24179) busman

busman
(PH! addikt)

Nem egy nagy szám,de nem bírtam kivárni a szép felhőket....
[link]

(#24180) SymbianOS válasza busman (#24179) üzenetére

SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezzel készült?

Minarelli 40mm-es dugattyú eladó! - Pjurvjú :D - ez jó: http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs - birkák! :P

(#24181) busman válasza SymbianOS (#24180) üzenetére

busman
(PH! addikt)

Nem.Photolapse+Camerapro.

(#24182) Kasya válasza busman (#24179) üzenetére

Kasya
(senior tag)

Az a repulo mit csampazott olyan ferden a video elejen? Olyan mintha elfujta volna a szel :)
Mellesleg nekem tetszik, otletes. Mennyi ido volt es mekkora helyet foglalt a video a konvertalas elott?

(#24183) busman válasza Kasya (#24182) üzenetére

busman
(PH! addikt)

Egy órát volt kint.600 mega a képeknek...

(#24184) Kasya válasza busman (#24183) üzenetére

Kasya
(senior tag)

Képek? Azt hittem video volt ^^

(#24185) AndrewTdi

AndrewTdi
(őstag)
LOGOUT blog

Nos. A mobil tévézés új módszere:
notebook kameráját a tv felé irányítani, notebookra a Kinoni remote desktop pc kiegészítőjét feltelepíteni
telefonra telepíteni ad Kinoni remote desktopot és belőni a notebookot.

Kész :D

(#24186) matyi19 válasza busman (#24179) üzenetére

matyi19
(senior tag)

Nekem tetszik :C

(#24187) cyberkind

cyberkind
(őstag)

Üdv !

Egy kis segítséget kérnék, vmit rosszul csináltam a firmware frissítésben, és most a mobil ha beakarom kapcsolni, csak rezzen 1et mintha bekapcsolna de semmi, meg ha ezután még egyszer hosszan lenyomom a gombot, 3x rezeg és semmi más ! :(
Nem is tölt a mobil, semmit se csinál ! :(

Köszönöm előre is ! :R

[ Szerkesztve ]

"A hazugság egy remek sztori, amit valaki elrontott az igazsággal" HIRDETÉSEIM : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=cyberkind&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#24188) matyi19 válasza cyberkind (#24187) üzenetére

matyi19
(senior tag)

Halott mód:

"A halott USB mód frissítés kifejtése:

-Indítsd el a Phoenixet
-Connections lenyíló fülnél a NO CONNECTION legyen kiválasztva
-Fájl menü: Open Product
-Válaszd ki az RM-596-ot
-Flashing menünél válasszuk ki a Firmware Update menüt
-Product Code melletti tallózó gombal válasszik ki a firmware fájlt ha nem tallózná be automatikusan.
-Dead phone USB flashing rubrikát pipáld ki
-Kattints a Refurbish gombra
-Amikor a Phoenix kéri, a telefonnak nyomd meg röviden a bekapcsoló gombját. Persze a készülék legyen USB kábellel a gépre kötve.
-Ha a frissítés lefut, a telefon elindul."

(#24189) cyberkind válasza matyi19 (#24188) üzenetére

cyberkind
(őstag)

Ezt írja ki !

"A hazugság egy remek sztori, amit valaki elrontott az igazsággal" HIRDETÉSEIM : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=cyberkind&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#24190) matyi19 válasza cyberkind (#24189) üzenetére

matyi19
(senior tag)

Milyen rommal próbáltad?

(#24191) cyberkind válasza matyi19 (#24190) üzenetére

cyberkind
(őstag)

Így csináltam mindent !

(#24192) matyi19 válasza cyberkind (#24191) üzenetére

matyi19
(senior tag)

Nem tudom :U a gyári független Anna-val kellene menjen...
Anna-t töltöttél (Euro3-at....)

(#24193) cyberkind válasza matyi19 (#24192) üzenetére

cyberkind
(őstag)

Akkor h kéne Belle magyart szednem ?
Segíts kérlek, akár privátban is ha nem gond neked ! :R

(#24194) matyi19 válasza cyberkind (#24193) üzenetére

matyi19
(senior tag)

Még kicsit maradok, nálunk itt Romániában már fél 12 múlt :U ...holnap egyetemre kell menjek, ha nem oldódik meg ma, akkor holnap segítek.
Tölts le egy gyári Anna-t, EURO3 LEGYEN csak aztán próbálkozz más szoftal.
Nem tudom pontosan milyen verziószámú volt az Anna valami ehhez hasonlót keress

(#24195) cyberkind válasza matyi19 (#24194) üzenetére

cyberkind
(őstag)

Most egy Euro 3 Belle-t töltök a wikipédiáról !
Megnézem h ezzel mi lesz !

(#24196) matyi19 válasza cyberkind (#24195) üzenetére

matyi19
(senior tag)

ANNA kell!

(#24197) vanezigy

vanezigy
(fanatikus tag)

#24176-ra senki?

(#24198) hagel válasza vanezigy (#24197) üzenetére

hagel
(őstag)

Figyelembevéve a kérdésed ciklikus, mindig megválaszolt ismétlődését - gondolom marhára nem volt kedvük rá válaszolni... :K

Mindig van egy "mókus", aki felteszi a kérdést időről-időre. Most Te lettél az. :DDD
/Nincs egy olyan oldal, ahol a remek progikat - The Best for Symbian3! - összegyüjtenék - így marad a több napos olvasgatás a fórumon, meg a tesztelgetés.

Nokiaprogramok.hu

Van persze fizetős is, meg silány, nem működő is. Szét kell nézned. Nekem az oldal felzabálja a gépemet - úgyhogy már nem megyek fel oda. /Simán beültetném a weboldal fejlesztőjét elé egy Penti286-al persze - élete végéig - azt keresgessen! Tiszta élvezet! :(( /

Off Topic: az ingyenes gyüjtemények halála a fejlesztési forrás hiánya... El kell még oda jutni, hogy a "részvétel" bizony pénzbe kerül! Tárhely!!!, oldallevédés, elkészítés, programok, ciklikus fentartás!!!! - és erre nem orvosság a sok xar reklám.

(#24199) janek69 válasza hagel (#24198) üzenetére

janek69
(fanatikus tag)

Miféle gyenge géped van neked amit fel tud zabálni a nokiaprogramok.hu???? Nekem 16%-nál nem több a CPU használat,pedig minden meg van nyitva és ez van előtérben. A 80 000ft + áfás Acer laptop pedig nem hiszem,hogy a csúcsteljesítményű gépek közt van.

[ Szerkesztve ]

(#24200) vanezigy válasza hagel (#24198) üzenetére

vanezigy
(fanatikus tag)

Mielőtt feltettem a kérdésem, próbáltam itt a hozzászólásokban keresgélni, nem kevés időt eltöltve vele, majd a nokiaprogramokról már feltettem a 6. féle progit de eddig mind csipogott ezért folyamodtam kérdésemmel a topikhoz, gondoltam akinek végre sikerült beszereznie ilyen alkalmazást, megosztja velem.

Ez van. :K

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.