2013. június 20., csütörtök

(#1) deja vu

deja vu
(tag)

Nevetséges ennyi pénzért. Évek alatt nem képesek egy picit változtatni, ugyanaz a gyenge proci, és nudli ram, ez egy tetű. A nokia egyébként megérdemelné, hogy eltűnjön teljesen a mobilpiacról az utóbbi pár év semmittevése miatt.

[ Szerkesztve ]

(#2) David75

David75
(őstag)

Nem értem a nokiát,ilyen procit belerakni valamibe 2010-ben... Az a szomorú hogy az n8-ba is elvileg ARM 11 680 MHz-es proci lesz.Azért igazán odavághatnának a samsungnak meg az se-nek ezekben már jóval erősebb procik vannak.Pedig az i8910 hd már 2009 februárjában kijött...

100% No Modern Talking

(#3) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

unalmas a telefon :(

(#4) Venom23

Venom23
(lelkes újonc)

Én ezért nem adnék 80 ropit. :(
És a Nokia tényleg kicsit gáz mostanában... :U

"Kedvem támadt lelőni minden Pandát, amelyik nem kefél a fajfenntartásért..." - Edward Norton :)

(#5) Gál István

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

ugyanez androiddal milyen jó lenne mi? Nekem teccik. Lájkolom a symbiant!

[ Szerkesztve ]

(#6) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Formailag bejön. De hardverilag gyenge. :(

(#7) Jadro válasza Gál István (#5) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Nekem sem volt bajom vele, de be kell látni: Ez manapság már kezd kevés lenni. A többiek elszaladnak a Nokia mellett.

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s ɪɪɪ - CM10.1 Nightly

(#8) MuzikJunkie

MuzikJunkie
(tag)

Ez így gyenge. Nokia párti vagyok, de ez akkor is gyenge. 5800 elejét rárakták az N97 minire. Hátlap viszont tényleg pofás, viszont nem azért vesz az ember telefont, hogy a hátlapot nézegesse. :DDD
Lefele sosem váltok, szóval nekem marad az N97... Viszont jöhetne már egy érdekes Nokia így 2-3 év után. :K

Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - aTab Phone 5 - LG L9 - Galaxy SIII White (ellopták. :( )...

(#9) deja vu válasza Gál István (#5) üzenetére

deja vu
(tag)

Hát még ahhoz is gyenge a vas. ;] Az első androidos telefon agyonverte teljesítményben, pedig már jó régen kijött.

(#10) DemonDani válasza David75 (#2) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arm11 eleve már elavult erre a területre... Symbianon kivul már nem is igen menne rajta egyik OS sem, bár win részről nem vagyok biztos

asd fgh jkl éáű

(#11) HardSanyeee válasza deja vu (#9) üzenetére

HardSanyeee
(őstag)
LOGOUT blog

Hidd el, még mindig szebben futna ilyen vas alatt az Android mint az S60v5 :D

A telefon meg... Most már nem 5800 klónokat gyártanak, hanem N97 klónokat, gáz :(

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i ---> Xperia P

(#12) che 1990

che 1990
(kvázi-tag)

Elavult...
Inkább egy LG GW620 :U

Samsung i9070 Galaxy S Advance

(#13) David75 válasza DemonDani (#10) üzenetére

David75
(őstag)

Ma egy felsőkategóriás telefonban vagy snapdragon vagy arm cortex a-8 van.Nokia ilyen procit egyedül az n900-ba használt de symbian-ba soha...

100% No Modern Talking

(#14) David75 válasza HardSanyeee (#11) üzenetére

David75
(őstag)

Ez nem gáz hanem igen komoly előre lépés.

100% No Modern Talking

(#15) $lim*$hady

$lim*$hady
(lelkes újonc)

Háát én fiatal vagyok de ilyet nem vennék az biztos és nemcsak 80k miatt.Alapból a külseje nem egyedi ötödik Nokia ami majdnem ugyanugy néz ki.Inkább valami kisebb vállalkozónak vagy üzletembernek a kezében tudnám elképzelni...én.

HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)

(#16) JanFe

JanFe
(senior tag)

Tetszett a teszt.
A telefonrol: atlagos Nokia telefon, jo dragan...

"There is nothing permanent except change"

(#17) plus44

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elmenne ez, de nem 80k-ért, hanem vagy 50ért....esetleg.

Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

(#18) MittuDomain_

MittuDomain_
(tag)

"A hangminőség telefonálás közben kellemes, a térerővel kapcsolatban nem tapasztaltam problémákat, kézben fogva egy csíkot sem csökken a térerő."

Ciki hogy ilyeneket le kell írni...
Mostmár minden cikkben ekkora szerepet kap ez?

