A Rayman Origins sikere is megmutatta, hogy a 2D-s platformjátékoknak igenis van létjogosultsága. Nekem ez a Mario kevésbé olyan szép mint a RaymanOrigins, de szerintem ez is szórakoztató lesz.
Battlelog --> kapeti07

A Rayman Origins sikere is megmutatta, hogy a 2D-s platformjátékoknak igenis van létjogosultsága. Nekem ez a Mario kevésbé olyan szép mint a RaymanOrigins, de szerintem ez is szórakoztató lesz.
Battlelog --> kapeti07
Remélem lesz benne online coop, nem csak local.
A Slime draws near!
Végre egy indok, hogy augusztusig (delta európai késleltetés) megtartsam a 3DS-em
A 3D Landet épp tegnap vittem végig, nagyon jó és változatos játék. Az NSB DS-es változata meg még nagyon régen megvolt.
[ Szerkesztve ]
You made 500000 invulnerability potions !

Nekem meg egy indok ,hogy vegyek egy 3DS-t a PsVita mellé..
Mia san mia!

Az SMB valami hihetetlen hangulatú játék, hasonló hangulattal de megújulva még lehet én is beruháznék egy 3DS-re 
Valószínűleg DS-re nem jön ki, ugye?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Nem, ez a rész már csak 3DS-re készül.
A Slime draws near!
Kár, a képeket elnézve a hardware valószínűleg elbírná... Viszont csak ezért nem fogok beruházni 3DS-re, a Super Mario Land meg annyira nem bolygat (platform játéknál valamiért idegenkedek a 3D-től).
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Biztos elbírná, csak hát az N nem fog már sima DS-re kiadni játékot (max ugye az új Pokemon, mert ott kell a milliós eladás, ami DS-en jelenleg még sokkal könnyebb), neki a 3DS-t kell tolnia ezerrel.
A Slime draws near!