2013. június 19., szerda

(#1) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

90k kedvező ár? :Y
Voltam kint Veletech-en, megtapogattam élőben, szépen optimalizálták, de HW-ben kb egy szint, vagy még le is veri a Nexus S-em(amire ugyanúgy van ICS), és 65 újonnan..

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#2) Dunbar válasza feliks (#1) üzenetére

Dunbar
(senior tag)

Csak az már 2 éves (?) modell, ennek meg ennyi a kezdőára. Még mindig jobb, mint a Samsung idei szériájának árazása.

(#3) vicze1 válasza feliks (#1) üzenetére

vicze1
(őstag)

NS-nek egyedül a DAC-ja jobb, azonkívül nem bővíthető. Minden másban az Snapdragon S2 jobb. (Akit nem zavar a kisebb kijelző.)
És ez nyitóár tehát megy lejjebb, úgy 70-re majd pár hónap múlva, ami reális is.

[ Szerkesztve ]

(#4) hunter84

hunter84
(fanatikus tag)

Kind! A tesztben kérlek nézzétek meg, hogy muzsikál az 512 MB RAM, mert a 768 MB-al rendelkező modelleknél (pl. Desire S) is sok a panasz arra, hogy a Sense sok memóriát eszik, ebben pedig ugye még kevesebb van.

Bár lehet, hogy a butított Sense 4 segít ebben.

(#5) dr. Kind válasza hunter84 (#4) üzenetére

dr. Kind
(HÁZIGAZDA)

Továbbítom az illetékesnek! :)

(#6) V.T.CS.

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

mekkora aksi van benne?

(#7) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet tudni, hogy ebben pontosan milyen CPU, illetve GPU van? Mennyi az appokra szabadon felhasználható belső memóriája?
Egyelőre egy modern formába bújtatott Desire-re hajaz a készülék: 512 MB RAM, 3,7" kijelző, nincs előlapi kamera, egymagos 1 GHz-es CPU.

Hörcsög Powa'

(#8) Bambalazs

Bambalazs
(senior tag)

Izgatottan várjuk! :))

Lehet mondani, hogy a hasonló Samsung telefon olcsóbb ugyanazzal a hardverrel, de ennek legalább magával ragadó kinézete van, nem mellesleg alu unibody borítással, ellenben egy műanyag Samu sablon telefonnal. A kis kijelző (SLCD2!) nem szívja le annyira az akksit fél nap használat után, microSD-vel bővíthető, Sense 4.0. Július elején 80k körül fog mozogni az ára, 32GB kártyával pont ideális telefon. Instant get! :C

hackintosh - osx 10.8.3 / ipad 2 - ios 6.1.2 jb / htc one v black - android 4.2.2

(#9) Vikt0r

Vikt0r
(fanatikus tag)

Veletech összefoglaló várható valamikor?

[ Szerkesztve ]

(#10) Bambalazs válasza Sundesz (#7) üzenetére

Bambalazs
(senior tag)

Qualcomm MSM 8255 (Adreno 205), 0,94GB szabadon felhasználható tárhely.

hackintosh - osx 10.8.3 / ipad 2 - ios 6.1.2 jb / htc one v black - android 4.2.2

(#11) vicze1 válasza Sundesz (#7) üzenetére

vicze1
(őstag)

link
Ugyan az mint a DS. -256 RAM +ImageChip

@hunter84: Marad 120MB ha jól emlékszek. Sense 4A (Lite) van rajta szóval, eléggé fapados szegényke.

(#12) Bambalazs

Bambalazs
(senior tag)

Első One V hírnél megbeszéltük, 365MB szabad memória a maximum amit ki lehet sajtolni belőle. Ami valljuk be elég baráti. Jó ötlet volt kivenni azt a sok felesleges animációt.

[ Szerkesztve ]

(#13) szezso15 válasza hunter84 (#4) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1, engem is érdekelne, mert nálam az alap Sense 3.0 a 606MB szabad RAMból olyan 400 körül eszik...:)

Közbe látom, a 365MB egész baráti! :K

[ Szerkesztve ]

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Források: https://github.com/szezso #

(#14) hunter84 válasza dr. Kind (#5) üzenetére

hunter84
(fanatikus tag)

Köszönöm! Ha nem gond, még azt is csekkoljátok le, hogy valóban S-LCD 2-e a kijelző technológia (mint a ONE X-nél).

(#15) vicze1 válasza hunter84 (#14) üzenetére

vicze1
(őstag)

És azt hogyan? :D
HTC ezt írta a specifikációba, nagyon mást nem tudnak mondani, max. hogy szép a képe...

[ Szerkesztve ]

(#16) Sundesz válasza Bambalazs (#10) üzenetére

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm.

