2013. május 23., csütörtök

(#1) Sifre

Sifre
(fanatikus tag)

Tök jók ezek a fejlesztések csak kár hogy egyik sem valósul meg. Kicsit cikinek érzem hogy még mindig a 20 éves li-ion van tömegesen használatban.

Egyébként ez a 600mW gyakorlati használatban mit jelenthet egy A4-es E-papíron?

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#2) tdd587 válasza Sifre (#1) üzenetére

tdd587
(őstag)

+1. Ismét egy sosem látjuk viszont fejlesztésről olvashattunk, ami ki is elégíti a mai álmodozzunk a jövőről adagunkat.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#3) Noddy válasza Sifre (#1) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Egyszer végig tudod lapozni az 50 oldalas újságot :)

[ Szerkesztve ]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#4) domperke

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Megint e future ami elveszik a süllyesztőben....sajnos

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#5) banhammer

banhammer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszer talán lesz belőle valami.

Mondjuk ruhán, ruhában, hátizsákon, hátizsákban elképzelhető lehet.

Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

(#6) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ezen még dolgozhatnak, és vastagabbá is tehetik. Lehetne pl. dörzsölésre feltöltődő akku, mert akkor konnektort sem kell keresni hozzá...

(#7) B1T3 válasza Sifre (#1) üzenetére

B1T3
(őstag)

Igen. A SoC-ok fejlesztései mellett becsúszhatna egy-egy ténylegesen megvalósuló, előremutató fejlesztés az akkumulátorokat illetve is.

(#8) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lenne semmi baj a mostanitakkal sem, ha nem lenne ez vékonysági mánia.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#9) Demens válasza Depression (#8) üzenetére

Demens
(tag)

Szerintem is. Nekem már az elég lenne, hogy átlagos használat mellett 3 napot elmenjen. Az átlagos alatt természetesen átlagos okostelefon használatot értek, nem csak telefonálás és sms.

LG Optimus 4X HD 4.1.2

(#10) Neurotoxin válasza B1T3 (#7) üzenetére

Neurotoxin
(senior tag)

Ha bejönne valami új akku generáció, a kőolaj biznisz lehúzhatná a rolót. Gondolj csak bele, hogy ezt milyen sokan nem akarják. Egyből megnőne az elektromos autók (szerintem ez egyelőre vicc kategória) hatótávolsága.

[ Szerkesztve ]

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#11) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Erre csak a "Jönnek" szó miatt kattintottam, de cikk elolvasása után rájöttem hogy ez még sem jön, vagy ha jön is, egyelőre nem váltja meg a világot

Egy napenergiás telefont jobban eltudnék képzelni, legalább szép időben jó lenne. Persze tudom hogy már van, de nem vicc kategóriára gondolok

[ Szerkesztve ]

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#12) korcsi

korcsi
(őstag)

A miliwatt teljesítményt jelöl, nem pedig energia mennyiséget, így nehezen értelmezhetök a hírben szereplö értékek számomra.

42; Eladó Radeon 7870-es VGA: goo.gl/jHqwT

(#13) Wave86 válasza Neurotoxin (#10) üzenetére

Wave86
(tag)

Én az elektromos autóra hajazok! :P

(#14) enginev3.0 válasza Wave86 (#13) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Elektromos autó? :) Lehet ez jobb lenne

http://logout.hu/bejegyzes/enginev3_0/kis_erdekesseg_olvasas_kommenteles_kotelezo/hsz_1-25.html

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#15) bok92

bok92
(őstag)

Hát jó lenne, ha megvalósulna.Nagyon ráférne már az akksikra egy kis "forradalom".

SGS Miui v5 3.4.19

(#16) R081 válasza Sifre (#1) üzenetére

R081
(kvázi-tag)

A szövegből ítélve: ahhoz, hogy akárcsak egy 600 mW-os teljesítményű lapkát készítsenek, annak egy 297x210 mm-esnek, tehát egy szabványos A4-es papír méretűnek kéne lennie. Összehasonlításképp az Omnia7-esem 1.5 Ah-s akksija 5.55 W teljesítményt ad le, azaz 5550 mW-ot. Jóóóó nagy lepedő lenne belőle, ha ezzel akarnám megtáplálni a telefonom, de az elgondolás nem rosz, hogy ilyen kis méretű, csak az tudjon is szolgáltatni elegendő teljesítményt, mert nem számológépet kellene meghajtson. :D

Krav Maga - We train like we fight, we fight like we train.

(#17) Neurotoxin válasza enginev3.0 (#14) üzenetére

Neurotoxin
(senior tag)

Nagyon remélem, hogy ebből lesz valami!

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#18) enginev3.0 válasza Neurotoxin (#17) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Nem lesz
olvasd az ott lévő hozzászólásokat, már régen is ki volt rakva, ha tudom nem rakom ki, nem vagyok ennyire fizikus, csak küldték és érdekesnek találtam, de többen jobban értettek hozzá nálam, így az ötlet gyorsan halottá vált :)

(#19) luciferc

luciferc
(őstag)

Ezt egy mobilarénától nem vártam volna. A mW az nem akku kapacitás. A mW az teljesítmény. Az akku kapacitás az pl. mAh. Javítsátok és figyeljetek erre a jövőben. Ez így gáz, mivel ezt egy szakportálnak nem szabad elnézni. Ez nem elírás kérdése. A forrásban egyébként jól szerepel.

Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

(#20) Quasi_modo válasza enginev3.0 (#11) üzenetére

Quasi_modo
(PH! kedvence)

Egy napenergiás telefont jobban eltudnék képzelni
azzal az a baj, hogy zsebben nem töltődik. A napra meg inkább nem teszem ki, mert a nagy hőtől egyéb részei károsodnak. Viszont kinetikus töltésű mobil már van.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

(#21) enginev3.0 válasza Quasi_modo (#20) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Végül is "tök mindegy" hogy milyen, csak ne kábelen kelljen lógatni, vagy ha igen, akkor lehessen hordozni

(#22) sajtee

sajtee
(őstag)
LOGOUT blog

Ideje lenne már elkezdeni fejleszteni...

Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

(#23) kariad

kariad
(őstag)

Hajrá! :R

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.