2013. május 18., szombat

(#4751) nortol válasza tomlac14 (#4749) üzenetére

nortol
(senior tag)

Ez egy frissítés!
Ezzel azt hiszem, hogy mindent elmondtam :-)

Viszont a rootot és egyebet ki kell pucolni ha van a frissítés elött, vagyis ha van olyan programod is a készüléken, ami eddig rootot igényelt és úgy is futkosott, arra keresztet vethetsz :-)))

http://matrixhu.info http://motoroladefyall.info Ha megbízható, fullos és reklámmentes webhostingot keresel, akkor keress meg!

(#4752) nortol válasza titko (#4748) üzenetére

nortol
(senior tag)

Kikezdeni? Irigyellek :-))))))))))))))))

http://matrixhu.info http://motoroladefyall.info Ha megbízható, fullos és reklámmentes webhostingot keresel, akkor keress meg!

(#4753) titko válasza nortol (#4752) üzenetére

titko
(kvázi-tag)

Miért is?

tetszik a főnököm új BMW-je, megdolgoztam érte

(#4754) nortol válasza titko (#4753) üzenetére

nortol
(senior tag)

Ítt már leírtam a véleményemet a gyári és nem gyári témáról :-)

(#4755) titko válasza nortol (#4754) üzenetére

titko
(kvázi-tag)

Így már értem. Nekem ez az első androidos telóm, 2 hónapja van meg, tehát még friss az élmény. Ha én is frissítgetném, tuti téglát csinálnék belőle mint anno a dvd lejátszónkból amikor "majd én megmutatom, hogy megy a feliratos film filmware frissítés után" szlogen elhangzása után mehettem a t...coba olcsó dvd lejátszót venni, mert a gyerek nem nézhette 1233-ra a micimackó az erdőben-t :D

tetszik a főnököm új BMW-je, megdolgoztam érte

(#4756) tomlac14 válasza nortol (#4751) üzenetére

tomlac14
(tag)

ok, köszi!root meg magyarítás nincs, csak pár program.akkor már dobom is fel a a frissítést! :)

Motorola MB526 DEFY Plus /// CM10 Sevenrock 01.17

(#4757) mindthecrap válasza werszomjas (#4716) üzenetére

mindthecrap
(kvázi-tag)

én a héten vettem, még a függetlenségét nem próbáltam de a T-re egy nyamvadt ikon semmi nem utal, szűz blur van rajta.

más: a keresővel nem találtam semmit a telefonszámok tördeléséről, nekem minden számot úgy ment el illetve jelenít meg a tárcsázóban, hogy pl 063-012-34567... gondolom a német származás miatt. ezt át lehet állítani valahogy?

(#4758) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Köszi mindenkinek, ez jó hír :D

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#4759) flyer12

flyer12
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Én is új felhasználó vagyok(Tés). Az nekem is furcsa hogy elég "szűz" semmi utaló jel hogy milyen cégnél vagyok.. Amúgy nagyon jó kis készülék, az aksija csúcs, vasárnap este óta most van 70%on.. pedig wifi+csomó tapizás...:)

Egy kérdés.. Eddigi androidos pályafutásom során az üresen árválkodó ablakokat(felületet) el tudtam úgy tüntetni hogy hosszan nyomva előjött egy kuka és belehúztam.. nem kellett egy csomó felesleges ablakot görgetni.. Ezt itt nem tudom megtenni semmelyik profilban ez a megoldás nem működik(Home,work.. stb.. ) Valaki elárulja ezt hogy lehet...? Bocs ha primitív a kérdés de ezt sehol nem találom , hogyan lehet eltüntetni...

flyer

(#4760) vegato válasza flyer12 (#4759) üzenetére

vegato
(újonc)

próbálj ki másik launchert. Én Go launchert használok ott lehet állítani az asztalok számát

[ Szerkesztve ]

(#4761) nfcfx válasza flyer12 (#4759) üzenetére

nfcfx
(tag)

Én kimondottan örülök, hogy nincs semmilyen branding rajta. Még jobban örülnék, ha még motoblur sem lenne csak a pure android.
A homescreenek száma 7, ez nem változtatható. Persze más launchert használva ez is módosítható.