Hörcsög Powa'

(#17) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szeretem a htc cuccait pár évvel ezelőtt én bármit megvettem volna tőlük bármennyiért de mára már lehigadtam és reálisan szemlálve a dolgoka ez a cucc nem ér 60 ezredesnél többet.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#18) FET-MEN

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ennyit elkérni ezért a hardverért.. :U pl xperia neo-ba ugyan ez van csak 65-70K. megértem hogy nagyon jó a HTC meg a sense stb de túl vannak mostmár árazva :( attól függetlenül nagyon jó készülékei vannak :K

[ Szerkesztve ]

BlackBerry® Curve™ 9320 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64 & Fiat Marea Weekend 1.9TD

(#19) Bambalazs válasza FET-MEN (#18) üzenetére

Bambalazs
(senior tag)

Ezért kell várni. :K

(#20) FET-MEN válasza Bambalazs (#19) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha lejebb megy az ára akkor sokkal jobb lesz :D én várokis. mégpedig nyáron veszek valszeg új telefont addigra a 2 magos is megfizethető lesz :)

BlackBerry® Curve™ 9320 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64 & Fiat Marea Weekend 1.9TD

(#21) Bambalazs válasza FET-MEN (#20) üzenetére

Bambalazs
(senior tag)

No igen, csak hát nincs nagy választék. Samsung tucat+1 telefonokat készít, elvből nem veszek Samsungot, Motorola sajnos még semmit se lépett, Sony új telefonjai és azok launchere nem szimpatikus, így maradt az HTC a rá jellemző rendszeres frissítési gyakoriságával, ami kiemelkedő.
One S nem bővíthető és az a szabadon felhasználható 9,8 GB elég kevés. Egy telefon maradt ami hellyel-közzel minden igényt kielégít: a One V.
iPhone-t ne is hozzuk szóba, mert ahhoz hogy használható legyen jailbreakelni kell. iOS 1.1.4 óta benne vagyok a témában és így az iOS 5-nél tartva belefáradtam. Ahhoz hogy frissíteni lehessen újra kell telepíteni az egészet, újra feltörni, stb, nem embernek való.

[ Szerkesztve ]

(#22) MrPetya19

MrPetya19
(senior tag)

a veletechről lesz különkiadás?

,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog

(#23) feliks válasza Dunbar (#2) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet, de mondj még egy vasat, amiért annyit elkérnek, hogy pár tizest rádobva durván erős vasat is kaphatsz, viszont a régiebbi, már olcsóbb, még újonnan is kapható modellek vagy leverik, vagy hasonlóan jók..

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#25) JohnnyHero

JohnnyHero
(újonc)

kép-hang oké várjuk a továbbiakat :D

AMD-Android-Xbox

(#26) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(őstag)

A dr. Úr Prof. Kinddá fejlődött?? :D

LG Optimus 4X HD Black - Canon EOS600D - http://rusy.uw.hu/4x_hd.jpg

(#28) Bambalazs

Bambalazs
(senior tag)

Nálam valamiért nem tölti be a stream lejátszót. Se Chrome, se Safari, se Firefox alatt... Kösz Silverlight! Kösz Microsoft!

(#29) btudos

btudos
(PH! addikt)

Durván szép ez a kis apróság (manapság a tepsik között...) :R

Olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy.

(#30) btudos válasza Bambalazs (#28) üzenetére

btudos
(PH! addikt)

Chrome és FF alatt teljesen jól megy... Tény hogy nem a lehetőségek csúcsa a silverlight, de nekem még sose volt nagy gondom vele, pedig rengeteg böngészőből, Win7 és Win8 CP alól is teljesen jól működik.

[ Szerkesztve ]

(#31) kisml

kisml
(kvázi-tag)

és ezen akadásmentesen fut a Sense?

[ Szerkesztve ]

(#32) 98bja

98bja
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jól néz ki :D

Mondd az arcomba, hogy erõsebb vagy és szedd fel magad a földrõl! by Billie Joe Armstrong

(#33) a_n_d_r_e_w válasza Bambalazs (#21) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(őstag)

Vegyél tavalyi Sonyt és cserélj launchert

Sight. Sound. Speed.

(#34) 98bja

98bja
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

van benne flash?

Mondd az arcomba, hogy erõsebb vagy és szedd fel magad a földrõl! by Billie Joe Armstrong

(#35) Bambalazs válasza btudos (#30) üzenetére

Bambalazs
(senior tag)

Windows alatt jól működik, úgy néz ki kár volt frissíteni a silverlight plugint :D

(#36) Bambalazs válasza a_n_d_r_e_w (#33) üzenetére

Bambalazs
(senior tag)

Maradok a One V-nél, köszi. :)

(#38) kisml

kisml
(kvázi-tag)

az akksija, hogy bírja?

(#39) btudos válasza Crydan (#37) üzenetére

btudos
(PH! addikt)

Kezdőár...

(#40) 98bja

98bja
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

SAjnos drága... :(

(#42) 98bja

98bja
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egy komolyabb játékot meg tudnátok mutatni hogy hogy megy rajta?

(#43) -Ptr-

-Ptr-
(újonc)

Szolgáltatókhoz be fog kerülni?

(#44) spawn21 válasza FET-MEN (#18) üzenetére

spawn21
(őstag)
LOGOUT blog

rókabőr érzésem van. :U

You have block me on facebook, now You going to Die.... HTC One Ki gondolta, hogy ennyire jó...

(#46) G-Vas

G-Vas
(lelkes újonc)

Pl. Ott az Xperia Arc S. (gsmline.hu-n 89830Ft.) :)

(#48) 98bja

98bja
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egy komolyabb játékot meg tudnátok mutatni hogy hogy megy rajta? :D

(#50) kisml

kisml
(kvázi-tag)

Az akksija, hogy bírja?

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.