THX apple ;]

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#19) Zozicsek

Zozicsek
(lelkes újonc)

A cikk jó, a konklúzióval csak egyetérteni tudok: n97 mini kicsit drágábban (már ha eszembe jut Nokiát venni, de erre kicsi az esély). Ha mondjuk 50-60 lenne, ajánlgatnám ismerősöknek, annyit a qwerty meg a Symbian miatt talán megér.

"Nice to meet you, Rose. Run for your life!" - Doctor Who

(#20) Champipi

Champipi
(senior tag)

Most rúgják ki épp a nokaki, ileltve a kaki, vagy nem is, a nokia vezérigazgatóját, mert esik a profit. Igaz, hogy milliószámra adnak el telefont, de ezek értéke darabonként 63 dollár, vagyis a kaki, illetve nokikaki ( ;] ) az alsó-közép-gagyi kategóriában versenyez, márpedig ez szánalmas mind apple mind adroid szemszögből nézve.

[ Szerkesztve ]

(#21) Redpeter

Redpeter
(újonc)

Nem véletlen, hogy leváltják a Nokia elnök-vezérigazgatóját... Nekem is Nokiám van( E90), de ez felháborító! Nulla fejlesztés, nulla innováció... Mit akar így kezdeni magával?

Nokia E90 & Apple Iphone 3G

(#22) HardRic

HardRic
(őstag)

5800 ala dobtak 1 qwerty-t, osz' orulje' hulyegyerek. Amikor lecsereltem az 5800-t megfogadtam, h soha tobbet nokia. Ez a rakas szerencsetlenseg tovabb erositi a fogadalmam.

macska

(#23) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Mindenki messiásként várja az N8-at, hogy na az majd megmutatja.... csak nehogy pofáraesés legyen. :K

Note 2 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

(#24) Redpeter válasza HardRic (#22) üzenetére

Redpeter
(újonc)

Azért ezt kategórikusan nem lehet kijelenteni. A Nokia nagy múltra tekint vissza és ha belegondolunk, az N és E szériát is azért dobták piacra, hogy megújuljanak... Most jön az N8 és a qwerty-s E series változata... adjunk még időd a finneknek :D
Bár nekem most E90-esem van, a következőm, biztos nem Nokia lesz...

Nokia E90 & Apple Iphone 3G

(#25) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! kedvence)

Kissé elavult a vas, de legalább a kamerája elfogadható.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

(#26) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

vicc, de még annak is rossz...
USB töltés hol marad? :U

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#27) Karma válasza amanoba (#26) üzenetére

LOGOUT blog

Nagyon bizarr... Pedig egy ideje már némelyik telefon tud tölteni. :F

You made 500000 invulnerability potions !

(#28) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Eléggé drága ez, főleg úgy, hogy ettől azért jóval ütősebb mobilok is kaphatóak ebben az árkategóriában...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#29) DemonDani válasza Karma (#27) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ráadásul NOKIA IS!!! :DDD

asd fgh jkl éáű

(#30) EczkE

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Különösen nem ajánlott. :N

Vótmá! || Eladó játékok és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

(#31) .bableWes

.bableWes
(őstag)

forma terve ugyanaz az unalmas... a kamera nagyon gyenge.
az usb töltés meg vicc. én 3dik hete töltöm az enyémet usbröl mert elhagytam a töltöt. "meghalnék" ha nem lenne usb töltés.

többet vártam...

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#32) Inarus

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fura.. Az 5630-cal anno elindultak egy normálisabb irányba - bár abban sem érződik az erősebb proci :( - de ez ennyiért semmi. Adják 50k-ért és tényleg fiataloknak szánt okostelefon lehetne belőle!

(#33) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ház, bill jó szerintem. Viszont ez a proci meg a RAM mérete... :( Max 60k-ért még nem is lenne rossz ajánlat így az N97 mini mellett tuti nem éri meg. Kicsit rágyúrhatna már a Nokia hardverileg mert ez sovány. Bízom benne hogy ha meglesz a vezetőváltás náluk akkor valamivel jobb készülékek is jönni fognak és végre ténylegesen fejlesztenek (mondjuk a szotvert már elkezdték).

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#34) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

drága, a rendszer sem az igazi (kezelhetőségben a kor igényei alatt teljesítő... sokszor kényelmetlen és nehézkes, ráadásul néhol igen lassú is), a vas meg katasztrófa.

R.I.P. iOS

(#35) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A hátlap bazi jól néz ki, a telefon se rossz, csak nem most megvenni..
A menü "bonyolultságát" meg szerintem ne rójuk fel neki,mert úgy rendezed el, ahogy óhajtod, szóval szerintem mindegy is, gyárilag hogy van.
Az, hogy csak mp4-et visz videóból meg csak az iPhone-nál nem gáz? :D Az meg LOL, hogy most mindenhol le lesz írva, hogy kézben fogva nem megy el a térerő? :DDD

[ Szerkesztve ]

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#36) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mintha az 5800-t látnám...

