2013. június 19., szerda

(#1) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm....meg kell hagyni, nagyon szepre sikeredett, bar a Motorola szerintem nem sok szep keszuleket gyartott mostanaban :U
De azert a hatoldalarol, azokat a feliratokat igazan kisporolhattak volna..az nagyot belerondit igy az osszkepbe :W
Egy ilyet megneznek WP7-el ;]

[ Szerkesztve ]

Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®

(#2) Blyan

Blyan
(PH! nagyúr)

Az árát leszámítva nagyon tetszik. :)
A cikkben azért egész jól lejön, hogy Rusi Motorola fan. :D Vagy csak én érzem ezt? :DDD

Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. (Except from dawn till dusk) - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

(#3) spawn21

spawn21
(őstag)
LOGOUT blog

ezt be kell szereznem. beleszerettem. :U

You have block me on facebook, now You going to Die.... HTC One Ki gondolta, hogy ennyire jó...

(#4) B1T3

B1T3
(PH! addikt)

Szép telefon csúnya árral. :D Képeken annyira nem fogott meg elsőre, mint az N9, de élőben szívesen egymás mellé tenném őket. :)

(#2) Blyan
Tényleg volt egy alaphangulata a cikknek. Fogalmazzunk talán úgy, hogy Motorola RAZR XT910 fan lett Rusi. (Persze ez nem zárja ki azt, hogy kedvelheti a Motorola márkát.) :)

(#5) tom956ster

tom956ster
(tag)
LOGOUT blog

Ez kb úgy kellene, mint sivatagban egy pohár víz! Fantasztikus, szép, kecses és ez a leginkább tetszetős tepsi!

(#6) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Elhiszem, hogy Amerikában nem fontos az FM rádió (meg azokban az országokban sem, ahol 5-10 GB adatforgalmat az ember után dobják), de ez nálam nagy nagy mínusz.

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#7) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most neztem meg a reklam videot :)) tipikus amerikai. De meg kell hagyni, nem gyenge ;]

Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®

(#8) Elwolf

Elwolf
(újonc)

Ez a teló az a kategória, amitől besza-behu... :))
Az árára meg végképp igaz :Y
Ja, és a beillesztett reklám is ott van a szeren.

Aki másnak kerbe keri, annak hütye letyme tyütyü!

(#9) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Pen Tile Matrix :W
Pedig addig a sorig egészen tetszett a készülék, el is gondolkodtam rajta, de így totál érdektelen az egész, miért nem lehetett lcd-vel? :U :W

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade-->Alcatel OT-995

(#10) adamssss

adamssss
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valkinek van infója, hogy t-nél lehet e majd kapni?
Kipróbálni kilehet vmelyik boltban?

Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking XperiaZ WWW.BETATEAM.HU

(#11) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszetős telefon, eshetne az ára bőven azért :C

Pár kérdés az íróhoz: (vagy ahhoz aki tud válaszolni :D )

" Ezen felül kapunk még 16 GB belső tárhelyet is, ebből 3,6 GB van alkalmazásokra, 8 GB pedig multimédiára. "

És a többi ?

"mellette egy szintén nem gyenge PowerVR SGX540 grafikus gyorsítóval,"

Lehet tudni hány mhz-en ketyeg?

"Mivel máshol egyszerűen nem volt hely, ezért felülre került minden csatlakozó. Konkrétan hárman vannak, a 3,5 mm-es jack, a microUSB és egy microHDMI."

Gondolom ha HDMI-n megy a lejátszás, de közben be van dugva a töltő akkor tölti is, ha igen sokkal jobb mint az SGS2 féle megoldás... mivel ott ugye filmezés közben nem tud tölteni a teló az 1 port miatt... ebben meg tudsz erősíteni hogy jól gondolom?

[ Szerkesztve ]

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#12) Retekegér

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Ez igen, a Motorola ismét hatalmasat domborított. :R

<< Milyen kifli?! >>

(#13) rankesz válasza sagit (#11) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

A TI OMAP SoC-okban általában 384 MHz-en ketyeg az SGX540.

Tárhely meg pont ott bújik ahol az SGS-ed belső memóriája: elfoglalja az Android.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#14) Shrike7973

Shrike7973
(senior tag)

Egy haverom szerint: "ha telefon, akkor csakis Nokia...". 2010 óta én meg Milestone tulajdonosként kezdem azt mondani, hogy ha a Motorola így folytatja, akkor ha telefon, akkor Motorola.
Igényes termék.