(#4762) flyer12 válasza vegato (#4760) üzenetére

flyer12
(lelkes újonc)

Köszi, akkor felrakok egy launchert.. azt hittem ez alap android szolgáltatás... ezek szerint nem:)

flyer

(#4763) XSiGma

XSiGma
(fanatikus tag)

végre nálam is felajánlja a hivatalos 2.3.6 frissítést :K

(#4764) Dark Archon válasza flyer12 (#4762) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hát alap kéne, hogy legyen a Blur-ben is, ki a fenének kell 7 képernyő. Egyébként le se cseréltem volna a gyári launcher-t.

XSiGma: sima gyári 2.3.5 EU verzióval?

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Windows 7 x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#4765) nfcfx válasza Dark Archon (#4764) üzenetére

nfcfx
(tag)

Annyira zavaró a 7 homescreen? Nekem sincs rá szükségem, de megoldom úgy, hogy a feleslegesekre nem teszek semmit :)

(#4766) pokbubi

pokbubi
(újonc)

Sziasztok.
Ez év jan.9. óta, van android telefonom. Második nap rootoltam a telefonom, joe30 által leírt módon. Nem tetszett, kevés volt a szabad memória (80-100mb) az aksi is gyorsan merült.
Amióta megjelent a CM7 ezt használom. Tetszik nagyon. Letisztult, nincs tele felesleges progival. A cpu megpiszkálva, nortol leírása szerint, és az aksi kalibrálva. Eddig tökéletes nekem.

[ Szerkesztve ]

(#4767) 105kacsa válasza pokbubi (#4766) üzenetére

105kacsa
(senior tag)
LOGOUT blog

Melyik cm7 van fent és hogy raktad fel?defy + vagy sima a teló? ;]

MarkSpeedBoost 4.1.2 Artix2

(#4768) pokbubi válasza 105kacsa (#4767) üzenetére

pokbubi
(újonc)

Természetesen Defy+, ahogy a fórum neve is az. Innen töltöttem le, és a leírás szerint csináltam mindent. [link]

(#4769) sniphoe

sniphoe
(fanatikus tag)

Létezik már ebből signed?
DefyPlus45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU_not_signed.sbf

If everything seems under control, you're just not going fast enough.

(#4770) nfcfx válasza sniphoe (#4769) üzenetére

nfcfx
(tag)

Nincs, de készíthetsz magadnak egy ugyanilyet a saját telefonodról. Nekem is van sajátom, ami annyiból jobb mint ez, hogy minden dátum "gyári", és nem kell előtte aláírt sbf-et flashelni.

(#4771) sniphoe válasza nfcfx (#4770) üzenetére

sniphoe
(fanatikus tag)

Ezt most nem teljesen értem.
Ha Neked van sajátod, ami aláírt és gondolom az is szűz állapot, akkor az pl. miért nem lehet jó akárkinek?

(#4772) nfcfx válasza sniphoe (#4771) üzenetére

nfcfx
(tag)

Épp ez az, hogy nem aláírt. Tehát az én sbf-em csak az én telefonomon fog működni, és persze azokén akiknek gyárilag 4.5.1-134_DFP-125 verziójuk volt és még soha nem flasheltek más sbf fájlt, csak nandroidból tettek fel más rendszert. Viszont ha volt flashelve pl. egy 4.5.1-134_DFP-132 akkor arra már nem jó az én aláiratlan sbf fájlom.
Nem tudom mennyire érthető :)

(#4773) sniphoe válasza nfcfx (#4772) üzenetére

sniphoe
(fanatikus tag)

Értve! :)

