nokia c3 tulajdonosként nem értek egyet több ponton a cikk írójával.
egyrészt az a rész, egyáltalán nem igaz, h a wlan és mobil hálozat közötti választási lehetőséget nem ajnálja fel, nem veszi figyelembe. nekem minden egyes alkalommal megkérdezi, hogy melyiket akarom használni.
aztán szoftveresen is jól lehúzta a mobilt, főleg a böngészőjét, hogy lassú, kezelhetetlen. ezek persze szubjektív kérdések, de megint csak mások a tapasztalataim. nyilván azt a sebességet nem éri el, amit mondjuk egy szuper pc, de én a csigalassút nagyon durva kifejezésnek tartom. napi rendszereséggel böngészek vele, és most megpróbáltam betölteni vele a mobilaréna oldalát is, gondolván, hátha azon próbálgatta a cikk szerzője, de nekem sem az általam rendszeresen látogatott oldalak (blogok, tumblr, google reader, stb.) sem a fenti oldal betöltésénél nem volt gondom a sebességet illetően (sem).
mielőtt megvettem a készüléket, utána olvastam, többek között itt is. ha csak az itt talált infókra támaszkodtam volna, tuti nem vettem volna meg, pedig most, hogy már itt van a kezemben, használom, tökéletesen elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
rock'n'roll