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#37) helixP

helixP
(őstag)

Szerintem annyira nem rossz, csak az ára irreális.

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#38) pető bá'

pető bá'
(senior tag)

én ezt nem értem. ilyen processzorral, ennyi ram-mal, mit akarnak 2010 közepén?? ráadásul ennyiért? androidos vodafone telefon van fele, harmada ennyiért. vagy van raktáron egy csomó ilyen sz@r (előlap, vas stb.) és nem akarják kidobni?? ez a hatalmas ragaszkodás a symbianhoz meg...! oké, övék, persze hogy erőltetik. de amíg nem jön az igazi megújulása, addig nem sokat érnek vele. amíg nem tudnak normális oprendszert, normális vassal, meg nem 12-szer felhasznált formatervvel megáldott telefont kiadni felsőbb árszegmensben, a többi cég hasonló modelljei ALÁ árazni, a veszteséges negyedévek maradnak... ez is jó elképzelés a qwerty-s (elvileg) fiataloknak szánt okostelefon, de ha ezt a samsung csinálja meg androiddal, náluk max. 50k lenne, jobb vassal, és sokkal jobb összhatással.

eddig nagyon szerettem a nokiát, a családban (még... ;] ) nincs okostelefon, és így 6 nokiát használunk. ez már nagyon off, tehát befejeztem, de már nem bírtam magamban tartani...

"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3 - stock rom + root>>>

(#39) bok92

bok92
(őstag)

Nem valami szimpatikus a telefon, de talán majd az N8 :U ;]

SGS Miui v5 3.4.19

(#40) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Béna, semmi újítással nem rendelkező teló. Szemből a dizájn nokia 5230. A rezisztív kijelző béna, a proci szintén. Nem látom értelmét ennek a telefonnak. Nem remekel a nokia.

www.youtube.com/molnarmate

(#41) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

rezisztív kijelzőt még mindig szeressük...

When I thought I could be strong...

(#42) DemonDani válasza helixP (#37) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minden rossz telefonnak az árával van gond :DDD ingyen bármi szar ajánlott lenne, ez természetes.

asd fgh jkl éáű

(#43) Barthezz2 válasza Saint_ (#41) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem pl semmi bajom vele.. :U

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#44) mexicanraven

mexicanraven
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha lemegy 65-re máris megveszem! :DDD

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#45) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

Várható volt, ez így egy évvel ezelőtt is kevés lett volna sajnos.... :U

Ideje távozni a vezérnek. :K

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#46) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

A bejelentésekor még sokkal jobb készüléknek tűnt. :(
Szar helyzetbe hozták magukat az árral. Ha ugyanannyiért adják, mint az n97 minit, egyértelműen rosszabb választás, ha meg sokkal olcsóbban adják (ahol egyébként a helye lenne) akkor meg a mini alól húznák ki a talajt. Bár ha levinnék mondjuk 50 környékére, akkor át lehetne csábítani pár embert máshonnan is.

Indulóára nevetséges, de ha kellően leesik, még értelmes választás is lehet.

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#47) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úristen kinek kéne ez ennyiért?

Sony Playstation 4 500GB + Killzone Shadow Fall előrendelve!

(#48) deja vu válasza 64b0r (#46) üzenetére

deja vu
(tag)

50-ért is gyenge lenne, annyiért vannak kapacitiv kijelzős androidok komolyabb belsővel.
Ez csak Joe bácsinak ajánlott xanax adagjának megkétszerezésére. :D

[ Szerkesztve ]

(#49) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Nokia:
Srácok! maradt egy csomó 5800 alkatrész,valamint a nyakunkon maradt egy rakat n97mini qwerty "váz/szerkezet"
Megoldás: dobáljuk össze őket,és adjuk el amíg van.
plusz keressünk valami raktárban ragadt 5mp-es érzékelőt,hogy valamivel el is tudjuk adni.

Így születhetett ez a teló....
Legalább kapott volna szép nagy kijelzőt,vagy valami újdonságot. de így ordít róla,hogy a raktárak kisöprése.....

(#50) hans87

hans87
(fanatikus tag)

Pontos a cím megfogalmazása.
Nem rossz telefon, jó billentyűzet, nem rossz képernyő (én kifejezetten örülök, hogy nem kapacitív - azt nem szívlelem), a hátlap tényleg jól néz ki.
Egy dolog az ami zavaró, az az ár. Értelmesebb árképzéssel nem lenne rossz cucc. De, így?
égül is minden magasan kezd, 1-2 hónap múlva már nem lesz olyan ijesztő árú.

Nokia 5530

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.