(#4774) XSiGma válasza Dark Archon (#4764) üzenetére

XSiGma
(fanatikus tag)

pontosan

(#4775) jazzkifli

jazzkifli
(tag)

@ sniphoe: Továbbra sem működik rendesen a proximity sensor híváskor?
Én visszatettem a gyári ROM-ot és most tökéletes, viszont hiányzik a CM gyorsasága :U

Vérnyomáscsökkentő kávé? www.dev.dxn.hu

(#4776) jazzkifli válasza jazzkifli (#4775) üzenetére

jazzkifli
(tag)

Na, találtam az XDA-n egy srácot, aki szerint ez a trükk bevált, gyakorlatilag meglazítja az akksifedél alatt levő csavart, ami a legközelebb van a közelség érzékelőhöz.
LOL, de ki fogom próbálni, csak fel kell tennem előbb a CM-et újra :DDD

Vérnyomáscsökkentő kávé? www.dev.dxn.hu

(#4777) sniphoe válasza jazzkifli (#4775) üzenetére

sniphoe
(fanatikus tag)

Változó, van amikor jól működik, van amikor nem.
Ami érdekes, hogy VIBER hívásoknál gyári ROMmal ugye egyáltalán nem működött, CMmel meg teljesen jól, míg CMmel meg a rendes hívásoknál szarakodik.
Ki érti...?! :)

Ettől függetlenül én még mindig a CMet használom.

Szerk: Most nézem a videót, nálam azért nem ennyire rossz a helyzet, de ha lazítottál a csavaron, majd számolj be az eredményekről!

[ Szerkesztve ]

(#4778) nortol válasza jazzkifli (#4776) üzenetére

nortol
(senior tag)

Egy por és csepp álló telefonnál aki csavarokat lazítgat, az meg is érdemli!
No comment!

"gyári ROMmal ugye egyáltalán nem működött, CMmel meg teljesen jól"

Vagyis a hiba szoftveres...

[ Szerkesztve ]

(#4779) tomlac14

tomlac14
(tag)

üdv!
felraktam a go launcher ex-et kipróbálni.az lenne a kérdésem, h az eredeti home képernyőkről át lehet vinni egyszerűen az ikonokat a go-ra vagy újra ki kell raknom mindent egyesével?

(#4780) nortol válasza tomlac14 (#4779) üzenetére

nortol
(senior tag)

Van valami home migration vagy mi a fene nevezetü program, azzal elvileg meg lehetne oldani :-)
De biztos vagy abban, hogy csak ezért még egy haszontalan programot fel akarsz tenni?

(#4781) tomlac14 válasza nortol (#4780) üzenetére

tomlac14
(tag)

külön ezért biztos nem!csak gondoltam hátha van vhol ilyen beállítási lehetőség a go-n belül.de ezek szerint nincs :(

(#4782) 105kacsa válasza szabof1 (#4364) üzenetére

105kacsa
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia! Defy+ felkészüléses és CM7.2 telepítési leírásaim kezdőknek részletesen képekkel illusztrálva, a Defy+-hoz érvényes linkekkel.Mikor rakod fel? :Y

(#4783) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami elkezdődött a CM-éknél, lehet, hogy a végleges CM 7.2-ben már benne lesz a Defy+ is!

Ha van valami olcsó, márkás aktív subwoofered eladó, akkor írj!

(#4784) nortol válasza Goose-T (#4783) üzenetére

nortol
(senior tag)

Tényleg úgy néz ki, hogy gyüjtik az anyagot hozzá :-)

(#4785) whatnot válasza nortol (#4778) üzenetére

whatnot
(senior tag)

(#4786) Joe30

Joe30
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Akit esetleg érdekel az új 2.3.6-os EU frissítés Rootolása az jelezze, elkészítettem hozzá a Rootolt .sbf-et (nem full .sbf)

(#4787) 105kacsa válasza Joe30 (#4786) üzenetére

105kacsa
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem érdekel,pont azért nem frissítek 2.3.6 ra mert nem volt rootolható. :K

(#4788) Joe30 válasza 105kacsa (#4787) üzenetére

Joe30
(lelkes újonc)

Rendben akkor töltöm fel, de ahhoz előtte mindenképp frissíteni kell!