(#15) b4zsi- válasza Blyan (#2) üzenetére

b4zsi-
(senior tag)

Rusi szokta általában tesztelni Motokat.(Defy,Defy+) is lecsapott.
A RazR teszt is nagyon jó lett és maga a telefon is igen hardcore lett.... :C

(#16) noxwill

noxwill
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a Google nem nyúlt mellé azzal hogy megvette a Moto-t. Egy kis ösztönzés kell nekik és lám tudnak alkotni. Lehet egy kiadós válság kellene a Nokiának ahhoz hogy észhez térjen. Bár lehet hogy ez megtörtént amikor lepaktált a Win-el. A jövő zenéje. De az biztos hogy innentől kezdve a Motorolával ugyanúgy kell számolni mint mondjuk a Sony Ericssonnal főleg hogy maga a Google is belépett a játszótérre. Érdekes évek jönnek az egyszer biztos.... :U

Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió

(#17) tjb007 válasza adamssss (#10) üzenetére

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Lesz, hogy mikor azt ne kérdezd (egyrészt még én sem tudom, másrészt meg úgysem mondanám meg), lehet, hogy még idén (és akkor is decemberben), lehet, hogy csak jövőre.

(#16) noxwill

Még mindig nem vette meg.
Ne beszéljünk már múltidőben egy olyan dologról ami még meg sem történt :)

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos | Friss hírek, érdekesség: http://bit.ly/hivaslista

(#18) a.sebi válasza noxwill (#16) üzenetére

a.sebi
(senior tag)

komoly cucc....jo lenne egy razr wp 7 is ...ilyen kulsovel 32 gb belso memoriávan...155 k nyitoáron...
plusz valami extravagánsabb kezelo felulettel

[ Szerkesztve ]

,sony xperia z! samsung galaxy tab 10.1!galaxy note a nagy úr, xbox 360 slim 250 gb, kinect ,lg 47 col 3d tv,sony blu ray 2.1 házi mozi

(#19) adamssss válasza tjb007 (#17) üzenetére

adamssss
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt hiszem erre váltom a 4S-ről. :U

Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking XperiaZ WWW.BETATEAM.HU

(#20) Kaworu

Kaworu
(újonc)

Szuper teló, csak supporton dolgozzanak motóék, és akkor Európában is nyerő lehet.

[ Szerkesztve ]

(#21) noxwill válasza a.sebi (#18) üzenetére

noxwill
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WP7 úgy hogy a Google-é a Moto?
Felejtős és esélytelen

Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió

(#22) hunter84

hunter84
(fanatikus tag)

Azért nekem egy videós teszt hiányzik.

(#23) skylinelaca válasza gzbotii (#1) üzenetére

skylinelaca
(senior tag)

szerintem azokat nem tudják lespórolni, gondolom valami előírás, és mivel unibody ezért nem lehet az akkura/alá firkantani. Lásd iPhone. témához szólva, nekem nagyon tetszik a telefon, szerintem szép lett.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - HTC Radar WP 7.8 / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#24) bAtt001 válasza Kaworu (#20) üzenetére

bAtt001
(őstag)

azt hiszem ezt a youtube-ról akartad írni :D

amúgy a telefon szép és jó de ilyen áron itthon nem sokan ruháznak be majd rá :)

(#25) Versus válasza sagit (#11) üzenetére

Versus
(senior tag)

"Gondolom ha HDMI-n megy a lejátszás, de közben be van dugva a töltő akkor tölti is, ha igen sokkal jobb mint az SGS2 féle megoldás... mivel ott ugye filmezés közben nem tud tölteni a teló az 1 port miatt"

Valamit nagyon rosszul tudsz.
Töltés nélkül pont hogy nincs HDMI kimenet az S2-n.

Premium Vintage

(#26) 06209976900

06209976900
(fanatikus tag)

Le a kalappal a motorola elött,tetszetös darab.

(#27) youngboy válasza Kaworu (#20) üzenetére

youngboy
(senior tag)

Hát igen. Remélhetőleg a Google éra kezdetével Európa is felkerül a Motorola térképre. Főleg ezen része. És az sem ártana, ha azt a "blúr" dolgot elfelejtenék. Vagy ne nyúljanak bele vagy nagyon másképp. Amíg ezek nem változnak, addig én nem veszek Moto telót. Kár, mert a vasat jól össze szokták rakni. Pl. nekik van normális fizikai bill-s telefonjuk.

(#28) sagit válasza Versus (#25) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Könnyen lehet, tehát az sgs2 tölt hdmi-n? csodálkoznék

[ Szerkesztve ]

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#29) fateless válasza Versus (#25) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:F

. . . . . . . . . . HP Elitebook 6930p 49.990Ft HP Elitebook 2540p 74.990Ft . . . . . . . . . . "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#30) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igényesen néz ki és az anyag/összeszerelési minőség is a szokásos kiváló minőség.

De engem speciel zavar már ez a túlzott vékonyság. És a pentile matrixos kijelzőre meg no comment.
És ugye Motorola náluk mindig kérdéses a szoftver frissítés. ;] De gondolom megkapja majd ez is az ICS-t csak gondolom jó fél évvel az amerikai után. Az a januári ígéret kéretik fenntartásokkal kezelni.

Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

(#31) Rav3n02 válasza gzbotii (#1) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

No akkor most az van, hogy 100+ telefon után végre megállapodtam a Defy-nél amit jelenleg semmi pénzért nem cserélnék le. Egyetlen méltó és jogos utódja csak a RAZR lehet, kb egy, másfél év múlva ;]

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd

(#32) JanFe

JanFe
(senior tag)

Tetszik, egy nagyon jol sikerult keszulek :)

"There is nothing permanent except change"

(#33) Lenry válasza rankesz (#13) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4,4GB-t? nebazz...

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#34) joamilestoné

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennek a telefonnak egyetlen hibája van: Android fut rajta. Ez természetesen csak számomra hiba, ne kössetek bele. :)

Egyébként gyönyörű szép, és instant get lenne WP7-tel.

1080p bazeg....

(#35) BossBoss

BossBoss
(senior tag)

Hát igen. Már egy ideje vártam a tesztet. Félelmetesen eltalálta a moto a küldsőt. Bejövős cucc nagyon. Csak hát droid.... :(((

(#36) Lilifee válasza sagit (#28) üzenetére

Lilifee
(kvázi-tag)

Az SGS2-es MHL átalakítója olyan, hogy a telefontöltőt bele tudod dugni, azaz nem HDMI-n vesz fel áramot a teló természetesen, hanem a töltőt tudod az átalakítóba beledugni.

Egyébként ez a telefon nekem is nagyon tetszik, persze a pentile kijelzőre élőben kíváncsi lennék, főleg a felbontása miatt. Nagyon szép, minőségi darab, szép UI-val.

[ Szerkesztve ]

(#37) windlaci

windlaci
(fanatikus tag)

4"-os "faltol-falig" kijelző.....és nem nagyon van onnantól már miről beszélni. :R

(#38) H1N1

H1N1
(tag)

Ha minden igaz akkor ebéd után megyek és veszek egy ilyen masinát. Már nagyon várom. :C

(#39) Versus válasza sagit (#28) üzenetére

Versus
(senior tag)

Nem,nem a HDMI-n tölti hanem tölthető HDMI kimenet használata esetén, sőt nem is működik a kimenet ha nem töltöd a telefont közben (legalábbis nekem nem) ! :)

[link]
Elnézést a minőségért,most lőttem !

[ Szerkesztve ]

Premium Vintage

(#40) windlaci válasza H1N1 (#38) üzenetére

windlaci
(fanatikus tag)

Minek várni ebédig ? :F

(#41) Lilifee válasza windlaci (#40) üzenetére

Lilifee
(kvázi-tag)

esetleg mert dolgozik??

(#42) b4zsi- válasza Lilifee (#41) üzenetére

b4zsi-
(senior tag)

Lehet ebédidő után úgy megtetszik neki, hogy szabadnapot kell kivenni :D

[ Szerkesztve ]

(#43) H1N1 válasza windlaci (#40) üzenetére

H1N1
(tag)

Akkor érkezik meg.Ja! És 150 az ára. :))
Root:http://androidevil.blogspot.com/2011/11/how-to-root-motorola-droid-razr-on.html

(#44) windlaci válasza Lilifee (#41) üzenetére

windlaci
(fanatikus tag)

Én tuti kieszelnék valamit!!

(#45) Lilifee

Lilifee
(kvázi-tag)

a rádiót én is hiányolnám belőle, szóval már csak ezért sem cserélném le az S2-t erre! :)

H1N1: gratula (előre is) a telóhoz, használd egészséggel, leld sok örömöd benne! :)

(gonosz pistike ON: szerintem 50e-vel nem ér többet ez az S2-nél, hisz hardveresen még gyengébb is valamennyivel..)

Persze a design, az hogy új, hogy nem sok embernek lesz (még egy ideig..) és hogy nem Samsung lehet h megéri neked.

[ Szerkesztve ]

(#46) Quasi_modo válasza joamilestoné (#34) üzenetére

Quasi_modo
(PH! kedvence)

Valami hasonlót akartam mondani én is. Viszont a készülék gyönyörű.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

(#47) Cyberpunk válasza Lilifee (#45) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kinek mi a fontos. Én nekem speciel nem hiányzik a rádió. A jelenlegi telefonomban van, de egyszer nem használtam. És a kamerát is nyugodtan elhagyhatnák mert számomra hasztalan. Max egy előlapit azt kész.

Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

(#48) adamssss

adamssss
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki talált 4S vs Razr tesztet youtubeon?

(#49) a.sebi válasza noxwill (#21) üzenetére

a.sebi
(senior tag)

sajnos nem lesz rá wp7 az biztos de jo lenne .....

,sony xperia z! samsung galaxy tab 10.1!galaxy note a nagy úr, xbox 360 slim 250 gb, kinect ,lg 47 col 3d tv,sony blu ray 2.1 házi mozi

(#50) sagit válasza Lilifee (#36) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah látod ezt nem tudtam!

azt hittem hogy ilyen az átalakító:

így viszont ez is királyság :C

Versus: neked is köszi a képet, tévedésben voltam :R

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.