(#4789) Micsek válasza Joe30 (#4786) üzenetére

Micsek
(újonc)

Engem is érdekel.
Köszi

(#4790) 105kacsa

105kacsa
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja,még egy kérdés.A magyar nyelv hogy varázsolhtó a 2.3.6 frissítésre? :Y

(#4791) Joe30 válasza 105kacsa (#4790) üzenetére

Joe30
(lelkes újonc)

Most készítem hozzá....Hamarosan az is elérhető lesz...

(#4792) bepken

bepken
(őstag)
LOGOUT blog

észre vettem, hogy a képernyő széleit mintha nehezebben érzékelné a teló...konkrét példa: TuneIn app jobb alsó sarkában található ugye a stop/play ikon, na ezt zsinórban 2-3 szor is meg kell böknöm olykor. vagy ha fektetve van a teló, mintha az értesítést is nehézkesebb lenne megfogni, mint álló helyzetben...hangsúlyozom: MINTHA :D szóval nem kizárt hogy csak én vagyok béna egyébként :D tapasztalt ilyen valaki más is?

keresgéltem, de nem találtam képernyő kalibráló programot, gondolom azért mert kapacitív kijelzőt nem kell kalibrálni (???)

"They say the definition of madness is doing the same thing and expecting a different result..." - Albert Einstein || << Sony Xperia Sola - MT27i - ICS 4.0.4 >> || Brainwavz R1 with Dual Dynamic Driver

(#4793) Joe30 válasza Micsek (#4789) üzenetére

Joe30
(lelkes újonc)

Parancsoljatok: [Root.sbf]
Ahogy írtam is csak az EU-s 2.3.6-ra jó!
Kicsomagoljuk majd RSD Lite segítségével telepítjük!

[ Szerkesztve ]

(#4794) whatnot

whatnot
(senior tag)

Kéne egy kis segítség.
Tegnap óta a Swype meghülyült, folyton dobálja az "Open of EnglishUS failed" hibaüzenetet. Máshol azt olvastam, hogy érdemes uninstallálni, majd újra felrakni és rebootolni.

A gond az, hogy mivel preinstalled, ezért uninstallálni sem lehet.
Találkozott már valaki ezzel a hibával és talált rá megoldást?

(#4795) Frenky89 válasza whatnot (#4794) üzenetére

Frenky89
(őstag)

Menu > Manage apps > All > Swype > Clear data

Nálam ez segített.

(#4796) 105kacsa válasza Joe30 (#4793) üzenetére

105kacsa
(senior tag)
LOGOUT blog

Tehát ha jól értem,telepitem a teló által feldobott frisítést majd ha megvan utána ezt root sbf rsd lite-vel?

(#4797) whatnot válasza Frenky89 (#4795) üzenetére

whatnot
(senior tag)

Kösz, meglátjuk, nálam segít-e.

(#4798) nfcfx válasza Joe30 (#4793) üzenetére

nfcfx
(tag)

Kíváncsi lennék, hogy ez a 2.3.6-os sbf hogy készült.

[ Szerkesztve ]

(#4799) Joe30 válasza 105kacsa (#4796) üzenetére

Joe30
(lelkes újonc)

Igen, először telepíteni kell a frissítést..... De lehet jobb lenne ha olyan próbálná ki akinek már fent van a 2.3.6-os frissítés!

(#4800) vegato válasza Joe30 (#4799) üzenetére

vegato
(újonc)

nekem nem volt még rootolva teló. akkor jól értem ha ezt telepítem akkor rootolva lesz? és lehet rakni fel cm romot?

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.